рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Будні Dermosil - Dermosil Блог

  1. Цього року Dermosil відзначає ювілей - 30 років з дня заснування компанії. У зв'язку з цією подією...

Будні Dermosil, Всі записи

Цього року Dermosil відзначає ювілей - 30 років з дня заснування компанії. У зв'язку з цією подією розробниками і дизайнерами підготовлені численні зміни, в тому числі і зміна дизайну упаковок, що полюбилися нашим клієнтам, продуктів.

«З осені 2017 року відділі дизайну компанії Dermosil в КОРСНАС панує незвичайне пожвавлення», - про це розповіла Ульріка - графічний дизайнер компанії.
«Справа в тому, що було прийнято рішення змінити дизайн наших продуктів. Оскільки, за роки існування Dermosil асортимент виріс і становить вже понад 400 найменування, дизайнери вирішили привести зовнішній вигляд продуктів до єдиного стилю. Новий дизайн буде більш привабливим і зрозумілим для наших клієнтів, враховувати особливості кожної серії і об'єднувати загальними мотивами і шрифтами.

Нижче представлено зміна форми старого зразка мильного крему для обличчя Classic на новий.

Нижче представлено зміна форми старого зразка мильного крему для обличчя Classic на новий

Читати повністю

Будні Dermosil, Всі записи

Дорогі друзі!

Команда Dermosil щиро вітає вас з Новим роком!

Ми дуже вдячні за те, що ви довіряєте нам і вибираєте нашу продукцію. Ми будемо намагатися стати в новому році ще краще, адже все, що ми тут робимо, - це для вас!

Нехай наступний рік принесе кожному з вас найяскравіші враження, наповнить вас натхненням і відкриє для вас нові горизонти! Здоров'я і щастя вам, наші улюблені покупці!

Зміна цифр на календарі завжди означає початок чогось нового, того, що стане приводом для радості і посмішок. Залишайтеся з нами в новому році і ми зробимо все, щоб приводів для радості у вас було якомога більше.

ВСІХ З НОВИМ РОКОМ!

Команда Dermosil Росія

Будні Dermosil, Всі записи

Добридень!

Минулого тижня наш регіональний менеджер Ксенія і менеджер з маркетингу Кристина побували в головному офісі компанії Dermosil в КОРСНАС. Це містечко розташоване в західній частині Фінляндії, трохи південніше міста Вааса, на узбережжі Ботнічної затоки. Саме тут в 1988 році була заснована марка Dermosil. Давайте ж подивимося невеликий фотозвіт з цієї поїздки.

Входячи в офіс, ви, перш за все, потрапляєте на ресепшн. Будь-який клієнт може приїхати і отримати відповіді на всі питання, що цікавлять його питання.

В офісі організований Show Room. Тут, не поспішаючи, можна ближче ознайомитися з усією продукцією компанії, все подивитися і спробувати.

Це теж куточок Show Room, який одночасно є і переговорної. Подивіться, як цікаво в інтер'єр кімнати вписалося вікно!

Виставкові зони розташовуються по всьому офісу. Це, наприклад, інсталяція з ванною і нашої улюбленої серією Spa & Sauna.

Робочі місця співробітників. У цьому приміщенні розташовується відділ маркетингу і відділ обслуговування клієнтів.

За вікном відкривається дивовижний вид на озеро.

За вікном відкривається дивовижний вид на озеро

Святая святих - лабораторія. Саме тут вся продукція проходить тести і аналізи на відповідність високому рівню якості Dermosil.

Саме тут вся продукція проходить тести і аналізи на відповідність високому рівню якості Dermosil

Склад величезний і практично повністю автоматизований.

Склад величезний і практично повністю автоматизований

Про всяк випадок скрізь висять аптечки.

Про всяк випадок скрізь висять аптечки

Фіни дуже дбайливо ставляться до природи та відповідально до переробки відходів.

Перед вами стенд з інструкціями по сортуванню відходів паперу, скла, металу і горючих матеріалів.

Для того, щоб якомога більше людей могло ознайомитися з нашою продукцією та для участі в численних фестивалях і ярмарках, в Фінляндії було придумано дуже незвичайне і цікаве рішення - фірмовий автобус Dermosil.

Фактично це магазин на колесах. Всередині є стенди з продукцією, касова стійка і навіть куточок візажиста. Автобус може курсувати від містечка до містечка, представляти і продавати продукцію Dermosil навіть в найвіддаленіших точках країни.

Ось така пізнавальна поїздка вийшла у наших колег. Сподіваємося, що і вам було цікаво подивитися, як влаштований офіс Dermosil в Фінляндії.

Ваш Dermosil

Будні Dermosil, Всі записи, Все про Фінляндію

Дорогі друзі!

Ви, напевно, вже читали в нашому новому журналі статтю про конкурс «Гра в перетворення», який Dermosil проводив в Фінляндії восени 2016?

Наші фінські колеги поділилися своїми враженнями від проекту і фотографіями, які залишилися за кадром. Тепер і ми з Вами можемо подивитися, як створювався новий образ переможниці конкурсу і скільки радості це принесло всім учасникам проекту.

Перукар-стиліст Ніна починає створення нової зачіски для Мір'ї, а фотограф Катя знімає всі етапи перетворення. Мірьяна розповіла, що спочатку не повірила, що стала переможницею конкурсу. Коли їй подзвонили з Dermosil, вона вирішила, що це дочка розігрує її. «Я здивувалася, як це їй вдалося так змінити голос, що її зовсім неможливо впізнати!» - зі сміхом зізнається Мірьяна.

Стиліст Катаріна підбирає в магазині гардероб для Мір'ї і ділиться порадами: «Чи знаєте ви, наприклад, що, надягаючи синій денім з коричневим кольором, Ви отримаєте більш цікавий Look, ніж з чорним?» Подивіться, на одній з наступних фотографій ця рада втілений в життя, і дійсно, вийшло дуже красиво!

Створити фото в зимовому образі в вітряний жовтневий день було непросто! Вітер норовив понести Фотовідбивачі і тріпав прекрасну нову зачіску Мір'ї.

Але ось, всі учасники «Ігри в перетворення» повернулися в студію, щоб сфотографувати Мірью в її новому образі і вибрати фотографії для статті в журналі.

Звичайно, Ви запитаєте, а чи буде такий конкурс проводиться в Росії? І ми з радістю відповідаємо: «Так!» Конкурс пройде вже цього літа! Слідкуйте за нашим блогом і за новинами на сайті, щоб в числі перших дізнатися, коли у нас стартує «Гра в перетворення»!

Анна і команда Dermosil

Будні Dermosil, Всі записи

Дорогі друзі,

2016 рік був не простим. Чи не простим, як для нашої величезної країни, так і для нашого невеликого колективу Dermosil. І в економічному, і в емоційному плані. Але, не дивлячись ні на що, за 2016 року команда Dermosil зробила і виросла більше, ніж за всі попередні 7 років. У нас з'явилися нові співробітники в офісі. Ми відкрили 2 магазини - а це значить приросли відразу на 6 осіб. Спілкуючись з працівниками Dermosil, я кожен раз радію з того, що у нас зібралася така чудова команда! Команда хороших людей зі спільними цінностями та поглядами на життя. Мені дуже хочеться вірити, що наші клієнти відчувають це, спілкуючись з операторами по телефону і приходячи в наші магазини в Петербурзі.

Можу сказати, що працюючи в Dermosil, я дійсно відчула, що не настільки важлива мета, скільки той шлях, яким ти дотримуєшся, йдучи до неї. Важливо, щоб цей шлях був наповнений змістом, щоб він був «до душі». Не було жодного дня, коли я не хотіла йти на роботу або мені було потрібно створювати ілюзію праці. Напевно, це тому, що в Dermosil я кожен день відчуваю, що ми пропонуємо не просто хорошу косметику, за ті гроші, скільки вона і повинна коштувати. Ми пропонуємо відносини і відносини. Чесні. Прозорі. Чи не порушують загальнолюдських законів.

Я хочу подякувати за цей рік все тих, хто був з нами. Подякувати нашим прекрасних співробітників, які кожен день дарують нам свій час, сили і емоції. Подякувати нашим партнерам, які підтримують і допомагають нам. Наші улюблених і вже рідних покупців - ви у нас чудові, заради вас хочеться працювати і вдосконалюватися! Зі свого боку ми, і я особисто, будемо робити все, щоб вам було з нами добре і цікаво. Щоб вам подобалася наша косметика і наша робота. Щоб наша спільна життя було наповнене простим і таким справжнім змістом. Щоб ви відчували це все більше і більше.

З наступаючим Новим роком!

Ваша Ксенія і Команда Dermosil Росія

Будні Dermosil, Всі записи, Огляд продуктів

Всім привіт!

Сьогодні буде заключний пост в серії про те, якими продуктами Dermosil користуються наші співробітники. Ми вирішили показати вам три різні косметички, щоб ви побачили, що всі ми дійсно користуємося Dermosil! І практично тільки їм і користуємося. І, до речі, найчастіше питання, яке задають відразу після того, як запитали «Чи користуються співробітники космпаніі косметикою Dermosil?» Це - «Ну ви ж напевно все отримуєте безкоштовно? Берете, скільки хочете? Тому, напевно, і користуєтеся ». Звичайно, ні! Ми теж купуємо Dermosil і робимо це тому що наша косметика нам дійсно дуже подобається.

Ксюшіну і мою косметички ви вже бачили, а сьогодні ми дізнаємося, які улюблені продукти у голосу нашої компанії - Фахівця по роботі з клієнтами Ані Баранової. Якщо ви телефонуєте нам, або ми дзвонимо вам, то скоріше за все саме її голос ви почуєте у слухавці. Аня сфотографувала для нас свої косметичні засоби - так що далі дивіться фото і коментарі Ані від першої особи до них.

Аня сфотографувала для нас свої косметичні засоби - так що далі дивіться фото і коментарі Ані від першої особи до них

Я люблю періодічестві міняти косметичні засоби. Особливо продукти для тіла, рук. Але і креми для обличчя теж. Покористуються одним, потім куплю щось інше.

Для тіла

  1. Гель для душа Червоний Апельсин - щойно закінчився. Будемо пробувати щось нове!
  2. Ось як чогось нового купила рефіл мила рідкого Cream - буду користуватися ним як гелем для душу, воно підходить для миття всього тіла.
  3. скраб і Масло для тіла Senses - мені дуууже подобається аромат, він абсолютно чарівний.
  4. Крем для тіла Обліпиха - я взагалі обожнюю наші ягідні продукти, перепробувала їх все. Подобаються і ягідні аромати, і яскраві флакони, які прикрашають мою ванну кімнату.

Подобаються і ягідні аромати, і яскраві флакони, які прикрашають мою ванну кімнату

для рук

На кухні використовую мило Шавлія , Воно на відмінно справляється з запахами, а флакон такий зручний і красивий.

Для волосся

  1. Шампунь для чутливої ​​шкіри голови Sensitive - у мене дуже чутлива шкіра, тому для волосся я користуюся виключно продуктами Sensitive.
  2. Кондиціонер для чутливої ​​шкіри голови Sensitive
  3. Тюрбан для волосся - приголомшливо зручна штука.
  4. Брашінг Sport & Beach - хороша гребінець.

Брашінг Sport & Beach   - хороша гребінець

Для обличчя

Я вже згадувала, що у мене чутлива шкіра, тому я, наприклад, не можу вмиватися продуктами, які містять мило.

  1. Масло для особи Очищаючий Брусниця - вмиваюся щовечора. Наношу круговими рухами і змиваю водою.
  2. Молочко для чутливої ​​шкіри Sensitive - використовую як засіб для зняття макіяжу з очей і взагалі в якості тоніка.
  3. Нічна маска для глибокого очищення проблемної шкіри - застосовую місцево на проблемних ділянках шкіри, якщо з'являється запалення.
  4. А якщо раптом з'являється свербіж, то я використовую гель Алое і мені стає легше. Не тільки на обличчі, але і на всьому тілі.
  5. Крем для тонкої і сухої шкіри обличчя Anti-Redness - ще один рятівник в надзвичайних ситуаціях при появі почервоніння.
  6. В якості денного крему зараз я користуюся кремом для обличчя Q10
  7. Крем навколо очей Skin Comfort - користуюся то їм, то Q10 навколо очей.
  8. Як і всі інші я тут же взяла спробувати нові продукти - Серум для зрілої шкіри Age Defence Elixir .
  9. І крем для обличчя Зволожуючий Rich . Обидва нових продукту мені подобаються: і аромати, і відчуття, яке вони після себе залишають на шкірі, і ефектом я задоволена.

Обидва нових продукту мені подобаються: і аромати, і відчуття, яке вони після себе залишають на шкірі, і ефектом я задоволена

для макіяжу

Для макіяжу у мене є мінеральна пудра Medium і пудра-кульки Sun .
A ще помада, але така вже вийшла з нашого асортименту.

A ще помада, але така вже вийшла з нашого асортименту

Ось така косметичка!

З любов'ю,
Анна і Ганна
і команда Dermosil Росія

Адміністрація Будні Dermosil, Всі записи

Дорогі друзі,

Наші фінські колеги днями виклали фотографії з щорічного семінару, організованого Євросоюзом для виробників косметики. Сам факт організації подібного семінару чітко демонструє відмінності в процесах виробництва косметики в ЄС і в Росії. А вони дуже і дуже різняться. Спробую коротко розповісти, чим відрізняється косметика, вироблена в Євросоюзі від косметики, яку роблять в Росії?

Спробую коротко розповісти, чим відрізняється косметика, вироблена в Євросоюзі від косметики, яку роблять в Росії

Головний документ для виробників косметики в ЄС - Регламент № 1223/2009. Прийняли його в 2013 році замість Директиви 76/768 / ЕЕС. Мета регламенту - захистити здоров'я споживачів.

  1. Списки заборонених компонентів щороку оновлюються.

У додатках до регламенту представлені списки заборонених компонентів. Щороку вони доповнюються. На підставі чого вони доповнюються? На підставі результатів тестувань і досліджень. Ось вам кілька прикладів:

ПРИКЛАД №1: По суті, косметика в тому вигляді, в якому ми знаємо її зараз, з'явилася тільки в 50-х роках минулого століття. Тоді, коли з'явилися консерванти. Коли з'явилися консерванти і виробники, і споживачі були у нестямі від щастя, вони «бухали» в кожну баночку по максимуму консервантів і раділи, що термін придатності у крему вирастаетдо 10-20 років. Всім було зручно і всі були раді. Однак, поступово стали приходити результати досліджень. Довгострокових досліджень - десятирічних, двадцятирічних, коториепродемонстріровалі ефект консервантів на організм людини. А ефект був дуже сумний - порушення гормонального фону, онкологічне дію і т.д .. І тоді виробники почали терміново кількість консервантів скорочувати і найгірші консерванти забороняти.

ПРИКЛАД №2: Задалися вчені метою з'ясувати як впливають хімічні сонцезахисні фільтри на людину. І почали комплексне вивчення. Перевірили вони не тільки випробовуваних жінок, а й молоко, яким дітей вони годують. І виявили фільтри в молоці. Заборонили ці фільтри, звичайно, відразу.

Фахівці з комісії відстежують результати досліджень і щорічно забороняють компоненти, які впливають на гормональний фон, репродуктивну систему, які мають онкологічне дію. У нашій країні таких досліджень і заборон, на жаль, але немає. А вимоги до виробників косметики не змінювалися вже років тридцять.

  1. Ніяких тестувань на тваринах!

Регламент заборонив випробування косметичної продукції та інгредієнтів на тварин. За замовчуванням, вся косметика, яка виробляється в ЄС не тестується на тваринах. І мені здається деякі виробники роблять не дуже чесно, підкреслюючи в рекламних кампаніях, що вони «Не тестують на тваринах». Всі європейські марки не тестують!

У Росії, також як і в країнах ЄС, зараз теж застосовуються альтернативні методи проведення тестування косметичних засобів і їх компонентів, але тестування на тваринах, на жаль, дозволено і досить поширене, більш того, відсутня інформація про проведені на тваринах тестах.

  1. Є нанотехнології - доведи!

Регламент заборонив вказувати на упаковках інформацію про використання нанотехнологій, якщо немає на це доказів і сертифікатів. Згадайте, ще 3 роки тому, приставка «нано» використовувалася на кожному другому кремі. А зараз немає. Тому що доказів що є «нано» немає.

  1. Обов'язковий фахівець-контролер в штаті косметичної компанії.

Як здійснюється контроль за відповідністю стандартам Регламенту? У штаті виробника повинен бути фахівець з хімічною освітою. Він підтримує інформаційний файл на продукт, контролює постачальників компонентів, перевіряє процес виробництва. І так з кожним продуктом. Якщо раптом косметичний продукт не відповідає вимогам Регламенту, відповідальна особа зобов'язана терміново вжити заходів щодо вилучення його з ринку. В іншому випадку, заходи візьмуть компетентні національні органи влади. Аж до відкриття кримінальної справи.

У всіх країнах Євросоюзу є спеціальні організації, які періодично закуповують партії косметики і тестують її. Якщо все в порядку, виробник про це і не дізнається. Якщо немає, то його можуть засудити і оштрафувати на велику суму, аж до закриття бізнесу. У Росії ж виробник відбудеться штрафом близько 20-30 тис. Рублів.

Рублів

Отже, підсумовуючи! Гарантія якості косметики, виробленої в ЄС досягається - чітким законодавством, великими штрафами за недотримання вимог, активною роботою незалежних організацій, пильністю і вимогливістю споживачів. Так то! У страху живуть європейські виробники. У жаху! Чого, на жаль, не скажеш про російських ...

Будні Dermosil, Всі записи, Огляд продуктів

Всім привіт!

Сьогодні я хочу продовжити тему, яку підняла Ксюша в своєму пості два тижні тому - чи користуються співробітники Dermosil косметикою Dermosil?

Ну, звичайно, користуються! І не тільки Ксюша, але і всі інші. Я ось, наприклад. Так що сьогодні давайте заглянемо і в мою косметичку. Звичайно, періодично я міняю свій, так би мовити, продуктовий набір, пробую щось нове. Особливо це стосується всяких там мив, гелів для душу і лосьйонів для тіла. А ось в питанні косметики для особи я більш консервативна. Але все по порядку ...

Але все по порядку

Для тіла

  1. Зараз я користуюся Гелем для душу Classic . Я віддаю перевагу гелі з помпами - це зручно. І в великих упаковках, так як ми користуємося ними всією сім'єю з двох чоловік :) Тому і аромати теж вибираю нейтральні. Ось огірковий аромат гелю Classic мені дуже подобається. А до цього у мене був гель Морська Романтика . Наступного разу планую взяти гель для душу Living .
  2. Скраб для тіла цукровий Клевер - зараз цього продукту вже немає в асортименті. Він виходив обмеженою річної серією в минулому році. Майже закінчився, а шкода - він мені дуже подобається.
  3. Крем для тіла з серії Junior - в цей раз я вирішила спробувати дитячий крем. Дуже легка консистенція, швидко вбирається і так приємно пахне персиком.
  4. дезодорант Classic - у мене ще в старому дизайні, теж майже закінчився. Ще не знаю, що візьму натомість - буду в одному з наших магазинів, все перенюхати і вирішу.

Ще не знаю, що візьму натомість - буду в одному з наших магазинів, все перенюхати і вирішу

Для волосся

  1. Дегтярний шампунь
  2. Дігтярне мило - у мене дуже жирне волосся, тому мені доводиться мити їх щодня. А дігтярні продукти допомагають довше зберігати пишність і чистоту. І запах, до речі, мені подобається, особливо мила. А ось кондиціонером не користуюся з цієї ж причини - після будь-якого з них волосся брудняться швидше.
  3. Брашінг Sport & Beach - обожнюю цю гребінець! Вона реально розплутує моє волосся.

Вона реально розплутує моє волосся

для рук

  1. Забула сфоткати вам моє Кухонне мило. Вже пару років це незмінній шавлія .
  2. А кремами для рук користуюся зазвічай в зимовий сезон. Віддаю перевагу набори з п'яти дрібних тюбиків, які завжди з'являються у нас в асортименті на новий рік. Старі закінчилися, треба купувати нові. Благо, зима близько))

Благо, зима близько))

Для обличчя

А ось цей набір у мене не змінюється вже не перший рік. Мої найулюбленіші продукти!

  1. Пінка очищуюча для обличчя Вітамін Е - вмиваюся ввечері. Мені подобається і аромат, і то, як вона справляється з видаленням макіяжу. Ще вона у мене є в Миники - беру з собою в поїздки. Купила Мініка один раз і саму маленьку пляшечку з перетворюючої воду в пінку пам'ятають не викидаю - просто заповнюю в міру необхідності.
  2. Скраб для особи Nature Organic - моєї комбінованої шкірі ідеально підходить цей невеликий пісочний пілінг, користуюся два-три рази на тиждень.
  3. У мене дві сироватки. Одна з них - серум Вітамін Е . Швидка допомога, коли відчуваю, що зволоження не вистачає.
  4. Ось пробую другу - новинку Серум для особи анти-стрес . Добре тонізує, що особливо важливо в осінній період, коли відбувається перехід від тепла до холоду, і сама шкіра просто не встигає адаптуватися.
  5. Крем для обличчя Sensitive - це мій літній варіант на кожен день вранці і ввечері.
  6. Крем для обличчя Extra Sensitive - а це зимовий. Взагалі обожнюю ці два крему. Дуже мені подобається, що нічим не пахнуть, обидва ідеально мені підходять.
  7. Я взяла спробувати ще одну новинку з серії Faces - Крем для обличчя Матуючий . Але зараз, на жаль, користуватися не можу - не той сезон. Не дає достатнього зволоження. Зате матує шалено просто. Так що поки чекає свого часу - наступного літа.
  8. Крем для шкіри навколо очей Q10 - борюся з першими ознаками зморшок)

Крем для шкіри навколо очей Q10   - борюся з першими ознаками зморшок)

декоративна косметика

Взагалі-то я не дуже активно крашусь. Тобто, наприклад, не користуюся основами під макіяж, тональник, пудрами, тінями для повік. Але зате активно користуюся коректорами і лайнерами, ось продукти, без яких я просто жити не можу:

  1. Консилер в палітрі Duo
  2. коректор Medium
  3. Олівець для брів Medium
  4. Рідка підводка для очей Brown

А ще!

Ось парочка продуктів Dermosil, які, на мій превеликий жаль, але в силу об'єктивних причин, не продаються у нас в Росії. Доводиться мені фінських колег просити привозити їх мені по можливості. Це мультивітаміни і обожнюваний мною бальзам для губ.

Це мультивітаміни і обожнюваний мною бальзам для губ

Ще у мене в арсеналі є всі мислимі і немислимі види косметичок і сумочок Dermosil - прямо слабкість якась! Не можу пройти повз жодної. А у вас вже є наші шикарні косметички LOVE? У мене ще немає, але будуть!)))

З любов'ю,
Анна и команда Dermosil Росія

адміністрація

Стиліст Катаріна підбирає в магазині гардероб для Мір'ї і ділиться порадами: «Чи знаєте ви, наприклад, що, надягаючи синій денім з коричневим кольором, Ви отримаєте більш цікавий Look, ніж з чорним?
Звичайно, Ви запитаєте, а чи буде такий конкурс проводиться в Росії?
І, до речі, найчастіше питання, яке задають відразу після того, як запитали «Чи користуються співробітники космпаніі косметикою Dermosil?
» Це - «Ну ви ж напевно все отримуєте безкоштовно?
Берете, скільки хочете?
Спробую коротко розповісти, чим відрізняється косметика, вироблена в Євросоюзі від косметики, яку роблять в Росії?
На підставі чого вони доповнюються?
Як здійснюється контроль за відповідністю стандартам Регламенту?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com