рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Книга «Граф Монте-Крісто» - Олександр Дюма скачати FB2


Граф Монте Крісто

видано: 2009р. Ексмо
ISBN: 978-5-699-32438-5

Оцінка: 4.9 (голосувало 68)

Додана: 12.05.2009

анотація C цією книгою скачують

«Граф Монте-Крісто», один з найпопулярніших романів Олександра Дюма, має приголомшливий успіх у читачів. Його сюжет автор почерпнув з архівів паризької поліції. Справжнє життя шевця Франсуа Піко, який став прототипом Едмона Дантеса, під пером справжнього художника перетворилася в захоплюючу книгу про мученика замку Іф і про паризькому ангела помсти.

Коментарі

Knyazhe 22 Мар 2019 8:56 Оцінка до книги: чудово

Класика. Стара добра, але не втрачає своєї актуальності класика. Адже зачіпає почуття і емоції будь-якої людини з будь-якого часу. Не важливо в 19 чи в 21 столітті ти живеш або в 31, ця книга байдужим не залишить.
Читати! Однозначно читати! А потім перечитувати.

Aurianne 22 Мар 2019 00:19 Оцінка до книги: чудово

Третій раз перечитую книгу) Такий стиль, такий склад. Хочеться читати і читати її, напевно, це одна з тих книг, які ніколи не набридають.

Ariassa 18 Січ 2017 00:58 Оцінка до книги: чудово

Не підтримую ідею помсти в цілому, а у Едмона вона і зовсім ховає під собою гору непричетних, в тому числі і дитини (нехай гидкого, але все ж). Але читається легко і з задоволенням.
Не віриться в цей фінальний роман з Гайде. У зв'язку Ежені з її вчителькою і то більше)

pinakolada880 17 Чер 2016 9:12 Оцінка до книги: чудово

Повний захват! Довго нічого не могла почати читати після неї - все розуміла і обмірковувала. Приголомшлива. Одна з найкращих, що я читала в своєму житті.

Aurianne 07 Чер 2016 16:25 Оцінка до книги: чудово

Приголомшлива книга, яка торкнулася до глибини душі. Дюма - чудовий!
Граф Монте-Крісто встав на один щабель з моїми найулюбленішими персонажами. Він дійсно великий. Пережити такі страждання, таке пекло і повернутися, щоб всім помститися, і як помститися! Нікого не забув, воістину кара небес всіх спіткала.
Якщо кому і мстити, то тільки так.
Мерседес ні краплі не шкода. Я очікувала, що вони в кінці зійдуться, але слава Богам, Дюма вище цього.
Роман читається легко, з книгою немає бажання розлучатися, хоч і за обсягом вона велика.

У Дюма все книги, що треба, але ця воістину шедевр.

shitova 03 Май 2014 23:34 Оцінка до книги: чудово

Чудова книга! Прочитала на одному диханні! Правда про Валентину було вже дуже передбачувано ...

Чи не коли не дивилася фільму, думала- мура ..... але от взяла від нудьги почитати книгу і не змогла відірватися !!!!!!! Це шикарна книга !!!!!! Тепер хочу переглянути всі фільми !!!!!

kissa68 29 Мар 2014 10:08 Оцінка до книги: чудово

Олександр Дюма, на мій погляд, геніальний письменник. І ця книга - тому підтвердження. Що найбільше сподобалося - він легко і просто занурив читача в події давніх часів, захопив і вразив. Шляхетна книга. Щира. Історична. Шедевральна.

skerty2011 2013-09-21 Оцінка до книги: чудово

Сильна книга! Незважаючи на обсяг, мені все одно було мало, тому що не могла зупинитися. Як же мене зачепив сюжет. Дюма геніальний!

arlike16 2013-07-02 Оцінка до книги: чудово

Ох, дістала книгу в бібліотеці і нарешті прочитала. Вона мене настільки захопила! Слів немає, одні тільки емоції!
Едмон Дантес - самий улюблений книжковий персонаж. А ось граф Монте-Крісто мені сподобався менше, тому що в ньому є якась холодність, похмурість, відчуженість. І саме це мене відштовхує в ньому, в іншому ж він - прекрасний благородна людина, нездатний на підлість! І своїм характером, своєю дотепністю, геніальністю і своєї джентльменської душею він мені нагадує капітана Блада.
Я рада, що прочитала цю книгу, дуже рада.
PS Деякі моменти читала зі сльозами на очах і світлим почуттям у серці.

Класика)))) Читається на одному диханні) Геніальний твір геніального автора)

mike.ks 2012-10-17 Оцінка до книги: чудово

Так .ТХТ немає і не тільки для цієї книги, навіщо давати посилання?
Скачаю FB2 - все легше, ніж носити два томи, зачитаних до дірок.

Класика пригод - читати, не відірватися) Всім раджу.

Щоб мати можливість залишати коментарі необхідно авторизуватись або зареєструватися .
Відгуки:
  • iwanow321 про автора DarkAlias
    «Вечеряла я з максимально можливою швидкістю, щоб не вдавитися.».
    щоб не вдавитися вечеряють ні з мах швидкістю, дура. коли з мах швидкістю коли вечеряють - давляться. зовсім вже «ку-ку».
    на голові перманентне вороняче гніздо. млинець! ось ЧОМУ жодна з е-тих ггнь не носить з собою гребінець ?? це мода така, чи що, помоешная? ну, один у одного передирають, афтарші безмозкі, а через відсутність мізків - здається «фішкою». або правда, жодну з цих кошёлок-афтарш мати рідна не вчила, бо не знала, що гребінець у дівчини з собою ПОВИННА БУТИ ЗАВЖДИ!
    губна помада є, туш, рум'яна, олівці для стрілок і контурів - теж, пудри, креми на ранок-день-ніч (до речі, молода дівчина 17-22 років, яка використовує крем - моветон, дами), а гребінців - НІ! а на хрена тобі тоді губна помада, дура? якщо на голові - вороняче гніздо? а що, прихоплюючи з собою кос-ме-тич-ку (блін, гаманець господарський!) ти туди гребінець сунути не могла? вважаєш, що з нафарбованими губами, подсурьмяненнимі бровами і вороньим гніздом на голові - принцесси? правда?
    кретінка ти, вроджена.
    в загальному, коли до вас в руки потрапляє поранений дроу, а ви з ним 3 дні возитеся, ТО!
    РІК провчившись у знахарки на цілителька і відкривши в собі зашібенний дар ЦІЛИТЕЛЬСТВА, а також потрапивши в іномірье з цивілізованого світу, де сантехніка і аптеки: в кожному будинку - дві, ДУЖЕ-ДУЖЕ дивуєшся, коли тобі в середньовічному іномірье пропонують цього пораненого роздягнути і від 3-х денний крові і бруду відтерти, щоб у нього запалення із зараженням не почалися. ну прям так дивуєшся! я так зовсім прібалдел, прочитавши. яких тільки уродок земля не носить, що вони так відверто випорожнюються спогадами.
    ну про обсценной лексиці взагалі мовчу. у другому абзаці з початку і починається в опусі. і далі так, в середньому, один раз на півтори сторінки - видається. обсценна лексика, афторші, знаєте що це? це - недруковані лайка. ��лово «нецензурна» зрозуміло, чи якось ще сторінок на 5 раз'яснілкамі порозумітися?
    ось повинен цей поранений дроу ось-ось прокинутися. «- Треба б йому легкий супчик зварити, прокинеться адже голодним. - мені прийшла в голову підступна ідея. »В ЧОМУ КО-варсту-ВО ??? !! вашу-ж батьківщину, три дні не їв, поранений, який відновлює свою ауру (ну і магію заодно) дроу прокинеться, В ЧОМУ ПІДСТУПНІСТЬ - йому бульйон зварити? в тому ж, коли жереш з МАКСИМАЛЬНО МОЖЛИВОЇ ШВИДКІСТЬ, щоб НЕ вдавитися? ой, кретінкааа.
    але немає. все «підступність» задуму кретінка було в тому, що був там півень у бабки, у якій вона жила, і кричав він огидно і рано. і вирішила вона, ЦІЛИТЕЛЬКА вже як рік, з ЗАШІБЕННИМ цілительським даром, попаданка з цивілізації, де інтернет, поліклініки та аптеки: по дві - на кожному розі будинку, зварити голодуватимуть три дні пораненому з внутрішніх пошкоджень бульйон з СТАРОГО півня! а її вчителька-великая знахарка-бабка: погладила її по голові і каже - роби! млядь.
    маючи пташник ... молодого курчати ... «знахарки». Зрозуміло чому в середні століття, звідки дурепи іномірье бездарно списують, люди здихали як мухи не тільки під час мору.
    до речі, коли у тебе кишки перемішані і ти лікуєшся - ВЗАГАЛІ жерти НЕ-ЛЬ-ЗЯ !!!!
    а руки! руки, стара знахарка і ця попаданская знахарка, ходять мити НА ДОМУ ЛАЗНЮ, яка ДЕСЬ ТАМ. на вулиці. нічо?
    власне це - з кінця однієї голови до невеликого початку наступної. як дочитав - сам не зрозумів. на цьому і закінчив.
    немає, ну у кого може нерви і міцніше - дерзайте.)) мене не вистачило.
  • Elissei про книгу: Дар'я Час - Я знайшов тебе
    Сумно, що таке викладають. Дочитати не змогла.
    Таки да, нечитаності.
  • natalymag про книгу: Дар'я Час - Правда або дія?
    "Приземлившись"? Млин, космічний шаттл "Діскваері" там, чи що? Той самий випадок, коли за першим же словом анотації розумієш: "Ф топку".
  • iwanow321 про автора Елен Фокс
    корявий, безграмотний і безглуздий марення підлітка 12-ти років.
    пропозиції, афторша, з великої літери починаються, двоешніца по-російській мові.
    в яку це можна впасти чужу ліжко, вночі при переміщенні, в якій вже знаходяться мужик і баба і вони СТОЯТЬ ??
    а до якого роду ЛФР ця невимовна спроба порнушкі відноситься?
    якщо ти не знаєш, що таке - секс утрьох, де дві баби і один мужик - Не пиши, убога. нікому не цікаві тупі спроби щось висловити "по-дорослому". бог з ним, з Львом Миколайовичем, але ти що, своїх товаришок ТЕЖ НЕ ЧИТАЛА ?? ось це убозтво найбільше нагадує невмілі оповіданнячка з розділу "еротика" саморобних "еротоманів".
    досвіду життя спочатку наберися, афторша! Не ганьби, убозтво.
    колеги-дівчата, якщо хто "на новенького", ну, без досвіду читання ЛФР, а поцікавитися: втрьох цей як? марення ось цей не читайте. а знайдіть кир Стрельникову: служниця двох панів, леді двох лордів, дочка півночі (ця не дуже)). там все нормально: двоє лордів люблять одну попаданку, одружуються на ній, виразно описано "те саме" втрьох.) можна і повчитися.)) а вже як іспережівался дівоча душа !!
    або Славачевская: третій не зайвий 1,2.
    а цей кошмар не читайте, карму не псуйте собі.))
  • жмот про книгу: Хельга Ололо - Тінь в відображенні, або як вижити, подорожуючи по фантастичним світам з чоловіком і кішкою
    А чому такий короткий назва?
читати все відгуки
ТХТ немає і не тільки для цієї книги, навіщо давати посилання?
Ось ЧОМУ жодна з е-тих ггнь не носить з собою гребінець ?
Е мода така, чи що, помоешная?
А на хрена тобі тоді губна помада, дура?
Кщо на голові - вороняче гніздо?
А що, прихоплюючи з собою кос-ме-тич-ку (блін, гаманець господарський!) ти туди гребінець сунути не могла?
Вважаєш, що з нафарбованими губами, подсурьмяненнимі бровами і вороньим гніздом на голові - принцесси?
Правда?
Обсценна лексика, афторші, знаєте що це?
?лово «нецензурна» зрозуміло, чи якось ще сторінок на 5 раз'яснілкамі порозумітися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com