рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати чоловікові на річницю весілля: в жарт і цілком серйозно

  1. Перше правило: не даруйте чоловікові те, чого хотілося б вам самій
  2. Правило друге: чоловік - істота «дивиться вперед», і подарунок повинен бути відповідним
  3. Правило третє: чоловік - вічний дитина ... даруйте йому іграшки!
  4. Правило четверте: гарненько подумайте, перш ніж дарувати чоловікові одяг
  5. Правило п'яте, останнє і найголовніше: складете мрію і подаруйте йому свято

Жінки іноді думають: як складно з цими чоловіками. Ніхто точно не знає, що дарувати їм. Ось нам, жінкам, що завгодно можна піднести! Починаючи від норковій шубки з Італії (або Греції, теж нічого) і закінчуючи ... да, якщо говорити чесно - кінця списку подарунків для жінки немає. Стоп!

Стоп

Ось вона, жіноча сутність: розмірковуючи на тему презенту для чоловіків, жінки обов'язково плавно переходять на себе, ненаглядних. Сумно, але факт. Тому без п'яти правил «Що подарувати чоловікові на річницю» і їх суворого дотримання не обійтися!

Перше правило: не даруйте чоловікові те, чого хотілося б вам самій

Не секрет, що оточуючим подобається отримувати в подарунок саме те, про що вони самі давно мріють.

А потім ридають і скаржаться кращій подрузі: уявляєш, я йому на фаянсовий річницю (дев'ять років) подарувала такий сервіз, такий сервіз! Я вже сто років про таке мрію, а він ...

Уявіть, що чоловік подарує на річницю чудненький лобзик з лазером. Або набір свердел. І як вам такий подаруночок? Тому, вибираючи подарунок, думайте про те, що сподобається вашій половині, а не вам.

Тому, вибираючи подарунок, думайте про те, що сподобається вашій половині, а не вам

Треба визнати, що найчастіше жінка керується при виборі подарунка для чоловіка не зовсім тим, чим потрібно

Правило друге: чоловік - істота «дивиться вперед», і подарунок повинен бути відповідним

Що значить «впередсмотрящий», і що йому, цього наглядачеві, дарувати треба? Ну, тут починаються нетрі психології і розмови про особливості чоловічого характеру. Але нікуди не дітися від факту: чоловіків, дійсно, більше цікавить те, що буде завтра, ніж те, що було вчора. Вони, дійсно, дивляться вперед.

Зберігати і охороняти - це прерогатива жінок, озираються і дивляться назад - вони.

Тому рекомендується дарувати чоловікам на річницю весілля :

- новітню техніку, найкрутіші, які щойно з'явилися гаджети;

- те, про що чоловік тільки мріє (для нього це і буде предмет з майбутнього). Неважливо, що це: якась незвичайна вудка або звичайний (але зате давно бажаний!) Набір інструментів.

- якщо фантазія вичерпалася - піднесіть звичайний ... бінокль (наприклад, на «кришталеве весілля): нехай собі дивиться вперед. Ви будете вражені, як чоловік зрадіє цьому, такому марної (на ваш погляд) предмету.

Правило третє: чоловік - вічний дитина ... даруйте йому іграшки!

Так, чоловік - глава сім'ї. Так, він сильний і розумний. Звичайно ж, він стіна, опора та інша-прочая. Але всі чоловіки до глибокої старості обожнюють іграшки! Вам здається це безглуздим, непрактичним і взагалі - дурним ?! Згадайте правило номер один; хороший подарунок - це не той, який подобається вам. А той, який подобається йому.

А той, який подобається йому

Чоловічі "іграшки" зібрані в кедрової скриньці. Чудовий подарунок на дерев'яну весілля.

Тому подумайте, що підійде з цього списку саме вашому чоловікові: навігатор, ехолот, флешка, ручка відомої фірми, навіть ... машинка або вертоліт на дистанційному управлінні. Список можна продовжити (з урахуванням індивідуальних переваг улюбленого) якимись дорогими і класними аксесуарами.

Правило четверте: гарненько подумайте, перш ніж дарувати чоловікові одяг

Так, на жіночий погляд одяг, взуття - відмінні подарунки. Але 99% чоловіків не люблять отримувати одяг в подарунок (якщо тільки це не футболка з автографом улюбленого футболіста чи бейсболка самого великого Шумахера)! Тому не поспішайте з покупкою шкіряних черевиків на шкіряну річницю або ситцевих труселя в сердечках на ситцеве весілля.

Правило п'яте, останнє і найголовніше: складете мрію і подаруйте йому свято

Жінка завжди думає про практичність тієї речі, яку вона дарує, це у неї підсвідома установка: все для будинку, все для сім'ї. Чоловікам же можуть подобаються абсолютно НЕ практичні подарунки.

Наприклад, на річницю ситцевого весілля - романтичний вечір на ситцевих присутніх ... Тему можна продовжити на лляну весілля (чотири роки), і взагалі - на будь-яку річницю!

Читайте також:

Вечеря при свічках в улюбленому ресторанчику, смачна їжа і ... палкий поцілунок, який підтверджує пристрасну любов подружжя. Відмінний презент; знову-таки, є привід побалувати себе, кохану, комплектом нового красивого білизни (воно теж може стати частиною святкової програми).

Романтична вечеря і не менш романтичне продовження вечора - від такого подарунка чоловіки не відмовляються!

Не треба обмежувати поняття свята вечерею в ресторані. Свято може початися з походу на природу, в театр, після чого знову можна відвідати ресторан, або прогулятися по місту за ручки і поцілуватися на тому самому кутку, де вперше поцілувалися п'ять або десять (а може, і більше?) Років тому.

І як вам такий подаруночок?
Вам здається це безглуздим, непрактичним і взагалі - дурним ?
А може, і більше?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com