рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Має бути красивою! Як стежити за зовнішністю, якщо ти б'юті-блогер (і чи варто)?

Б'юті-блогери (та й взагалі блогери) не мають права бути некрасивими. Скажіть, хто не стикався з таким твердженням хоча б раз в житті? І хто хоч раз не сперечався з ним? Насправді немає однозначної реакції на цю тему. З одного боку, ніхто нікому нічого не винен, і можна бути будь-яким блогером. Але з іншого ... А чи немає в цьому частки правди? Треба розбиратися!

Треба розбиратися

Що таке блогер? Це ...

…Сукня. Або стрижка. Або що там ще вписується в ритм? Багато відповідають на це питання саме так: блогер - це стиль, або блогер - це гарний одяг, блогер - це хороша косметика. І це як раз головна помилка. Якщо в людині видно не його, а одяг, помаду або манікюр, то, як не дивно, в очі будуть полишати не гідності, а недоліки: від складки на колготках до недоглянутих волосся. Так що насправді блогер - це ...

Він сам! Блогер - зовсім не те, що він отримує на тестування. Це перш за все особистість зі своїми слабкостями, недоліками, проблемами і недосконалостями ... Якщо він - людина, яскравий або тихий, веселий або меланхолійний, доброзичливий або сором'язливий, - то недосконалості навіть не важливі. Ваша найкраща подруга - яка вона? Ви назвете сотню характеристик на кшталт «розуміюча» і «смілива», але ніколи не скажете «страшна, з поганими зубами». Тому що ви цього не бачите, ви бачите людину.

Саме тому блогерство, як на мене, - дуже відповідальна річ. Річ, в якій якщо і потрібно до чогось прагнути щосили, так це до того, щоб залишитися собою. Це багато в чому перегукується з постом про те, чого не варто робити, щоб не зненавидіти власний блог . Дуже часто я стикалася з блогами, які були створені для того, щоб автор міг ніяк не є, а кимось іншим. Ретельно прилизане, фотошопленние до нудоти фото, які залишалися ... нецікавими.

Так що ж - показати бардак в кімнаті і не фотошоп прищі? І так і ні.

І так і ні

Так - тому, що всі, що блогера оточує, це його світ. Багато блоги так і називаються «Мій світ». І якщо вже він почав писати, то цей світ заслуговує на увагу. Ну а раз так, то чому його потрібно соромитися?

Але тут є і немає - не можна ж нехитро демонструвати ось прямо все! Мені здається, грань між тим, що має залишатися, і тим, що повинно бути приховано, лежить в охайності. Одна справа особистісні недоліки - наприклад, зайва вага або мої бездонні носогубні складки. Але, врешті-решт, це може бути навіть ... ну ... родзинкою!

Зовсім інша справа - відсутність елементарного догляду за собою. Тут все просто: пишеш про чарівний шампуні - неможливо показати волосся в жахливому стані, прислали супер-крем, не говори про те, як він хороший, поки не вилікуєш шкіру. Інакше хто ж повірить?

Інакше хто ж повірить

Мені здається, саме початок блогерства - привід для того, щоб змінити щось у своїй зовнішності. Мій приклад - акне. Коли я починала вести блог, вони були просто звірячими. Так, я спочатку хотіла фотографувати тільки тіні. Але не можна ж весь час на фото відрізати тільки очі! Так що довелося взяти себе в руки і піти до дерматолога, а потім лікуватися місяці 3-4. І я дуже задоволена результатом, хоч і минуло вже років 10 точно. Також у мене тепер завжди є манікюр - в сенсі я роблю його, навіть якщо не збираюся фарбувати нігті. Мені здається незграбним тягнутися в магазині за Свотч, а палець при цьому дуже облізлий і дуже страшний.

Разом з тим, стежачи за своєю зовнішністю, я не помічаю недоліків інших. Нещодавно Люда писала про зарубіжних блогерів, які викладають часом моторошні фото - жахливо нанесений лак, кутикула розміром з гусеницю екскаватора, погана шкіра ... І це відштовхує тільки в перший раз, а потім ... ти чомусь береш і повертаєшся в цей блог! Чому? Тому що крізь три шари плішивого лаку видно цікавий, привабливий, яскравий чоловік. Ви стикалися з таким? Я сто разів!

Так що, по суті, «рецепт» простий: бути собою і при цьому не забувати про себе піклуватися. І бути собою тут головне, мабуть. Якщо ти - це ти, то і манікюр ляже відмінно, навіть якщо ти зовсім не вмієш тримати в руках кисть.

Чи згодні? Я не дуже різка місцями? Приймаю критику і коментарі!

Скажіть, хто не стикався з таким твердженням хоча б раз в житті?
І хто хоч раз не сперечався з ним?
А чи немає в цьому частки правди?
Що таке блогер?
Або що там ще вписується в ритм?
Ваша найкраща подруга - яка вона?
Так що ж - показати бардак в кімнаті і не фотошоп прищі?
Ну а раз так, то чому його потрібно соромитися?
Інакше хто ж повірить?
Чому?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com