рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сергій Звєрєв досі носить траур по Гурченко

(Казань, 28 квітня, «Татар-інформ»). Cтіліст і співак Сергій Звєрєв до сих пір носить траур і не може прийти в себе після смерті Людмили Гурченко . Ось вже (Казань, 28 квітня, «Татар-інформ») велика актриса є йому уві сні, причому не жива, а в труні.
"Якби не Людмила Марківна , Я не був би зараз зіркою! - зізнався «Таємниць зірок» Звєрєв . - Гурченко одна з перших помітила мене і запросила в свій спектакль «Бюро щастя», завдяки йому народ про мене і дізнався! Так що, звичайно, смерть Марківни стала для мене шоком. Мене збентежив догляд великої актриси. З дня її смерті я не надягаю кольорове і ходжу лише в чорному ».
Найбільше Сергій зараз картає себе за те, що, як йому здається, він міг би запобігти смерті зірки . Напередодні трагічної події уві сні йому дали знак - попередження згори, а він його не прийняв всерйоз і актрису не попередив.
« Ми з Людмилою Марківною розмовляли в моєму сні, - схвильовано розповідає Сергій, - і тут я бачу мертву чорну птицю. Прокинувшись, я подумав: «Станеться щось погане!» Але нічого робити не став. Нічого не зробив. Нікому не сказав. Не надав значення! А на другий день мені подзвонили і сказали, що Людмила Марківна померла . Так що я її смерть передбачив, вважай! Вона і зараз мені часто сниться ... Я не можу її забути. Не можу забути її ... в труні ».
«Я пам'ятаю, як пішов її ховати, - продовжує монолог Звєрєв . - Я не піарився, як інші зірки. А відразу поїхав на цвинтар, де були одиниці з її, акторської, цеху. А все решта в цей час обливалися сльозами перед камерами телеканалів і кореспондентами газет! Щоб їх надрукували: мовляв, вони - молодці, прийшли, попрощалися з Гурченко . А я не став так робити. Я її любив. Ви не уявляєте, яка вона красива лежала в труні! Виглядала, як 25-річна дівчина! І така ж красива вона мені наснилася в ту ж ніч і сниться досі мало не кожен день! Хоча бувають і сни, де ми просто сидимо з нею за столом, накритому білою скатертиною, і чомусь мовчимо ... Шкода, що ми з нею так і не встигли ще що-небудь цікаве зробити. Пісню заспівати або в фільмі знятися ... Але я радий, що зміг попрощатися з нею і попросити вибачення за всі ... Якщо ніж будь-коли її образив ... »
зараз Сергій Звєрєв майже не з'являється на публіці. За його словами, радіти життю разом з усіма йому дуже важко. «Я як ніби втратив матір ... - каже стиліст. - Щоб це пережити, людям, дійсно любили Людмилу Марківну , потрібен час..."
Треба зауважити, що Звєрєв трохи кривить душею , Бо недавно він побував в Уфі на модному показі одягу для людей і собак. Треба зауважити, що «король гламуру» чи поп-стар, як вважає за краще називати себе сам Звєрєв , Користується в Уфі великим успіхом. Багато хто прийшов цілими сім'ями. До слова, на Сергія був блискучий піджак і туфлі на умопомарочітельной платформі.

Поки найменші гості надовго зависали у шоколадних фонтанчиків, а їхні батьки дегустували елітні спиртні напої, закушуючи «морськими гадами, зоряний гість готувався постати перед публікою. Вихід був обставлений урочисто, тут же забили вогняні фонтани під захоплений рев публіки. Несподівано вогняні фонтани погасли і зал наповнився їдким запахом сірки, від якого гості почали чхати і кашляти. "Що це було? По-моєму нас намагалися отруїти, - спробувала пожартувати господиня вечора.
Було видно, що тримати марку, провідним було не легко, у них навіть подих перехоплювало, але прохання заходити в кашлі Звєрєва принести склянку води так ніхто й не почув. Схоже, пари сірки все ж негативно подіяли на Сергія. За інформацією "КП" , Відразу після шоу він зник. Поп-стар сів у машину до свого давнього приятеля, уфимскому стиліста Емілю Карімову, і вони помчали в невідомому напрямку.
Сергій Звєрєв досі носить траур по Гурченко (фото)
Чоловік Гурченко не хоче пиляти блюдця і сукні Люсі (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Що це було?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com