рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Натуральна мінеральна косметика: особливості та виробники

  1. Що в неї входить
  2. Чи небезпечний цей вид продукції
  3. Тільки з природних інгредієнтів
  4. Мінерали подарують красу і силу природи
  5. Мінеральні масла забезпечують догляд за шкірою
  6. Відповідь на головне питання
  7. Послідовність нанесення.
  8. Переваги продукції на мінералах
  9. Кращі російські фірми
  10. Мінеральна косметика - де купити?

Привіт, шановні читачі мого блогу. Мрія кожної жінки - натуральна мінеральна косметика. Що це таке? Це косметика, куди входять подрібнені мінерали, пісок. До складу цієї мінеральної косметики може бути введено лише 4 або 5 компонентів.

Що в неї входить

Що в неї входить

У неї входить багато продуктів - рум'яна, тіні для повік, олівці для очей, пудра, тональний крем. Тепло, яке виходить від шкіри, призводить до розрідження мінералів, в результаті чого утворюється красивий, що світиться, природний колір обличчя.

Хто спробував цей вид косметики, не бажає користуватися ніякий інший. Вона дає можливість не тільки краще виглядати, а й позбавляє епідерміс від прищів.

Чи небезпечний цей вид продукції

Мінеральна основа містить тільки такі елементи, які додадуть особі трохи красивого відтінку. Завдяки сучасним технологіям, мінерали подрібнюються майже в порошок.

У такому вигляді вони пристають до шкіри без всяких сполучних речовин, наприклад, силікону. А ще, в мінеральному порошку немає води, а значить, немає консервантів. Не дивно, що у моделей, візажистів і всіх знаменитостей, в макіяжні наборах присутній тільки мінеральна косметика.

Тільки з природних інгредієнтів

Мінеральна косметика Era Minerals користується найбільшою популярністю у наших жінок. Чому? Тому що декоративна лінія проводиться тільки з чистих, природних інгредієнтів. Тому і макіяж, зовсім не відчувається на шкірі, тримається цілий день, навіть в спеку або дощик.

Органічна косметика Era Minerals дає можливість шкірі дихати, захищає її від шкідливих ультрафіолетових променів, наділена бактерицидними властивостями. Правильний макіяж творить справжні чудеса!

Правильний макіяж творить справжні чудеса

Мінерали подарують красу і силу природи

Про що подбали виробники, що випускають натуральний продукт. Він може:

- зняти роздратування епідермісу,
- захистити дерму від сонячних опіків , А значить, від раку,
- приховати почервоніння, дрібні зморшки, зменшити пори,
- забезпечити гарне світіння, мерехтіння, напівматовий вид,
- захистити суху шкіру від втрати вологи,
- діючи як природний абсорбент, забезпечити контроль вологості, від чого шкіра завжди виглядає молодою і свіжою.

Мінеральні масла забезпечують догляд за шкірою

Мінеральне масло, ще один компонент, який використовується в косметології. У чому полягає його дію на шкіру?

Масло допоможе попередити роздратування шкірного покриву, відновити його захисний бар'єр. Крім цього, воно не викликає алергію, не дає з'являтися чорним точкам на епідермісі.

Крім цього, воно не викликає алергію, не дає з'являтися чорним точкам на епідермісі

Але до сих пір не вщухають суперечки: чи не приносить шкоду шкірі таке масло?

Виробники запашної продукції для шкіри, використовуючи мінеральні масла, прагнуть зробити її безпечною, при виготовленні вводять в екстракти трав, що живлять епідерміс.

Мінеральні масла добре зберігають свої властивості, не схильні до псування, тому не вимагають включення інших компонентів, що запобігають руйнування.

Відповідь на головне питання

Як користуватися мінеральної косметикою?

Як користуватися мінеральної косметикою

Спочатку розповім порядок нанесення засобів, які нам пропонує індустрія. Нагадаю, що цей вид засобів треба наносити на вологу дерму, так як вони не містять води. Це важлива умова особливо для сухої шкіри.

Послідовність нанесення.

1. Основа всього макіяжу - це праймер. Він додає матовість епідермісу, розгладжує зморшки, забезпечує стійкість всього макіяжу. При роздратованою дермі праймер наноситься на проблемні зони. На суху дерму наносяться шовкові праймери. Для кращого розподілу беріть кисть з щільною короткою щетиною, краще синтетичної.

2. Щоб замаскувати недоліки епідермісу, використовуються коректор та консилер. Для цього беріть плоскі щільні пензлика з коротким ворсом, наносите точково. Для маскування кіл під очима беріть жовтий, а почервоніння на обличчі - зелений консилер. Надлишки розтушовують кистю кабукі.

Надлишки розтушовують кистю кабукі

3. Мінеральна основа або пудра створює загальний тон шкірного покриву. Її наносять великої конусоподібної пензликом, має однакову довжину ворсу. Наносити пудру починайте зі щік , З переходом до носа, лобі, а потім до підборіддя. На закінчення пройдіться кистю зверху вниз для згладжування пір.

4. Бронзер або шіммер надає шкірі ефект засмаги, красивого мерехтіння. Його можна застосувати замість рум'ян. Бронзер має найдрібніші світловідбиваючі частинки, завдяки яким епідерміс буде сяяти, надаючи особі молоде світіння.

5. Далі наносяться рум'яна, які можуть скоригувати ваше личко, надати йому жвавість і обсяг. Їх розподіляють за допомогою натуральної кисті зі скошеним ворсом. Рум'яна наносяться, починаючи з вилиці, продовжуючи до лінії росту волосся або на вилиці.

6. Мінеральна вуаль використовуються для закріплення всього макіяжу. Вона може бути перламутровою, матирующей і світловідбиваючої. Вуаль наносять на все обличчя легкими круговими рухами, натуральної великий пензлем з щільною, але м'якою щетиною.

Щоб косметика на мінералах «села» на обличчя, варто почекати 40-60 хвилин або краще збризніть обличчя водою з пульверизатора.

Переваги продукції на мінералах

Переваги продукції на мінералах

З мінеральними пігментами макіяж виглядає набагато природніше. Пігменти не викликають алергію, не сприяють появі прищиків, захищають шкіру від ультрафіолету, уповільнюють старіння шкіри .

Косметика на мінералах підійде людям, епідерміс яких схильний до жирності, підвищеної дратівливості, що мають зморшки.

Кращі російські фірми

Той, хто вважає за краще російську косметику, зверніть увагу на такі бренди:

- Natura Siberica (Натура Сіберіка)
- Рецепти бабусі Агафії,
- Organic Shop.

Мінеральна косметика - де купити?

А купити мінеральну косметику самих різних виробників ви можете ось в цьому інтернет магазині Magic Minerals.

Розраховуватися можна рублями, гривнями і доларами.

На прощання хочу сказати, що багато жінок навчилися самі виготовляти таку косметику, і дуже нею задоволені, але це інша історія.

Покажіть цю статтю своїм знайомим. Якщо ви вже користуєтеся мінеральної косметикою, то залиште свої відгуки, нам цікаво дізнатися вашу думку.

Що це таке?
Чому?
У чому полягає його дію на шкіру?
Але до сих пір не вщухають суперечки: чи не приносить шкоду шкірі таке масло?
Мінеральна косметика - де купити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com