рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Хто такі хутряні брокери і як правильно вибрати хутро

Наташа Король, професійний брокер хутра і власниця інтернет-магазину Scarlet London , Розповідає про те, про що пересічний покупець хутра не має жодного уявлення. Це дуже цікаво!

Розкажіть, будь ласка, чим ви займаєтеся? Як влаштований цей бізнес?

Я - брокер, який купує хутро на світових аукціонах для своїх клієнтів. У світі існує 6 аукціонів, на яких продається сира хутро, і купують її як раз брокери для клієнтів або клієнти самі для себе. Ми не просто піднімаємо руку і купуємо шкурки, ми також відправляємо товар на вироблення, даємо докладні інструкції по квітам і процесам і доставляємо до клієнта готовий хутро. Це величезна робота - товар адже подорожує по всьому світу і за всім потрібен контроль: від аукціону до фабрики з вироблення, з вичинки до порога клієнта.

Що таке аукціони хутра?

Аукціони придумані для продажу хутра, і проходять вони кілька разів на рік в Данії, Фінляндії, Канаді, США і Росії. Аукціон - це дуже велика організація, яка займається збором хутра від фермерів, її сортуванням та виставленням на продаж. Аукціони відрізняються типом хутра, яка реалізується. Наприклад, в Данії продається величезна кількість норки, в Фінляндії - різні лисиці, в Канаді продають дику хутро, в Росії - переважно соболь.

Яке місце російські аукціони хутра займають в світі?

Російський аукціон «Союзпушнина» унікальний тим, що на ньому продається «м'яке золото» Росії - соболь. Російський соболь більше не продається ніде, тому «Союзпушнина» займає дуже важливе місце.

Як хутро потрапляє на аукціон?

Фермери відвантажують товар на аукціон для продажу. Наприклад, Данія - головний виробник норки в Європі, і переважна більшість шкурок продається на аукціоні в Копенгагені. Фермери зацікавлені в аукціонний продаж, тому що в період «гарячого ринку» вони виручать більше грошей, ніж якби намагалися продавати товар самі. Більшість шкурок сьогодні реалізується на аукціонах.

Чи є нормативи, за якими, наприклад, тваринам не повинні завдавати страждань, коли їх вбивають?

Наша індустрія дуже строго регулюється і контролюється. У цьому році була створена незалежна організація Welfur, яка пильно стежить за утриманням, транспортуванням, харчуванням, ветеринарією, медикаментами і конкретно за тим, щоб не завдавати тваринам страждань. Можу вас запевнити, що тварини гинуть миттєво, гуманно і їм не завдано ніякі страждання.

Що повинен знати покупець про аукціонний хутрі і про хутро взагалі, щоб зробити успішну покупку?

Все хутра, що продаються на аукціонах, строго класифікуються за якістю, розміром, кольором, довжині волосся і багатьма іншими параметрами. Ми як професіонали проводимо детальну інспекцію хутра для того, щоб не напоротися на підводні камені. Для цього і потрібен брокер - щоб захистити клієнта від покупки неправильного товару. Найбільша помилка, яку роблять клієнти, - це бажання купити хутряні вироби за низькими цінами. Хутро - це не тканину або в'язана нитка, це в першу чергу дороге сировину, тому дешевим виріб з якісного хутра просто не може бути. Якщо воно дешеве, то, цілком ймовірно, воно не дуже якісне, чи не прослужить довгий час і, звичайно, ніякої радості не принесе.

Олена Шубіна

Ознайомитися з асортиментом і зробити покупку можна на сайті: https://scarlet.london

Розкажіть, будь ласка, чим ви займаєтеся?
Як влаштований цей бізнес?
Що таке аукціони хутра?
Яке місце російські аукціони хутра займають в світі?
Як хутро потрапляє на аукціон?
Чи є нормативи, за якими, наприклад, тваринам не повинні завдавати страждань, коли їх вбивають?
Що повинен знати покупець про аукціонний хутрі і про хутро взагалі, щоб зробити успішну покупку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com