рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кулінарні поради. Кулінарна скарбничка: «будиночок у селі» розкриває секрети приготування млинців

  1. молочні премудрості
  2. кефірів метаморфози
  3. Ласі секрети всередині

Лютий цього року незвичайно щедрий на свята. Але, мабуть, самий смачний з них - Масляна з її рум'яними домашніми млинцями. Який би рецепт ви не вибрали, без правильних продуктів не обійтися. Так само як без маленьких кулінарних хитрощів. Сьогодні їх розкриває спеціально для вас "Хатинка у селі" .

молочні премудрості

молочні премудрості

Суперечки про те, які млинці краще - на молоці або кефірі, - ведуться із завидною постійністю. Хоча за великим рахунком вибір головного компонента - справа смаку. А ось вибір якісного продукту вимагає особливого підходу. Жирність молока може бути будь-хто. Але чим вона вище, тим більш насиченим смак млинців. Оптимальним вибором стане пряжене молоко 3,2% або добірне молоко «Будиночок в селі» . Втім, якщо ви хочете, щоб частування вийшло не таким калорійним, то молоко 2,5% «Будиночок в селі» легко впорається з цим завданням.

Досвідчені господині радять перед приготуванням довести молоко до кімнатної температури або злегка підігріти. Справа в тому, що млинці навіть з самого смачного, але холодного молока погано прожарюються всередині. Перегрівати його теж не варто, оскільки при дуже великій температурі сирі яйця згорнуться, і тісто замісити не вдасться. Зате розбавити молоко невеликою кількістю води не завадить. Так млинці вийдуть тонкими, пожежа швидко і не пригорять.

Для млинців з начинкою додайте в тісто більше борошна для міцності. До речі, необов'язково брати тільки пшеничне борошно. З молоком гармонує гречана, вівсяна і кукурудзяна мука. З будь-якої з них смак млинців стане цікавіше і багатше. Повітряну структуру легко створити, окремо збивши в піну білки. Якщо на це немає часу, введіть 1 ч. Л. гашеного оцтом соди.

кефірів метаморфози

кефірів метаморфози

Млинці на кефірі порадують домашніх гурманів не менше. Для цього потрібно вибрати оптимальний за смаковими якостями продукт. Кефір «Будиночок в селі» - ідеальний інгредієнт для приготування тіста. Він подарує млинців приємний смак, а заодно наділить їх масою корисних властивостей. Все завдяки живий заквасці і збалансованому вмісту білка.

Найкраще дотримуватися золотих пропорцій для млинцевого тесту. Зазвичай на 2 склянки кефіру рекомендується брати склянку борошна. Не забудьте ретельно її просіяти - в цьому запорука пишноти готової випічки. Спочатку слід змішати всю наявну борошно з 1 склянкою кефіру. Причому вводити борошно потрібно в кілька прийомів, безперервно помішуючи, щоб тісто вийшло без грудочок. Потім по черзі втручаються яйце, цукор, сіль, рослинне масло і гаситься оцтом соду. І тільки потім потроху підливають залишився кефір, регулюючи потрібну густоту.

Пам'ятайте, на склянку борошна вистачає середнього курячого яйця, 1-2 ст. л. цукру і 1 ст. л. масла. Яйця і олія забезпечать тесту запас міцності і еластичності, цукор - м'який збалансований смак. Навіть якщо начинка в млинцях буде м'ясної, рибної або овочевий, цукор з рецепта виключати не варто ні в якому разі. Те ж саме стосується дрібки солі в десертних варіаціях. Неповторну легкість і ажурність додадуть млинців 2-3 ст. л. газованої води або пива. Кефір органічно взаємодіє з цими інгредієнтами, а тому млинці будуть неймовірно смачними.

Ласі секрети всередині

Ласі секрети всередині

Як відомо, досконалості немає меж. І навіть найсмачніші млинці перетворить вдала начинка. Тут на допомогу знову приходить "Хатинка у селі" . Справжній сир з добірного молока і натуральної сироватки: традиційний з низьким вмістом жиру і добірний сільський 9% -й, м'який 0,1% -й і 5,5% -ї жирності. Хороша для начинки і сметана «Будиночок в селі», приготована виключно зі свіжих вершків і закваски традиційним способом.

Ось кілька безпрограшних ідей для млинцевих начинок з продуктами «Будиночок в селі». Пропускаємо через прес 2-3 зубчики часнику, як можна дрібніше шаткуємо 6-7 гілочок кропу і 3-4 гілочки базиліка. Ретельно перемішуємо 400 г м'якого сиру 5,5% і 3 ст. л. сметани «Будиночок в селі». Додаємо свіжу зелень з часником, кладемо сіль і спеції за смаком - яскрава пікантна начинка готова.

Шанувальників вишуканих десертів підкорить інтригуюча сирно-ягідна начинка. Беремо по жмені кураги, світлого і темного родзинок, в'яленої журавлини і вишні. Заливаємо їх крутим окропом на 10 хвилин і обсушуємо. Курагу рубаємо тонкою соломкою. Збиваємо 500 г традиційного сиру 0,2% з 5 ст. л. вершків 35% «Будиночок в селі». Залишається змішати сирну начинку з курагою і ягодами.

Справжнім Сластьона піднесіть особливий сюрприз. Розминаємо в кашку стиглий банан, збиваємо з 4 ст. л. згущеного молока і 250 г сільського добірного сиру 9% «Будиночок в селі». Перед тим як викласти начинку на млинець, густо змастіть його полуничним джемом. Домашні ласуни з'їдять такі ласощі в один присід.

"Хатинка у селі" , Перевірені рецепти і кулінарне натхнення - ось що потрібно, щоб зустріти Масляну смачно, цікаво і весело. Неодмінно побалуйте рідних і друзів розкішними домашніми млинцями з незвичайними начинками. А ще краще - робіть це не тільки у свята, а й у звичайні будні.

А якщо у вас ще залишилися «млинцеві» питання, то ви можете задати їх на гарячій лінії "Хатинка у селі" ! Нехай Масляна буде ще веселіше! Телефонуйте 5-18 лютого, з 09:00 до 21:00. 15 лютого з 15.00 до 16.00 чергування на гарячій лінії прийме кухар Костянтин Івлєв. А 16 лютого в цей же час - популярна співачка Валерія!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com