рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати чоловікові на першу річницю весілля

  1. Традиції свята
  2. Оригінальні подарунки
  3. Подарунки своїми руками
  4. Яскраве враження в якості подарунка

Тільки адже недавно було весілля, а вже настав час відзначати першу її річницю. Зазвичай це свято організовує чоловіка, адже чоловік показав себе як гідний чоловік. А для цього необхідно розуміти, як влаштувати торжество, що подарувати чоловікові на першу річницю весілля, і який зробити сюрприз?

Зазвичай перша річниця проходить дуже весело. На свято запрошують близьких родичів, друзів і свідків. Як символ вдячності за прожитий разом рік чоловік і дружина обмінюються подарунками.

Перший рік після одруження називають ситцевим. Ситець - легка і дуже тонка тканина, частіше має барвисті яскраві кольори. Що символізує пристрасні і колоритні відносини, однак, ще досить неміцні. За рік парочка встигла з'ясувати всі труднощі і краси шлюбного життя, але вони все ще є молодятами. Існує думка, що в перший період після весілля молодята проходять випробувальний термін. Вчаться дотримуватися обіцянок, які дали один одному рік тому.

Традиції свята

За традицією на ситцеве річницю підносять подарунки з матеріалу, відповідного найменування цієї річниці. На 1 рік з дня одруження здавна дарують ситцеві речі. Це може бути домашній текстиль або одяг. Дуже символічним вважається дарувати в цей день пелюшки з ситцю.

У цей день нареченій належить надягати ситцеве плаття, а нареченому ситцеве сорочку або штани. До того ж гостей зустрічають з накритою на стіл ситцевої білою скатертиною.

Згідно з традиціями, в знак взаємної любові, подружжя дарують один одному ситцеві хусточки. Вони зав'язують на них вузлики і ховають в закритому від сторонніх очей місці. Хустки служать в якості оберега взаємної любовної прихильності молодят. Вважається, що вони захищають теплий домашнє вогнище. На хустках може бути красива вишивка, теплі побажання або вишиті ініціали чоловіка і дружини.

Не ігноруйте традиції і подаруйте один одному щось, зроблене з ситцевій тканини. А крім цього організуйте несподіваний для чоловіка сюрприз.

Оригінальні подарунки

Подарунок чоловікові на ситцеве весілля може бути не тільки традиційним, а й оригінальним. Потрібно включити фантазію і уяву. Подумайте про переваги улюбленого. Також розглянемо подарунки, які йому необхідні. Можливо, він сам вам колись натякав на те, що можна подарувати йому на це свято. Він про щось мріє чи в чомусь потребує, доведеться подумати, чим його можна здивувати.

Можна подарувати чоловікові:

  • Подушки незвичайної форми, дуже популярні в вигляді сердечок і губ. Вони можуть бути парними, що дуже підходить на річницю, як би об'єднуючи вас. У вигляді сонця і місяця, у вигляді двох сердець. Також можна замовити ваші фото на подушках або ініціали. На них може бути вишита вітальна напис на честь вашої річниці. Ще один варіант подушка в машину, якщо ваш чоловік власник авто.
  • Ваш період романтики ще не закінчено, а це значить, можна дарувати різні дрібнички у вигляді сердечок, голубів, лебедів і переплетених кілець.
  • Подарувати чоловікові на річницю весілля можна портрет по фото олівцем або маслом на полотні. Цей презент викличе у нього захоплення. Звичайно ж, довірити таку роботу можна тільки досвідченому майстрові. Також можна замовити подвійний портрет по вашій спільній фотографії. Придбайте красиву раму для такого випадку.
  • Напевно, у кожного чоловіка є свій робочий стіл, де він проводить частину свого часу. Це може бути пов'язано з роботою, а може і з після робочим часом. Доглянете йому сувенір або канцелярський набір для робочого столу. Підносячи такий подарунок, ви оціните ділові якості чоловіки. Даний факт надихне чоловіка на подальший розвиток. Так само йому сподобається в якості подарунка щоденник або оригінальний блокнот. Нехай робить потрібні йому записи і планує справи в елегантній записнику.
  • Як виявилося чоловіки дуже люблять «робити заначки». Так подаруйте йому сейф або незвичайну скарбничку для зберігання особистих заощаджень. Зараз в магазинах дуже великий вибір цікавих подарунків, наприклад, підійде сейф у вигляді книги. При тому тепер ви точно будете знати, де улюблений ховає від вас гроші.
  • Відмінним подарунком стане шкіряне портмоне або кишенькова книжка для візиток і карток. Нехай цей подарунок означає ваше побажання, щоб у чоловіка завжди водилися гроші.
  • На ситцеве річницю можна подарувати піжаму або домашній одяг із ситцю. М'який махровий халат для дому та пухнасте банний рушник. Чоловікам подобаються комфортні речі, а такі подарунки додадуть особливий затишок. Даруйте такий подарунок разом з візитом в баню або сауну.
  • Замовте друк цікавих малюнків або забавних написів на футболці. Наприклад: «Улюбленому чоловікові», «В першу річницю» і т.д.
  • Подаруйте на річницю весілля 1 рік подарунок інтимного характеру. Цілком ймовірно, ваш чоловік залишиться задоволеним від ваших нових придбань з сексшопі.
  • Оригінальний подарунок, який символізує перший рік весілля - це нагорода у вигляді великої медалі з написом «1 рік в шлюбі» або «Перша річниця весілля». Поясніть чоловікові, що він гідно справлявся зі справами цілий рік спільного життя. Прекрасно виконував подружні прямі обов'язки, за що заслуговує медаль. Він точно оцінить такий сюрприз, особливо якщо має почуття гумору.
  • На перший рік весілля можна подарувати ситцевий краватку, сорочку улюбленого кольору, запонки або шпильку для краватки. Звичайно, це буде недоречно, якщо чоловік по стилю життя не звик носити офіційні костюми. У такому випадку йому більше згодиться зручна для нього стильна футболка.
  • Вже точно кожен чоловік зрадіє сучасному гаджету. Дуже великий асортимент, з якого можна вибрати відповідну вашому чоловікові штучку. Якщо він багато часу проводить за комп'ютером, подаруйте йому гнучку гумову клавіатуру або спеціальну м'якеньку підставку під руку. Купуйте вентилятор з роз'ємом USB або світильник для ноутбука. Необхідною в подорожах стане портативний зарядний пристрій.

Не вважається обов'язковим, щоб ваш подарунок мав високою вартістю, підбирайте його з душею і даруєте з почуттям любові. Побажання і пам'ять про найкращих епізодах вашого спільного життя - це те, що згуртує вас ще більше.

Подарунки своїми руками

Яку річницю ви б не святкували, будь то 1-й рік або ювілей - 10-річчя, а найкращим подарунком стає зроблений своїми руками. Саме такий подарунок можна подарувати чоловікові. Продемонструйте йому свої таланти і то яка ви прекрасна господиня. Зроблені власноруч подарунки особливо значущі, в них вкладена душа. Ваш улюблений обов'язково оцінить ваші старання і це об'єднає вас ще більше. До того ж, може бути, ваші здібності стануть відкриттям, і самостійно зроблений подарунок розкриє вас з новою для нього боку.

Ситцеве весілля - це значить ситцеве тканину. І за традицією ситцеві хусточки це те, що вам потрібно. А якщо вони вишиті власноруч, то передадуть всі ваші визнання в любові до чоловіка. Візьміть будь-який сподобався мотив вишивки. Квіти, лебеді, ваші з ним ініціали, теплі побажання або просто красиві візерунки. Якщо ви займаєтеся рукоділлям, вам не складе труднощів вишити і сорочку або картину бісером. Нехай там присутній символи кохання, вірності і довголіття.

Якщо ви вмієте в'язати, це дуже добре, адже можна подарувати чоловікові своє тепло. В'язаний светр, шарф, рукавички, шкарпетки або шапка, пов'язані коханою жінкою будуть зігрівати ще більше.

Можна піднести ситцеве парну іграшку, зроблену самостійно. Або парні подушки того ж матеріалу, що символізують ніжні взаємини між закоханими. На них може бути красива вишивка, рюші або волани.

Зробіть тематичний портрет або загальний колаж з пам'ятними точно підібраними фотографіями ваших з ним щасливих миттєвостей. Є варіанти розташувати їх в хронологічному порядку або оформити різними коментарями і побажанням, в жартівливій чи серйозної формі. Також можна зробити невеликий відеофільм про період від дня вашого знайомства і до першої річниці. Для цього також можна підключити родичів і друзів.

Чи вмієте малювати - малюйте картину або портрет, вставляйте в рамку. Чи вмієте складати - присвятіть йому розповідь або вірш, цікаво піднесіть його на гарному папері або в книзі, оберніть подарунковій стрічкою. Чи вмієте співати - пісня в подарунок чоловікові дуже креативний сюрприз. Не бійтеся проявити себе.

Щось, що несе в собі велику любов, ще приємніше дарувати, ніж отримувати.

Якщо ви любите готувати, то, напевно, це кращий подарунок. Як кажуть, шлях до серця чоловіка лежить через шлунок, може це і правда. Тоді спечіть коханому святковий торт. Можлива напис з нагоди торжества або визнання в любові, покажіть, що ви вмієте. Накрийте стіл виключно улюбленими стравами вашого чоловіка. Або приготуйте щось новеньке, що, як ви думаєте, чи сподобається вашому чоловікові.

Яскраве враження в якості подарунка

Ви можете подарувати яскраве враження, подарунок чоловікові на першу річницю весілля не обов'язково повинен бути матеріальним. Здивуйте його своєю ідеєю, як можна провести час, в разі якщо він любить сюрпризи. Те як організувати весільний річний стаж вашому сімейному житті, залежить від ваших бажань і переваг чоловіка.

Якщо ви любите відпочинок в компанії, тоді проведіть цей день з друзями. Деякі пари взяли за правило кожний наступний рік після весілля проробляти один і той же шлях, що і на головне свято. Тобто зустрічатися біля ЗАГСУ і відкривати там пляшку шампанського, фотографуватися. А потім їхати в те саме кафе або ресторан, де залишилися спогади про весілля. Якщо це зима, можна відпочити з друзями в горах, покататися на лижах, влітку - сходити на пікнік. Буде краще, якщо це будуть ті самі друзі, які були присутні на вашому одруженні. Ви отримаєте безліч яскравих емоцій і купу спогадів.

Ви отримаєте безліч яскравих емоцій і купу спогадів

Якщо ви хочете провести цей день з коханим наодинці, то тут теж досить багато варіантів не менш яскравого спільного проведення часу:

  • Найоптимальнішим буде провести домашній романтичну вечерю при свічках. Можна подивитися відео з весілля, випити шампанського або вина. Приготувати ванну з пелюстками троянд і приймати її разом. Цей варіант банальний, але ніколи не вийде з моди. Фантазуйте, і ваш вечір ще більше пожвавить взаємовідносини з чоловіком.
  • Прогулянка по місцях перших побачень наштовхне вас на спогади. Або влаштуйте вечір, імітований під перший день знайомства. Такого роду проведення часу дозволить ще раз відчути деякі приємні моменти з вашого минулого.
  • Альтернативним варіантом стане похід в ресторан або кафе. Замовте столик для двох, спробуйте нову для вас кухню.
  • Спільне романтичну подорож зробить вас ще щасливішим. Відпочиньте від суєти і роботи, насолоджуйтеся один одним і згадуйте свій медовий місяць. Відвідати можна нове місто або навіть країну, все залежить від ваших фінансових можливостей. Така ситцеве весілля запам'ятається вам обом надовго.
  • Можна сходити на концерт вашого улюбленого виконавця або купити квитки в кіно. Прогулянка на човні, катері або просто морського узбережжя, зробіть це подія романтичним. Верхова їзда або спільне катання на ковзанах. Вертолітний прогулянка, парний стрибок з парашутом або інші екстремальні заходи.

Якщо у вас є які-небудь спільні захоплення або бажання, спробуйте саме цим порадувати один одного. Але який подарунок і варіант святкування ви б не вибрали, пам'ятайте, що головні винуватці торжества ви вдвох і ваші почуття один до одного.

comments powered by HyperComments

А для цього необхідно розуміти, як влаштувати торжество, що подарувати чоловікові на першу річницю весілля, і який зробити сюрприз?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com