рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на річницю весілля: ідеї та приклади на 2019

  1. Як вибрати подарунок на річницю весілля
  2. Критерії вибору подарунка
  3. Дитячі подарунки
  4. Ідеї ​​для подарунка на річницю весілля
  5. Подарунок своїми руками на річницю весілля батькам
  6. Подарунки по річниць
  7. На порцелянову весілля
  8. На срібне весілля
  9. На перлову весілля
  10. На полотняну весілля
  11. На рубінове весілля
  12. На сапфірове весілля
  13. На золоте весілля
  14. Подарунки, які підійдуть на будь-яку річницю

Свята подобаються всім, особливо такі, які збирають за одним столом величезна і дружне сімейство. Будь-яке торжество, безумовно, не обходиться без вишуканих подарунків і приємних сюрпризів, тим більше на річницю батьківської весілля. Пам'ятаючи про таку знаменну дату, діти замислюються над тим, що подарувати на річницю весілля. Свята подобаються всім, особливо такі, які збирають за одним столом величезна і дружне сімейство

Лебеді - символ вірності і відданості.

Дуже важливо вміти вибрати потрібні і приємні подарунки. Розібратися з критеріями вибору, підібрати корисну річ або змайструвати її своїми руками до будь-річниці вам допоможуть поради, зібрані в нашій статті.

Зміст статті:

Як вибрати подарунок на річницю весілля

Для такого випадку презент повинен бути значним. Діти, вже подорослішали, прекрасно розуміють, як складно було батькам, скільки довелося пережити труднощі, але залишатися разом, незважаючи ні на що. Природно, річ повинна бути добротної і недешевої, а також приносити радість. А ось малюки на свято можуть проявити свої творчі здібності в процесі підготовки сюрпризу.

Критерії вибору подарунка

Для того щоб не помилитися у виборі презенту подружній парі, необхідно знати основні критерії, хоча б одному з яких він повинен відповідати:

дарувати приємні спогади про минуле; дарувати приємні спогади про минуле;

об'єднувати подружжя, одночасно підкреслюючи їх індивідуальність;

благотворно впливати на сімейну обстановку;

радувати або розважати обох подружжя.

Доброю традицією буде той факт, якщо чоловік і дружина не забувають дарувати один одному щороку символічні подаруночки. Так, на шкіряну весілля, а це 3 роки спільного життя, можна піднести один одному гаманці або шкіряні ремінці.

Дитячі подарунки

Особливо приємними на такому святі стануть дитячі сюрпризи: вивчені вірші, заспівані пісні, намальовані портрети мами і тата. Звичайно ж, щастя мами і тата залежить багато в чому від того, як почуває себе дитина, слухається він. А ось пізніше вже залежить від того, чи правильно обраний шлях у житті, чи достатньо він заробляє. А матеріальні дари символічно підтверджують щастя дочки або сина. Запам'ятовуються і важливими для батьків подіями і кращими презентами в сім'ї є перемоги і досягнення дітей. Чудовим сюрпризом стане медаль, зароблена на змаганнях з легкої атлетики, диплом, отриманий на конкурсі скрипалів і т.д.
Також дітям можна запропонувати зробити фігурки лебедів за допомогою техніки орігамі. Лебеді символізують вірність і відданість, тому чудово підійдуть до будь-річниці.

Ідеї ​​для подарунка на річницю весілля

Спільне подорож в теплі краї - прекрасна ідея подарунка на річницю весілля батькам Спільне подорож в теплі краї - прекрасна ідея подарунка на річницю весілля батькам.

Самі вони навряд чи підуть на такі витрати, а ось від сюрпризу відмовитися не зможуть. До того ж, хто одного разу помандрував, буде весь час мріяти про наступні мандри. А це, погодьтеся, непогана ідея для дорослих самодостатніх людей.

Ось перелік актуальних сюрпризів на торжество:

  1. конкурс на перевірку пам'ятних подій з спільного життя;
  2. чайний сервіз або вигадлива ваза;
  3. відеоролик або слайди зі старих і не дуже фотографій;
  4. поїздка на шашлики всією сім'єю на природу;
  5. запрошення на концерт симфонічної музики;
  6. плазмовий телевізор;
  7. набір якісного постільної білизни;
  8. килим з довгим ворсом в вітальню.

Пам'ятайте, що яким би яскравим і дорогим не опинився ваш презент, найкращим проявом любові і турботи стане приділену батькам увагу. І не тільки в день торжества. Дозвольте собі бути ласкавими і ніжними з мамою і татом кожен день.

Рідкісні нетривалі дзвінки і приїзд в гості раз в 5 років - найнеприємніше для ваших батьків. Вони думають про нас кожну хвилину, переживають, хоча нам вже не один десяток років. Так, як ви зараз ставитеся до своїх батьків, залишиться в пам'яті ваших дітей. Навчіть їх своїм прикладом поваги і любові, турботи і ніжності до рідних.

Вам може бути цікаво: Тури на Сейшельські острови

Подарунок своїми руками на річницю весілля батькам

Безцінним стане подарунок своїми руками на річницю весілля батькам. Вишиті хрестиком подушки з портретами мами і тата прикрасять інтер'єр і стануть приємним нагадуванням про торжество.

Фотоальбом з підписаними датами і веселими назвами зробіть своїми руками, використовуючи картон і клей. Схожої речі не знайти в магазинах. Оригінальна робота порадує всіх гостей, хто буде переглядати альбом.

Якщо ви вмієте малювати або маєте друзів-художників, тоді сміливо беріться за написання портрета винуватців торжества. Зробіть його великого розміру, щоб повісити на стіну.

Якщо ваші мама і тато живуть в селі, висадіть для них клумбу в формі серця, відремонтуйте огорожу, побілити дерева в саду або допоможіть зібрати урожай полуниці.

Подарунки по річниць

Тим щасливчикам, які прожили разом 20 і більше років, радимо подарувати, крім потрібних речей, ще й традиційні. Саме тому варто згадати добрі традиції обдаровування подружжя.

На порцелянову весілля

Вважається, що можна подарувати батькам на річницю весілля сервіз чайний або кавовий з порцеляни, так як за 20 років спільного життя посуд вже розбилася.

Вважається, що можна подарувати батькам на річницю весілля сервіз чайний або кавовий з порцеляни, так як за 20 років спільного життя посуд вже розбилася

Кавовий сервіз збере за столом всю сім'ю

Така традиція, що склалася протягом багатьох століть. Звичайно ж, цим обмежуватися не варто. Згадайте, про що мріють ваші найрідніші люди. Піднесіть мамі прикраси або плаття, а татові - крісло-гойдалку.

На срібне весілля

Подружжя за традицією можуть обмінятися додатково срібними кільцями. Дарувати прийнято також все, що зроблено зі срібла. Ложки, кубки підійдуть, але не забувайте, що ваші батьки ще в самому розквіті сил. Велосипеди - відмінний подарунок батькам на річницю весілля 25 років.

Повні енергії та ідей, вони із задоволенням стануть подорожувати разом на вихідних. Ваші близькі люди зрадіють також сертифікатами в спа-салон або тренажеру, який буде допомагати підтримувати фізичне здоров'я ваших батьків.

Вам може бути цікаво: Подарунок чоловікові на день народження

На перлову весілля

Перлове намисто і запонки з перлами - ось відмінний подарунок батькам на річницю весілля 30 років. За традицією такі презенти роблять подружжя один одному, а вам залишиться лише доповнити набір сюрпризів креативними ідеями.

За традицією такі презенти роблять подружжя один одному, а вам залишиться лише доповнити набір сюрпризів креативними ідеями

а) перлове намисто; б) альбом

Виберете для них найкращий басейн і піднесіть їм абонемент на двох. Радості не буде меж, адже плавання так розслабляє всі м'язи і благотворно впливає на самопочуття. Також можна замовити гарний альбом і помістити туди найкращі сімейні фотографії.

На полотняну весілля

Подарунок батькам на річницю весілля 35 років повинен бути виготовлений з полотна і відповідати віку, адже вони вже пенсіонери. Порадуйте рідних людей приємними і милими речами. Подаруйте гамак для відпочинку в саду, а ще хорошим доповненням стане мангал для шашликів. А також не забудьте про гойдалках, адже кращий подарунок - приїзд онуків.

Екзотичним подарунком стане корал, привезений з подорожі, адже 35 років спільного життя ще називають коралової весіллям. Вважається, що відносини у подружжя міцні, як коралові рифи.

На рубінове весілля

Відносини чоловіком майже кровні, адже рубін має червоний колір. Цей камінь добре буде виглядати в обручках. Він настільки міцний, що нагадує алмаз. Приготуйте торт з малиною або вишнями. Червоний колір додайте і в оформлення інтер'єру.

Червоний колір додайте і в оформлення інтер'єру

а) торт у вигляді сердець з вишнею; б) чізкейк з малиною

Побутова техніка, яка полегшить роботу по дому - найкращий подарунок батькам на річницю весілля 40 років. Корисними стануть пароварка, адже така їжа підійде навіть людям з проблемами, а тим більше батькам у віці. Незабутнім подарунком стануть квитки в театр або на концерт. Такі заходи допоможуть відчути себе активними і молодими душею.

На сапфірове весілля

Радість і спокій - головний подарунок батькам на річницю весілля. Сапфір протистоїть стресам, які в літньому віці зовсім небажані. Для цього інкрустують обручки сапфіром і підносять у вигляді подарунка подружжю.

Разом вони вже 45 років, а дата торжества ще називається червоною весіллям. Цей колір символізує ніжність відносин. Піднесіть в якості презенту червоний плед або картину з червоними вітрилами. Приємно і дуже символічно.

На золоте весілля

Існує традиція передавати в цей день кільця онукам як символ вірності і любові, а чоловік і жінка можуть взяти собі нові. Тому, звичайно ж, золото - найкращий подарунок батькам на річницю весілля 50 років.

Мама і тато вже потребують турботи, а подарувати їм можна свою любов і приїжджати частіше, допомагати по дому, зробити їх життя простішим і легшим завдяки різним пристосуванням і технічних засобів. Мама і тато вже потребують турботи, а подарувати їм можна свою любов і приїжджати частіше, допомагати по дому, зробити їх життя простішим і легшим завдяки різним пристосуванням і технічних засобів Доброю ідеєю буде запросити на торжество всіх родичів, адже такі дати допомагають згуртувати сімейство і показати приклад подружньої вірності онукам і правнукам.
Півстоліття спільного життя навчили близьких людей розуміти один одного з півпогляду. Якщо ви подаруєте батькам відпочинок в пансіонаті або в санаторії, то вони зможуть насолодитися мальовничою природою і поправлять здоров'я, пройшовши лікувальні процедури. Вечірні концерти і дискотеки повернуть спогади про молодість і прекрасно надихнуть подружжя. Радісним враженням не буде кінця. Крім того, вони обзаведуться хорошими друзями і будуть домовлятися у свята.

Подарунки, які підійдуть на будь-яку річницю

Звичайно ж, підійде оригінальний подарунок на річницю весілля батькам завжди, будь то 12 чи 60 років спільного життя. Стануть в нагоді подружжю прикольні парасольки від дощу або від сонця, сенсорні лампи для тумбочок, м'які пледи або барвисті покривала для диванів. Ідеальним сюрпризом стануть м'які халати для дому, самовар, набір глиняних мисок, створюють привабливу атмосферу в домі.

Знайте також, що якою б ви не вибрали подарунок, важливіше частіше приїжджати до найближчих людей, щодня дзвонити і цікавитися станом здоров'я.

Пам'ятайте, що найцінніший подарунок - це час, який ми даруємо нашим близьким, увага і турбота. Їх не купити ні за які гроші, але саме вони так необхідні всім в будь-якому віці.

Що ж стосується матеріальних благ, то в статті кожен знайде для себе відповідну ідею. Чудово, якщо ви творчо підійдете до питання вибору подарунка, поєднайте приємне з корисним.

Бажаємо вам бути здоровими, активними і творчими в будь-якій життєвій ситуації.

Будьте щасливі і беріть приклад зі своїх батьків!

І ще - не будь жаднюгою і поділися в соціальних мережах! І ще - не будь жаднюгою і поділися в соціальних мережах
Це найкраща подяка для нас ...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com