рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дегустація коньяку - основні правила

  1. В якому посуді приємно подавати коньяк?
  2. Дизайн судин для подачі коньяку
  3. Графини для віскі - елегантний спосіб підкреслити благородство напою
  4. Особливості стильового рішення

Цінителі благородного алкогольного напою знають, що в значній мірі задоволення дегустації залежить від красивої подачі. Тому існують деякі особливості форми і оформлення коньячного графина і графина для віскі в «чоловічому» стилі.

В якому посуді приємно подавати коньяк?

Вишуканий графин для коньяку з гранчастої скла або тонкостінного кришталю дозволить оцінити бурштиновий колір напою. Щільно прилегла до шийки пробка - обов'язковий атрибут вироби. Саме вона перешкоджає випаровуванню коньячних спиртів і зберігає аромат.

Вони можуть мати різноманітну форму - циліндричну, кулясту з вузькою шийкою. Традиційний штоф, який також підходить для подачі коньяку, має прямокутну форму.

Традиційний штоф, який також підходить для подачі коньяку, має прямокутну форму

Дизайн судин для подачі коньяку

коньячний графин в інтерпретації майстрів іменитих європейських мануфактур і фабрик, може набувати незвичайний дизайн. Виробам притаманна грунтовність, солідність, присутній суто «чоловіча» тема в оформленні.

Стінки посудини прикрашають алмазні грані, в яких по-особливому красиво переломлюються промені світла. Частиною авторського декору часто є і пробка, яка виконується в єдиному стилі з посудиною.

Графини для віскі - елегантний спосіб підкреслити благородство напою

Для подачі і короткочасного зберігання коньяку, широке поширення отримав графин для віскі. Як правило, судини мають товсті стінки і дно, чотири грані. Відрізняються солідністю і грунтовністю. Але в колекціях сучасних виробників можна знайти і ємності циліндричної, кулястої форми, у вигляді дзвіночка. Головною прикрасою служить красива огранювання стінок посудини.

Особливості стильового рішення

Дизайнери французького бренду Cristal de Paris пропонують вироби з незвичайними пробками прозорими або бурштинового відтінку - у вигляді фігури гордого орла, могутнього ведмедя або неприборканого лева. Чоловічу тематику підтримує і італійський бренд Arte Italica. У колекції Animale представлені гладкостінні скляні штофи, доповнені кришкою з олова. Кришка набуває форму голови диких тварин - кабана, буйвола, ведмедя, благородного оленя. такий графин під віскі особливо припаде до душі завзятим мисливцям.

Варто врахувати, що віскі не припускав тривалого зберігання після відкупорювання пляшки - зіткнення з повітрям негативно позначається на якості напою. З огляду на це графин служить в основному для подачі або короткочасного зберігання.

Придбати графини з високоякісного кришталю і скла для різних алкогольних напоїв пропонує інтернет-магазин REYWOOD.

В якому посуді приємно подавати коньяк?
В якому посуді приємно подавати коньяк?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com