рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вечірня сукня у грецькому стилі

Вечірні сукні у грецькому стилі, сьогодні лише своєю формою і силует нагадують античну моду. Особливість сукні - це вільний крій, сукня не сковує рухів, конструкція моделі підкреслена підперізувалися елементом, лінія талії розташована на місці або вище. Вечірні сукні у грецькому стилі, сьогодні лише своєю формою і силует нагадують античну моду

Стародавні греки могли шматок тканини перетворювати в гарний одяг для чоловіків і жінок. Античний стиль характеризується легкістю, пропорційністю і симетричністю.

Одним з перших, хто звернувся до цього стилю в довоєнні роки, був французький модельєр Поль Пуаре. Він хотів позбавити дівчат від корсетів, надавши їм легкості й жіночності. Але в той час його нові ідеї не були прийняті. На сьогоднішній день, сукні у грецькому стилі обов'язково з'являються в колекціях модних дизайнерів. Їм присвячені цілі колекції вечірньої та весільної моди. Модельєри надихаються збереженими копіями античних скульптур зображують богиню Афродіту в драпірованому легкому вбранні. Сукня у грецькому стилі є еталоном грації, женствнності і легкості.

Прикрашають такі моделі різні варіанти драпіровок на ліфі і спідниці, що повторюють і підкреслюють вигини жіночого тіла. Використовуються найчастіше тонкі, м'які матеріали, такі як шовк, шифон, атлас та ін. Окрасою також служить використання мережива в якості обробки, бісер і стрази.

Я пропоную виготовити плаття в грецькому стилі на замовлення. Таким чином ви не будете обмежені у виборі. Ви отримаєте модель бажаного фасону, забарвлення, матеріали і декоративне оздоблення також будете визначати ви.

Хочеться виділити і коротке плаття в грецькому стилі. Такі моделі були створені для активних та енергійних дівчат. Коротке плаття не сковує рухів, не потрібно піклуватися про те щоб не наступити або не забруднити поділ сукні. Також хочеться звернути увагу на спідниці короткі спереду і подовження ззаду. У нинішньому сезоні це дуже актуальні моделі. Можна виготовити модель короткого плаття в грецькому стилі з окремою, знімною довгою спідницею отримавши таким чином плаття трансформер

Сукня у грецькому стилі актуально практично для будь-якої фігури і віку.

При правильному підборі матеріалів, констуктівних швів, і обробки, повні дівчата будуть виглядати чудово. Недоліки фігури можна задрапірувати, завуалювати. А гідності, підкреслити і приділити їм увагу за допомогою обробки. І це ще одна перевага виготовлення виробу на замовлення.

Для кращої посадки по фігурі можна додати в плаття шнурівку, бретелі або виготовити окремий натільний коригувальний корсет , Коротя зробить фігуру ідеальною.

Зв'язавшись зі мною, ви зможете придбати для себе плаття, яке ви побажаєте, так як я займаюся виготовленням вечірніх і весільних суконь на замовлення . Я допоможу вам, при необхідності з вибором моделі, підбором матеріалів та оздоблення. Вам не доведеться вибирати для себе сукні, з того наявності моделей і розмірів, що є в продажу. Я гарантую якість виробів і з відповідальністю і увагою ставлюся до кожного клієнта. Ви можете переглянути колекцію готових суконь , Приклади виготовлених мною раніше робіт і відгуки клієнтів, з якими я вже працювала - на нашому сайті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com