рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

стилі альтанок

  1. Альтанка в стилі кантрі
  2. Альтанки в стилі модерн
  3. Рустика альтанка
  4. Альтанка в китайському стилі і її фото
  5. Альтанки в японському стилі і їх фото
  6. Альтанки в східному стилі і їх фото

Сучасні стилі альтанок постійно поповнюються новими вдалими прикладами реалізації ідей ландшафтного дизайну Сучасні стилі альтанок постійно поповнюються новими вдалими прикладами реалізації ідей ландшафтного дизайну. Однак існує так звана "золота класика", яка пропонує деякі стилі альтанок, які виконуються з різних матеріалів. В даний час особливою популярністю користуються альтанки в східному стилі. Це японські та китайські традиції. Широко поширені стилі кантрі і модерн.

Садові альтанки можуть виглядати досить незвично, головне, щоб стиль альтанки відповідав стилю будинку і саду взагалі.

Біля будинку, оббитого сайдингом, наприклад, буде дивно виглядати альтанка в стилі модерн, біля будинку в стилі хай-тек не місце хатинці з російської казки і т. Д.

Перерахуємо кілька найбільш популярних варіантів.

Альтанка в стилі кантрі

Кантрі - один з найпоширеніших стилів, символ заміського життя. Поняття «села» в кожній країні своє, але це завжди натуральні матеріали, прості форми, функціональність, деякий простодушність. Альтанка в стилі кантрі завжди дерев'яна (найкраще з оциліндрованих бруса ), Із стилізованою російською піччю з рогачами, глиняними глечиками і баняків, підлогами з дерева або іноді з натурального каменю. Чи підтримають атмосферу російського села вишиті білі скатертини та занавіски, смугасті ткані килимки на підлозі. До місця будуть дерев'яні лавки вздовж стін, старий самовар, праска з вугіллям ... Головне - вчасно зупинитися і не перетворити альтанку з житлового приміщення в філію етнографічного або краєзнавчого музею.

Альтанки в стилі модерн

Період модерну тривав трохи більше двадцяти років, але був такий яскравий і надихаюче, що інтерес до нього не втрачено до сих пір. Стиль модерн, природний і витончений одночасно, відрізняє відмова від прямих ліній на користь більш природних обрисів і текучих форм, активне використання стилізованих квіток і листя, силуетів тварин і птахів, бабок і метеликів, молюсків, медуз, морських зірок. Кольори модерну чисті і виразні, яскраві, але природних помірних тонів. Особлива увага приділяється контрасту фактур.

Модерн створює одночасно естетично красиві і функціональні споруди, саму прозаїчну річ він перетворює в предмет мистецтва. Не дивно, що художньо оформляються всі конструктивні елементи альтанки в такому стилі: ступені, стовпи, дах.

Увага приділяється не тільки зовнішнім виглядом альтанки у стилі модерн, але і її інтер'єру, в якому переважає стилізований рослинний орнамент, активно використовуються скло і художнє кування. Шкода, що російські сади і альтанки в них вкрай рідко робляться в цьому приголомшливому стилі.

Рустика альтанка

Рустика альтанка - це споруда, яка прикрасить будь-яку ділянку. Латинське слово rusticus буквально перекладається як «простий», «грубий». Стіни альтанок цього стилю цілком або частково облицьовані щільно прагненням один до одного камінням, передня сторона яких обтесані дуже грубо або НЕ обтесані взагалі. Від такої споруди віє брутальністю, масивністю і міцністю. Сучасні технології дозволяють створювати рустикальні елементи облицювання не тільки з натурального, а й зі штучного каменю.

Альтанка в китайському стилі і її фото

У китайському саду ми бачимо безліч відокремлених, розкиданих по всій садибі будівель, кожна з яких має особливу функцію і створює певний настрій. Крім житлових будинків тут є тераси для споглядання видів, павільйони і альтанки для усамітнення, будиночки для вчених занять, медитації, чаювання, музикування, купання, приготування зілля, милування снігом, навіть післяобіднього сну і т. Д. Кожна будівля є фокусом навколишнього простору і організовує певне місце саду.

Садові альтанки в китайському стилі повітряні, легкі й витончені, у них немає стін. Колони, на яких лежить дах, пофарбовані червоним або чорним лаком, що оберігає дерево від псування. Високі і великі, вигнуті дахи покриті жовтою, зеленою або синьою черепицею. Стелі у власному розумінні слова немає, стельові перекриття прикрашені багатобарвним орнаментом.

Китайський сад - це діалог природного і культурного начал. Альтанки не ховаються, не пригнічують природу, а служать елементами побудови садового простору. Сад в Китаї завжди продовження будинку, це житловий простір під відкритим небом, будівлі в саду будуються так, щоб жодне не було схоже на інше, але співвідносилося із загальною концепцією і мало строго певне призначення. Сад - це розширена корисна площа, суміжна з будинком , По суті сад-будинок або, навпаки, будинок-сад.

Подивіться альтанки в китайському стилі на фото, розташованих на цій сторінці:

Альтанки в японському стилі і їх фото

Тераси, альтанки або чайні будиночки - неодмінні архітектурні елементи японського саду. Саме звідти можна спокійно милуватися садом і відпочивати, насолоджуючись самотою. Ідеальний матеріал для створення японської альтанки або чайного будиночка в російському кліматі - дерево , Бажана присутність елементів декору з бамбука. Її колірна гамма скупа. Альтанка в японському стилі повинна природно зливатися з навколишньою природою і гармоніювати з нею.

Подивіться альтанки в японському стилі на фото - представлені різні варіанти дизайну:

Альтанки в східному стилі і їх фото

Альтанки в східному стилі можна перераховувати ще і ще. Перш ніж зупинитися на чомусь конкретному, визначитеся, як ви плануєте використовувати альтанку. Російське чаювання і японська чайна церемонія - це абсолютно різні речі, а вже якщо улюблене проведення часу ваших сім'ї і гостей шашлики або барбекю, то треба не соромитися цього, а підібрати щось підходяще саме для такої мети. На відміну від скупого мінімалізму альтанки в японському стилі для цього набагато більше доречна, наприклад, таверна. Так господарі одного підмосковного саду, дуже творчі люди, назвали свою альтанку, в якій приймають гостей і пригощають їх. В Італії та деяких інших країнах це слово позначає харчевню, кабачок або трактир. Італійський характер цього місця підкреслюють і стрижені обліпихи, що нагадують своїм виглядом і сріблястими листям оливкові дерева.

Далі представлені альтанки в східному стилі на фото, що ілюструють різноманітність даних архітектурних форм:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com