рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крем для шиї GUAM Micro Biocellulaire Neck and Decollete Cream

Чи дійсно потрібен мені окремий крем для шиї і декольте

Чи дійсно потрібен мені окремий крем для шиї і декольте? Таке питання я задавала собі ще пару років назад, коли креми для шиї і декольте почали масово з'являтися у різних брендів. Найчастіше я взагалі не доглядала за шиєю, хоча іноді їй діставалися залишки крему для тіла або для грудей.

Однак, як виявилося, це саме той випадок, коли потрібно хоча б раз обзавестися спеціальним кремом, щоб оцінити всі його плюси. Справа в тому, що креми для шиї часто містять спеціальні інгредієнти для розгладження і підтяжки шкіри, а також підтримки ліпідного балансу - то, чого ви не знайдете в кремах для обличчя або для тіла. А ліфтинг в питанні догляду за шкірою шиї - чи не головна.

Тому сьогодні хочу розповісти про новий крем для догляду за зоною шиї і декольте GUAM Micro Biocellulaire, яким я користуюся близько місяця, але результат мені було видно вже через пару тижнів.

Так як у мене крем розфасований в маленькі пакетики, показую, як він виглядає в повнорозмірною версії.

Так як у мене крем розфасований в маленькі пакетики, показую, як він виглядає в повнорозмірною версії

Почну з складу - весь довгий список можна знайти нижче, тому пройдуся по основним інгредієнтам.

У GUAM Micro Biocellulaire Neck and Decollete Cream ви знайдете гліцерин для підтримки рівня ліпідів і живлення шкіри; масло і екстракт насіння жожоба а, а також глютамин, які насичують шкіру жирними кислотами і захищають шкіру від дії вільних радикалів; морські водорості, які омолоджують, зволожують, відновлюють, захищають шкіру від впливу УФ-променів, а також стимулюють вироблення колагену і еластину; ряд інгредієнтів для пом'якшення шкіри і утримання вологи.

За текстурі це приємний нежирний крем, який не залишає плівку, не забруднює одяг і взагалі дуже швидко вбирається. Виробник рекомендує наносити його два рази в день, але я використовую крем тільки ввечері після душу. Можливо, коли мені буде років так 45, я переборю лінь і буду наносити все креми для тіла ще і вранці, але поки є, як є.

Проте, навіть використовуючи крем раз в день, результат дуже помітний. Уже через два тижні шкіра стає більш щільною і еластичною. Я не буду писати про те, чи дає крем ефект ліфтингу - у мене шия і декольте і без того не були в'ялими. Але щільність шкіри просто вражає, і я сподіваюся, що в результаті зморшки на шкірі мене спіткають не скоро.

Що мені ще подобається в кремі для шиї і декольте GUAM Micro Biocellulaire, так це акцент на боротьбу з вільними радикалами, на який спрямована вся серія засобів Micro Biocellulaire. Дівчата часто недооцінюють весь негатив, який несуть вільні радикали (А вони є головною причиною старіння шкіри, поряд сонячними променями, курінням і недоліком вологи в організмі). Тому я все частіше придивляюся до тих засобів, які обіцяють антиоксидантний захист.

До речі, я знайшла ще одне відмінне застосування цього крему - і цей спосіб вже випробуваний на парі передноворічних вечірок. Якщо вам належить надіти плаття з глибоким декольте, проскрабіруйте цю зону (але не сильно, щоб не викликати роздратування - шкіра на шиї і декольте ніжна), після чого нанесіть крем товстим шаром в якості маски хвилин на 30 і залишки зніміть серветкою. Шкіра після цього стає гладенькою, сяючою і однотонною. На ключиці можна нанести хайлайтер - і все, від вас не відірвати очей 🙂

Склад GUAM Micro Biocellulaire Neck and Decollete Cream: Aqua / Water, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Triisostearin, Diglycerin, Dimethicone, Cetyl Phosphate, Potassium Cetyl Phosphate, C10-18 Triglycerides Polyglyceryl 3 Esters Phosphates, Phenoxyethanol, Caprylyl Methicone, Parfum / Fragrance, Glucamine, Cetyl Palmitate, Acrylates / c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Inulin Lauryl Carbamate, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Laminaria Digitata Extract, PPG-26-Buteth- 26, Ethylhexylglycerin, Sodium Acrylates Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Phytate, Hydrogenated Polydodecene, Hydrolyzed Algin, Maris Aqua / Sea Water, Citric Acid, Menyanthes Trifoliata Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Sorbitan Trioleate, PPG-1 Trideceth-6, Plankton Extract, Chlorella Vulgaris Extract

Вартість: 744 грн (близько 28 доларів) за 75 мл

Де купити: у фірмових магазинах GUAM і на сайті за цим посиланням

А як ви доглядаєте за шкірою шиї і декольте? Діліться Лайфхак.

* Надано для огляду компанією GUAM

Схожі записи

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com