рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як користуватися тримерами для брів

  1. Суть процедури тримминга для брів
  2. Види триммеров для брів, вух і носа
  3. Як користуватися тримерами для брів
  4. Як вибрати триммер
  5. Відгуки про використання триммера для брів
  6. Юлія, 26 років
  7. Наталя, 36 років
  8. Юлія, 24 роки
  9. Катя, 22 роки
  10. Відео про те, як користуватися тримерами для брів

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   Процедура корекції брів і додання їм ідеальної форми досить копітка і вимагає певного часу

Процедура корекції брів і додання їм ідеальної форми досить копітка і вимагає певного часу. Але що робити, коли потрібно терміново вийти з дому, а біля брів зрадницьки стирчать відросло волосся? Тоді на допомогу жінці приходить диво-машина під назвою триммер.

Суть процедури тримминга для брів

Тример виконує роботу зі стрижки брів. Волоски зрізаються так близько до шкіри, наскільки дозволяє насадка. Спеціально для жінок були розроблені не просто машинки, а особливі «дівчачі» приборчики - маленькі, кольорові і зручні для захоплення і видалення волосків в самих важкодоступних місцях.

Види триммеров для брів, вух і носа

Як правило, жінки купують триммер для брів і інших важкодоступних місць, на зразок зони бікіні, а прилади для вух і носа частіше купують для коханих чоловіків.

Триммери (або стайлери) бувають професійні чи побутові. Перші коштують дорожче і призначені для довгих годин безперервної роботи. Побутові прилади набагато менше і зручніше для жіночих рук. Деякі компанії-виробники косметики і засобів по догляду випускають тримери для брів під своїм брендом. Такі машинки нагадують невелику ручку, вони легкі і маленькі, зручні в дорозі, на відпочинку або в екстрених ситуаціях. Працюють, як правило, автономно від батарейок.

Працюють, як правило, автономно від батарейок

Побутові домашні тримери потужніші, але зате більш надійні і універсальні. У них є широкий набір насадок, і працюють такі машинки, як правило, від акумуляторів, що значно збільшує час дії приладу. І економічний фактор в плані відсутності необхідності постійної покупки батарейок також не можна скидати з рахунків.

І економічний фактор в плані відсутності необхідності постійної покупки батарейок також не можна скидати з рахунків

Як користуватися тримерами для брів

Можливо, попередньо потрібно консультація з фахівцем, адже саме професіонали знають як вищипнути брови правильно і зберегти їх природний вигляд. Користуватися стайлером слід, дотримуючись усіх запобіжних заходів роботи з електроприладами. Роботу виконуйте по сухій шкірі.

  1. Закріпіть потрібну насадку для повного видалення волосків.
  2. Увімкніть прилад.
  3. Акуратно піднесіть до потрібної ділянки брови. Тримайте ручку приладу паралельно лінії росту волосся.
  4. Пройдіться по ділянці проти росту волосся, якщо потрібно - відтягніть брову пальцем іншої руки для зручності і безпеки.
  5. Слідкуйте, щоб ріжуча насадка не зачепило вії. Таке буває, і якщо брови відростають досить швидко, то з віями буде проблематично розлучатися.
  6. Вимкніть прилад і змініть насадку для підстригання волосків потрібної довжини. Виконайте роботу та оцініть отриманий результат.
  7. Коли переконаєтеся, що ідеальні брови отримані, вимкніть прилад.
  8. Зніміть насадку і очистіть від волосків спеціальною щіточкою, яка зазвичай продається в наборі. Керамічні леза потрібно промити водою. Нержавіючі леза слід змащувати маслом. Так вони прослужать довше.
  9. Змахніть залишки волосків з самої машинки і упакуйте апарат в футляр до наступного разу.

Корекцію брів тримерами не рекомендується проводити жінкам, які зробили собі нарощування брів .

Як вибрати триммер

Виробники пропонують досить великий вибір триммеров, машинок і систем для стрижки. Вибрати можна для будь-якого гаманця і для будь-яких цілей.

1. Вибираємо по типу лез. Леза бувають керамічні та з нержавійки. Перші не потребують змащення, але зате дуже швидко щоразу. Другі - служать набагато довше, тому більшість триммеров оснащені саме лезами з нержавіючої сталі.

2. Вибираємо за кількістю насадок. Насадка для триммера для брів буває вузька для стрижки та вирівнювання довжини, і округла - для повного сбривания волосків.

3. Вибираємо за кількістю режимів роботи. Добре, якщо стайлер має мінімум два режими - інтенсивний і більш м'який і щадний, для роботи в найделікатніших зонах.

4. Вибираємо за типом харчування апарату. Найменші і портативні, як правило, харчуються від батарейки. Це дуже зручно в дорозі, але затратно по грошах. Але з цим слід змиритися - для маленьких приладів іншої альтернативи немає. Домашні тримери можуть бути оснащені акумулятором, що вимагає періодичної підзарядки. Найоптимальніші та універсальні - це машинки, які працюють і від акумулятора і від мережі 220 В.

5. Вибираємо за зовнішнім виглядом і ергономіки приладу. Не просто, ой, який гарненький, а з тієї точки зору, наскільки зручно їм буде користуватися.

Не просто, ой, який гарненький, а з тієї точки зору, наскільки зручно їм буде користуватися

  • Корпус. Пластмаса повинна бути без шорсткостей, відколів або подряпин і без вираженого запаху.
  • Кнопки й тумблери. Спробуйте натиснути і утримувати кнопку деякий час. Втоплені в корпус кнопки вкрай незручно натискати при наявності навіть середньої довжини нігтів. Перевірте легкість перемикання тумблерів і регуляторів швидкості, якщо такі є. Заодно перевірте, як працює триммер для брів і наскільки сильна від нього вібрація.
  • Масу приладу. Оцініть вага приладу в руці, адже тримати його ви будете деякий час саме на вазі.

З огляду на всі параметри, визначте для себе ідеальне співвідношення ціни, якості і гарантійних зобов'язань від виробника.

Відгуки про використання триммера для брів

Подивимося, наскільки обізнані жінки про те, що таке електричний тріммер для корекції брів і як його використовувати. Досвідчений фахівець дає цінні поради та коментарі про те, наскільки проста і універсальна стрижка брів тримерами.

Юлія, 26 років

Нещодавно зробила, напевно, найкориснішу процедуру в своєму житті - спробувала пудровим напилення брів . Спочатку я прикупила спеціальні рідини для зняття макіяжу, а потім ще одне пристосування - триммер для брів. Користуватися ним одне задоволення. Контур у моїх ідеальних брів тепер дуже чіткий, провела пару раз машинкою, і все готово.
Нещодавно зробила, напевно, найкориснішу процедуру в своєму житті - спробувала   пудровим напилення брів

Коментар спеціаліста:

Я знаю, що правильно проведена процедура мікропігментірованія значно випереджає інші методи перманентного татуажу. Відгуки про мікроблейдінге завжди пов'язані саме з хорошою роботою майстра. Волосковая техніка нанесення малюнка створює ідеальну природну картину, практично неможливо відрізнити від натуральної.

Наталя, 36 років

Брови у мене відростають дуже швидко, особливо тоненькі Пушкова волоски. Що могла - видаляла пінцетом, з іншими волосками боролася за допомогою воскових смужок. Але часто ними користуватися не виходило - шкіра опухала, іноді залишався чіткий рожевий слід від воску, який не проходив кілька годин. Та й наклеїти смужку ідеально не завжди виходило, і потрібно було додатково попрацювати пінцетом. Після всіх своїх поневірянь я вирішила придбати тріммер для брів і жодного разу про це не пошкодувала. Ідеальна картинка брів відновлюється дуже швидко і без жодного роздратування на шкірі.
Брови у мене відростають дуже швидко, особливо тоненькі Пушкова волоски

Коментар спеціаліста: Пінцет і воскові смужки видаляють волоски з коренем, що і викликає деякі проблеми. Крім того, волоски можуть вростати, що також проблематично і боляче. Тример зрізає все непотрібне, не торкаючись шкіри, тому сама процедура менш травмоопасная. Але все ж це - електричний прилад, і при роботі існує невелика вібрація, до якої потрібно звикнути. Згодом це перестане турбувати, але спочатку дійте максимально акуратно, щоб не відсікти нічого зайвого.

Юлія, 24 роки

нещодавно прочитала відгуки про пудровие брови і тепер просто мрію про таку процедуру татуажу. Але чула, що їм потрібен спеціальний додатковий догляд і правильна косметика. А ще - що корекцію можна проводити тільки тримерами для брів.
нещодавно прочитала   відгуки про пудровие брови   і тепер просто мрію про таку процедуру татуажу

Коментар спеціаліста: Фото брів до і після мікроблейдінга

вже кілька років прикрашають сторінки модних журналів. Як і будь-яка довгограюча косметична процедура, він вимагає рук хорошого майстра і деяких зусиль по догляду. Засоби по догляду за обличчям не повинні бути агресивними і сприяти швидкому виведенню пігменту з поверхні шкіри. Що стосується стайлера - така машинка робить процедуру догляду швидкої і зручної, але ж саме цього і хочуть все любительки перманентного макіяжу.

Катя, 22 роки

Я сама вмію надати правильну форму брів і привести їх в ідеальний вигляд. Чула непогані відгуки про жіночий триммер для брів фірми Віт (Veet). Та й реклама постійно закликає купити цей прилад. Я триммерами раніше не користувалася, але цей мені здався привабливим.
Я сама вмію   надати правильну форму брів   і привести їх в ідеальний вигляд

Коментар спеціаліста: Бренд, який випускає тримери Veet, давно відомий свої багатий вибір засобів для видалення волосся. І після восків, кремів і смужок для депіляції вирішив ще порадувати жінок тримерами для брів і для інтимних зон. Прилад забезпечений різноманітними насадками і зручний своєю автономною роботою. У наборі є спеціальна сумочка, в якій зручно прилад зберігати і переносити. Слід враховувати, що сьогодні багато підробок відомих брендів. Якщо раптом вам попадеться неякісний апарат, то голити і стригти брови таким тримерами буде неможливо, так як леза в таких машинках швидко затупляются.

Відео про те, як користуватися тримерами для брів

Інструкція від компанії-виробника Віт (Veet) про те, як користуватися тримерами для брів. Компанія, яка подарувала жінкам такий красивий і зручний прилад, проводить урок по зміні насадок, роботі з приладом і по догляду за лезами.

Автор ролика розповідає, як жінці підстригти брови компактним тримерами самостійно. Демонструючи роботу машинки для стрижки, майстер акцентує увагу на таких моментах, як правильне утримання апарату, напрямок руху насадки.

А ви вмієте користуватися тримерами для брів? Або тільки збираєтеся придбати таку чудо-машину? Напишіть ваші відгуки, будемо вам вдячні.

А ви вмієте користуватися тримерами для брів?
Або тільки збираєтеся придбати таку чудо-машину?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com