рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Косметологія проти наслідків куріння. Що порадити клієнтам-курцям?

Коли до нас приходять клієнти, які мають одну з найбільш відбиваються на шкірі шкідливих звичок, куріння, то, природно, ми намагаємося пояснити те, як же сигарети будуть відображатися на їх шкірі

Коли до нас приходять клієнти, які мають одну з найбільш відбиваються на шкірі шкідливих звичок, куріння, то, природно, ми намагаємося пояснити те, як же сигарети будуть відображатися на їх шкірі. Але якщо наших клієнтів це не спонукає кинути шкідливу звичку, то необхідно порадити їм правильний догляд, який допоможе сповільнити всі негативні процеси. Пропонуємо розібратися в тому, які поради по догляду за шкірою можна дати клієнтам-курцям.

Шкіра і куріння

Отже, для початку розглянемо, що робить зі шкірою куріння.

Вчені-дерматологи досліджували те, що під час куріння шкіра недоотримує майже 50% кисню, необхідного для її повноцінної роботи. Тобто, виявляється гіпоксія шкіри. До чого це призводить? Одним з головних проявів кисневої недостатності є гальмування вироблення колагену, а він, як всім нам відомо, відповідає за підтягнутість шкіри. До того ж, близько 10% клітин під впливом шкідливих речовин просто руйнуються.

Крім нікотину, в кожній сигареті міститься цілий набір шкідливих речовин (смоли нафталіновою групи, діоксид азоту, синильна кислота, важкі метали і багато іншого). За позначенню - це отрути, кожен з яких завдає свій певної шкоди на клітини шкіри.

Всі шкідливі речовини, які людина вдихає разом з димом, потрапляють в кров. Потім, кров доставляє їх в клітини, в тому числі в клітини шкіри. Як впливають ці речовини, потрапляючи в клітини шкіри? Основні прояви:

1. Уповільнення і порушення кровообігу шкіри. Цей процес призводить до зміни структури капілярів, що в свою чергу підвищує ризик купероза.

2. Руйнування епідермальних клітин і волокон через активізацію кейлонов і колагенази. Через це змінюється тургор шкіри, істотно прискорюються процеси старіння, проявляються зморшки. А руйнування клітин призводить до того, що утворюється суттєвої товщини ороговілий шар на поверхні шкіри, через який гірше проходять необхідні шкірі компоненти з косметичних засобів.

А руйнування клітин призводить до того, що утворюється суттєвої товщини ороговілий шар на поверхні шкіри, через який гірше проходять необхідні шкірі компоненти з косметичних засобів

3. Погіршення кольору обличчя через нестачу кисню і порушення припливу крові. Особа набуває сіруватого або жовтуватого відтінку.

4. Освіта вільних радикалів в значно більшій кількості, ніж у некурящого людини. А вільні радикали необхідно усувати за допомогою антиоксидантів, що входять до складу косметичних засобів.

5. Шкіра курця також страждає від порушення гідроліпідного балансу.

Догляд за шкірою і куріння

Що стосується догляду за шкірою курця, то на цей процес варто звертати особливу увагу. Що можна порадити клієнтам-курцям? Нам необхідно косметичними засобами фактично усунути 5 вищевказаних дії сигарет на шкіру.

Для прискорення кровообігу, поліпшення щільності капілярів і профілактики купероза, необхідно в якості масок або нічних кремів рекомендувати відповідні кошти Для прискорення кровообігу, поліпшення щільності капілярів і профілактики купероза, необхідно в якості масок або нічних кремів рекомендувати відповідні кошти. Непоганим варіантом буде і то, якщо вони, наприклад, будуть мати антиоксидантну дію. Одним із прикладів таких засобів є екстрамель нічний крем із серії Alodem від Anna Lotan. Він, крім антикуперозний дії, містить природні антиоксиданти (витяжка насіння дині). До того ж крем здійснює підтягаючий і заспокійливий ефект.

Для боротьби зі старінням необхідно поєднувати захист шкіру від передчасного і фотостаріння (так як шкіра курців через тонкощі і зниженого імунітету ще більше схильна до впливу УФ-променів). Наприклад, для боротьби з проявами старіння і захисту шкіри підійде омолоджуючий денний крем з УФ захистом SPF 29 із серії New age control від Anna Lotan. Як він діє? По-перше, за рахунок пептидного комплексу (діпальмітоіл гидроксипролин) зменшує зморшки, зволожує шкіру і стимулює вироблення колагену, який руйнується шкідливими речовинами з сигарет. По-друге, вітамін Е, який входить до складу крему, покращує кровопостачання, є антиоксидантом і захищає шкіру від УФ-променів. По-третє, масло каріте максимально нейтралізує токсини і зберігає колаген та еластин, які особливо вразливі у курців. Тобто, практично крем комплексно діє на прояви куріння на шкірі.

Для усунення зайвого ороговілого шару (а клітини шкіри курців помирають значно швидше, відповідно, за допомогою масок і пілінгів їх необхідно постійно видаляти з поверхні шкіри) можна запропонувати маску отшелушивающую "ПИЛОК ОФ МАСК" . Вона за допомогою АНА кислот допоможе максимально усунути всі відмерлі клітини.

Для поліпшення кольору шкіри буде складно обійтися без тонуючих засобів. Наприклад, підійде найкращим чином преміум ББ Крем з SPF 36 . Він вирівняна і поліпшить тон шкіри, замаскує недоліки, зволожить шкіру, приховає зморшки і захистить від УФ-променів. І, природно, в кремі знову присутній антиоксидантний захист у вигляді вітаміну Е.

Також для шкіри курця підійде   комплекс-актив з ретинол   із серії Renova або   комплекс-актив з ретинолом із серії Greens Також для шкіри курця підійде комплекс-актив з ретинол із серії Renova або комплекс-актив з ретинолом із серії Greens . Вони і зовсім унікальні. Завдяки комплексній дії капсул ретинолу (вітаміну А) і сироватки "Біо-Ессенс" або нічного крему відбувається ряд поліпшень. Дані комплекси стимулюють регенерацію епідермальних клітин (а з огляду на, що частина клітин руйнуються через куріння, то така властивість стане дуже доречним), підвищує тургор шкіри і покращує, вирівнює колір обличчя. Такий комплекс допоможе істотно знизити прояви куріння на шкірі.

Шановні косметологи, як не жаль це визнавати, але допомогти шкірі курця, якщо він не бажає кидати шкідливу звичку, досить складно. За допомогою професійної косметики можна лише сповільнити певні негативні процеси і поліпшити стан шкіри, але зберегти шкіру клієнта в максимально хорошому стані не вдасться, так як регулярне куріння надає видимий ефект. Це необхідно пояснити клієнтам для того, щоб вони не очікували ідеальної шкіри в поєднанні з курінням, адже це просто неможливо.

До чого це призводить?
Як впливають ці речовини, потрапляючи в клітини шкіри?
Що можна порадити клієнтам-курцям?
Як він діє?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com