рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Для чого потрібні болти у пральній машині і як їх зняти

  1. Для чого потрібні болти у пральній машині і як їх зняти
  2. Для чого потрібні болти
  3. Що буде якщо не викрутити болти
  4. Як зняти болти для транспортування з пральної машини

Для чого потрібні болти у пральній машині і як їх зняти

Пральна машина обов'язковий елемент побуту, важко вже уявити собі квартиру без цієї техніки. Але в силу своєї особливої ​​конструкції пральна машина вимагає особливого підходу до своєї транспортування. На відміну від іншої побутової техніки, упаковки в пінопластові конструкції для пральної машини недостатньо.

Для чого потрібні болти

Всі ми знаємо, що в пральній машині є обертовий барабан, в якому і відбувається сама прання. Сам барабан закріплений на спеціальних пружинах-амортизаторах, тобто, найголовніша частина пральної машини знаходиться в підвішеному стані. Ця конструкція може значно постраждати при транспортуванні. Так як під час подорожі від заводу виробника до магазину, а далі в наші будинки, пральна машина відчуває різні навантаження і переміщення, при яких барабан спокійно може зіскочити зі своєї споконвічної налаштованої конструкції.

Також вільно "бовтається" барабан, міг би з легкістю пошкодити всі інші запчастини нової пральної машини, починаючи від корпусу, закінчуючи внутрішньої електронікою. Щоб уникнути таких поломок під час транспортування були придумані унікальні фіксатори цієї конструкції - транспортні болти.


У цій статті ми розберемося, що ж таке транспортувальний болт і як його правильно демонтувати з пральної машини.

Що буде якщо не викрутити болти

Ми вже з'ясували, що болти виконують функцію фіксації підвішеного барабана. У всіх пральних машин виробники фіксують гвинти в одному місці - на задню кришку пральної машини. Винятки лише пральні машини, які розраховані на вертикальне навантаження, у них болти можуть розташовуватися у верхній частині машини.

Вас перед покупкою обов'язково повинні попередити, про те що ні в якому разі НЕ МОЖНА використовувати пральну машину, не демонтувавши при цьому болти. Якщо ви запустите пральну машину з болтами, то ви отримаєте не тільки не випраний одяг, але нову і вже зламану пральну машину. Машина одразу ж зламається, або ви будете спостерігати "конвульсії" пральної машини в спробах закриття свій закріплений барабан.

Як зняти болти для транспортування з пральної машини

Прибрати болти не складає великих труднощів, для цього достатньо мати один з інструментів:

  • Гайковий ключ розміром від 10 до 15 в залежності від самого виробника;

  • Розвідний ключ;

  • В крайньому випадку плоскогубці.

Іноді деякі дбайливі виробники враховують процедуру знімання болтів і в комплект кладуть ключ для зняття транспортувальних болтів.

Болти розташовані на задній частині пральної машини і в інструкції зазначено їх розташування.


Болти дуже легко помітити, вони відрізняються за зовнішнім виглядом від інших болтів, якоїсь особливої ​​формою або масивним пластиком. Зазвичай у пральної машини від 4 до 6 болтів.

Після того як розпізнаєте на своїй моделі пральної машини болти, просто викрутити їх.

Після відкручування, що не викидайте їх ні в якому разі, так як вони вам обов'язково будуть потрібні в майбутньому для подальшого транспортування в нову локацію, або в сервісний центр.

Зазвичай виробники передбачають заглушки, на місця, де знаходилися болти. Якщо заглушок немає, то нічого страшного, залиште отвори відкритими.

У вас не повинні виникнути проблеми з отриманням транспортувальних болтів. Якщо ж вони виникли, то не варто витрачати час на майстра на всі руки, щоб не погіршити ситуацію. зверніться в сервісний центр до майстра за установкою або ремонтом пральної машини . Він вам і підготує пральну машину, прибравши болти, підключивши до неї воду і поставивши машину в потрібне положення, щоб вона не "ходила".

Після всіх робіт ви спокійно зможете використовувати пральну машину для ваших речей.


Теги:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com