рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Непростий простий олівець

Олівець (тюрк. Karadaš, «кара» - чорний, «даш» - камінь, дослівно, - чорний камінь) - інструмент у вигляді стрижня, що виготовляється з пише матеріалу (вугілля, графіту, сухих фарб і т. П.), Застосовуваний для листи, малювання, креслення. З метою зручності, пише стрижень олівця вставляється в спеціальну оправу.
Графітні олівці винайшов французький вчений Нікола Конті в 1794 році.
Простий олівець має графітовий грифель і пише сірим кольором з відтінками від світлого до майже чорного. Грифель складається з графіту з глиною: чим більше графіту, тим м'якше тон, чим більше глини, тим твердіше. Графіт - це мінерал, який є однією з форм вуглецю. Видобувають його з різних гірських порід, а також виготовляють його штучні аналоги. Сировиною для цього, наприклад, можуть служити карбіди, які піддають дії високих температур, або чавун, який, навпаки, поступово охолоджують, щоб отримати штучний графіт.
Олівці розрізняються по твердості грифеля, яка, як правило, вказана на олівці і позначається буквами М (або B - від англ. Blackness (букв. Чорнота) - м'який і Т (або H - від англ. Hardness (твердість) - твердий. Стандартний (твердо-м'який) олівець позначається поєднаннями ТМ або HB. Буква F (від англ. fine point (тонкість) - це середній тон між НВ і Н. Також потрібно відзначити, що тон у олівців однієї маркування може змінюватися в залежності від фірми.
Олівець (тюрк

Як вибрати Чорнографітові дерев'яний олівець.
Купуючи Чорнографітові олівець, звертайте увагу на маркування, яке вказує на ступінь твердості. Якщо вона відсутня, мається на увазі, що твердість олівця HB. Зріз від заточення повинен бути гладким, однорідним, без задирок, поверхню олівця повинна бути гладкою. Бажано, щоб на торці олівця була заглушка.

Механічний (автоматичний) олівець - це олівець зі змінним грифелем. Був придуманий зважаючи стачіваемості простого грифеля.
Автоматичні олівці мають різні механізми подачі грифеля:
- гвинтові - подача грифеля здійснюється обертанням однієї з деталей корпусу;
- олівці з бічною кнопкою, які ще називають «олівцями для ледачих». Кнопка в цих олівцях розташовується недалеко від області обхвату, завдяки чому грифель можна подавати практично без відриву від листа. Нерідко у таких олівців замість традиційної кнопки є ластик збільшеного діаметру;
- механізм «shake or press» в перекладі означає «струсни або натисни». Особливість таких олівців - в подачі грифеля, яка може здійснюватися як традиційним способом, так і шляхом струшування олівця.
Як вибрати механічний олівець.
При покупці механічних олівців слід звернути увагу на матеріал, з якого виготовлений направляючий механізм грифеля. Механічні олівці з пластиковим механізмом часто приходять в непридатність через нещільного захоплення грифеля, в результаті чого грифель при сильному натисканні на нього «йде» всередину олівця.

Цікаві факти.
Олівець твердістю НВ і довжиною 17,5 см може: креслити лінію довжиною 56 км, написати близько 45000 слів, бути заточений 17 разів.
Перед тим, як вийти з ладу, середній загострений кінчик олівця протистоїть тискові 255 атмосфер або 264 кг / см².
Більш 14 мільярдів олівців проводиться в світі щороку; з цієї кількості можна викласти ланцюжок, яка обігне нашу планету 62 рази.
На Нью-Йоркській фондовій біржі щорічно використовується один мільйон олівців.
Олівець може писати як в космосі, так і під водою, а ручка не може.

Купити прості олівці

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com