рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати хлопцеві на рік відносин: кращі ідеї

  1. Поради щодо вибору подарунка хлопцю
  2. Подарунки створені самостійно
  3. традиційні презенти
  4. Що не можна дарувати чоловікові
  5. Найпопулярніші подарунки на річницю відносин
  6. фотоколаж
  7. Відеоролик або презентація
  8. щоденник спогадів
  9. Практичні презенти молодій людині
  10. солодощі
  11. Презенти від рукодільниць
  12. Шкатулка "Сто причин, чому я люблю тебе".
  13. Варіанти прикольних подарунків
  14. Подарункові купони на бажання
  15. Оригінальна домашнє начиння
  16. Даруємо враження: презенти, які запам'ятаються надовго
  17. Час для двох
  18. Гострі відчуття в подарунок
  19. Інші можливості подарунків-вражень
  20. варіант №1
  21. варіант №2
  22. Як цікаво піднести подарунок
  23. варіант №1
  24. варіант №2
  25. Вибрати, що саме подарувати хлопцеві на рік відносин допоможе відео

Ви вже рік разом і подарунок хлопцю на річницю відносин повинен бути пам'ятним, що підкреслює значимість події. Розкид досить великий від романтичних сувенірів до солідних і практичних речей. У виборі презенту необхідний індивідуальний підхід і розуміння чоловічої психології.

Поради щодо вибору подарунка хлопцю

Перша річниця відносин - особлива дата для закоханих. Презенти, отримані хлопцем від дівчини, повинні вказувати на турботу про нього, знання його інтересів і захоплень, розуміння особливостей характеру.

Вибір подарунка коханому на річницю відносин залежить від багатьох факторів:

  • Ступеня близькості пари;
  • Особливостей характеру і світосприйняття молодої людини (наприклад, чи є він романтиком, чи любить екстремальні розваги і т.д.);
  • Інтересів і захоплень хлопця;
  • Матеріальних можливостей.

Який подарунок ви б не вибрали, пам'ятайте, що він повинен підкреслювати вашу любов і турботу.

Подарунки створені самостійно

Особливо виграють в цьому відношенні подарунки, створені своїми руками: вони не вимагають великих витрат і в той же час дарують відповідну атмосферу душевності, затишку і романтики.

традиційні презенти

Прикладами традиційних подарунків хлопцю від дівчини є романтична вечеря при свічках, приготований своїми силами, листівка або відеоролик з освідченням у коханні, красивий еротичний танець з масажем.


Що не можна дарувати чоловікові

Якщо ви задумалися, який подарунок можна зробити хлопцеві на рік відносин, щоб здивувати його і залишити приємні спогади, прислухайтеся до наступних рекомендацій, що не варто дарувати чоловікові:

  • Різні романтичні дрібнички, м'які іграшки та інші милі сувеніри.
    Чоловіки від природи більш практичні, ніж жінки, тому їх дратують подібні речі. Якщо ви хочете піднести романтичний презент, замість статуетки презентуйте коханому оригінальну листівку з авторськими віршами або настінний календар з вашими спільними фотографіями.
  • Занадто дорогі речі.
    За статусом чоловікові треба дарувати дорожчі подарунки дівчині, а не навпаки, тому зайве розкішним подарунком ви можете поставити коханого в незручне становище (особливо, якщо він ще не дарував нічого дорогого).
  • Речі для повсякденного догляду або побуту.
    Навряд чи молодій людині запам'ятається шампунь або крем для гоління, отриманий в якості презенту в такий значущий день. Подарунок повинен бути яскравим і підкреслює ваші любовні відносини.
  • Презенти, що натякають на створення сім'ї.
    Кільця, атрибути з написом "коханому нареченому" і домашнє начиння "для нашого спільного побуту" - це все може відлякати чоловіка, який, можливо ще не готовий до ваших прозорим натяків.

Кільця, атрибути з написом коханому нареченому і домашнє начиння для нашого спільного побуту - це все може відлякати чоловіка, який, можливо ще не готовий до ваших прозорим натяків

Найпопулярніші подарунки на річницю відносин

Романтичні і символічні подарунки

Спільна фотографія в красивій рамці

Цей презент стане одночасно і нагадуванням про ваші почуття, і красивим прикрасою інтер'єру
Цей презент стане одночасно і нагадуванням про ваші почуття, і красивим прикрасою інтер'єру. Замість фото можна презентувати художнє полотно, що створюється за знімком, або фотопазли, в яких "сховається" краща спільна фотографія.

фотоколаж

Виберіть кращі фотографії за минулий рік і зробіть їх них настінний колаж, наклеївши на ватман в формі серця (всередині можна написати привітання або любовне визнання у віршованій формі)
Виберіть кращі фотографії за минулий рік і зробіть їх них настінний колаж, наклеївши на ватман в формі серця (всередині можна написати привітання або любовне визнання у віршованій формі). До кожної фотографії можна написати жартівливі коментарі.

Відеоролик або презентація

Якщо ви добре володієте комп'ютером, створіть гарний фільм з фото-і відеоматеріалів, доповнивши його романтичної мелодією
Якщо ви добре володієте комп'ютером, створіть гарний фільм з фото-і відеоматеріалів, доповнивши його романтичної мелодією. Вручите молодій людині флешку з сюрпризом, на якій і буде записаний творчий подарунок.

щоденник спогадів

Одним з найоригінальніших і романтичних подарунків хлопцю на річницю відносин є ексклюзивний щоденник, в якому будуть відзначені важливі події вашого спільного життя (наприклад, день першого поцілунку)
Одним з найоригінальніших і романтичних подарунків хлопцю на річницю відносин є ексклюзивний щоденник, в якому будуть відзначені важливі події вашого спільного життя (наприклад, день першого поцілунку). Прикрасьте книгу знімками і красивими афоризмами про кохання. Можливо, в майбутньому ви разом будете продовжувати цей щоденник, і він стане вашою сімейною реліквією.

Практичні презенти молодій людині

  • Блокнот-щоденник, органайзер або ручка в футлярі.
    Ці презенти завжди будуть доречними для ділових чоловіків, яким доводиться багато працювати і проводити час у відрядженнях.
  • Вироби зі шкіри - портмоне, ремінь і т.д.
    Вибираючи подібні презенти, пам'ятайте про високу якість речей, інакше через короткий час щоденного використання вони прийдуть в непридатність.
  • Парфуми.
    Зупинятися на цьому подарунку варто тільки в тому випадку, якщо ви знаєте переваги коханого.
  • Чоловічі прикраси.
    До них відносяться ланцюжки, браслети, кільця, підвіски. Вибираючи подібні презенти, переконайтеся, що ваш молодий чоловік носить такі речі.
  • Аксесуари, що підкреслюють стильний образ чоловіка.
    До цієї категорії відносяться сонцезахисні окуляри, парасольки, краватка, годинник та інші речі, які допомагають створити завершений образ молодої людини.

Подарунки відповідно до інтересів

  • Любителям туристичних походів, риболовлі або полювання
    можна подарувати рюкзак, намет, елементи одягу або похідні аксесуари (термос, флягу і т.д.).
  • завзяті автомобілісти
    будуть вдячні за потрібні автомобільні аксесуари: від термокружки до автомобільного пилососа.
  • компьютерщикам
    припадуть до душі оригінальні і зручні комп'ютерні комплектуючі: гнучка клавіатура, бездротова мишка або флешка незвичайної форми, навушники, компактні колонки і т.д.
  • інтелектуали
    оцінять як подарунок електронну книгу або захоплюючі настільні ігри.
  • спортсмени
    раді будуть отримати в подарунок спортивне взуття або елементи спортивного одягу, рюкзак або містку сумку, спортивний інвентар.

Оригінальні ідеї подарунків

Подарунки, зроблені своїми руками

Романтична вечеря

Романтична вечеря

Підносячи такий презент, дівчина "вбиває відразу трьох зайців": демонструє свої кулінарні таланти, ще більше зближується зі своїм обранцем і робить цей день по-справжньому незабутнім.

солодощі

солодощі

Багато чоловіків - ласуни. Таких любителів солодощів можна порадувати ексклюзивним тортом власного приготування з відповідним написом або красивим серцем, викладеним з фруктів. Замість торта можна спекти печиво у вигляді сердечок і презентувати його в красивій коробці.

Презенти від рукодільниць

Презенти від рукодільниць

Пов'язані власноруч рукавички або шарф - дуже зворушливий подарунок, який свідчить про вашої турботи і уваги. Якщо дівчина гарно вишиває, можна презентувати молодій людині в якості пам'ятного сувеніра рушник або вишиту картину з романтичної символікою або освідченням у коханні.

Шкатулка "Сто причин, чому я люблю тебе".

Шкатулка Сто причин, чому я люблю тебе

Якщо хочете піднести незвичайний і приємний подарунок хлопцю на річницю відносин, зроблений своїми руками, засипте коханого компліментами і проявом своїх почуттів. Зробити це можна креативно і ексклюзивно.

Прикрасьте невелику коробочку романтичної символікою і покладіть всередину сто десятків карток-сердечок (їх кількість може бути будь-який в залежності від вашої фантазії). У кожному з них буде міститися відповідь на питання: "Чому я люблю тебе?".

Варіанти прикольних подарунків

Медаль, вручена за незвичайні заслуги

Медаль, вручена за незвичайні заслуги

Цей презент від коханої прекрасно поєднує урочистість моменту і креативність ідеї. Підберіть медалі, які будуть вказувати на головні достоїнства чоловіка (такі жартівливі нагороди можна зробити і самостійно) - наприклад, "За заслуги перед коханою" або "краще чоловікові всіх часів і народів".

Подарункові купони на бажання

Подарункові купони на бажання

Цим незвичайним подарунком ви не тільки піднімете настрій свого обранця, а й продемонструєте йому всю свою любов і ласку.

Презентуйте йому кілька саморобних купонів або чекову книжку, завдяки яким він зможе виконувати свої бажання. Намагайтеся вкласти більше романтики і турботи про своє благовірного. Приклади написів на купонах: "Еротичний масаж", "Ванна удвох", "Сніданок у постіль", "Похід в кіно", "Вечеря при свічках", "Прощення однієї образи" і т.д.

Оригінальна домашнє начиння

Оригінальна домашнє начиння

Цікавим і недорогим подарунком хлопцеві може стати потрібна в побуті річ, доповнена оригінальним логотипом, малюнком або написом (наприклад, можна подарувати фартух з написом "Чорний пояс по борщу", кухоль у формі серця або нагадує футбольний м'яч і ін.).

)

Даруємо враження: презенти, які запам'ятаються надовго

Романтика для двох

Романтика для двох

  • Романтичне побачення в місці першої зустрічі.
    Запросіть молодої людини туди, де ви вперше познайомилися, згадайте, як зароджувалося ваше почуття і зав'язувалися стосунки.
  • Різні варіанти романтичних прогулянок.
    За допомогою івент-агентств можна організувати виїзні тури по визначних пам'ятках, прогулянку на конях, на яхті, політ на повітряній кулі або прогулянку в кареті з шампанським і святковою вечерею.
  • романтичний відпочинок
    Можна запросити коханого на романтичний кіносеанс для двох, відвідати романтичне шоу в дельфінарії, організувати вишукану чайну церемонію.
  • Побачення в нестандартній обстановці
    Відмінний варіант незабутнього побачення - святкова вечеря на даху з чудовим краєвидом.

Час для двох

Час для двох

  • релаксаційні процедури
    Надовго запам'ятається відвідування спа-салону або масажного кабінету, що пропонують спеціальні романтичні програми для закоханих.
  • Фотосесія в стилі love story
    Ефектна фотосесія є одним з найкрасивіших подарунків хлопцю. Її можна влаштувати самостійно, вибравши цікаві місця для фотозйомки і скориставшись допомогою друзів. Якщо ви вибираєте послуги професійних агентств, стилісти попрацюють над образами дівчата і хлопці, а фотограф запропонує найбільш підходящі місця в обладнаній студії і під відкритим небом.
  • "Смачні" враження
    Замовте вишукану вечерю в ресторані або романтичну дегустацію вин. Часто організатори доповнюють такий подарунок живим музичним супроводом або цілої шоу-програмою.

Гострі відчуття в подарунок

Гострі відчуття в подарунок

  • екстремальне водіння
    Молоді люди, що люблять швидкість, будуть в захваті від подарункового сертифіката на прогулянку на квадроциклах, мотоциклах, картинг або автомобільний квест.
  • "Водні процедури"
    Заряд бадьорості і незабутні враження приносять майстер-класи з дайвінгу, водних лиж, сплаву на байдарках і по іншим видам водного спорту
  • Відчуття висоти.
    Якщо ваш молодий чоловік - справжній екстремал, піднесіть йому в подарунок урок зі скелелазіння, майстер-клас по парапланеризму або водіння літака. Найромантичніший варіант піднятися вгору - замовити політ на повітряній кулі.

Інші можливості подарунків-вражень

  • Майстер-класи за інтересами молодої людини.
    Залежно від захоплень вашого обранця можете порадувати його сертифікатом на урок по грі на електрогітарі або ударних, а також на майстер-клас по діджейській мистецтва (якщо ваш хлопець любить музику), Інші ідеї подарункових сертифікатів - курси фехтування, боксу, гри в хокей і ін.
  • Публічні шоу-програми.
    Серед інших ідей подарунків на річницю відносин - різні флешмоби, квести та розіграші за участю численних друзів і знайомих або групи професіоналів. Також можна замовити вітальний плакат з освідченням у коханні і розмістити його на рекламному щиті.

Поради при оформленні та вручення подарунка

Здивуйте хлопця оригінальним оформленням!

Щоб підкреслити урочисту обстановку свята, необхідно підібрати для презенту відповідну упаковку - з нанесення романтичної символіки або навіть ваших фотографій.

Якщо ви хочете здивувати свого коханого, підготуйте йому приємну несподіванку.

варіант №1

Наприклад, вручите йому величезну коробку, а в неї покладіть маленький гаджет або інший невеликий за розміром презент. Вкладіть його в саму маленьку коробочку, її покладіть в упаковку побільше і так далі.

варіант №2

Ще одна оригінальна ідея - покласти презент в коробку, призначену для іншої речі (так в коробці від набору каструль до радісного здивування молодої людини може виявитися довгоочікуваний MP3-плеєр).

Як цікаво піднести подарунок

Вручаючи презент коханому, пам'ятайте про емоції, які він повинен отримати.

варіант №1

Під час підношення подарунка важливо вимовити красиве побажання (краще, якщо це буде вірш власного твору). Краще це робити в урочистій обстановці - під час вечері або іншого святкового заходу.

варіант №2

Можна організувати вручення презенту від інших осіб - підставного кур'єра або випадкових перехожих під час розіграшу. Підійдіть до цього питання максимально креативно - влаштуйте справжній квест з логічними задачами, де кожен отриманий ключ наближає вашого обранця до головної мети - довгоочікуваного презенту.

Вибираючи, який подарунок можна подарувати хлопцеві на першу річницю відносин, пам'ятайте, що він повинен викликати яскраві емоції і бути доказом вашої любові. Постарайтеся приділити улюбленому в цей день максимум уваги, а презент стане приємним доповненням і пам'яттю про вашу першої круглої дати.

Вибрати, що саме подарувати хлопцеві на рік відносин допоможе відео

Подивіться приклади, в яких підібрані ідеї романтичних, неординарних і найбільш пам'ятних подарунків. Завдяки цим ідеям, ви зможете зробити річницю яскравою, цікавою, з оригінальною, насиченою програмою.

У кожному з них буде міститися відповідь на питання: "Чому я люблю тебе?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com