рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Графін

  1. характеристика
  2. Історія
  3. види
  4. Вибираємо в подарунок

при сервіровці святкового столу кожна деталь повинна бути ідеальна. Якщо Ви вже визначилися зі стравами, скатертиною і сервізом, пора задуматися, як подавати прохолодні напої. Не всі пляшки виглядають однаково привабливо, і якщо витримане вино саме по собі може служити окрасою столу , То пластикова пляшка води не підходить для урочистого застілля. Порятунком стане графин, який надасть Вашому столу вишуканий вигляд.

WESTWING любить стильні і корисні аксесуари, тому ми з радістю представляємо Вам графини і декантери відомих брендів. Правильний графин не тільки стильно виглядає, але і допоможе підкреслити смак напою і довше зберегти його якості. Різноманіття дозволить Вам вибрати будь-який в залежності від Вашого смаку і обраного декору столу .

характеристика

Графин є високий посудину з щільного скла або кришталю з кришкою або пробкою. Стандартний обсяг становить 1-2 літра, він служить для подачі будь-яких напоїв - від води до міцного алкоголю. Графин не підходить для довгострокового зберігання напоїв, його використовують лише під час сервіровки.

На відміну від глечика, у графина зазвичай немає ручки, крім того, він зроблений зі скла, в той час як глечик може бути виконаний з будь-якого матеріалу. Існують спеціальні види графинів для різних напоїв, наприклад, декантер - графин для вина.

Історія

Графин прийшов до нас зі Сходу, де використовувався для зберігання як рідин, так і сипучих речовин. У Стародавній Греції графини були широко поширені і відомі під виглядом амфор і гідро для води і вина.

У Росії вони в першу чергу використовувалися для подачі саморобних напоїв, таких як наливки, настоянки, морси і домашнє вино.

У Росії вони в першу чергу використовувалися для подачі саморобних напоїв, таких як наливки, настоянки, морси і домашнє вино

види

Сьогодні графини служать стильним прикрасою столу, їх часто продають в наборі з келихами, виготовляють з якісно скла і кришталю ручної роботи і підбирають, виходячи з стилю застілля. Крім класичних гранованих графинів можна зустріти графини з кольорового скла, різноманітних форм, з шийкою і без.

За формою вони зазвичай нагадують пляшку, прикрашену витонченої пробкою. Розмір визначається в залежності від напою. Так, для міцних напоїв, таких як горілка, на стіл ставиться графин об'ємом 500 мл, причому перед подачею його необхідно недовго охолодити в холодильнику.

Так, для міцних напоїв, таких як горілка, на стіл ставиться графин об'ємом 500 мл, причому перед подачею його необхідно недовго охолодити в холодильнику

Для настоянок і наливок зазвичай використовуються невеликі графини обсягом 300-350 мл.

Модель для води, лимонадів та інших безалкогольних напоїв зазвичай найбільша за розміром, вона може становити 1-2 л.

Окремо виділяють графини для вина, так звані декантери, які також представлені в різних формах в залежності від витриманості і сорти вина. Їх обсяг складає від 700-800 мл для десертних вин до 1000-1200 для їдалень.

Їх обсяг складає від 700-800 мл для десертних вин до 1000-1200 для їдалень

Вибираємо в подарунок

Графин стане відмінним подарунком не тільки для любителів алкогольних напоїв, а й усіх, хто любить стильні аксесуари для декору будинку. Подарунковий екземпляр зазвичай виконаний з високоякісно скла або кришталю, володіє нестандартною формою і візерунками і створений спеціально для того, що дивувати і радувати.

Також можна зустріти моделі з срібними і позолоченими елементами, інкрустовані каменями або обрамлені шкірою. Такий подарунок стане приємним сюрпризом як для близького родича, так і для одного або колеги.

Такий подарунок стане приємним сюрпризом як для близького родича, так і для одного або колеги

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com