рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які бувають штори для дачних альтанок і веранд, прозорі і захисні, на що орієнтуватися при виборі

  1. види штор
  2. тканинні
  3. Галерея: захисні штори для альтанок (25 фото)
  4. ПВХ
  5. Бамбук
  6. параметри вибору
  7. кріплення завіс

Садова альтанка зазвичай виявляється улюбленим місцем відпочинку на дачі Садова альтанка зазвичай виявляється улюбленим місцем відпочинку на дачі. Тут можна провести час в колі близьких людей, випити чашечку чаю після довгого дня, насолодитися спокоєм і домашнім затишком. Тому альтанка повинна поєднувати в собі практичність і комфорт. Для створення неповторного стилю використовуються різні декоративні елементи, в тому числі штори.

види штор

Кожен власник дачі при виборі фіранок для альтанок, веранд, навісів керується своїми уявленнями. Одним важливо забезпечити захист споруди, іншим - створити бездоганний зовнішній вигляд, третім - зберегти близькість з природою. Саме тому виробники пропонують різні завіси для альтанок, виготовлені з різних матеріалів і втілюють будь-які завдання.

тканинні

Штори для альтанки з тканини виконують декоративну функцію. Вони доступні за вартістю і різноманітні за забарвленням, легко замінні. На жаль, такі завіси не захищають від негоди і комах. Недоліками вважається і те, що періодично тканинні фіранки для тераси потрібно прати, а на зиму прибирати в будинок.

Особливості завіс з тканини:

Для прикраси вуличної тераси застосовують різноманітні моделі фіранок. Багато що визначається стилем інтер'єру. Часто використовуються рулонні вуличні штори. Вони зручні тим, що впишуться в будь-який інтер'єр, їх можна піднімати і розкривати при необхідності. Різноманітність забарвлень дозволяє власнику підібрати вуличні завіси на свій смак.

При виборі фіранок з тканини варто врахувати:

  • міцність і довгий термін служби;
  • повітропроникність;
  • зручність догляду;
  • вологостійкість;
  • стійкість кольору.

Штори на веранду на дачі шиють з акрилу, мішковина тканини, тюлю, блекаута.

Галерея: захисні штори для альтанок (25 фото)

захисні матеріали

Легкі тканинні матеріали не захистять будівлю від холоду Легкі тканинні матеріали не захистять будівлю від холоду. Але якщо в якості фіранок вибрати тентові, на терасі можна перебувати і в холодну погоду. Для захисту від зимових морозів застосовують брезентові матеріали. Захисні штори з тенту оберігають споруди від зовнішніх впливів. Часто власники замовляють тенти, щоб захистити дачні споруди від дощу. Тенти прекрасно виконують цю функцію.

Також рекомендуємо прочитати:

Добре справляються з цим завданням і рольставні. Альтанку або веранду закривають ними тоді, коли перестають користуватися цими приміщеннями.

ПВХ

Ці прозорі штори використовуються і для захисту, і для прикраси. Вони виготовляються з полівінілхлориду. Існують і кольорові штори-ПВХ для альтанок, які можуть захистити від проникнення сонця. Виробники пропонують комбінований варіант штор з плівки, в якому половина непрозора, а інша пропускає світло. Зовні це нагадує вікно.

Доповнені пластиковою плівкою, прозорі штори можуть не пропускати холодне повітря всередину альтанки. На зиму прибирати такі завіси не потрібно. Єдиний мінус таких завіс в тому, що вони не пропускають повітря. Але виробники пропонують спеціальні моделі з вікнами, завдяки яким зручно провітрювати альтанку.

Функції ПВХ-завіс:

  • відмінно зберігають тепло всередині неопалюваних приміщень;
  • створюють комфорт і затишок;
  • захищають будівлі від зимових морозів і зовнішніх пошкоджень.

Прозорі штори з ПВХ-плівки можна створити і самостійно. Для цього необхідні: ПВХ-плівка, мотузка, кілька люверсів, рулетка, кріплення, олівець, молоток. Схема пошиття штор:

  • розкроїти ПВХ-плівку;
  • закріпити по периметру люверси;
  • прикріпити завіси до альтанки;
  • зробити кріплення по вікнах;
  • протягнути мотузку і зав'язати кінці.

Готові фіранки закріплюють в потрібному місці.

Прозорі штори для альтанок і веранд з пластика прості в догляді. Їх потрібно мити водою з мильними розчинами. Часто ПВХ-плівка покрита пилевідштовхуючим шаром, що допомагає захистити її від сильних забруднень. При митті плівки забороняється застосовувати абразивні чистячі засоби, вони можуть подряпати пластик.

Якщо необхідно зняти завісу на якийсь час, її потрібно спочатку очистити від бруду і просушити, після чого змотати в рулон. У цьому випадку її форма добре відновиться при наступному використанні.

Бамбук

Не менш популярні вуличні штори для альтанок і веранд з бамбука. Цей натуральний матеріал відмінно прикрасить вікна і двері. Він гармонійно вписується в дачний інтер'єр, доповнюючи своєю природністю зелені насадження в саду і створюючи дизайн в екостилі.

Переваги фіранок з бамбука:

Єдиним недоліком бамбукових фіранок можна назвати те, що вони не захистять від негоди, оскільки добре пропускають вітер і вологу.

параметри вибору

Безліч варіантів при виборі фіранок для альтанок і веранд часто ставить власників дачних будиночків в глухий кут. Керуватися вартістю і зовнішнім виглядом недостатньо. Щоб зробити правильний вибір, варто врахувати деякі нюанси:

  1. Функції фіранок. Для чого потрібні будуть фіранки? Для захисту від негоди або тільки для краси? Після відповіді на це питання, можна буде зорієнтуватися з вибором матеріалу.
  2. Стиль і дизайн. У цьому питанні слід відштовхуватися від загального інтер'єру альтанки. Є універсальні рішення. Наприклад, штори світлих відтінків впишуться практично в будь-який дизайн. Якщо ж віддається перевагу яскравим тонам, доповнити їх можуть оригінальні аксесуари таких же кольорів.
  3. Практичність і зручність догляду. Тканина вимагає чимало часу і сил по догляду за собою. Але тканинні завіски можна легко міняти по різних нагод. Штори з ПВХ прості в догляді, але замінити їх не так легко.

кріплення завіс

Різні штори кріпляться по-різному. Деякі з них власник може закріпити самостійно, інші вимагають професійного підходу і запрошення фахівців. Що потрібно врахувати при кріпленні фіранок:

Сучасні штори для веранд і альтанок представлені в різноманітті вибору. Тільки власнику може вирішити, які саме штори підійдуть для дачі, орієнтуючись на свій смак, призначення завіс і стилістичне оформлення будівель.

Тільки власнику може вирішити, які саме штори підійдуть для дачі, орієнтуючись на свій смак, призначення завіс і стилістичне оформлення будівель

Для чого потрібні будуть фіранки?
Для захисту від негоди або тільки для краси?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com