рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як змінити життя на краще за 1 місяць

Нещодавно отримала листа від читачки:

«Здрастуйте, Світлана! Хочу змінити своє життя за вашою методикою! »

Нічого собі. Я задумалася, а чи є у мене методика? Виявилося, є! Відразу ж захотілося її структурувати і розписати по пунктах. І знаєте, виявилося, що все до смішного просто. Вийшло чотири блоки: по тижню на кожен.

Разом - місяць. Всього місяць самостійної роботи, щоб змінити на краще своє життя! Можу сміливо обіцяти всім, хто виконає нижченаведений план: через місяць ви себе не впізнаєте.

Отже, на кожного тижня плану - три завдання, які треба впровадити в своє життя. І залишатися з ними на протязі всього місяця. В ідеалі - і довше, але тут вже вирішувати вам.

В ідеалі - і довше, але тут вже вирішувати вам

Тиждень 1. Частка тіла і свідомості.

    • Ранній підйом, близько 6 ранку. Тут же з'являється час для себе, якого завжди не вистачає протягом дня. Наслідок - тиша і спокій, можна не відволікаючись займатися своїми справами, поки домашні сплять. Це ідеальний час для ранкових практик, для настройки тіла на те щоб прожити цей день на 100%. Лінь, небажання рано вставати - це зовсім не показник втоми. Для мене це показник того, що не хочеться жити своє життя. Навіщо вставати з ліжка - там знову похмурий ранок, метро, ​​пробки, робота ... От якби першою думкою було «скоріше б ранок - новий день!»? Погодьтеся, навряд чи з таким відчуттям ранній підйом буде проблемою. Так ось, виявляється, працює це в обидві сторони. Життя грає всіма фарбами і іскриться - будете легко підхоплюватися вранці. Або ... Будете легко підхоплюватися вранці - і життя заіскриться!
    • Полегшене харчування. Для майбутніх змін нам потрібно колосальний обсяг енегріі. Ймовірно, зараз вона витрачається на те, щоб підтримувати наш організм в нормальному, що функціонує стані, всупереч впливу алкоголю, сигарет, важкої жирної їжі, випічки, солодкого ... У кожного є свій список цих слабкостей, потрібне підкреслити. Точніше, викреслити. Ви можете самі вибрати той вид харчування, який вам здається правильним. Я вірю в вегетаріанство і сиру їжу. Але одне знаю точно: алкоголь, чіпси, солодку газовану воду, напівфабрикати, джанк-фуд не вписуються ні в одну концепцію здорового харчування. Тому все це - виключити. Порції - зменшити, і не наїдатися перед сном. В іншому - слухати свій організм або дієтолога. Найголовніше - не навантажувати себе надзавданнями по виведенню і переварюванню токсинів. Навпаки, варто максимально полегшити його долю, годувати легкої, здоровою, смачною їжею. Йому буде щастя, а вам - енергія для дій.
    • Спорт. Це моє улюблене і саме обов'язкове. Чи не втомлюся повторювати - тонус і здоров'я фізичного тіла - обов'язкова умова для здоров'я духовного. А рух, як відомо - життя. Так ось, щоб пробудити життя (і дух) в втомленому тілі, треба його розворушити! Будь-яким підходящим вам способом. Мої варіанти - йога, біг і танці. Намагайтеся щодня рухатися більше, в будь-якому вигляді: танцювати перед дзеркалом, збираючись на роботу; відмовитися від ліфта і ходити по сходах; влаштовувати повноцінний воркаут в спортзалі, не важливо.

Тиждень 2. Чистка простору, справ і оточення.

    • Чистка простору. Викидаємо все! Запхати на антресолі - не рахується. Наводимо порядок у всіх кутах, на всіх столах, у всіх шафах, у всіх місцях. Подумайте - кожна річ у вашому будинку забирає не тільки шматочок місця, але і шматочок вашої енергії. Кожна, навіть найменша! Вона того варта? Я свого часу так захопилася цим методом, що винесла на смітник майже всі свої речі. Залишайте тільки дійсно корисні і потрібні речі, речі які вас радують, які надихають, які ви любите. Тонкий момент - якщо ви досі зберігаєте ведмедика, якого подарував коханий на 14 лютого 1998 року, а з коханим давно розлучилися - таким «позитивним» спогадами не місце поряд з вами. Позбавляйтеся, не думаючи! Побачите - дихати стане легше. Особливо якщо витерти всюди пил і помити підлогу.
    • Частка справ і зобов'язань. Згадайте, скільки років ви збираєтеся підучити англійську. А скільки обіцяєте заїхати в Ново-Гадюкіни до тітки Маші? А скільки пунктів з передноворічного плану ви роками переносите в кожен свіжий список? Згадайте всі подібні обіцянки, дані собі й іншим. І вирішите, що з ними робити. Варіантів, власне, два: (1) зробити, (2) відмовитися від них назовсім, назавжди викреслити з вашого списку. Але якщо не можете викреслити тітку Машу - їдьте прямо завтра. Робіть справи, замість того щоб тягати за собою тягар відповідальності і незадоволеності собою ж.
    • Чистка оточення. Закінчити всі відносини, які тягнуть вас назад, увергають в депресію. Відмовитися від спілкування з тими, хто вічно критикує і вічно всім незадоволений. З тими, з ким не залишилося нічого спільного. З тими, у кого нема чому навчитися. І навчитися йти, навчитися говорити «ні». Дозволити собі бути «невдячною», «невихованої», «божевільною», «стервом» - якщо така ціна свободи. Виняток - батьки. З ними, на мій погляд, потрібно відносини налагоджувати. Як би важко це не було.

Тиждень 3. Плани, цілі і мрії.

    • Записувати і виконувати плани. У нас же як раз залишився список справ з попереднього тижня. Як він вам? Викликає радість, ентузіазм і бажання негайно розпочати роботу? Якщо немає, можливо, варто викреслити з нього ще кілька пунктів. Або - виконати їх, і потім викреслити. В обох випадках вас чекає приплив сил і бажання жити. А ще - дописати те, що змушує все всередині завмирати в передчутті. Згадати, що ви любите, або любили колись. Не забувайте планувати не тільки роботу і гроші, але і відпочинок, час з друзями та коханими, час на себе (цей пункт вічно все забувають). Потрібно написати такий план, який захочеться виконати, від якого будуть тремтіти коліна і свербіти руки. Все - одночасно. Написати зі свого життя книгу, яку вам самим було б цікаво прочитати. А вже до цієї книги додати конкретні терміни і конкретні кроки.
    • Список неймовірностей. Одне з найулюбленіших моїх вправ. Вправлялися в ньому до цих пір, і з кожним разом все нахабніше стаю (хоча здавалося б, куди вже?). Полягає воно ось у чому: написати список своїх мрій, що не збудуться ніколи. Ну, таких крутих і настільки позамежних, що в їх виконання не віриться від слова зовсім. До них можна віднести світове панування і бажання піднятися на Еверест (а вам вже 89 років). Вимикайте критика і уявіть, що всі можливості світу у ваших ніг, треба тільки клацнути пальцями. . Є час, гроші, будь-які потрібні зв'язки, є всі таланти які потрібні. Чого б б хотіли? До слова, мій перший список незбутнього, написаний в лютому 2014 року, на сьогоднішній момент збувся цілком. І мені до сих пір смішно від того, наскільки скромні діяння мені тоді здавалися «неймовірностями».
    • Планувати щодня. Щовечора писати план на наступний день. Короткий, приблизний, якою завгодно - але план повинен бути. І з вечора - це важливо. Навіть якщо на наступний день ви жодного разу не згадаєте про існування цього плану, ваша продуктивність підвищиться в рази. Перевірено! І ще: не забувайте заглядати в глобальний план і задавати собі питання - чи туди ви рухаєтеся? А куди? А рухаєтеся ви взагалі куди-небудь? А чому?

Тиждень 4. Розширюємо межі.

    • Спробувати жити інакше. У самих що ні на є дрібницях. Піти на роботу новою дорогою. Зайти в незнайоме кафе або в дуже дорогий магазин. Спробувати новий вид спорту. Спробувати робити те, що ви ніколи не робили. Кожен день, займаючись звичними справами, питати себе - що прямо зараз я можу зробити трохи інакше? Потрібно створити у себе звичку пробувати нове, поступово йти з второваних стежок.
    • Виходити із зони комфорту. Звичайно, всі попередні пункти, якщо ви і справді їх виконали - вже неслабкий вихід із зони комфорту. Але тут ми підемо далі, подивимося в очі своїм страхам. І не тільки подивимося, але і будемо воювати з ними. Тут я прихильник радикальних методів. Боїтеся висоти? Йдемо стрибати з парашутом. Боїтеся шефа - йдемо до шефа зі свіжими рацпропозиціями. Боїтеся незнайомих компаній - вперед на вечірку, в незнайому компанію. І на самоті, щоб не ховатися за розмовами з подружкою / приятелем. І вчимося в таких ось польових умовах.
    • Відпочивати. А ви як думали - тільки працювати? Тільки відпочинок з обов'язковим виходом з дому, обов'язковим відключенням інтернету, і обов'язково на самоті. І обов'язковою (та чесної!) Зворотним зв'язком самому собі. Що це було? Як все пройшло, які зміни відбулися? І як жити далі, після всього цього?

Те що очікує вас в середині цього шляху (не кажу в кінці, бо це нескінченна дорога) перевершить ваші очікування. Виконуючи ці (найпростіші!) Речі щодня, вставляють їх у своє життя, ви відчуєте гармонію, всемогутність, побачите світло в кінці тунелю і стежку, яка вкаже вірний шлях. І з часом вона перетвориться в дорогу. Звучить пафосно, але правда - вона така, пафосна подруга.

Розповіді читачок про досвід впровадження в життя цієї системи:

Юля: змінити життя за 4 тижні
Наталя: змінити життя за 4 тижні

У мене, звичайно, є багато що розповісти по кожному з пунктів, але я поки не буду перетворювати цей пост в цілу книгу. Якщо комусь цікаві подробиці - ми цим займаємося в проекті «Все на вихід»

Я задумалася, а чи є у мене методика?
»?
Вона того варта?
А скільки обіцяєте заїхати в Ново-Гадюкіни до тітки Маші?
А скільки пунктів з передноворічного плану ви роками переносите в кожен свіжий список?
Як він вам?
Викликає радість, ентузіазм і бажання негайно розпочати роботу?
Оча здавалося б, куди вже?
Чого б б хотіли?
І ще: не забувайте заглядати в глобальний план і задавати собі питання - чи туди ви рухаєтеся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com