рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Розтяжки при вагітності: чому з'являються і як уникнути

  1. Розтяжки при вагітності: причини появи
  2. З чого почати профілактику розтяжок?
  3. Натуральні масла для профілактики розтяжок
  4. Медовий масаж від розтяжок

У багатьох жінок з'являються розтяжки під час вагітності. Їх вважають мало не «відмітним» ознакою народжували жінки. Саме про те, чому вони з'являються і чи можна цього уникнути, ми і поговоримо на жіночому сайті Красива і Успішна.

розтяжки під час вагітності

Час, коли на світ з'явиться бажаний малюк - це саме чудове час в житті жінки. І навіть той факт, що розтяжки при вагітності з'являються у багатьох жінок, не зупиняє їх перед рішенням стати матір'ю.

Розтяжки можуть зробити непривабливою навіть найкрасивішу груди або плоский животик. Але ж так хочеться, щоб шкіра виглядала ідеально!

Розтяжки при вагітності: причини появи

Вина за все зміни, які відбуваються в цей період в організмі, лежить на гормональної перебудови.

«Все було так чудово, - пише Наталія. - Перша вагітність, перші очікування, перше УЗД і перші ... розтяжки, які почали з'являтися на моєму тілі. Причому з'явилися вони в самому початку вагітності, коли груди тільки ставала більш чутливими. Я засмутилася. В аптеці мені порадили купити крем від розтяжок при вагітності. Спочатку я подумала, що це просто викачка грошей, але все-таки придбала спеціальний крем на основі масел плодів какао. Завдавала його на пошкоджену шкіру грудей і на низ живота. Скажу одне, що нових розтяжок у мене не з'явилося. А ті, що були раніше, не збільшилися в розмірах, тільки колір змінили. Стали світліше. Так що, дівчатка, крем допомагає. Тільки починайте їм користуватися ще на етапі планування вагітності ».

Чому відбуваються такі ситуації, і чи не можна уникнути розтяжок під час вагітності?

Через те, що на шкіру починає діяти гормон вагітності - прогестерон, підвищується її чутливість. Гормон готує організм до вагітності та пологах, роблячи м'язи і шкірні тканини м'якшими, еластичними. Це дає їм можливість розтягуватися, підлаштовуючись під розміри зростаючого плода.

При цьому відбувається внутрішнє розтягнення сполучної тканини - саме поява розтяжок оберігає шкіру від істотних зовнішніх пошкоджень. У деяких місцях тканину натягується настільки сильно, що не витримує і розривається. На місці розриву утворюється рубець.

Розтяжки (в медицині їх називають стрії) - це не що інше, як внутрішні шрами, які утворилися під верхнім шаром шкіри на місці зажівшего розриву. Саме тому, що вони знаходяться під шкірою, боротися з ними дуже складно.

Уникнути розтяжок під час вагітності допоможе профілактика - кращого засобу ще не знайдено.

Особливо уважно слід поставитися до питання профілактики розтяжок тим, у кого по жіночій лінії присутній дана проблема, а також тим, хто зіткнувся з розтяжками під час попередньої вагітності.

http://youtu.be/pEowAH90ViA

З чого почати профілактику розтяжок?

Профілактика починається з простих речей:

  • контроль над вагою;
  • систематичний щоденний догляд за шкірою в зонах ризику: на стегнах, сідницях, грудях і животі.

Під час вагітності йде обов'язкова надбавка у вазі. Буде дуже добре, якщо він не стане збільшуватися стрибкоподібно.

Поступовий і повільний набір ваги добре позначиться на здоров'ї і майбутньої дитини, і його матері, в тому числі, знижується ризик появи розтяжок на шкірі.

А якщо ще додатково доглядати за шкірою, то ризик отримати розтяжки при вагітності значно зменшується.

Натуральні масла для профілактики розтяжок

Хоч наукою і не доведено, що крем від розтяжок при вагітності і щоденне застосування зволожуючих засобів скорочують їх поява, позитивні відгуки це підтверджують.

До речі, дія оливкового масла перевірили на собі не тільки знаменита актриса Софі Марсо, але і безліч простих жінок.

«Коли я тільки отримала підтвердження своєї вагітності, відразу знала, що обов'язково буду робити профілактику розтяжок. Адже і у моєї мами, і у старшої сестри, яка народила, вони були. І виглядали дуже негарно. Особливо у сестри. Вони були темного, майже фіолетового кольору і покривали її груди і низ живота. Вибрала я для себе саме звичайне оливкове масло і щовечора втирала його в шкіру живота і грудей. Я знала, що гірше від цього точно не буде. Не скажу, що розтяжок у мене не з'явилося, але вони були такі маленькі в самому низу живота, і такі світлі, що їх взагалі не помітно. Так що масло діє. Олена, 23 роки ».

Дійсно, шкіра під час вагітності стає не тільки еластичною, але і дуже податливою до впливу. Цю її особливість використовують для профілактики розтяжок. Активні компоненти, що входять до складу зволожуючих засобів, потрапляють в добре розширені капіляри, а потім в загальний кровотік. Тому дуже важливо користуватися тільки перевіреними засобами від розтяжок при вагітності.

Такими властивостями володіють оливкова олія і масло какао. Їх краще наносити після прийняття ванни, коли шкіра распаренная і очищена. Досить одного-двох разів на день, щоб шкіра стала еластичною.

Деякі жінки, які починали користуватися натуральними маслами, кажуть, що дуже довго чекати, поки масло вбереться в шкіру.

В цьому випадку радимо скористатися спеціальними кремами для вагітних. Вони легко і швидко вбираються в шкіру, максимально зволожуючи її завдяки натуральним маслам, що входять до їх складу.

Медовий масаж від розтяжок

«Я користувалася під час вагітності для профілактики розтяжок звичайним медом: 2 - 3 рази на тиждень робила медовий масаж. Результат - ніяких розтяжок взагалі! Карина, 25 років »

Хороший спосіб профілактики розтяжок під час вагітності - медовий масаж. Тільки робити його потрібно дуже обережно під час вагітності.

Перше, з чого sympaty.net радить почати - перевірити чутливість шкіри до меду. Для цього кілька крапель потрібно нанести на ділянку шкіри і почекати кілька хвилин. Якщо почервоніння не виникне, то можна приступати.

  1. Добре теплою водою промийте ті ділянки грудей, живота, сідниць, на які буде наноситися мед.
  2. Насухо витріть тіло і нанесіть мед.
  3. Груди і живіт слід легко масажувати круговими рухами, а ось сідниці можна масажувати липкими долонями, відриваючи їх вгору, як би створюючи бавовна.
  4. Залишки слід змити теплою водою. На шкіру нанести живильний крем. Дуже добре, якщо він буде від розтяжок.

Розтяжки при вагітності вимагають обов'язкової профілактики. Виконуючи її, ви знизите ризик їх появи.

-
Автор - Юлія Спиридонова, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com