рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як фарбувати брови фарбою в домашніх умовах

  1. Вибір фарби для брів
  2. Технологія фарбування брів
  3. практичні рекомендації

Зміст статті

Домогтися виразного погляду можна за допомогою надання форми і вигину брів, при цьому вони повинні ідеально відповідати овалу обличчя і розрізу очей. Багато дівчат вважають, що брови не піддаються фарбуванню, проте дане оману вкрай помилково. Волоски в даній області можна і потрібно фарбувати, такий хід позбавить вас від постійної корекції олівцем або тінями.

Вибір фарби для брів

  1. Перш за все, варто запам'ятати, що брови ні в якому разі не можна фарбувати складом для волосся. Навіть безаммиачні препарати руйнують структуру волосків і призводять до лущення дерми в даній області. Також подібні продукти необхідно використовувати поблизу від слизових оболонок очей, а це небезпечно.
  2. Фарба для брів продається в спеціалізованому магазині косметики. По можливості віддавайте перевагу професійної серії, до складу якої входять рослинні компоненти, ефіри і вітамінні комплекси, що сприяють прискореному зростанню.
  3. Відмовтеся від покупки кошти в пішохідних переходах і на ринках. Такі заклади не дають гарантії на свою продукцію, внаслідок чого якість є сумнівним. Нерідкі випадки, коли дівчата по незнанню набували склад, а потім скаржилися на сильні опіки.
  4. У кожній упаковці з фарбою є інструкція виробника стосовно розведення і особливостей використання складу. Не варто сліпо вірити продавцям, які відпускають продукцію в тюбиках без інструкції (поштучно), посилаючись на те, що рекомендації по застосуванню можна знайти в інтернеті.
  5. Фарбувальні склади для брів випускаються в сипучому вигляді (порошки) і в формі гелів. Перший варіант передбачає попереднє розведення і досить неоднорідну консистенцію, до його використання зазвичай вдаються професіонали. Новачкам рекомендується фарбувати волоски гелем, він досить легко наноситься.
  6. Перед покупкою в обов'язковому порядку вивчіть графу «Склад», в ньому не повинно бути присутнім аміаку та інших хімічних речовин невідомого призначення. Якщо з'явилися сумніви, зверніться до продавця-консультанта для отримання більш докладної інформації.
  7. Найголовніше, на що варто звернути увагу - відтінок фарби для брів. Якщо ви брюнетка, віддавайте перевагу чорному кольору, більше такої тон нікому не підходить. У випадках, якщо волосся трохи світліше чорного, змішуйте дві фарби - коричневу і чорну. Шатенкам варто купувати коричнево-сірі відтінки, блондинкам - світло-коричневі з золотистим відливом. Рудоволосим панночкам підходить терракот (колір червоної цегли).

Як фарбувати брови в домашніх умовах

Перш ніж приступати до процедури, зверніть увагу на важливі особливості, такі як вибір необхідного інвентарю і попередня підготовка брів. Розглянемо етапи по порядку, виділимо ключові аспекти проведення процедури.

Необхідні інструменти та матеріали

  • жирний крем (підійде дитячий або вазелін);
  • паперові рушники або косметичні спонж;
  • кисть або ватяна паличка для нанесення складу;
  • гумові або поліетиленові рукавички;
  • перукарня накидка на плечі;
  • лопатка для змішування;
  • медична шапочка;
  • глибока, але не велика за розміром піала;
  • фарбувальний склад.

Важливо!
При виборі миски для розведення препарату віддавайте перевагу ємності зі скла або кераміки. Ні в якому разі не вдавайтеся до використання залізної або алюмінієвого посуду, оскільки при розведенні можливо прояв реакції.

Технологія фарбування брів

Технологія фарбування брів

  1. Прочитайте інструкцію виробника стосовно розведення складу і час витримки препарату на обличчі. Ні в якому разі не збільшуйте вказаний інтервал, щоб уникнути лущення шкіри і подальшого випадання волосків.
  2. Зберіть волосся в хвіст, надіньте медичну шапочку, рукавички, перукарню накидку, щоб не забарвити одяг.
  3. Перш ніж приступати до процедури, підберіть оптимальну форму брів з урахуванням особливостей особи. Видаліть пінцетом зайві волоски, намалюйте олівцем з тонким стрижнем контур майбутніх брів.
  4. Приступайте до приготування фарби. Якщо виробник заявляє, що препарат потрібно розводити, проведіть відповідну підготовку. Як правило, фарба розбавляється розчином перекису водню або активатором іншого роду (йде в комплекті).
  5. У випадках, коли подібна необхідність відсутня, видавіть гель в приготовлену миску, розмішайте лопаткою. Причешіть брови, щоб волоски не стирчали в різні боки. Змастіть зону навколо них вазеліном або жирним кремом (допускається використання дитячого).
  6. Зачерпніть пензлем невелику кількість фарби, надлишки приберіть про край ємності. Нанесіть склад на брови тонким шаром, що не виступаючи за накреслений контур. Після цього зробіть ще один шар, але вже більш щільний, рівномірний.
  7. Ретельно опрацьовуйте кожен волосся, в іншому випадку після процедури він буде сильно виділятися. Якщо при фарбуванні ви випадково забруднили шкіру, виправте помилку ватною паличкою або косметичним тампоном.
  8. Після нанесення складу необхідно почекати певний проміжок часу. Як правило, він становить 10-20 хвилин (точний інтервал вказано в інструкції), все залежить від конкретного виробника.
  9. Після закінчення зазначеного терміну приберіть фарбу спочатку ватною паличкою, потім серветками / дисками. Вмийтеся теплою водою, причешіть брови і оціните результат.
  10. Протягом наступних двох годин відмовтеся від використання жирного крему, пінки для вмивання, масок та інших косметичних засобів, які так чи інакше можуть впливати на фарбувальний пігмент.

Важливо! Частота проведення процедури варіюється в межах 1-2 разів на місяць. Через два тижні після фарбування брови стануть більш тьмяними, корегуйте їх олівцем або тінями. Використовуйте спеціальні засоби, які допоможуть підтримувати потрібний відтінок протягом тривалого часу.

практичні рекомендації

  1. Негативною рисою фарбування прийнято вважати той факт, що процедура згубно позначається на зростанні брів. Рекомендується застосовувати спеціальні склади, які пробудять фолікули. Віддавайте перевагу засобам з позначкою «для прискореного зростання брів».
  2. Фарбування волосків красиво виглядає в поєднанні з комплексною стрижкою брів. Процедура виконується після видалення зайвих волосків пінцетом. Вам достатньо вкоротити ті, які вибиваються із загального плану і спотворюють форму.
  3. Фахівці не рекомендують фарбувати брови вагітним і годуючим жінкам. Якщо ви не дотримуєтеся даної рекомендації, проводите процедуру 1 раз в 1,5 місяця, при цьому купуйте тільки натуральні препарати (гіпоалергенні).
  4. Як доглядає кошти використовуйте обліпихи, оливкова, рицинова або інше натуральне масло. Наносите склад на брови за допомогою м'якої щіточки, після закінчення чверті години видаляйте засіб косметичним диском. Частота проведення процедури - через день.
  5. Щотижня робіть маску для брів. Для її приготування візьміть 3 гр. вазеліну, 5 мл. касторки і 3 мл. реп'яхової олії. Покривайте забарвлену область товстим шаром, дозволяється виступати на контур. Після процедури знімайте надлишки косметичними тампонами, змащуйте брови зволожуючим кремом.

Як фарбувати брови олівцем

Як фарбувати брови олівцем

  1. Нагострити олівець відповідного відтінку, помістіть його в морозилку на 10 хвилин.
  2. Причешіть волоски, при необхідності підстрижіть найдовші з них.
  3. Дістаньте олівець, проведіть тонку лінію від зовнішнього до внутрішнього куточка ока, потім навпаки.
  4. Окресліть верхня межа брови, розтушуйте їх. Заштрихуйте внутрішню порожнину між двома контурами.
  5. Причешіть брови щіткою, розтушуйте все, крім виразною нижньої лінії.
  6. Намалюйте тінями бежевого кольору область під зламом брови, припудріть волоски, якщо олівець виявився занадто темним.

Щоб правильно провести процедуру фарбування брів в домашніх умовах, необхідно підібрати оптимальний відтінок, вивчити рекомендації виробника по приготуванню складу і чітко слідувати інструкції. Не порушуйте час витримки, обробляйте шкіру кремом, не нехтуйте базовим доглядом.

Відео: як пофарбувати брови фарбою будинку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com