рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що можна подарувати улюбленим батькам на річницю весілля?

  1. Корисні подарунки
  2. оздоровлюючі подарунки
  3. Пам'ятні подарунки
  4. романтичні подарунки

Річниця весілля батьків - дуже важливе і приємна подія для них, а також хвилююче для дітей і онуків, адже багато років тому в цей день поєднувалися законним шлюбом двоє найрідніших і найближчих для вас людей. На жаль, чим старше ми стаємо, тим все менше уваги виходить приділяти батькам, у дітей з'являється власна сім'я і дорослі турботи, клопоти, які і забирають практично весь вільний час.

На жаль, чим старше ми стаємо, тим все менше уваги виходить приділяти батькам, у дітей з'являється власна сім'я і дорослі турботи, клопоти, які і забирають практично весь вільний час

Ось чому так важливо, хоча б в цей день, в максимальній мірі присвятити всю свою увагу, турботу і любов, віддячити за все те хороше і добре, що робили для нас батьки протягом усього життя.

Звичайно, який подарунок ви б не зробили, батьки всьому будуть раді, адже для них найголовніше не матеріальне, проте, звичайно, вони заслуговують найкращого, тому вибір сюрпризу іноді перетворюється в складне питання для дітей. Отже, що можна подарувати батькам на річницю весілля?

Адже так хочеться, щоб подарунок не тільки радував око, а й приніс відчутну користь, відбив всю вашу любов і увагу. Для того щоб подарунок дійсно порадував ваших батьків, він повинен відповідати кільком основним вимогам:

  • Ваш подарунок повинен стати повною несподіванкою, справжнім сюрпризом.
  • Придумайте цікаву і гарну презентацію вашого сюрпризу, красива упаковка і зверху бантик - це ще не все.
  • Презент обов'язково повинен бути для двох, наприклад, електром'ясорубка - це подарунок суто для мами, а набір інструментів - для тата. Або їх повинно бути два, або один, але задовольняє інтереси обох сторін.
  • Подарунок на річницю необов'язково повинен бути практичним, як раз-таки щось незвичайне, невластивий для звичного плину життя батьків, може привести їх у справжній захват.

Корисні подарунки

Річниця весілля батьків - подія особлива, воно створює безмежне поле для польоту фантазії, адже, по суті, ви практично ні чим не обмежені і можете привітати своїх улюблених так, як забажаєте.

Корисні та практичні подарунки - відмінний варіант для такої події, важливо знайти такий варіант, який не просто згодиться в господарстві, а й буде чимось особливим. Наприклад, робот-пилосос, який може стати непоганим домашнім помічником, що дозволяє заощадити зайвий час і сили на більш корисні і цікаві заняття.

Нова цифрова та електронна техніка також може стати хорошим подарунком, адже все це досить швидко оновлюється і вдосконалюється, а батьки, найчастіше, по-старому користуються тим, що є. Старий телевізор можна замінити на новий плазмовий, який буде великих розмірів і з якісною картинкою, що дозволяє в хорошій якості переглядати улюблені фільми або передачі.

Якщо ваші батьки все життя захоплюються музикою, то, як варіант, порадувати їх музичним центром або хорошою стерео-системою. На додаток, можна записати або купити диски з музикою, яка була популярна, коли вони були молодими, напевно, у ваших батьків знайдеться парочка улюблених груп або музичних напрямків.

Хорошим подарунком батькам на ювілей може стати цифровий фотоапарат або відеокамера. Подаруйте модель з поліпшеними якостями і розширеними можливостями, а якщо ваші батьки досить активні люди, які часто подорожують і зустрічаються з друзями, то така річ може стати буквально незамінним другом у всіх сенсах.

До речі, установка хорошою душової кабіни, про яку батьки давно мріяли, покупка нового дивана, пухнастого килима або ремонт на кухні - також вельми непогані варіанти практичних подарунків, які практично в будь-якому випадку порадують ваших батьків. Природно, вибирати потрібно той варіант, який дійсно потрібен, а може, існує щось, про що вони давно мріють, але не можуть втілити в життя.

оздоровлюючі подарунки

Не забуваючи про принцип, що подарунок повинен обов'язково порадувати двох, можна вибрати якийсь презент, який не тільки обрадує ваших близьких, а й допоможе поправити здоров'я. Якщо ваші батьки ще відносно молоді і захоплюються спортом, то їм можна подарувати хорошу бігову доріжку або тренажер, який вони зможуть використовувати вдома.

Непоганий варіант - два велосипеди для спільних велосипедних прогулянок або абонемент в оздоровчий спорт-клуб, головне, вибирайте групу, яка буде підходити для віку і стану здоров'я ваших батьків.

Якщо фінанси дозволяють, то можна придумати щось незвичайне, наприклад, путівка на двох на якийсь курорт або поїздка в санаторій. Повірте, іноді, щоб добре провести час удвох і відпочити від всіх мирських проблем, зовсім необов'язково їхати в далекі дали, а досить відвідати найближчу зону відпочинку.

Пам'ятні подарунки

Є певна група людей, яка любить отримувати подарунки у вигляді чогось матеріального і пам'ятного, щоб через багато років дістати цей подарунок з ящика і вдатися до спогадів. Якщо ваші батьки з тієї категорії, то можна вдатися до класичних ідей для подарунків, які ґрунтуються на значеннях ювілейних річниць.

Наприклад, на кришталеве весілля прийнято дарувати вироби з кришталю: фігурки, набори келихів або чарок, вази. А ось срібне весілля вимагає сюрпризів, які пов'язані з сріблом. Зазвичай в ролі таких сюрпризів виступають прикраси і чайні сервізи зі срібла, ножі та інші столові прилади.

Різні фігурки і прикраси інтер'єру також можуть стати непоганим рішенням даного питання. Може, ваші батьки давно мріяли про декоративне фонтанчики для будинку, давно хотіли оновити люстру в залі або прикупити картину улюбленого художника на порожню стіну? Цікаво виглядають сувеніри у вигляді сімейного древа, доповненого фотографіями вашої родини, а також тарілочка або блюдо з привітаннями, яке можна прикрасити своїми руками.

Взагалі ідея hand made надихнула вже багатьох на створення незвичайних подарунків, які приносять ще більше задоволення, ніж покупні. Наприклад, можна записатися на один з майстер-класів, які періодично проводяться в арт-студіях. Там вам допоможуть своїми руками намалювати картину, яку, облачивши в рамочку, можна урочисто вручити батькам. Теж саме відноситься до шиття подушок, вишивання наволочок і створення інших, милих серцю, штучок.

романтичні подарунки

Нехай в цей день ваші батьки згадають, як вони були закохані, коли були молоді, відчують все те, що було багато років тому. Організуйте для них романтичну вечерю на двох в хорошому ресторані вашого міста, або, наприклад, відправте їх на сеанс в кіно, а потім запропонуйте покататися на катері по нічному морю або річці. Влаштуйте незабутні феєрверки в процесі святкування річниці в їх честь, або, наприклад, організуйте їм спільний політ на повітряній кулі.

Пам'ятайте, що варіантів існує безліч, але найголовніше, що завжди має бути присутнім в цей і в усі наступні дні, це ваша любов, увага, турбота і опіка, нехай ваші близькі відчувають їх, як можна частіше. Бережіть своїх батьків!

Отже, що можна подарувати батькам на річницю весілля?
Може, ваші батьки давно мріяли про декоративне фонтанчики для будинку, давно хотіли оновити люстру в залі або прикупити картину улюбленого художника на порожню стіну?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com