рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як фарбувати брови тінями правильно? Покроковий опис і фото

  1. Ази інформації по підбору тіней
  2. Рекомендуємо почитати: Як вибрати найкращу туш для вій?
  3. Як правильно вибрати колір?
  4. Вчимося працювати з тінями
  5. Основні правила, які варто враховувати
  6. Це далеко не всі варіанти

Далеко не кожна дівчина від природи має красиві, густі і насичені брови . Якщо дуга над оком не відповідає бажаним параметрами, то в хід йдуть найрізноманітніші косметичні засоби. Відомими і популярними є олівці, віск і тіні для брів. Давайте розберемося, чим вони відрізняються, де їх найкраще купувати і як фарбувати брови тінями.

фарбувати брови

Ази інформації по підбору тіней

Необхідно розуміти, що обробка брів буде проводитися не стандартної палеткой з тінями. Створюються спеціальні засоби, які будуть мати матову текстуру і спеціально виготовляються для нанесення на брови. Найчастіше такі тіні можуть йти в комплекті в кілька відтінків, або супроводжуватися спеціальним воском для закріплення. Велика кількість торгових марок, які працюють на косметичному ринку, пропонують подібного роду продукцію.

Рекомендуємо почитати: Як вибрати найкращу туш для вій?

Незалежно від того, тіні якої марки для себе ви вибрали, необхідно врахувати основні правила пошуку по пошуку кращого відтінку і його нанесення:

  1. Якщо у вас брови занадто світлі, то не варто фарбувати їх в темний колір. Бажано трохи їх затемнити і підкреслити. Однак чорна промальовування буде виглядати дуже грубо і непривабливо.
  2. Використовуватися тіні можуть і тоді, коли вам необхідна незначна корекція брів . Бути може, є невелика асиметрія, або з одного боку на брови є невелика прошляпіна.
  3. Використовується засіб тоді, коли у дівчини є бажання зробити акцент саме на цій частині особи. З високою ймовірністю в даному випадку буде створюватися ньюдовий макіяж, який має природні відтінки.
  4. Подібного роду растушевку використовують дівчата і жінки, які практично відмовляються від використання татуажу або фарбування брів. А застосування воску і тіней дозволяє створити більш рівні, гладкі і красиві переходи, які отримати при інших варіантах оформлення брів практично неможливо.

А застосування воску і тіней дозволяє створити більш рівні, гладкі і красиві переходи, які отримати при інших варіантах оформлення брів практично неможливо

Як правильно вибрати колір?

Розглядаючи, як правильно фарбувати брови тінями, необхідно визначитися з вибором відтінку, який найкраще буде підходити для вас.

  1. Якщо у вас насичений чорний колір волосся, а ви є брюнеткою, то постарайтеся вибрати тіні, які будуть легко підфарбовувати брови. Вони повинні бути або темно-темно коричневими, або чорними. Якщо вибирати світлі відтінки, то виглядати вони щонайменше будуть просто безглуздо.
  2. Якщо ж у вас волосся темно-русяве , То необхідно звернути увагу на кольори, які на пару тонів будуть темніше волосся на голові. З яскравістю можна експериментувати скільки завгодно. Основна перевага в тому, що у шатенок брови ніколи не будуть виглядати блідими або ненафарбована.
  3. Якщо у вас рудий колір волосся, то необхідно звертати увагу на темні помаранчеві відтінки або каштановий колір тіней для брів. Тут дуже важливо чітко окреслити лінію, яка буде розтушовуватися. Не виключено, що найкраще рудоволосий дівчатам будуть підходити не тільки тіні, але і олівці, адже в деяких компаніях їх колірна гамма дійсно велика.
  4. Блондинкам необхідно робити акцент на природність. Найчастіше вони обирають або світло-коричневі, або світло-сірі тіні. Від олівців доведеться відмовитися, оскільки вони будуть більш помітно виглядати на шкірі обличчя, та й промальовування по брови буде не настільки м'якою.
  5. Останнє правило стосується підбору олівця щодо кольору шкіри. Орієнтуватися треба не тільки на колір волосся, але ще і на те, який тон у ваших шкірних покривів. Природно, чим світліше у вас шкіра і чим рідше брови, тим делікатніше необхідно буде вибирати колір і тушувати його. Фахівці радять купувати для себе палетку, в якій можна змішувати різні кольори, які можуть спокійно комбінуватися між собою або поєднуватися з промальовуванням і растушевкой олівцем. В цьому випадку виключено, що ви будете виглядати вульгарно, а колір не буде підходити.

Рекомендуємо почитати: Матеріали для нарощування вій

Вчимося працювати з тінями

Якщо тіні для брів ви придбали в перший раз, і до цього імені користувалися, то саме час розібратися з основними моментами, які стосуються їх нанесення і розтушовування.

  1. Першим кроком є надання потрібної форми брів. Можливо необхідно вищипнути зайві волоски, обрізати наявні стирчать волосинки, підкоригувати форму.
  2. Тепер необхідно ретельно при використанні спеціального пензлика розчесати брови, нанести на них легким шаром спеціальний віск. Саме він буде утримувати їх форму і допоможе добре розтушувати тіні.
  3. Нанесення кошти буде відбуватися за допомогою пензлика, яка йде в наборі. Пам'ятайте, що наносити консистенцію необхідно по росту волосся . Обов'язково необхідно виділити нижній контур зростання брів . Робити це можна як тінями, так і олівцем. Тут важливо використовувати тонкий пензлик. Зверху не повинно бути чітких ліній, і, тим більше, ніякі кордони не повинні спостерігатися біля перенісся. У цій частині брови растушевка повинна бути найякіснішою. Колір повинен бути блідим і поступово темніти, наближаючись до центру очі.
  4. Не виключений і варіант, коли для брів будуть використовуватися самі звичайні тіні. Бути може, якраз там ви зможете знайти свій ідеальний колір. Але повністю необхідно виключити з використання засобу з перламутром або блискітками. Пам'ятайте, тіні, які ви вибираєте, повинні ідеально підходити за кольором, бути матовими і досить щільними.
  5. Можливо, що для розтушовування вам знадобляться не тільки кисті, які продавалися із засобом. Подивіться, які у вас вдома є варіанти. В крайньому випадку, можна використовувати саму звичайну ватяну паличку, на якій дуже добре необхідно скачати і ущільнити вату. А деякі дівчата говорять, що растушевку вони легко проводять пальцями - мізинець для цього ідеально підходить. На жаль, фахівці уточнюють, що подібного роду растушевка можлива з використанням тонального засобу на обличчі, а на бровах ось так фарба буде йти, що не є хорошим показником.

На жаль, фахівці уточнюють, що подібного роду растушевка можлива з використанням тонального засобу на обличчі, а на бровах ось так фарба буде йти, що не є хорошим показником

Основні правила, які варто враховувати

  1. Якщо ви тільки вчитеся наносити тіні на брови, то постарайтеся використовувати різноманітні пензлики. Так ви зрозумієте, яка з них є більш зручною, який найпростіше наносити засіб, яка допоможе провести растушевку.
  2. Якщо ви робите підводку олівцем, то будьте обережні. По-перше, необхідно використовувати тільки олівець спеціально для брів. По-друге, будьте обережні з гострим грифелем, який може травмувати шкіру біля ока.
  3. Свій вибір постарайтеся зупинити на твердих тінях, які практично не кришаться. В цьому випадку у вас немає необхідності переживати щодо стійкості тіней на обличчі цього. Не треба буде думати про те, як швидко вони почнуть скочуватися або відсипатися. Тільки якісні речовини допоможуть вам досить довго дотримуватися необхідну структуру і форму дуги.
  4. Під час розтушовування забезпечте собі якісне освітлення та переглядайте, чи рівномірно проводиться процес. У вас не повинно бути ніяких зон, де растушевка буде краще або гірше. Фактично вона повинна бути рівномірною. Винятком ставати зона, яка знаходиться біля перенісся.

Рекомендуємо почитати: Татуаж губ: відгуки

Це далеко не всі варіанти

Природно, для деяких дівчат незручно постійно носити з собою тіні, а в разі чого проводити коригування брів. Якраз для них компанія Мас пропонує спеціальні крем-тіні. Вони додадуть красиву форму брів і дадуть їм необхідний пігмент. Додатково буде відбуватися зміцнення волосків, фіксація їх у певній формі. Почасти такий засіб схоже на віск, воно продається в тюбику. Деякі фірми пропонують таке ж засіб разом з набором тіней для брів.

Пам'ятайте, що якщо ви купили такий набір, то це не означає, що ви повинні відмовитися від використання олівця. Навіть переглядаючи тематичне відео по даному напрямку, ви легко зможете зрозуміти, що поєднання двох або трьох технік і різноманітних матеріалів дасть оптимальний результат.

Не бійтеся експериментувати. Бажано будинку витратити кілька годин часу на те, щоб підібрати оптимальний відтінок для себе, при цьому поекспериментувати з різними видами макіяжу. Не виключено, що вдень та ввечері мейк вам знадобиться різні засоби. Саме вони зможуть зробити брови яскравіше або блідіше. В даному питанні не варто слідувати моді, найкраще підбирати ті елементи, які оптимально будуть підходити до вашої зовнішності. В цьому випадку відмінний зовнішній вигляд вам гарантований. Переживати про відповідність макіяжу з тенденціями моди не доведеться.

Як правильно вибрати колір?
Рекомендуємо почитати: Як вибрати найкращу туш для вій?
Як правильно вибрати колір?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com