рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як фарбувати брови олівцем

Ще Коко Шанель говорила, що саме брови роблять особу, не погодитися з нею було б просто нерозумно, так скаже будь-який візажист. Для того, щоб навчиться правильно фарбувати брови необхідно враховувати безліч індивідуальних аспектів, таких як, колір і форма очей, колір шкіри, форма обличчя і нарешті, просто необхідно чітко знати, чого ви хочете домогтися. Нещодавно ми написали статтю, про те на що варто звертати увагу при виборі професійного олівця для брів , З нею ми також рекомендуємо ознайомиться, адже правильно вибраний інструмент - вже запорука успіху.

Тонкі низько опущені брови візуально зменшують розмір очей, а ось високо посаджені - навпаки їх візуально роблять більше. Жорсткість квадратної форми обличчя згладять довгі трохи похилі брови у формі дуги. Якщо ж ви хочете зробити кругле обличчя візуально більш витонченим - ваш ідеальний вибір - трохи задерті вгору брови з чітким куточком і злегка заокругленим кінцем. Трикутне ж особа скрасять задрані короткі брови. Ваш шлях до ідеальних брів повинен починатися в салоні краси або ж у себе вдома - перший крок - це надання форми брів шляхом вищипування. Якісний і недорогий пінцет для брів пропонуємо купити в нашому інтернет магазині краси. Олівець вносить фінальні штрихи і коригує природні недоліки.

Дотримуйтеся правила золотої середини: не слід сильно змінювати товщину брів, вкрай безглуздо виглядає широка лінія від олівця поверх власних тонких брів Дотримуйтеся правила золотої середини: не слід сильно змінювати товщину брів, вкрай безглуздо виглядає широка лінія від олівця поверх власних тонких брів. Так само пам'ятайте і про правильне відстань між бровами: в ідеалі вона повинна складати не більше і не менше, ніж 1,5 пальця. І ніколи, будь ласка, ніколи не використовуйте для додання яскравості брів туш для вій, це не тільки псує ваше обличчя в цілому, але і виглядає дуже неакуратно.

  1. Для більш довговічного і чіткого результату, перед тим, як приступити до моделювання покладіть базу під макіяж - тональну основу або пудру.
  2. Повільно і уважно починайте малювати волоски штрихами в напрямку їх природного росту, щоб надати бровам природний вигляд, більш привабливу форму і заповнити просвіти. Не натискайте на олівець - намагайтеся не проводити занадто жирних і помітних ліній. Все, що вам потрібно - терпіння і тривала практика.
  3. Використовуйте правило золотої середини - не перевантажуйте ваші брови надто яскравим і темним кольором, це додасть їм неприродний вигляд, а вашому обличчю суворого або навіть грубий вираз. Не варто занадто явно змінювати форму брів, просто додайте кілька волосин там, де вони повинні були б бути.
  4. Потім скористайтеся для розчісування спеціальною щіточкою для брів , Особливо в промальованих місцях. Для додання природного виду спочатку розчешіть їх вгору, а потім вже в бік зростання.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com