рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

37-річний Гоген Солнцев заявив, що більше не відчуває сексуального потягу до 63-річній Катерині Терешкович

18:40, 29.11.2018

Гоген Солнцев і Катерина Терешкович одружилися 12 квітня цього року, і з тих пір скандал навколо їхніх імен не вщухає. Парочка із завидною регулярністю з'являється в різних шоу Першого каналу, де не соромиться ділитися подробицями своїх стосунків. Спочатку публіка активно обговорювала нерівний шлюб 37-річного шоумена і 63-річної бізнесвумен, а потім історія подружжя вийшла на зовсім інший рівень скандальності. Все почалося з того, що Катерина кардинально змінила зовнішність за допомогою пластичної хірургії: пенсіонерці прибрали зморшки біля очей і носогубні складки, вкоротили ніс, підняли брови і зробили пластику мочок вух. Крім того, жінка найняла стилістів і тепер красується в міні-спідницях. Після перетворення Терешкович стала показувати Гогену свій характер і приймати залицяння третіх осіб, а потім і зовсім посварилася з чоловіком і пішла з дому на три тижні. Вперше після конфлікту подружжя зустрілися 12 листопада в студії « прямого ефіру ». Здавалося, спочатку Солнцев був налаштований на примирення з дружиною, але після того, як вона побила власну доньку прямо в ефірі, передумав. Він заявив, що тепер точно не зможе пробачити її.

Гоген Солнцев і Катерина Терешкович

Втім, зараз Солнцев відмовився від такої поспішних і необдуманих кроків. Він заявив, що вони з Катериною все ж будуть намагатися вирішити сімейні проблеми, незважаючи на існуючі розбіжності. Шоумен переконаний, що в кожній сім'ї є труднощі, які потрібно навчитися долати. «Сім'я - це робота і над собою, і над своєю другою половинкою», - мудро резюмував Гоген.

На його думку, основна проблема у відносинах з дружиною зараз - її надмірна агресивність. Солнцев зізнався, що був шокований тим, що Терешкович здатна побити людину - тим більше, рідну дочку. Поліна всього лише запропонувала Гогену пожити у неї в разі потреби і зовсім не заслужила вибитий зуб і численні синці на обличчі. А найгірше те, що в скоєному Катерина навіть не розкаялася. Вона переконана, що дочка хотіла відвести у неї молодого чоловіка, за що і понесла покарання.

Гоген Солнцев і Катерина Терешкович

Гоген, зі свого боку, здружився з Поліною і тепер наполягає на примиренні Терешкович зі спадкоємицею. «Я поставив умову, що їй необхідно помиритися з дочкою. Катя ж мене просто зганьбила на всю країну. Я не зможу жити з нею, поки їх конфлікт триватиме. Вона вибила дочки зуб, який я потім на свої гроші вставляв », - заявив артист.

Солнцев також висловив підозри, що Катерина поводиться, як одержима демоном, тому що вживає алкоголь або психотропні препарати. За словами шоумена, оточення Терешкович знає її як людину спокійну і врівноважену, так що різко змінитися без стороннього втручання вона не могла. Втім, шоумен сподівається на швидке одужання дружини, щоб знову їздити з нею на відпочинок і насолоджуватися товариством один одного.

Гоген Солнцев і Катерина Терешкович відпочинку

Поки ж Гоген навіть не відчуває до дружини сексуального потягу. «Зараз, коли я бачу таку агресію з її боку, у мене навіть немає до неї ніякого сексуального потягу. Яке може бути сексуальний потяг до людини, який вибиває щелепи найближчим родичам! Вона ж так і мене може побити! », - зізнався шоумен« співрозмовнику ».

Нагадаємо, що мезальянс Гогена і Катерини наробив стільки шуму, що одна з телезрітельніц навіть створила петицію з вимогою примусово розірвати шлюб пари. Дізнавшись про це, Солнцев прийшов в лють. «Яка нісенітниця! Хворі люди! Лікуйтеся! Займіться собою! Не лізьте !!! # Марення # ідітенах #change #changeorg # лішьбиувасвсебилохорошо », - написав він у Instagram. Втім, йому нема про що переживати: за 4 тижні існування петиції її підписали лише 19 чоловік.

Що перетворилася Катерина Терешкович і Гоген Солнцев

Читайте також:

37-річний Гоген Солнцев слідом за 63-річною дружиною зважився на пластичну операцію

37-річному Гогену Сонцеву змінила 63-річна дружина

37-річний Гоген Солнцев поскаржився, що його 63-річна дружина до сих пір не повернулася додому

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com