рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сюрприз на річницю весілля чоловікові

  1. Як влаштувати сюрприз чоловікові на річницю весілля
  2. Ідеї ​​самих незвичайних сюрпризів для чоловіка
  3. романтичні
  4. жартівливі
  5. Екстремальні варіанти
  6. Який сюрприз можна зробити своїми руками?
  7. Відео: несподіваний сюрприз коханому

Напередодні річниці весілля кожна жінка намагається приготувати романтичний або оригінальний сюрприз для свого чоловіка. Сучасні чоловіки не відкидають залицяння своїх дружин і з задоволенням приймають незвичайні знаки любові. За допомогою невеликого, але особливого подарунка жінка зможе нагадати чоловікові про свої почуття, турботи, уваги. З огляду на переваги чоловіка, слід ретельно підібрати романтичний, жартівливий або екстремальний сюрприз. Піднесений подарунок по достоїнству буде оцінений вашим коханим.

Піднесений подарунок по достоїнству буде оцінений вашим коханим

до змісту ↑

Як влаштувати сюрприз чоловікові на річницю весілля

Робити сюрпризи людям, з якими ви живете, не так просто. Для того щоб подарунок здивував чоловіка, необхідно ретельно приховати всі етапи підготовки. На допомогу ви можете покликати своїх друзів або родичів, які були присутні на вашому весіллі. Близькі люди будуть зацікавлені в тому, щоб допомогти вам влаштувати незабутній сюрприз для коханого чоловіка.

до змісту ↑

Ідеї ​​самих незвичайних сюрпризів для чоловіка

На додаток до усних привітань варто знайти серед усього достатку незвичайних подарунків той, який обов'язково сподобається вашому чоловікові. Перед тим як влаштувати для чоловіка сюрприз, ретельно обміркуйте вподобання і смаки коханого. Згадайте, можливо, у чоловіка є давня мрія, яку він бажає втілити. Це стане відмінним приводом для перетворення її в сюрприз.

романтичні

Річниця весілля - відмінний спосіб нагадати чоловікові про свої міцних і незгасних почуттях. Почавши день з дрібних знаків уваги, смачного сніданку або пристрасних поцілунків, ви дасте чоловікові можливість згадати перші побачення. Щоб в сімейне життя внести різноманітність і наповнити будинок новими флюїдами кохання, пропонуємо скористатися наступними варіантами феєричних сюрпризів:

  1. Романтична подорож. Річниця весілля - це спільне свято. Щоб сюрприз стосувався вас двох, сплануйте романтичну подорож. Підберіть відпочинок в теплі країни або замовте захоплюючу екскурсію по рідному місту.
  2. Пам'ятні годинники. Передати всю романтику знаменної дати можете за допомогою пам'ятного подарунка. Щоб звичайний годинник перетворити в оригінальний сюрприз, заздалегідь замовте гравіювання на задній кришці. Як варіант для напису можете вибрати цитату з книги або рядок пісні.
  3. Вечеря при свічках. Звичну сімейну трапезу можете замінити романтичним побаченням. Для вечері вибирайте цікаві страви, які здивують коханого незвичайним смаком. Необов'язково в цей день відвідувати дорогий ресторан. Ви можете організувати побачення в домашній обстановці, попередньо створивши романтичні умови.
  4. Подаруйте фотосесію. Щоб приємно здивувати чоловіка, подаруйте йому альбом зі своїми фотографіями. Для цього заздалегідь обговоріть ідею з професійним фотографом і реалізуйте придумані образи.
  5. Ніч кохання. Втілити давні еротичні фантазії ви можете за допомогою розкутою ночі. Дозвольте чоловікові насолодитися незабутньою близькістю з коханою дружиною.

Дозвольте чоловікові насолодитися незабутньою близькістю з коханою дружиною

до змісту ↑

жартівливі

Внести нотку гумору в повсякденність, подружжю допоможуть жартівливі сюрпризи. За допомогою такого подарунка ви підніміть настрій і змусите посміхнутися коханого. За кілька тижнів до знаменної дати необхідно ретельно продумати варіанти подачі обраного сюрпризу. Пропонуємо для підготовки подарунка на річницю весілля скористатися наступними цікавими ідеями:

  1. Пісня у власному виконанні. Якщо дружина володіє вокальними даними, то привітати чоловіка з річницею весілля може за допомогою співу. Щоб сюрприз вийшов оригінальним, напишіть самостійно текст для пісні, описавши кілька кумедних моментів з сімейного життя.
  2. Приватний танець. Продемонструвати свої танцювальні здібності перед коханим і здивувати його своїми граціозними рухами допоможе сюрприз у вигляді приватного танцю. Щоб отримати гарну постановку, необхідно попередньо потренуватися. Підберіть еротичну музику, надіньте відповідний наряд і подаруйте чоловікові захоплюючий танок.
  3. Одяг з кумедними написами. На річницю весілля ви можете подарувати чоловікові футболку зі спільною фотографією або жартівливими написами. Такий подарунок ваш чоловік зможе гордо продемонструвати своїм друзям.
  4. Їстівне білизна. Сучасні технологи щодня дивують асортиментом вироблених речей. Одним з таких оригінальних сюрпризів стане їстівне білизна, яке виготовляється з шоколаду або цукерок. Чудо-подарунок можете піднести особисто для чоловіка або постати перед чоловіком в незвичайному вбранні.
  5. Торт у формі жіночих грудей. Розсмішити чоловіка допоможе кондитерський шедевр, який повторює жіночі форми. Заздалегідь спечіть торт і оригінально прикрасьте мастикою. Якщо ви сумніваєтеся в свої кулінарні здібності, то замовте виріб у професіонала.

Якщо ви сумніваєтеся в свої кулінарні здібності, то замовте виріб у професіонала

до змісту ↑

Екстремальні варіанти

Якщо чоловік прихильник екстремальних видів спорту, то можете підібрати сюрприз з урахуванням його переваг. Занурившись в щоденні сімейні турботи, обов'язки, чоловік може відчувати брак адреналіну і яскравих емоцій. Щоб скрасити річницю весілля, пропонуємо організувати екстремальний сюрприз. Напередодні наближає свята вам необхідно придбати сертифікат на отримання одного з таких видів незвичайних подарунків:

  1. Політ на параплані. Пройшовши невеличкий майстер-клас, ваш чоловік навчиться самостійно управляти цим літальним апаратом. Якщо чоловік відчуває невпевненість в своїх силах, то політ-тандем з досвідченим інструктором дозволить насолодитися висотою.
  2. Управлінням вертольотом. Побачити землю з висоти вам допоможе політ на вертольоті. Щоб сюрприз вийшов, не забудьте заздалегідь забронювати час в льотному клубі. Досвідчені інструктори зможуть швидко навчити управління вертольотом і дозволять самостійно політати. Сучасні апарати влаштовані так, що дозволяють навіть новачкові сидіти за штурвалом.
  3. Стрибок з парашутом. Отримати порцію адреналіну ви зможете, якщо організуєте в якості сюрпризу стрибки з парашутом. Аеродроми, які надають таку послугу, після польоту видають сертифікат про скоєний дії. Отримавши такий диплом, чоловік зможе потім похвалитися друзям про виявлену хоробрість і захоплюючих емоціях.
  4. Американські гірки. Сучасні розважальні парки відпочинку мають в своєму асортименті екстремальні атракціони. Відчути адреналін ви зможете разом з чоловіком, запросивши його на американські гірки. Кілька крутих віражів подарують незабутні відчуття.
  5. Банджі-джампінг. Якщо ваш чоловік сміливий і рішучий, подаруйте йому на річницю весілля стрибок з найвищого мосту. Вільне падіння на еластичному тросі стане кращим сюрпризом для чоловіка.
  6. Пейнтбол. Організувати такий сюрприз для чоловіка вам допоможуть близькі друзі. Заздалегідь запросіть гостей на річницю весілля в пейнтбольний клуб, щоб битися між собою в забавній, але екстремальній грі.

Заздалегідь запросіть гостей на річницю весілля в пейнтбольний клуб, щоб битися між собою в забавній, але екстремальній грі

до змісту ↑

Який сюрприз можна зробити своїми руками?

Якщо жінка захоплюється рукоділлям і вміє самостійно створювати незвичайні речі, це відмінна можливість для вручення чоловікові оригінального подарунка. Сюрприз, виготовлений своїми руками, набуває особливої ​​цінності і змушує пишатися вміннями своєї половинки. Якщо ви зв'яжете дружину теплий шарф, шкарпетки або светр, він гідно оцінить ваш вибір і старання. Для рукодільниць, які вміють працювати з бісером, хорошою ідеєю стане вишита оригінальним способом картина або ікона. Любительки шити можуть піднести в якості сюрпризу сорочку або штани.

Якщо дружина дотримується традицій вручення подарунків відповідно до назви річниці весілля, необхідно підготувати відповідний сюрприз. Наприклад, після року спільного життя настає ситцеве торжество, на яке прийнято дарувати хусточки з цього матеріалу. Щоб показати, яка дружина майстриня, вона може самостійно виготовити цей виріб, прикрасивши по периметру оригінальною вишивкою.

Щоб показати, яка дружина майстриня, вона може самостійно виготовити цей виріб, прикрасивши по периметру оригінальною вишивкою

до змісту ↑

Відео: несподіваний сюрприз коханому

Якщо ви не знаєте, який сюрприз підготувати для чоловіка, скористайтеся ідей, представленої в відео нижче. Такий екстремальний подарунок змусить чоловіка отримати велику порцію адреналіну і масу позитивних емоцій, які ви зможете отримати разом з чоловіком, якщо не боїтеся висоти.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com