рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ШТОРИ ДЛЯ альтанок І веранд

У компанії "Світ Тентів" ви можете зробити замовлення на штори для альтанок і веранд - виготовлені точно замовленим розмірами, вони прикрасять будь-який простір і зроблять його більш комфортним. Штори такого типу не просто створюють ефект захищеності від зовнішнього середовища - вони реально захищають від всіх неприємностей, які приносить нам Російський клімат.

Прозорі штори для альтанок і веранд виконують ту ж функцію, що і традиційні жорсткі віконні конструкції. Вони захищають внутрішній простір від будь-яких впливів ззовні, при цьому відмінно пропускають денне світло. Замість звичайного скла в них використовується гнучкий светопропускающий матеріал - ПВХ -плівка або плівковий поліуретан. Замість жорстких рамних конструкцій - м'яка тканинна окантовка з вітро- і влагонепропускающіх синтетичних матеріалів.

Як і звичайні завіси, штори ПВХ для альтанок і веранд легко піднімаються і опускаються. Якщо ви встановите подібні конструкції, ваша альтанка / веранда отримає відмінний захист від вуличного пилу, шуму, надокучливих комах і головне - від дощу, вогкості, протягів і вітрів. ПВХ завіси надійно кріпляться як в опущеному, так і в зібраному вигляді, при замовленні ви можете вибрати один із запропонованих видів кріплення.

Виробництво прозорих штор для альтанок і веранд

При виготовленні штор такого типу використовується прозорий ПВХ і поліуретанова плівка. При приблизно рівноцінних светопропускающих характеристиках міцність поліуретанової плівки приблизно в 10 разів вище, ніж у ПВХ-плівки. Відповідно, штори для альтанки і веранди вуличні з поліуретанової плівки будуть помітно міцніше і довговічніше. Товщина світлопропускаючого матеріалу може бути різною, від товщини буде залежати і вартість готової продукції.

Виготовлення можливо двома способами

спосіб №1

спосіб №1

Зшивання всіх деталей лавсановими нитками на промислових швейних машинах. В цьому випадку м'яку "раму" -окантовку штори виконують із синтетичної тканини OXFORD (легко миється, не промокає дуже міцний матеріал). Цей вид окантовки популярнішим і виглядає значно гарніше, ніж окантовка з тканини ПВХ.

Цей вид окантовки популярнішим і виглядає значно гарніше, ніж окантовка з тканини ПВХ

З'єднання деталей способом гарячої повітряної зварювання. У цьому випадку використовується ПВХ-тканина посиленої міцності (виробництво Південна Корея). Зварений шов виглядає малопомітним, повністю непромокальні й не продуваємо. Позитивний момент - ПВХ-тканина характеризується відмінною стійкістю при контактах з маслами, бензином і т.п. матеріалами. Завіси такого типу будуть найкращим рішенням для закладів громадського харчування (заміські кафе і ресторани з відкритими верандами).


Види плівок для прозорих штор ПВХ

Світлопропускаюча плівка з ПВХ або поліуретану використовується в конструкції штор замість віконного скла, а роль рами грає тканинний бортик-окантовка. Підкреслимо, що прозорість пвх-плівки і поліуретану та ж, що і у звичайного скла. На захищеної веранді буде досить денного світла і не знадобиться додаткове освітлення.

Зварений шов, яким з'єднують деталі захисних штор, формується під дією спрямованої струменя гарячого повітря (повітряна термозварювання). Такий шов повністю непроникний для води і вітру і забезпечує повноцінний захист. Зовні шви, виконані професіоналами, малопомітні і не псують виду вікна.


Кріплення захисних штор

Способи кріплення прозорих гнучких штор можуть бути різними. Найбільш зручний варіант - рулонні штори для тераси, при підніманні скручуються (аналогічно звичайним тканинним рулонних завісу). Такі штори забезпечуються механічним або електричним механізмом підйому-скручування, монтується разом з самими шторами. Процес підйому-опускання рулонних штор займає буквально півхвилини, і ви завжди зможете перетворити відкриту альтанку в затишне захищене від дощу простір.


Ціна прозорих штор для альтанок і веранд

Вартість виготовлення захисних штор ПВХ за один квадратний метр вказана на сайті з включенням базового кріплення: необхідного числа люверсов і фурнітури на вибір замовника (скоби з ременем або поворотні).

Інші види кріплення і фурнітури (фіксуючі ремені, французькі замки, замки-блискавки), а також протимоскітні сітки, поліуретанові вставки - не включені в стандартну комплектацію і оплачуються за окремим прайсом.



монтаж

Майстри нашої компанії швидко та якісно виконають монтажні роботи по установці захисних штор ПВХ. Працюємо з будь-якими будівельними матеріалами: деревом, бетоном, каменем, металом. Гарантуємо точне дотримання всіх умов договору і відмінну якість монтажу: результати нашої роботи незмінно влаштовують найвимогливіших замовників.

Одночасно з установкою ПВХ штор виконуємо монтаж ручного або автоматичного механізму управління.

У компанії "Світ Тентів" - найнижча вартість монтажних робіт: всього 600 руб. за квадратний метр.


Замовити штори ПВХ для альтанок і веранд

Ви можете зробити замовлення на виготовлення захисних штор ПВХ для веранд з викликом нашого заміряє або провести виміри самостійно. На ваше замовлення майстер компанії виконає виміри, при необхідності - фахівці допоможуть визначитися з конфігурацією вікон і оптимальним типом кріплення. Готові штори будуть встановлені на об'єкті нашими майстрами. При замовленні на виготовлення прозорих штор, наш заміряє проведе всі виміри безкоштовно, в будь-якій точці Москви і Московської області (за умови укладення договору та внесення обумовленої передоплати після проведення замірів). При віддаленому розташуванні об'єкта, на якому будуть встановлюватися м'які штори ПВХ, вартість роботи зморщок обмовляється окремо.


При зустрічі з того, що заміряє:

  • вибираєте матеріал і колір окантовки прозорих штор пвх;
  • спосіб кріплення вікон до альтанки або веранди і відповідну фурнітуру;
  • проводяться необхідні заміри;
  • розраховується вартість виробів і робіт, укладається договір, призначається дата монтажу;
  • Ви підписуєте договір, вносите авансовий платіж в розмірі 50% від загальної вартості робіт, зазначених в договорі (авансовий платіж можна внести, приїхавши в наш офіс).

Важливо: виклик нашого заміряє має на увазі і подальший монтаж виробів.
Середня вартість монтажу - 50% від замовлення.
Виїзд фахівця для розрахунку вартості виробів або отримання консультації:

Виїзд фахівця для розрахунку вартості виробів або отримання консультації:

  • за московським часом (в межах МКАД) - БЕЗКОШТОВНО;
  • по Московській області (в межах 20 км від МКАД) - від 2000 руб;
  • по Московській області (в межах 40 км від МКАД) - від 2500 руб;
  • по Московській області (від 40 км від МКАД) - договірна;
  • більш віддалені об'єкти - за домовленістю.

Самостійний завмер і установка

Ви робите виміри всіх внутрішніх отворів, робите виміри опорної площини (брус, балка, колона, стіна). По можливості робите креслення в електронному вигляді, фото об'єкта (веранда, альтанка, тераса, балкон), і відправляєте на пошту [email protected]. Протягом дня, ми робимо розрахунок вартості прозорих штор ПВХ і відправляємо його Вам на пошту.

Застосування прозорих штор для альтанок і верандЗастосування прозорих штор для альтанок і веранд

Область застосування практично нічим не обмежується - можливі будь-які оригінальні рішення. Ми виготовимо штори будь-якої необхідної вам форми, розміру, кольору окантовки. Запропонуємо кілька видів фурнітури і кріплення. Нашу продукцію активно використовують і власники заміських будинків, і господарі найрізноманітнішого бізнесу. Штори такого типу встановлюються не тільки в кафе / ресторанах, але і в кемпінгах, на ігрових майданчиках, верандах дитячих садків / шкіл, санаторіїв, ігрових павільйонів тощо.

Майстри нашої компанії виконають всі необхідні роботи по вимірах, виготовлять штори в стислі терміни і виконають їх установку з професійно високою якістю.

Догляд за вуличними шторами для альтанок і веранд

Відхід не потребують матеріальних затрат і надмірних зусиль: для очищення досить м'яких очищувальних засобів і простої води. Якщо розміри штор значні, зручно очищати їх із зовнішнього боку за допомогою апаратів Керхер. Уникайте використання агресивних хімічних складів, особливо вони можуть бути небезпечні для прозорих плівок.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com