рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Альберта Ферретті - дизайнер індивідуальності

Альберта Ферретті - це не тільки чудовий італійський модельєр, але і щаслива засновниця одного з найбільш просунутих концернів Aeffe. Колекції Альберта Ферретті розраховані на красивих, неприборканих і впевнених у собі жінок, яким імпонує своя індивідуальність, і вони не бояться вступати в протиріччя зі світом, висловлюючи себе за допомогою чарівної одягу. Її колекції завжди викликають оглушливий інтерес і користуються неперевершеною популярністю, в її вбрання одягнені члени королівських прізвищ, голлівудські актори, а також популярні представники шоу-бізнесу.

Фото: Ali / flickr
Фото: Ali / flickr

За словами самої Альберти Феретті, її одяг не має тієї яскравою і помітною привабливістю, яка, завороживши покупця, змусить, не роздумуючи, купити вподобану річ. Однак, через досить нетривалий час, ваша обновка може набриднути і вам доведеться з нею розлучитися. А ось до одягу цього модельєра необхідно, по-перше, звикнути; по-друге, зрозуміти, чи дійсно це саме те, чого вам хотілося; нарешті, по-третє, просто полюбити придбану річ. І нехай на подолання даних етапів піде певну кількість часу, зате людина, «сжівшісь» з річчю, вже не зможе розлучитися з нею, тому що штани, блуза, або спідниця стають не просто елементами одягу, а частиною своєї власниці.

Фото: Think / flickr
Фото: Think / flickr

Альберта Ферретті повертає в моду високу талію, яка обов'язково підкреслена високим поясом з атласу, візуально розділяють колір топа і спідниці або штанів. А різноманітна колірна гамма, що включає в себе палітру від яскравих і феєричних квітів до класичних витриманих, не тільки не дасть жодного шансу поганому настрою, супутньому осінньо-зимового сезону, а й значно підвищить вашу самооцінку.

Погляньте на фешн-шоу цього року на Fashion TV:

Цієї зими жінка від Альберти Феретті вірна своєму стилю - вона енергійна і сповнена сил. В її гардеробі ви знайдете короткі хутра, які оброблені як звичайна тканина - Бейко, тасьмою, а також поясами. Повсякденний одяг лаконічна і нагадує своїм силуетом колони: прямі пальта з легким драпіруванням, яка покликана зображати канелюри. Цей же силует мають комплекти, що складаються з прямих жакетів, які поєднуються з прісобранная, проте не пишною спідницею, або з досить широкими прямими брюками.

Незмінним матеріалом, до якого Ферретті живить явну слабкість, є шифон, при цьому вибір в якості фаворита саме цього матеріалу - це маркетингова політика, що має свої переваги. Так, весняний романтичний сезон ніби створений для повітряних і невагомих суконь, призначених для особливих випадків.

Бліда і ніби ласкава палітра цього сезону містить такі кольори: білий, бежевий, димчастий-сірий, синій, а також колір слонової кістки. Більшість моделей (особливо це стосується суконь) вишиті яскравими квітами, що контрастують з блідістю самої матерії. Це жіночна і тендітна колекція, яка створює неповторний образ легкого та безтурботного жінки, використовуючи підкреслений силует, оповиту широким поясом талію і легкість тканини, яка ніби струмує по тілу.

Фото: Fasjun / flickr
Фото: Fasjun / flickr

Шифон, поєднуючись з більш важкими видами тканини, підкреслює силует, додаючи при цьому йому обсяг. Не забудьте про пояса-ланцюжка, а також про обробку пряжок, сяючих золотом на синьому, коричневому і чорному кольорах. А великовагові, але в той же час елегантні візерунки, виконані з досить великих заклепок і вишивки стеклярусом, нагадують швидше про войовниць-амазонок, ніж про античних статуях.

Романтизм нинішньої колекції Альберти Феретті розрахований на сильних жінок, які вміють проявити і свою слабкість, і свою силу волі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com