рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Каталог грецької косметики - купити косметику Греції в інтернет-магазині Галерея косметики.

  1. Косметика Греції: секрети краси і молодості з батьківщини Афродіти Богиня кохання і вічної молодості...
  2. Косметика для обличчя
  3. Косметика для догляду за тілом
  4. Як вибрати косметику з Греції?

Косметика Греції: секрети краси і молодості з батьківщини Афродіти

Богиня кохання і вічної молодості Афродіта не випадково вийшла з морської піни біля берегів Греції: краса і багатство тутешньої природи заклали відмінну базу для творення прекрасного. Саме тому філософія виробників грецької косметики грунтується на натуральності: місцеві б'юті-продукти покликані максимально продовжити молодість, надати волоссю і шкірі здоровий і свіжий вигляд, максимально зволожити і наситити корисними речовинами. Які ще переваги є у косметики Еллади?

Екологічність і натуральність

Грецькі косметологічні бренди роблять ставку на натуральність і екологічність Грецькі косметологічні бренди роблять ставку на натуральність і екологічність. До складу продукції входять місцеві природні компоненти, здавна використовувалися для підтримки молодості і краси: масла оливи, Аргана, мигдалю і ши, алое вера, морські водорості, глина. Завдяки сучасним лабораторним дослідженням і додаванню до складу колагену, ретинолу, еластину, комплексів амінокислот, вітамінів і мінералів косметичні засоби надають видимий естетичний і лікувальний ефект на шкіру обличчя, тіло і волосся.

Продукція не тестується на тваринах і відповідає європейським екологічним стандартам, що говорить про її якість. У складі коштів немає шкідливих парабенів, SLS, силіконів і інших агресивних речовин. Провідні бренди пропонують лінійки косметики для юної і зрілої шкіри, серії для професійного і домашнього використання, що дозволяє підібрати продукцію для комплексного догляду за собою.

Косметика для обличчя

Косметика для догляду за шкірою обличчя проводиться на основі натуральних олій, гідролізату і екстрактів рослин. Традиційний інгредієнт б'юті-засобів - оливкова олія, яке ефективно живить і зволожує шкіру, вирівнює колір обличчя, захищає від впливу УФ-променів. Завдяки наявності в складі оливкової олії флавонідів, катехінів і вітаміну молодості Е, кошти на його основі уповільнюють процеси старіння і збільшують регенерацію клітин.

Для професійного догляду за обличчям підходить високотехнологічна продукція бренду   Juliette Armand Для професійного догляду за обличчям підходить високотехнологічна продукція бренду Juliette Armand . Вчинені комплекси нового покоління, що діють на основі натуральних компонентів в поєднанні з олигопептидами, амінокислотами і коензимами надають комбінована дія, вирішуючи відразу кілька проблем шкіри. Передбачені серії лікувальної та уходовой косметики, ефект від застосування яких порівняємо з відвідуванням хірурга. Інтерес викликає і серія засобів від сонця, максимально захищають і зволожують шкіру.

Косметика для догляду за тілом

Для повсякденного використання варто звернути увагу на натуральну косметику на основі оливкового масла і екстрактів алое вера бренду Madis . Органічна основа і використання екстрактів рослин, вирощених на сонячному Криті, робить кошти для тіла цієї компанії справді унікальними. Особливу увагу варто звернути на зволожуючі і живильні маски з оливковою олією, антивікові і відбілюючі креми, засоби для захисту від сонця, гелі для душу з олією Аргана.

Як вибрати косметику з Греції?

За допомогою каталогів фільтра ви зможете легко вибрати відповідну для вас косметику з Греції, одним кліком замовивши її на офіційному сайті «Галерея косметики». У нас ви можете купити якісні товари за вигідними цінами з безкоштовною доставкою по Москві і Санкт-Петербургу і швидкою доставкою в регіони Росії, Казахстан і Білорусь. Сумніваєтеся у виборі? Отримайте безкоштовну онлайн-консультацію у нашого експерта прямо зараз!

Які ще переваги є у косметики Еллади?
Як вибрати косметику з Греції?
Сумніваєтеся у виборі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com