рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової

  1. Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової Дворічний весільний ювілей - знаменна...
  2. Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися
  3. Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля
  4. Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?
  5. Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям
  6. Як незвично піднести гроші?
  7. Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці
  8. Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової
  9. Чому «паперова» весілля?
  10. Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися
  11. Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля
  12. Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?
  13. Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям
  14. Як незвично піднести гроші?
  15. Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці
  16. Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової
  17. Чому «паперова» весілля?
  18. Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися
  19. Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля
  20. Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?
  21. Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям
  22. Як незвично піднести гроші?
  23. Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці
  24. Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової
  25. Чому «паперова» весілля?
  26. Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися
  27. Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля
  28. Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?
  29. Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям
  30. Як незвично піднести гроші?
  31. Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці
  32. Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової
  33. Чому «паперова» весілля?
  34. Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися
  35. Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля
  36. Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?
  37. Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям
  38. Як незвично піднести гроші?
  39. Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці

Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової

Дворічний весільний ювілей - знаменна подія. Потроху спадає кураж першого року, ейфорія змінюється побутом, встають на повний зріст найнагальніші питання: про власне житло, про розподіл фінансів, про проведення відпустки.


Дуже часто після двох років спільного життя для сім'ї настає час поповнення: малюк або на підході, або зовсім маленький - до рочки. В такому випадку, це додаткове випробування для люблячої пари, подія, повністю перевертає все життя. Так, другий післявесільних рік не назвеш легким!

Але і з насолодою в цьому періоді теж можна знайти чимало. Адже кожну мить гідно бути прожитим з посмішкою і приємними спогадами. Це час не повториться, і воно належить молодятам. Ви тепер сміливо можете говорити друзям: «Ми разом вже не перший рік!»

Якщо в першу весільну річницю ви влаштували свято для двох або запросили гостей, то й на другу доцільно зазначити цей день. Якщо ж перша дата пройшла майже непоміченою, ще не пізно закласти приємні традиції зустрічі цього дня: весільних ювілеїв попереду буде ще багато, якщо близькі люди будуть намагатися по можливості радувати свою половинку.

Чому «паперова» весілля?

Другу річницю весілля ще не прийнято вважати ювілеєм. Це свято в народі зветься «паперової» весілля.

Більшість тлумачів наводять як обгрунтування цієї назви такі властивості паперу, як можливість легко запалюватися і згоряти дотла від необережного поводження, а також неміцність цього матеріалу. Майже всі пояснення сходяться в одному: папір як символ весільної річниці вказує на ще не настала міцність цього союзу.

Так, два роки - ще недостатній термін, щоб шлюб однозначно можна було оголосити міцним. Але ж у паперу є і інші функції і властивості!

Давайте згадаємо, що говорить про цей матеріал мудрий народ.

«Папір все стерпить». Як ніколи, в цей період початківцям подружжю знадобиться терпіння і розуміння.

«Без папірця ти комашка». Папір - адже це ще й документ. Паперове весілля може означати, що відтепер союз остаточно визнаний людьми як відбувся. Відносини закріплені, «задокументовані» двома спільними роками і, можливо, з'явилися первістком.

І, нарешті, «У будь-якого аркуша паперу є лицьова і оборотна сторона». Так, на вашому чистому аркуші, можливо, з'являються перші помарки, але тільки так і народжується повість спільного життя.

Другу річницю не прийнято відзначати так широко, як відзначають першу річницю з дня весілля: причина може бути в маленькій дитині або його очікуванні, а також у можливому плануванні сімейного бюджету на більш нагальні питання. Проте, не слід забувати про цей день. Будьте уважними до свого чоловіка або дружини, а також до близьких людей, для яких настала ця дата, і ваша турбота обов'язково буде оцінена. Адже принести радість в цей день зовсім не складно!

Багато-багато ідей для милих подарунків на паперове весілля ми пропонуємо вам нижче.

Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися

Приємні і недорогі знаки уваги, піднесені подружжям один одному в день паперової весілля, можуть бути одного плану, розрізняючи лише смаковими уподобаннями. За два роки смаки улюблених ви напевно вже добре вивчили. Отже, піднести один одному в цей день можна найрізноманітніші сюрпризи.

  • Книга. Для тих, хто любить читати, вона завжди буде прекрасним подарунком. Головне, не помилитися з жанром і автором. Виберіть одну з книжкових новинок, роман по улюбленому фільму або покладіть таким чином початок сімейній бібліотеці.
  • Підписка на друковане видання. Для дружини оформляйте передплату на модний глянець, на кшталт «Elle», «VOUGUE», «Сosmopolitan». Сильна половина напевно буде вдячна за «GQ», «Men`slife», «Maxim». Ну, а якщо випишете «Playboy», то станете для чоловіка зразком безмежного довіри!
  • Плакат, постер. Недорого і креативно, якщо правильно вгадати з зображенням. Ви - фанати музичного гурту або футбольного клубу, шанувальники красивих пейзажів або цікавих висловів на абстрактному тлі? Кімнату може прикрасити і колаж з ваших фото.

А от по цьому посиланню можна замовити постери і колажі. Сервіс пропонує безліч шаблонів, які допоможуть вам вибрати відповідний дизайн.

До речі, там же можна замовити безліч відповідних подарунків, наприклад, чекову книжку бажань, календар, цукерки в забавній паперовій упаковці і так далі. Три кулі настійно радить!

  • Блокнот. Цей аксесуар напевно стане в нагоді як бізнесмену, так і домогосподарці, а піднесений з любов'ю, буде цінуватися подвійно.
  • Листівка. В такий день просто обов'язкова! Можна купити готовий варіант або виготовити своїми руками, використовуючи різні техніки. Напишіть на ній слова любові, можна вкласти і грошове доповнення.
  • Телеграма. Якщо потурбуватися про це заздалегідь, ваша половинка може в цей день отримати телеграму з привітаннями на красивому бланку.
  • Вірш. Якщо ви вмієте складати самі, це прекрасний привід для творчості. Заріфмуйте визнання для коханої людини, напишіть на красивій листівці або подобі сувою і піднесіть або зачитайте вголос на романтичній вечері. Якщо ви зробите це при гостях, то ще більше підніметеся в улюблених очах. Поетична творчість вам чуже, але ви впевнені, що такий жест буде оцінений? Замовте написання віршованого привітання умільцям: звичайно, в інтернеті можна знайти рядки на всі випадки життя, але ж нам потрібен ексклюзивний варіант, створений для єдиної людини в світі.
  • Лист в майбутнє. Напишіть коханій людині послання, відкрити яке він повинен на наступному сімейному ювілеї. І не забудьте, що третя річниця називається шкіряною .

Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля

Здивуйте і порадуйте господиню вашого сімейного вогнища, не забувши обдарувати її в цей пам'ятний для неї день. Чоловікам, які не забувають про річниці весілля, жінки готові пробачити дуже багато!

Що приємно буде отримати дружині і нескладно вибрати чоловікові?

  • Подарунковий сертифікат. Куди? Тут орієнтуйтеся на свій гаманець і смаки вашої дружини. SPA-салон, ювелірний магазин, модний бутик - в будь-якому випадку, ви зробите дружині приємний сюрприз і позбавите себе від болісного вибору і боязні не догодити.
  • Книга для запису кулінарних рецептів, якщо вона красиво оформлена і піднесена з поцілунком і схилянням перед її вмінням готувати, безсумнівно, обрадує будь-яку господиня.
  • Набори для паперового творчості. Багато жінок в хвилини дозвілля із задоволенням віддаються магії квілінгу, декупажу, виготовлення пап'є-маше і інших видів рукоділля, пов'язаного з папером. А ще є кракелюр, орігамі, аплікація, скрапбукінг ...
  • Скетч-бук для любительок малювання. Можна і альбом, але скетч-бук вишуканіше і оригінальніше.
  • Розфарбування «антистрес». Красиві химерні зображення, які треба заштрихувати або розфарбувати, допомагають заспокоїтися, налаштовують на медитативний лад, створюють піднесений настрій.
  • Блокноти для саморозвитку. Це останній тренд в світі психології творчості. На сторінках блокнотів серії «Знищ мене» і «Відкрий світ заново» містяться цікаві та неординарні завдання, які допоможуть новими очима оцінити навколишню дійсність, скинути владу стереотипів і просто отримати порцію задоволення і гарного настрою.
  • Пазли - улюблене багатьма жінками заняття, що відволікає від негативних думок і бажання з'їсти неврахований бутербродик. Виберіть пазли не менше, ніж з 1000 елементів, з красивою картинкою, а ще цікавіше замовити індивідуальний паззл по фотографії.
  • Самоклеящаяся картинка на стіну або на холодильник. Прикрасить і освіжить інтер'єр, головне, вибрати відповідне зображення.
  • Фотошпалери, якщо у вашому будинку є куточок, намічений для перетворення, і ви готові допомогти в їх поклейки.
  • Паперова упаковка для будь-якого обраного вами подарунка автоматично перетворить його в відповідає тематиці свята.

Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?

Якщо ваш уважний чоловік не залишає вас без подарунків на сімейні дати, то і вам не личить відставати! Ну, а чоловіча забудькуватість - привід для того, щоб самій стати законодавицею сімейних традицій. Вручите коханому в день паперової весілля приємний сюрприз, і він в боргу не залишиться.

А вибрати є з чого.

  • Діловий щоденник, планер, щоденник. Завжди необхідний чоловікові будь-якої професії. Можна вигравіювати на обкладинці його ім'я або пам'ятні слова.
  • Канцелярський набір. Не зовсім папір, але призначений він для письма на папері! Цілком вдалий супутній варіант.
  • Портмоне. З тієї ж причини, що і вище: в ньому зручно зберігати папери, особисті документи.
  • Обкладинка для паспорта гідно підкреслить важливий паперовий документ власника.
  • Дружній шарж по фотографії. Замовити такий подарунок можна в інтернеті. Є і програми, що дозволяють створити його самостійно, а потім роздрукувати. Чоловіки люблять теплі дружні кепкування.
  • Подарунки з приколами: якщо почуття гумору у улюбленого на висоті, можна пошукати в відповідних магазинах сувенірну туалетний папір з цікавими малюнками, наприклад, у вигляді грошових купюр або фруктів.
  • Географічна карта світу: чомусь багато чоловіків зізнаються, що з дитинства мріяли про подібний прикрасі для стіни своєї кімнати.
  • Набір гральних карт, якщо подібне проведення часу в родині вітається.
  • Атлас або карти автомобільних доріг, якщо багато часу проводиться в автомобільних роз'їздах.
  • Пачка фотопаперу чи паперу для принтера: не цілком романтично, зате практично і корисно.
  • Паперовий «торт»: часточки красиво оформленого торта з картону є міні-коробочки, в кожну з яких можна покласти маленький приємний сюрприз: цукерку, запальничку, міні-дезодорант, сувенірну пляшку з алкоголем і т.п.
  • «100 причин, чому я люблю тебе» - незмінно популярний жіночий подарунок, коли в шкатулку або банку складається відповідна кількість записочок-паперових рулонів з міні-зізнаннями.
  • Чекова книжка бажань радує чоловіків можливостями, які готова надати в якості подарунка любляча дружина: «Мийка авто», «Романтична вечеря», «Приватний танець» і навіть індульгенцію «Прощення»!

Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям

Якщо ви запрошені на цей сімейне свято або просто згадали про приємну датою, прийдешньої у хороших друзів, не відмовляйте собі в задоволенні піднести тематичний подарунок. Можна, не затрачаючи значних коштів і зусиль, вибрати вдалий презент, який доставить радість вашим близьким і в основі якого буде папір як головна тема дня.

Негласне правило - на весільні річниці друзі і близькі не повинні дарувати подружжю роздільних подарунків. Дар повинен призначатися сім'ї як єдиного і неподільного цілого, така вже специфіка цих святкових дат.

Вибираємо!

  • Альбом для фотографій. Напевно в сім'ї за пару років накопичився значний фотоархів, який ще більше поповниться з народженням малюка, так що такий подарунок ніколи не буде зайвим.
  • Календар. Можна, звичайно, придбати звичайний настінний або настільний календар з красивими зображеннями. Але якщо у вас є фотографії пари або ви можете заздалегідь взяти їх на час під слушним приводом, тобто можливість створення ексклюзивної пам'ятної речі, яка буде зберігатися в родині довго, нагадуючи про вашу увагу.
  • Квитки в кіно або театр. Дайте можливість подружжю знову відчути романтику побачення і побути удвох. Якщо в сім'ї є малюк, потрібно подбати про те, щоб в цей вечір подружжя могли його залишити під чиїмось наглядом, в іншому випадку, подарунок може викликати і засмучення. Зате як приємно буде знову опинитися на місцях для поцілунків в останньому ряду або на модному виставі!
  • Сертифікати. Враження давно вважаються прекрасними подарунками, неординарними і зближують. Виберіть такий вид враження, що, на вашу думку, більше підійде молодій парі. Стрибок з парашутом? Хамам? Майстер клас? Парний масаж? Вечеря на даху? Басейн? Варіантів не злічити.
  • Годинники для творчих людей. Цікавий подарунок, що налаштовує на спільну творчість. Настінний годинник з безшумним механізмом виготовлені з щільного картону, в комплекті йдуть спеціальні фломастери, якими потрібно розписати циферблат на власний смак.
  • Настільні ігри. Ця традиція все частіше повертається в сім'ї, де люди вже нагодовані роз'єднувальним могутністю гаджетів. Тому в подарунок можна придбати класичні гри, в яких використовується папір, наприклад, лото, або осучаснені версії улюблених розваг, таких, як «Ерудит», «Монополія», «Меморія», «UNO» або «Мафія».
  • Тост в віршах. Оформіть привітання на красивій листівці і зачитайте, піднявши келих. Тільки не використовуйте готових шаблонів, які набили оскому своєю тривіальність: потрібно творчість від душі!
  • Китайські небесні ліхтарики. Красивий і романтичний звичай запускати палаючі паперові ліхтарики додасть святковий настрій будь-якому вечора, а вже такого - особливо.

Як незвично піднести гроші?

Перше, що спадає на думку в якості паперового подарунка, - це хрусткі купюри, завжди корисні і бажані, але, на жаль, зовсім не оригінальні. Проте, цей подарунок користується незмінною популярністю. А якщо додати в його «презентацію» трохи креативу? Тоді у обдаровує пари залишаться, крім самих грошей, ще й спогади про випробуваному задоволенні під час вручення.

  • Оригінальний конверт. Покладіть гроші в конверт, прикрашений тематичної написом, забавною картинкою, аплікацією або квіллінг. Можна придбати готовий або вкласти в конверт, крім грошей, ще й позитивну енергетику власноручного рукоділля.
  • Повний мішок грошей. Уявляєте, на питання «Що вам піднесли на паперове весілля?» Молодята будуть відповідати: «N подарував цілий мішок грошей!» Поверніть купюри в трубочку і складіть в подарунковий мішечок з полотняної або іншої щільної тканини.
  • Зберігайте гроші в банку. А сама банку може бути, на ваш розсуд, зав'язаною, загорненої, закритою кришкою. Обсяг банки залежить від фінансових можливостей дарувальника.
  • Букет з грошей можна виготовити за ескізом з Інтернету або замовити вмілим майстрам. Але не вибирайте цей спосіб вручення, якщо молода пара трепетно ​​ставиться до порядку, і зім'яті купюри стануть для неї культурним шоком.
  • «Гребіть гроші лопатою!» - добре побажання молодій сім'ї разом з відповідним подарунком: дитячим відерцем, повним купюр, і додається до нього лопаткою.
  • Виріб з грошей. З цього податливого матеріалу можна спорудити все, що прийде в голову і на що вистачить терпіння: від ошатного торта до кораблика з зеленими вітрилами. Будьте обережні, щоб не пошкодити банкноти.
  • Грошовий дощ проллється на того з подружжя, хто лопне повітряна кулька, попередньо наповнений згорнутими в акуратні трубочки грошима і надутий.
  • Грошове дерево.Не так вже й складно зробити його з дерев'яної основи і купюр-листя, а можна розвісити гроші на гілочках кімнатної рослини: такий подарунок завжди доречний в сімейному будинку.

Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці

Що б ви не зважилися подарувати, завжди можна створити для презенту «відсилання» до паперової весіллі, упакувавши його в папір. У торгових центрах з послугою упаковки подарунків вам оформлять красивий ошатний згорток, прикрашений бантом. Але можна придумати ще кілька цікавих способів вручення упакованого в папір сюрпризу.

  • Величезний пакунок. Загорніть ваш дар у багато шарів газет або обгорткового паперу. Великий об'ємний подарунок, напевно, здивує обдаровуваних, а кожен знятий шар додасть веселощів і спогадів, якими заповниться вся кімната, перш ніж пара добереться до жаданого подарунка!
  • Коробочкі- «матрьошки». Подарунок покладіть в картонну коробочку. А її - в іншу коробочку, побільше. А ту - в ще більшу. І так далі, скільки вистачить тари. Кожну упаковку можна оригінально оформити і забезпечити гумористичними написами.
  • З наповнювачем. Ємність, в яку ви помістіть подарунок, наповніть нарізаними тонкими смужками різнокольорового гофрованої або крафтового паперу.
  • Паперовий пакет з фото. На замовлення роздруковують будь подарункові пакети з іменами, зображеннями сімейної пари, напутніми побажаннями.
  • Коробочка нестандартної форми. Озброївшись щільним картоном, ножем для паперу, матеріалами для обробки і інтернет-інструкціями, можна виготовити подарункову коробочку самої несподіваної форми: тетраедра, сердечка, багатокутника, квітки.

Який би подарунок ви не вибрали, нехай друга річниця весілля гідно продовжить низку радісних сімейних дат!

Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової

Дворічний весільний ювілей - знаменна подія. Потроху спадає кураж першого року, ейфорія змінюється побутом, встають на повний зріст найнагальніші питання: про власне житло, про розподіл фінансів, про проведення відпустки.


Дуже часто після двох років спільного життя для сім'ї настає час поповнення: малюк або на підході, або зовсім маленький - до рочки. В такому випадку, це додаткове випробування для люблячої пари, подія, повністю перевертає все життя. Так, другий післявесільних рік не назвеш легким!

Але і з насолодою в цьому періоді теж можна знайти чимало. Адже кожну мить гідно бути прожитим з посмішкою і приємними спогадами. Це час не повториться, і воно належить молодятам. Ви тепер сміливо можете говорити друзям: «Ми разом вже не перший рік!»

Якщо в першу весільну річницю ви влаштували свято для двох або запросили гостей, то й на другу доцільно зазначити цей день. Якщо ж перша дата пройшла майже непоміченою, ще не пізно закласти приємні традиції зустрічі цього дня: весільних ювілеїв попереду буде ще багато, якщо близькі люди будуть намагатися по можливості радувати свою половинку.

Чому «паперова» весілля?

Другу річницю весілля ще не прийнято вважати ювілеєм. Це свято в народі зветься «паперової» весілля.

Більшість тлумачів наводять як обгрунтування цієї назви такі властивості паперу, як можливість легко запалюватися і згоряти дотла від необережного поводження, а також неміцність цього матеріалу. Майже всі пояснення сходяться в одному: папір як символ весільної річниці вказує на ще не настала міцність цього союзу.

Так, два роки - ще недостатній термін, щоб шлюб однозначно можна було оголосити міцним. Але ж у паперу є і інші функції і властивості!

Давайте згадаємо, що говорить про цей матеріал мудрий народ.

«Папір все стерпить». Як ніколи, в цей період початківцям подружжю знадобиться терпіння і розуміння.

«Без папірця ти комашка». Папір - адже це ще й документ. Паперове весілля може означати, що відтепер союз остаточно визнаний людьми як відбувся. Відносини закріплені, «задокументовані» двома спільними роками і, можливо, з'явилися первістком.

І, нарешті, «У будь-якого аркуша паперу є лицьова і оборотна сторона». Так, на вашому чистому аркуші, можливо, з'являються перші помарки, але тільки так і народжується повість спільного життя.

Другу річницю не прийнято відзначати так широко, як відзначають першу річницю з дня весілля: причина може бути в маленькій дитині або його очікуванні, а також у можливому плануванні сімейного бюджету на більш нагальні питання. Проте, не слід забувати про цей день. Будьте уважними до свого чоловіка або дружини, а також до близьких людей, для яких настала ця дата, і ваша турбота обов'язково буде оцінена. Адже принести радість в цей день зовсім не складно!

Багато-багато ідей для милих подарунків на паперове весілля ми пропонуємо вам нижче.

Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися

Приємні і недорогі знаки уваги, піднесені подружжям один одному в день паперової весілля, можуть бути одного плану, розрізняючи лише смаковими уподобаннями. За два роки смаки улюблених ви напевно вже добре вивчили. Отже, піднести один одному в цей день можна найрізноманітніші сюрпризи.

  • Книга. Для тих, хто любить читати, вона завжди буде прекрасним подарунком. Головне, не помилитися з жанром і автором. Виберіть одну з книжкових новинок, роман по улюбленому фільму або покладіть таким чином початок сімейній бібліотеці.
  • Підписка на друковане видання. Для дружини оформляйте передплату на модний глянець, на кшталт «Elle», «VOUGUE», «Сosmopolitan». Сильна половина напевно буде вдячна за «GQ», «Men`slife», «Maxim». Ну, а якщо випишете «Playboy», то станете для чоловіка зразком безмежного довіри!
  • Плакат, постер. Недорого і креативно, якщо правильно вгадати з зображенням. Ви - фанати музичного гурту або футбольного клубу, шанувальники красивих пейзажів або цікавих висловів на абстрактному тлі? Кімнату може прикрасити і колаж з ваших фото.

А от по цьому посиланню можна замовити постери і колажі. Сервіс пропонує безліч шаблонів, які допоможуть вам вибрати відповідний дизайн.

До речі, там же можна замовити безліч відповідних подарунків, наприклад, чекову книжку бажань, календар, цукерки в забавній паперовій упаковці і так далі. Три кулі настійно радить!

  • Блокнот. Цей аксесуар напевно стане в нагоді як бізнесмену, так і домогосподарці, а піднесений з любов'ю, буде цінуватися подвійно.
  • Листівка. В такий день просто обов'язкова! Можна купити готовий варіант або виготовити своїми руками, використовуючи різні техніки. Напишіть на ній слова любові, можна вкласти і грошове доповнення.
  • Телеграма. Якщо потурбуватися про це заздалегідь, ваша половинка може в цей день отримати телеграму з привітаннями на красивому бланку.
  • Вірш. Якщо ви вмієте складати самі, це прекрасний привід для творчості. Заріфмуйте визнання для коханої людини, напишіть на красивій листівці або подобі сувою і піднесіть або зачитайте вголос на романтичній вечері. Якщо ви зробите це при гостях, то ще більше підніметеся в улюблених очах. Поетична творчість вам чуже, але ви впевнені, що такий жест буде оцінений? Замовте написання віршованого привітання умільцям: звичайно, в інтернеті можна знайти рядки на всі випадки життя, але ж нам потрібен ексклюзивний варіант, створений для єдиної людини в світі.
  • Лист в майбутнє. Напишіть коханій людині послання, відкрити яке він повинен на наступному сімейному ювілеї. І не забудьте, що третя річниця називається шкіряною .

Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля

Здивуйте і порадуйте господиню вашого сімейного вогнища, не забувши обдарувати її в цей пам'ятний для неї день. Чоловікам, які не забувають про річниці весілля, жінки готові пробачити дуже багато!

Що приємно буде отримати дружині і нескладно вибрати чоловікові?

  • Подарунковий сертифікат. Куди? Тут орієнтуйтеся на свій гаманець і смаки вашої дружини. SPA-салон, ювелірний магазин, модний бутик - в будь-якому випадку, ви зробите дружині приємний сюрприз і позбавите себе від болісного вибору і боязні не догодити.
  • Книга для запису кулінарних рецептів, якщо вона красиво оформлена і піднесена з поцілунком і схилянням перед її вмінням готувати, безсумнівно, обрадує будь-яку господиня.
  • Набори для паперового творчості. Багато жінок в хвилини дозвілля із задоволенням віддаються магії квілінгу, декупажу, виготовлення пап'є-маше і інших видів рукоділля, пов'язаного з папером. А ще є кракелюр, орігамі, аплікація, скрапбукінг ...
  • Скетч-бук для любительок малювання. Можна і альбом, але скетч-бук вишуканіше і оригінальніше.
  • Розфарбування «антистрес». Красиві химерні зображення, які треба заштрихувати або розфарбувати, допомагають заспокоїтися, налаштовують на медитативний лад, створюють піднесений настрій.
  • Блокноти для саморозвитку. Це останній тренд в світі психології творчості. На сторінках блокнотів серії «Знищ мене» і «Відкрий світ заново» містяться цікаві та неординарні завдання, які допоможуть новими очима оцінити навколишню дійсність, скинути владу стереотипів і просто отримати порцію задоволення і гарного настрою.
  • Пазли - улюблене багатьма жінками заняття, що відволікає від негативних думок і бажання з'їсти неврахований бутербродик. Виберіть пазли не менше, ніж з 1000 елементів, з красивою картинкою, а ще цікавіше замовити індивідуальний паззл по фотографії.
  • Самоклеящаяся картинка на стіну або на холодильник. Прикрасить і освіжить інтер'єр, головне, вибрати відповідне зображення.
  • Фотошпалери, якщо у вашому будинку є куточок, намічений для перетворення, і ви готові допомогти в їх поклейки.
  • Паперова упаковка для будь-якого обраного вами подарунка автоматично перетворить його в відповідає тематиці свята.

Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?

Якщо ваш уважний чоловік не залишає вас без подарунків на сімейні дати, то і вам не личить відставати! Ну, а чоловіча забудькуватість - привід для того, щоб самій стати законодавицею сімейних традицій. Вручите коханому в день паперової весілля приємний сюрприз, і він в боргу не залишиться.

А вибрати є з чого.

  • Діловий щоденник, планер, щоденник. Завжди необхідний чоловікові будь-якої професії. Можна вигравіювати на обкладинці його ім'я або пам'ятні слова.
  • Канцелярський набір. Не зовсім папір, але призначений він для письма на папері! Цілком вдалий супутній варіант.
  • Портмоне. З тієї ж причини, що і вище: в ньому зручно зберігати папери, особисті документи.
  • Обкладинка для паспорта гідно підкреслить важливий паперовий документ власника.
  • Дружній шарж по фотографії. Замовити такий подарунок можна в інтернеті. Є і програми, що дозволяють створити його самостійно, а потім роздрукувати. Чоловіки люблять теплі дружні кепкування.
  • Подарунки з приколами: якщо почуття гумору у улюбленого на висоті, можна пошукати в відповідних магазинах сувенірну туалетний папір з цікавими малюнками, наприклад, у вигляді грошових купюр або фруктів.
  • Географічна карта світу: чомусь багато чоловіків зізнаються, що з дитинства мріяли про подібний прикрасі для стіни своєї кімнати.
  • Набір гральних карт, якщо подібне проведення часу в родині вітається.
  • Атлас або карти автомобільних доріг, якщо багато часу проводиться в автомобільних роз'їздах.
  • Пачка фотопаперу чи паперу для принтера: не цілком романтично, зате практично і корисно.
  • Паперовий «торт»: часточки красиво оформленого торта з картону є міні-коробочки, в кожну з яких можна покласти маленький приємний сюрприз: цукерку, запальничку, міні-дезодорант, сувенірну пляшку з алкоголем і т.п.
  • «100 причин, чому я люблю тебе» - незмінно популярний жіночий подарунок, коли в шкатулку або банку складається відповідна кількість записочок-паперових рулонів з міні-зізнаннями.
  • Чекова книжка бажань радує чоловіків можливостями, які готова надати в якості подарунка любляча дружина: «Мийка авто», «Романтична вечеря», «Приватний танець» і навіть індульгенцію «Прощення»!

Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям

Якщо ви запрошені на цей сімейне свято або просто згадали про приємну датою, прийдешньої у хороших друзів, не відмовляйте собі в задоволенні піднести тематичний подарунок. Можна, не затрачаючи значних коштів і зусиль, вибрати вдалий презент, який доставить радість вашим близьким і в основі якого буде папір як головна тема дня.

Негласне правило - на весільні річниці друзі і близькі не повинні дарувати подружжю роздільних подарунків. Дар повинен призначатися сім'ї як єдиного і неподільного цілого, така вже специфіка цих святкових дат.

Вибираємо!

  • Альбом для фотографій. Напевно в сім'ї за пару років накопичився значний фотоархів, який ще більше поповниться з народженням малюка, так що такий подарунок ніколи не буде зайвим.
  • Календар. Можна, звичайно, придбати звичайний настінний або настільний календар з красивими зображеннями. Але якщо у вас є фотографії пари або ви можете заздалегідь взяти їх на час під слушним приводом, тобто можливість створення ексклюзивної пам'ятної речі, яка буде зберігатися в родині довго, нагадуючи про вашу увагу.
  • Квитки в кіно або театр. Дайте можливість подружжю знову відчути романтику побачення і побути удвох. Якщо в сім'ї є малюк, потрібно подбати про те, щоб в цей вечір подружжя могли його залишити під чиїмось наглядом, в іншому випадку, подарунок може викликати і засмучення. Зате як приємно буде знову опинитися на місцях для поцілунків в останньому ряду або на модному виставі!
  • Сертифікати. Враження давно вважаються прекрасними подарунками, неординарними і зближують. Виберіть такий вид враження, що, на вашу думку, більше підійде молодій парі. Стрибок з парашутом? Хамам? Майстер клас? Парний масаж? Вечеря на даху? Басейн? Варіантів не злічити.
  • Годинники для творчих людей. Цікавий подарунок, що налаштовує на спільну творчість. Настінний годинник з безшумним механізмом виготовлені з щільного картону, в комплекті йдуть спеціальні фломастери, якими потрібно розписати циферблат на власний смак.
  • Настільні ігри. Ця традиція все частіше повертається в сім'ї, де люди вже нагодовані роз'єднувальним могутністю гаджетів. Тому в подарунок можна придбати класичні гри, в яких використовується папір, наприклад, лото, або осучаснені версії улюблених розваг, таких, як «Ерудит», «Монополія», «Меморія», «UNO» або «Мафія».
  • Тост в віршах. Оформіть привітання на красивій листівці і зачитайте, піднявши келих. Тільки не використовуйте готових шаблонів, які набили оскому своєю тривіальність: потрібно творчість від душі!
  • Китайські небесні ліхтарики. Красивий і романтичний звичай запускати палаючі паперові ліхтарики додасть святковий настрій будь-якому вечора, а вже такого - особливо.

Як незвично піднести гроші?

Перше, що спадає на думку в якості паперового подарунка, - це хрусткі купюри, завжди корисні і бажані, але, на жаль, зовсім не оригінальні. Проте, цей подарунок користується незмінною популярністю. А якщо додати в його «презентацію» трохи креативу? Тоді у обдаровує пари залишаться, крім самих грошей, ще й спогади про випробуваному задоволенні під час вручення.

  • Оригінальний конверт. Покладіть гроші в конверт, прикрашений тематичної написом, забавною картинкою, аплікацією або квіллінг. Можна придбати готовий або вкласти в конверт, крім грошей, ще й позитивну енергетику власноручного рукоділля.
  • Повний мішок грошей. Уявляєте, на питання «Що вам піднесли на паперове весілля?» Молодята будуть відповідати: «N подарував цілий мішок грошей!» Поверніть купюри в трубочку і складіть в подарунковий мішечок з полотняної або іншої щільної тканини.
  • Зберігайте гроші в банку. А сама банку може бути, на ваш розсуд, зав'язаною, загорненої, закритою кришкою. Обсяг банки залежить від фінансових можливостей дарувальника.
  • Букет з грошей можна виготовити за ескізом з Інтернету або замовити вмілим майстрам. Але не вибирайте цей спосіб вручення, якщо молода пара трепетно ​​ставиться до порядку, і зім'яті купюри стануть для неї культурним шоком.
  • «Гребіть гроші лопатою!» - добре побажання молодій сім'ї разом з відповідним подарунком: дитячим відерцем, повним купюр, і додається до нього лопаткою.
  • Виріб з грошей. З цього податливого матеріалу можна спорудити все, що прийде в голову і на що вистачить терпіння: від ошатного торта до кораблика з зеленими вітрилами. Будьте обережні, щоб не пошкодити банкноти.
  • Грошовий дощ проллється на того з подружжя, хто лопне повітряна кулька, попередньо наповнений згорнутими в акуратні трубочки грошима і надутий.
  • Грошове дерево.Не так вже й складно зробити його з дерев'яної основи і купюр-листя, а можна розвісити гроші на гілочках кімнатної рослини: такий подарунок завжди доречний в сімейному будинку.

Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці

Що б ви не зважилися подарувати, завжди можна створити для презенту «відсилання» до паперової весіллі, упакувавши його в папір. У торгових центрах з послугою упаковки подарунків вам оформлять красивий ошатний згорток, прикрашений бантом. Але можна придумати ще кілька цікавих способів вручення упакованого в папір сюрпризу.

  • Величезний пакунок. Загорніть ваш дар у багато шарів газет або обгорткового паперу. Великий об'ємний подарунок, напевно, здивує обдаровуваних, а кожен знятий шар додасть веселощів і спогадів, якими заповниться вся кімната, перш ніж пара добереться до жаданого подарунка!
  • Коробочкі- «матрьошки». Подарунок покладіть в картонну коробочку. А її - в іншу коробочку, побільше. А ту - в ще більшу. І так далі, скільки вистачить тари. Кожну упаковку можна оригінально оформити і забезпечити гумористичними написами.
  • З наповнювачем. Ємність, в яку ви помістіть подарунок, наповніть нарізаними тонкими смужками різнокольорового гофрованої або крафтового паперу.
  • Паперовий пакет з фото. На замовлення роздруковують будь подарункові пакети з іменами, зображеннями сімейної пари, напутніми побажаннями.
  • Коробочка нестандартної форми. Озброївшись щільним картоном, ножем для паперу, матеріалами для обробки і інтернет-інструкціями, можна виготовити подарункову коробочку самої несподіваної форми: тетраедра, сердечка, багатокутника, квітки.

Який би подарунок ви не вибрали, нехай друга річниця весілля гідно продовжить низку радісних сімейних дат!

Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової

Дворічний весільний ювілей - знаменна подія. Потроху спадає кураж першого року, ейфорія змінюється побутом, встають на повний зріст найнагальніші питання: про власне житло, про розподіл фінансів, про проведення відпустки.


Дуже часто після двох років спільного життя для сім'ї настає час поповнення: малюк або на підході, або зовсім маленький - до рочки. В такому випадку, це додаткове випробування для люблячої пари, подія, повністю перевертає все життя. Так, другий післявесільних рік не назвеш легким!

Але і з насолодою в цьому періоді теж можна знайти чимало. Адже кожну мить гідно бути прожитим з посмішкою і приємними спогадами. Це час не повториться, і воно належить молодятам. Ви тепер сміливо можете говорити друзям: «Ми разом вже не перший рік!»

Якщо в першу весільну річницю ви влаштували свято для двох або запросили гостей, то й на другу доцільно зазначити цей день. Якщо ж перша дата пройшла майже непоміченою, ще не пізно закласти приємні традиції зустрічі цього дня: весільних ювілеїв попереду буде ще багато, якщо близькі люди будуть намагатися по можливості радувати свою половинку.

Чому «паперова» весілля?

Другу річницю весілля ще не прийнято вважати ювілеєм. Це свято в народі зветься «паперової» весілля.

Більшість тлумачів наводять як обгрунтування цієї назви такі властивості паперу, як можливість легко запалюватися і згоряти дотла від необережного поводження, а також неміцність цього матеріалу. Майже всі пояснення сходяться в одному: папір як символ весільної річниці вказує на ще не настала міцність цього союзу.

Так, два роки - ще недостатній термін, щоб шлюб однозначно можна було оголосити міцним. Але ж у паперу є і інші функції і властивості!

Давайте згадаємо, що говорить про цей матеріал мудрий народ.

«Папір все стерпить». Як ніколи, в цей період початківцям подружжю знадобиться терпіння і розуміння.

«Без папірця ти комашка». Папір - адже це ще й документ. Паперове весілля може означати, що відтепер союз остаточно визнаний людьми як відбувся. Відносини закріплені, «задокументовані» двома спільними роками і, можливо, з'явилися первістком.

І, нарешті, «У будь-якого аркуша паперу є лицьова і оборотна сторона». Так, на вашому чистому аркуші, можливо, з'являються перші помарки, але тільки так і народжується повість спільного життя.

Другу річницю не прийнято відзначати так широко, як відзначають першу річницю з дня весілля: причина може бути в маленькій дитині або його очікуванні, а також у можливому плануванні сімейного бюджету на більш нагальні питання. Проте, не слід забувати про цей день. Будьте уважними до свого чоловіка або дружини, а також до близьких людей, для яких настала ця дата, і ваша турбота обов'язково буде оцінена. Адже принести радість в цей день зовсім не складно!

Багато-багато ідей для милих подарунків на паперове весілля ми пропонуємо вам нижче.

Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися

Приємні і недорогі знаки уваги, піднесені подружжям один одному в день паперової весілля, можуть бути одного плану, розрізняючи лише смаковими уподобаннями. За два роки смаки улюблених ви напевно вже добре вивчили. Отже, піднести один одному в цей день можна найрізноманітніші сюрпризи.

  • Книга. Для тих, хто любить читати, вона завжди буде прекрасним подарунком. Головне, не помилитися з жанром і автором. Виберіть одну з книжкових новинок, роман по улюбленому фільму або покладіть таким чином початок сімейній бібліотеці.
  • Підписка на друковане видання. Для дружини оформляйте передплату на модний глянець, на кшталт «Elle», «VOUGUE», «Сosmopolitan». Сильна половина напевно буде вдячна за «GQ», «Men`slife», «Maxim». Ну, а якщо випишете «Playboy», то станете для чоловіка зразком безмежного довіри!
  • Плакат, постер. Недорого і креативно, якщо правильно вгадати з зображенням. Ви - фанати музичного гурту або футбольного клубу, шанувальники красивих пейзажів або цікавих висловів на абстрактному тлі? Кімнату може прикрасити і колаж з ваших фото.

А от по цьому посиланню можна замовити постери і колажі. Сервіс пропонує безліч шаблонів, які допоможуть вам вибрати відповідний дизайн.

До речі, там же можна замовити безліч відповідних подарунків, наприклад, чекову книжку бажань, календар, цукерки в забавній паперовій упаковці і так далі. Три кулі настійно радить!

  • Блокнот. Цей аксесуар напевно стане в нагоді як бізнесмену, так і домогосподарці, а піднесений з любов'ю, буде цінуватися подвійно.
  • Листівка. В такий день просто обов'язкова! Можна купити готовий варіант або виготовити своїми руками, використовуючи різні техніки. Напишіть на ній слова любові, можна вкласти і грошове доповнення.
  • Телеграма. Якщо потурбуватися про це заздалегідь, ваша половинка може в цей день отримати телеграму з привітаннями на красивому бланку.
  • Вірш. Якщо ви вмієте складати самі, це прекрасний привід для творчості. Заріфмуйте визнання для коханої людини, напишіть на красивій листівці або подобі сувою і піднесіть або зачитайте вголос на романтичній вечері. Якщо ви зробите це при гостях, то ще більше підніметеся в улюблених очах. Поетична творчість вам чуже, але ви впевнені, що такий жест буде оцінений? Замовте написання віршованого привітання умільцям: звичайно, в інтернеті можна знайти рядки на всі випадки життя, але ж нам потрібен ексклюзивний варіант, створений для єдиної людини в світі.
  • Лист в майбутнє. Напишіть коханій людині послання, відкрити яке він повинен на наступному сімейному ювілеї. І не забудьте, що третя річниця називається шкіряною .

Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля

Здивуйте і порадуйте господиню вашого сімейного вогнища, не забувши обдарувати її в цей пам'ятний для неї день. Чоловікам, які не забувають про річниці весілля, жінки готові пробачити дуже багато!

Що приємно буде отримати дружині і нескладно вибрати чоловікові?

  • Подарунковий сертифікат. Куди? Тут орієнтуйтеся на свій гаманець і смаки вашої дружини. SPA-салон, ювелірний магазин, модний бутик - в будь-якому випадку, ви зробите дружині приємний сюрприз і позбавите себе від болісного вибору і боязні не догодити.
  • Книга для запису кулінарних рецептів, якщо вона красиво оформлена і піднесена з поцілунком і схилянням перед її вмінням готувати, безсумнівно, обрадує будь-яку господиня.
  • Набори для паперового творчості. Багато жінок в хвилини дозвілля із задоволенням віддаються магії квілінгу, декупажу, виготовлення пап'є-маше і інших видів рукоділля, пов'язаного з папером. А ще є кракелюр, орігамі, аплікація, скрапбукінг ...
  • Скетч-бук для любительок малювання. Можна і альбом, але скетч-бук вишуканіше і оригінальніше.
  • Розфарбування «антистрес». Красиві химерні зображення, які треба заштрихувати або розфарбувати, допомагають заспокоїтися, налаштовують на медитативний лад, створюють піднесений настрій.
  • Блокноти для саморозвитку. Це останній тренд в світі психології творчості. На сторінках блокнотів серії «Знищ мене» і «Відкрий світ заново» містяться цікаві та неординарні завдання, які допоможуть новими очима оцінити навколишню дійсність, скинути владу стереотипів і просто отримати порцію задоволення і гарного настрою.
  • Пазли - улюблене багатьма жінками заняття, що відволікає від негативних думок і бажання з'їсти неврахований бутербродик. Виберіть пазли не менше, ніж з 1000 елементів, з красивою картинкою, а ще цікавіше замовити індивідуальний паззл по фотографії.
  • Самоклеящаяся картинка на стіну або на холодильник. Прикрасить і освіжить інтер'єр, головне, вибрати відповідне зображення.
  • Фотошпалери, якщо у вашому будинку є куточок, намічений для перетворення, і ви готові допомогти в їх поклейки.
  • Паперова упаковка для будь-якого обраного вами подарунка автоматично перетворить його в відповідає тематиці свята.

Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?

Якщо ваш уважний чоловік не залишає вас без подарунків на сімейні дати, то і вам не личить відставати! Ну, а чоловіча забудькуватість - привід для того, щоб самій стати законодавицею сімейних традицій. Вручите коханому в день паперової весілля приємний сюрприз, і він в боргу не залишиться.

А вибрати є з чого.

  • Діловий щоденник, планер, щоденник. Завжди необхідний чоловікові будь-якої професії. Можна вигравіювати на обкладинці його ім'я або пам'ятні слова.
  • Канцелярський набір. Не зовсім папір, але призначений він для письма на папері! Цілком вдалий супутній варіант.
  • Портмоне. З тієї ж причини, що і вище: в ньому зручно зберігати папери, особисті документи.
  • Обкладинка для паспорта гідно підкреслить важливий паперовий документ власника.
  • Дружній шарж по фотографії. Замовити такий подарунок можна в інтернеті. Є і програми, що дозволяють створити його самостійно, а потім роздрукувати. Чоловіки люблять теплі дружні кепкування.
  • Подарунки з приколами: якщо почуття гумору у улюбленого на висоті, можна пошукати в відповідних магазинах сувенірну туалетний папір з цікавими малюнками, наприклад, у вигляді грошових купюр або фруктів.
  • Географічна карта світу: чомусь багато чоловіків зізнаються, що з дитинства мріяли про подібний прикрасі для стіни своєї кімнати.
  • Набір гральних карт, якщо подібне проведення часу в родині вітається.
  • Атлас або карти автомобільних доріг, якщо багато часу проводиться в автомобільних роз'їздах.
  • Пачка фотопаперу чи паперу для принтера: не цілком романтично, зате практично і корисно.
  • Паперовий «торт»: часточки красиво оформленого торта з картону є міні-коробочки, в кожну з яких можна покласти маленький приємний сюрприз: цукерку, запальничку, міні-дезодорант, сувенірну пляшку з алкоголем і т.п.
  • «100 причин, чому я люблю тебе» - незмінно популярний жіночий подарунок, коли в шкатулку або банку складається відповідна кількість записочок-паперових рулонів з міні-зізнаннями.
  • Чекова книжка бажань радує чоловіків можливостями, які готова надати в якості подарунка любляча дружина: «Мийка авто», «Романтична вечеря», «Приватний танець» і навіть індульгенцію «Прощення»!

Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям

Якщо ви запрошені на цей сімейне свято або просто згадали про приємну датою, прийдешньої у хороших друзів, не відмовляйте собі в задоволенні піднести тематичний подарунок. Можна, не затрачаючи значних коштів і зусиль, вибрати вдалий презент, який доставить радість вашим близьким і в основі якого буде папір як головна тема дня.

Негласне правило - на весільні річниці друзі і близькі не повинні дарувати подружжю роздільних подарунків. Дар повинен призначатися сім'ї як єдиного і неподільного цілого, така вже специфіка цих святкових дат.

Вибираємо!

  • Альбом для фотографій. Напевно в сім'ї за пару років накопичився значний фотоархів, який ще більше поповниться з народженням малюка, так що такий подарунок ніколи не буде зайвим.
  • Календар. Можна, звичайно, придбати звичайний настінний або настільний календар з красивими зображеннями. Але якщо у вас є фотографії пари або ви можете заздалегідь взяти їх на час під слушним приводом, тобто можливість створення ексклюзивної пам'ятної речі, яка буде зберігатися в родині довго, нагадуючи про вашу увагу.
  • Квитки в кіно або театр. Дайте можливість подружжю знову відчути романтику побачення і побути удвох. Якщо в сім'ї є малюк, потрібно подбати про те, щоб в цей вечір подружжя могли його залишити під чиїмось наглядом, в іншому випадку, подарунок може викликати і засмучення. Зате як приємно буде знову опинитися на місцях для поцілунків в останньому ряду або на модному виставі!
  • Сертифікати. Враження давно вважаються прекрасними подарунками, неординарними і зближують. Виберіть такий вид враження, що, на вашу думку, більше підійде молодій парі. Стрибок з парашутом? Хамам? Майстер клас? Парний масаж? Вечеря на даху? Басейн? Варіантів не злічити.
  • Годинники для творчих людей. Цікавий подарунок, що налаштовує на спільну творчість. Настінний годинник з безшумним механізмом виготовлені з щільного картону, в комплекті йдуть спеціальні фломастери, якими потрібно розписати циферблат на власний смак.
  • Настільні ігри. Ця традиція все частіше повертається в сім'ї, де люди вже нагодовані роз'єднувальним могутністю гаджетів. Тому в подарунок можна придбати класичні гри, в яких використовується папір, наприклад, лото, або осучаснені версії улюблених розваг, таких, як «Ерудит», «Монополія», «Меморія», «UNO» або «Мафія».
  • Тост в віршах. Оформіть привітання на красивій листівці і зачитайте, піднявши келих. Тільки не використовуйте готових шаблонів, які набили оскому своєю тривіальність: потрібно творчість від душі!
  • Китайські небесні ліхтарики. Красивий і романтичний звичай запускати палаючі паперові ліхтарики додасть святковий настрій будь-якому вечора, а вже такого - особливо.

Як незвично піднести гроші?

Перше, що спадає на думку в якості паперового подарунка, - це хрусткі купюри, завжди корисні і бажані, але, на жаль, зовсім не оригінальні. Проте, цей подарунок користується незмінною популярністю. А якщо додати в його «презентацію» трохи креативу? Тоді у обдаровує пари залишаться, крім самих грошей, ще й спогади про випробуваному задоволенні під час вручення.

  • Оригінальний конверт. Покладіть гроші в конверт, прикрашений тематичної написом, забавною картинкою, аплікацією або квіллінг. Можна придбати готовий або вкласти в конверт, крім грошей, ще й позитивну енергетику власноручного рукоділля.
  • Повний мішок грошей. Уявляєте, на питання «Що вам піднесли на паперове весілля?» Молодята будуть відповідати: «N подарував цілий мішок грошей!» Поверніть купюри в трубочку і складіть в подарунковий мішечок з полотняної або іншої щільної тканини.
  • Зберігайте гроші в банку. А сама банку може бути, на ваш розсуд, зав'язаною, загорненої, закритою кришкою. Обсяг банки залежить від фінансових можливостей дарувальника.
  • Букет з грошей можна виготовити за ескізом з Інтернету або замовити вмілим майстрам. Але не вибирайте цей спосіб вручення, якщо молода пара трепетно ​​ставиться до порядку, і зім'яті купюри стануть для неї культурним шоком.
  • «Гребіть гроші лопатою!» - добре побажання молодій сім'ї разом з відповідним подарунком: дитячим відерцем, повним купюр, і додається до нього лопаткою.
  • Виріб з грошей. З цього податливого матеріалу можна спорудити все, що прийде в голову і на що вистачить терпіння: від ошатного торта до кораблика з зеленими вітрилами. Будьте обережні, щоб не пошкодити банкноти.
  • Грошовий дощ проллється на того з подружжя, хто лопне повітряна кулька, попередньо наповнений згорнутими в акуратні трубочки грошима і надутий.
  • Грошове дерево.Не так вже й складно зробити його з дерев'яної основи і купюр-листя, а можна розвісити гроші на гілочках кімнатної рослини: такий подарунок завжди доречний в сімейному будинку.

Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці

Що б ви не зважилися подарувати, завжди можна створити для презенту «відсилання» до паперової весіллі, упакувавши його в папір. У торгових центрах з послугою упаковки подарунків вам оформлять красивий ошатний згорток, прикрашений бантом. Але можна придумати ще кілька цікавих способів вручення упакованого в папір сюрпризу.

  • Величезний пакунок. Загорніть ваш дар у багато шарів газет або обгорткового паперу. Великий об'ємний подарунок, напевно, здивує обдаровуваних, а кожен знятий шар додасть веселощів і спогадів, якими заповниться вся кімната, перш ніж пара добереться до жаданого подарунка!
  • Коробочкі- «матрьошки». Подарунок покладіть в картонну коробочку. А її - в іншу коробочку, побільше. А ту - в ще більшу. І так далі, скільки вистачить тари. Кожну упаковку можна оригінально оформити і забезпечити гумористичними написами.
  • З наповнювачем. Ємність, в яку ви помістіть подарунок, наповніть нарізаними тонкими смужками різнокольорового гофрованої або крафтового паперу.
  • Паперовий пакет з фото. На замовлення роздруковують будь подарункові пакети з іменами, зображеннями сімейної пари, напутніми побажаннями.
  • Коробочка нестандартної форми. Озброївшись щільним картоном, ножем для паперу, матеріалами для обробки і інтернет-інструкціями, можна виготовити подарункову коробочку самої несподіваної форми: тетраедра, сердечка, багатокутника, квітки.

Який би подарунок ви не вибрали, нехай друга річниця весілля гідно продовжить низку радісних сімейних дат!

Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової

Дворічний весільний ювілей - знаменна подія. Потроху спадає кураж першого року, ейфорія змінюється побутом, встають на повний зріст найнагальніші питання: про власне житло, про розподіл фінансів, про проведення відпустки.


Дуже часто після двох років спільного життя для сім'ї настає час поповнення: малюк або на підході, або зовсім маленький - до рочки. В такому випадку, це додаткове випробування для люблячої пари, подія, повністю перевертає все життя. Так, другий післявесільних рік не назвеш легким!

Але і з насолодою в цьому періоді теж можна знайти чимало. Адже кожну мить гідно бути прожитим з посмішкою і приємними спогадами. Це час не повториться, і воно належить молодятам. Ви тепер сміливо можете говорити друзям: «Ми разом вже не перший рік!»

Якщо в першу весільну річницю ви влаштували свято для двох або запросили гостей, то й на другу доцільно зазначити цей день. Якщо ж перша дата пройшла майже непоміченою, ще не пізно закласти приємні традиції зустрічі цього дня: весільних ювілеїв попереду буде ще багато, якщо близькі люди будуть намагатися по можливості радувати свою половинку.

Чому «паперова» весілля?

Другу річницю весілля ще не прийнято вважати ювілеєм. Це свято в народі зветься «паперової» весілля.

Більшість тлумачів наводять як обгрунтування цієї назви такі властивості паперу, як можливість легко запалюватися і згоряти дотла від необережного поводження, а також неміцність цього матеріалу. Майже всі пояснення сходяться в одному: папір як символ весільної річниці вказує на ще не настала міцність цього союзу.

Так, два роки - ще недостатній термін, щоб шлюб однозначно можна було оголосити міцним. Але ж у паперу є і інші функції і властивості!

Давайте згадаємо, що говорить про цей матеріал мудрий народ.

«Папір все стерпить». Як ніколи, в цей період початківцям подружжю знадобиться терпіння і розуміння.

«Без папірця ти комашка». Папір - адже це ще й документ. Паперове весілля може означати, що відтепер союз остаточно визнаний людьми як відбувся. Відносини закріплені, «задокументовані» двома спільними роками і, можливо, з'явилися первістком.

І, нарешті, «У будь-якого аркуша паперу є лицьова і оборотна сторона». Так, на вашому чистому аркуші, можливо, з'являються перші помарки, але тільки так і народжується повість спільного життя.

Другу річницю не прийнято відзначати так широко, як відзначають першу річницю з дня весілля: причина може бути в маленькій дитині або його очікуванні, а також у можливому плануванні сімейного бюджету на більш нагальні питання. Проте, не слід забувати про цей день. Будьте уважними до свого чоловіка або дружини, а також до близьких людей, для яких настала ця дата, і ваша турбота обов'язково буде оцінена. Адже принести радість в цей день зовсім не складно!

Багато-багато ідей для милих подарунків на паперове весілля ми пропонуємо вам нижче.

Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися

Приємні і недорогі знаки уваги, піднесені подружжям один одному в день паперової весілля, можуть бути одного плану, розрізняючи лише смаковими уподобаннями. За два роки смаки улюблених ви напевно вже добре вивчили. Отже, піднести один одному в цей день можна найрізноманітніші сюрпризи.

  • Книга. Для тих, хто любить читати, вона завжди буде прекрасним подарунком. Головне, не помилитися з жанром і автором. Виберіть одну з книжкових новинок, роман по улюбленому фільму або покладіть таким чином початок сімейній бібліотеці.
  • Підписка на друковане видання. Для дружини оформляйте передплату на модний глянець, на кшталт «Elle», «VOUGUE», «Сosmopolitan». Сильна половина напевно буде вдячна за «GQ», «Men`slife», «Maxim». Ну, а якщо випишете «Playboy», то станете для чоловіка зразком безмежного довіри!
  • Плакат, постер. Недорого і креативно, якщо правильно вгадати з зображенням. Ви - фанати музичного гурту або футбольного клубу, шанувальники красивих пейзажів або цікавих висловів на абстрактному тлі? Кімнату може прикрасити і колаж з ваших фото.

А от по цьому посиланню можна замовити постери і колажі. Сервіс пропонує безліч шаблонів, які допоможуть вам вибрати відповідний дизайн.

До речі, там же можна замовити безліч відповідних подарунків, наприклад, чекову книжку бажань, календар, цукерки в забавній паперовій упаковці і так далі. Три кулі настійно радить!

  • Блокнот. Цей аксесуар напевно стане в нагоді як бізнесмену, так і домогосподарці, а піднесений з любов'ю, буде цінуватися подвійно.
  • Листівка. В такий день просто обов'язкова! Можна купити готовий варіант або виготовити своїми руками, використовуючи різні техніки. Напишіть на ній слова любові, можна вкласти і грошове доповнення.
  • Телеграма. Якщо потурбуватися про це заздалегідь, ваша половинка може в цей день отримати телеграму з привітаннями на красивому бланку.
  • Вірш. Якщо ви вмієте складати самі, це прекрасний привід для творчості. Заріфмуйте визнання для коханої людини, напишіть на красивій листівці або подобі сувою і піднесіть або зачитайте вголос на романтичній вечері. Якщо ви зробите це при гостях, то ще більше підніметеся в улюблених очах. Поетична творчість вам чуже, але ви впевнені, що такий жест буде оцінений? Замовте написання віршованого привітання умільцям: звичайно, в інтернеті можна знайти рядки на всі випадки життя, але ж нам потрібен ексклюзивний варіант, створений для єдиної людини в світі.
  • Лист в майбутнє. Напишіть коханій людині послання, відкрити яке він повинен на наступному сімейному ювілеї. І не забудьте, що третя річниця називається шкіряною .

Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля

Здивуйте і порадуйте господиню вашого сімейного вогнища, не забувши обдарувати її в цей пам'ятний для неї день. Чоловікам, які не забувають про річниці весілля, жінки готові пробачити дуже багато!

Що приємно буде отримати дружині і нескладно вибрати чоловікові?

  • Подарунковий сертифікат. Куди? Тут орієнтуйтеся на свій гаманець і смаки вашої дружини. SPA-салон, ювелірний магазин, модний бутик - в будь-якому випадку, ви зробите дружині приємний сюрприз і позбавите себе від болісного вибору і боязні не догодити.
  • Книга для запису кулінарних рецептів, якщо вона красиво оформлена і піднесена з поцілунком і схилянням перед її вмінням готувати, безсумнівно, обрадує будь-яку господиня.
  • Набори для паперового творчості. Багато жінок в хвилини дозвілля із задоволенням віддаються магії квілінгу, декупажу, виготовлення пап'є-маше і інших видів рукоділля, пов'язаного з папером. А ще є кракелюр, орігамі, аплікація, скрапбукінг ...
  • Скетч-бук для любительок малювання. Можна і альбом, але скетч-бук вишуканіше і оригінальніше.
  • Розфарбування «антистрес». Красиві химерні зображення, які треба заштрихувати або розфарбувати, допомагають заспокоїтися, налаштовують на медитативний лад, створюють піднесений настрій.
  • Блокноти для саморозвитку. Це останній тренд в світі психології творчості. На сторінках блокнотів серії «Знищ мене» і «Відкрий світ заново» містяться цікаві та неординарні завдання, які допоможуть новими очима оцінити навколишню дійсність, скинути владу стереотипів і просто отримати порцію задоволення і гарного настрою.
  • Пазли - улюблене багатьма жінками заняття, що відволікає від негативних думок і бажання з'їсти неврахований бутербродик. Виберіть пазли не менше, ніж з 1000 елементів, з красивою картинкою, а ще цікавіше замовити індивідуальний паззл по фотографії.
  • Самоклеящаяся картинка на стіну або на холодильник. Прикрасить і освіжить інтер'єр, головне, вибрати відповідне зображення.
  • Фотошпалери, якщо у вашому будинку є куточок, намічений для перетворення, і ви готові допомогти в їх поклейки.
  • Паперова упаковка для будь-якого обраного вами подарунка автоматично перетворить його в відповідає тематиці свята.

Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?

Якщо ваш уважний чоловік не залишає вас без подарунків на сімейні дати, то і вам не личить відставати! Ну, а чоловіча забудькуватість - привід для того, щоб самій стати законодавицею сімейних традицій. Вручите коханому в день паперової весілля приємний сюрприз, і він в боргу не залишиться.

А вибрати є з чого.

  • Діловий щоденник, планер, щоденник. Завжди необхідний чоловікові будь-якої професії. Можна вигравіювати на обкладинці його ім'я або пам'ятні слова.
  • Канцелярський набір. Не зовсім папір, але призначений він для письма на папері! Цілком вдалий супутній варіант.
  • Портмоне. З тієї ж причини, що і вище: в ньому зручно зберігати папери, особисті документи.
  • Обкладинка для паспорта гідно підкреслить важливий паперовий документ власника.
  • Дружній шарж по фотографії. Замовити такий подарунок можна в інтернеті. Є і програми, що дозволяють створити його самостійно, а потім роздрукувати. Чоловіки люблять теплі дружні кепкування.
  • Подарунки з приколами: якщо почуття гумору у улюбленого на висоті, можна пошукати в відповідних магазинах сувенірну туалетний папір з цікавими малюнками, наприклад, у вигляді грошових купюр або фруктів.
  • Географічна карта світу: чомусь багато чоловіків зізнаються, що з дитинства мріяли про подібний прикрасі для стіни своєї кімнати.
  • Набір гральних карт, якщо подібне проведення часу в родині вітається.
  • Атлас або карти автомобільних доріг, якщо багато часу проводиться в автомобільних роз'їздах.
  • Пачка фотопаперу чи паперу для принтера: не цілком романтично, зате практично і корисно.
  • Паперовий «торт»: часточки красиво оформленого торта з картону є міні-коробочки, в кожну з яких можна покласти маленький приємний сюрприз: цукерку, запальничку, міні-дезодорант, сувенірну пляшку з алкоголем і т.п.
  • «100 причин, чому я люблю тебе» - незмінно популярний жіночий подарунок, коли в шкатулку або банку складається відповідна кількість записочок-паперових рулонів з міні-зізнаннями.
  • Чекова книжка бажань радує чоловіків можливостями, які готова надати в якості подарунка любляча дружина: «Мийка авто», «Романтична вечеря», «Приватний танець» і навіть індульгенцію «Прощення»!

Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям

Якщо ви запрошені на цей сімейне свято або просто згадали про приємну датою, прийдешньої у хороших друзів, не відмовляйте собі в задоволенні піднести тематичний подарунок. Можна, не затрачаючи значних коштів і зусиль, вибрати вдалий презент, який доставить радість вашим близьким і в основі якого буде папір як головна тема дня.

Негласне правило - на весільні річниці друзі і близькі не повинні дарувати подружжю роздільних подарунків. Дар повинен призначатися сім'ї як єдиного і неподільного цілого, така вже специфіка цих святкових дат.

Вибираємо!

  • Альбом для фотографій. Напевно в сім'ї за пару років накопичився значний фотоархів, який ще більше поповниться з народженням малюка, так що такий подарунок ніколи не буде зайвим.
  • Календар. Можна, звичайно, придбати звичайний настінний або настільний календар з красивими зображеннями. Але якщо у вас є фотографії пари або ви можете заздалегідь взяти їх на час під слушним приводом, тобто можливість створення ексклюзивної пам'ятної речі, яка буде зберігатися в родині довго, нагадуючи про вашу увагу.
  • Квитки в кіно або театр. Дайте можливість подружжю знову відчути романтику побачення і побути удвох. Якщо в сім'ї є малюк, потрібно подбати про те, щоб в цей вечір подружжя могли його залишити під чиїмось наглядом, в іншому випадку, подарунок може викликати і засмучення. Зате як приємно буде знову опинитися на місцях для поцілунків в останньому ряду або на модному виставі!
  • Сертифікати. Враження давно вважаються прекрасними подарунками, неординарними і зближують. Виберіть такий вид враження, що, на вашу думку, більше підійде молодій парі. Стрибок з парашутом? Хамам? Майстер клас? Парний масаж? Вечеря на даху? Басейн? Варіантів не злічити.
  • Годинники для творчих людей. Цікавий подарунок, що налаштовує на спільну творчість. Настінний годинник з безшумним механізмом виготовлені з щільного картону, в комплекті йдуть спеціальні фломастери, якими потрібно розписати циферблат на власний смак.
  • Настільні ігри. Ця традиція все частіше повертається в сім'ї, де люди вже нагодовані роз'єднувальним могутністю гаджетів. Тому в подарунок можна придбати класичні гри, в яких використовується папір, наприклад, лото, або осучаснені версії улюблених розваг, таких, як «Ерудит», «Монополія», «Меморія», «UNO» або «Мафія».
  • Тост в віршах. Оформіть привітання на красивій листівці і зачитайте, піднявши келих. Тільки не використовуйте готових шаблонів, які набили оскому своєю тривіальність: потрібно творчість від душі!
  • Китайські небесні ліхтарики. Красивий і романтичний звичай запускати палаючі паперові ліхтарики додасть святковий настрій будь-якому вечора, а вже такого - особливо.

Як незвично піднести гроші?

Перше, що спадає на думку в якості паперового подарунка, - це хрусткі купюри, завжди корисні і бажані, але, на жаль, зовсім не оригінальні. Проте, цей подарунок користується незмінною популярністю. А якщо додати в його «презентацію» трохи креативу? Тоді у обдаровує пари залишаться, крім самих грошей, ще й спогади про випробуваному задоволенні під час вручення.

  • Оригінальний конверт. Покладіть гроші в конверт, прикрашений тематичної написом, забавною картинкою, аплікацією або квіллінг. Можна придбати готовий або вкласти в конверт, крім грошей, ще й позитивну енергетику власноручного рукоділля.
  • Повний мішок грошей. Уявляєте, на питання «Що вам піднесли на паперове весілля?» Молодята будуть відповідати: «N подарував цілий мішок грошей!» Поверніть купюри в трубочку і складіть в подарунковий мішечок з полотняної або іншої щільної тканини.
  • Зберігайте гроші в банку. А сама банку може бути, на ваш розсуд, зав'язаною, загорненої, закритою кришкою. Обсяг банки залежить від фінансових можливостей дарувальника.
  • Букет з грошей можна виготовити за ескізом з Інтернету або замовити вмілим майстрам. Але не вибирайте цей спосіб вручення, якщо молода пара трепетно ​​ставиться до порядку, і зім'яті купюри стануть для неї культурним шоком.
  • «Гребіть гроші лопатою!» - добре побажання молодій сім'ї разом з відповідним подарунком: дитячим відерцем, повним купюр, і додається до нього лопаткою.
  • Виріб з грошей. З цього податливого матеріалу можна спорудити все, що прийде в голову і на що вистачить терпіння: від ошатного торта до кораблика з зеленими вітрилами. Будьте обережні, щоб не пошкодити банкноти.
  • Грошовий дощ проллється на того з подружжя, хто лопне повітряна кулька, попередньо наповнений згорнутими в акуратні трубочки грошима і надутий.
  • Грошове дерево.Не так вже й складно зробити його з дерев'яної основи і купюр-листя, а можна розвісити гроші на гілочках кімнатної рослини: такий подарунок завжди доречний в сімейному будинку.

Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці

Що б ви не зважилися подарувати, завжди можна створити для презенту «відсилання» до паперової весіллі, упакувавши його в папір. У торгових центрах з послугою упаковки подарунків вам оформлять красивий ошатний згорток, прикрашений бантом. Але можна придумати ще кілька цікавих способів вручення упакованого в папір сюрпризу.

  • Величезний пакунок. Загорніть ваш дар у багато шарів газет або обгорткового паперу. Великий об'ємний подарунок, напевно, здивує обдаровуваних, а кожен знятий шар додасть веселощів і спогадів, якими заповниться вся кімната, перш ніж пара добереться до жаданого подарунка!
  • Коробочкі- «матрьошки». Подарунок покладіть в картонну коробочку. А її - в іншу коробочку, побільше. А ту - в ще більшу. І так далі, скільки вистачить тари. Кожну упаковку можна оригінально оформити і забезпечити гумористичними написами.
  • З наповнювачем. Ємність, в яку ви помістіть подарунок, наповніть нарізаними тонкими смужками різнокольорового гофрованої або крафтового паперу.
  • Паперовий пакет з фото. На замовлення роздруковують будь подарункові пакети з іменами, зображеннями сімейної пари, напутніми побажаннями.
  • Коробочка нестандартної форми. Озброївшись щільним картоном, ножем для паперу, матеріалами для обробки і інтернет-інструкціями, можна виготовити подарункову коробочку самої несподіваної форми: тетраедра, сердечка, багатокутника, квітки.

Який би подарунок ви не вибрали, нехай друга річниця весілля гідно продовжить низку радісних сімейних дат!

Що дарують на 2 роки весілля і чому річницю називають паперової

Дворічний весільний ювілей - знаменна подія. Потроху спадає кураж першого року, ейфорія змінюється побутом, встають на повний зріст найнагальніші питання: про власне житло, про розподіл фінансів, про проведення відпустки.


Дуже часто після двох років спільного життя для сім'ї настає час поповнення: малюк або на підході, або зовсім маленький - до рочки. В такому випадку, це додаткове випробування для люблячої пари, подія, повністю перевертає все життя. Так, другий післявесільних рік не назвеш легким!

Але і з насолодою в цьому періоді теж можна знайти чимало. Адже кожну мить гідно бути прожитим з посмішкою і приємними спогадами. Це час не повториться, і воно належить молодятам. Ви тепер сміливо можете говорити друзям: «Ми разом вже не перший рік!»

Якщо в першу весільну річницю ви влаштували свято для двох або запросили гостей, то й на другу доцільно зазначити цей день. Якщо ж перша дата пройшла майже непоміченою, ще не пізно закласти приємні традиції зустрічі цього дня: весільних ювілеїв попереду буде ще багато, якщо близькі люди будуть намагатися по можливості радувати свою половинку.

Чому «паперова» весілля?

Другу річницю весілля ще не прийнято вважати ювілеєм. Це свято в народі зветься «паперової» весілля.

Більшість тлумачів наводять як обгрунтування цієї назви такі властивості паперу, як можливість легко запалюватися і згоряти дотла від необережного поводження, а також неміцність цього матеріалу. Майже всі пояснення сходяться в одному: папір як символ весільної річниці вказує на ще не настала міцність цього союзу.

Так, два роки - ще недостатній термін, щоб шлюб однозначно можна було оголосити міцним. Але ж у паперу є і інші функції і властивості!

Давайте згадаємо, що говорить про цей матеріал мудрий народ.

«Папір все стерпить». Як ніколи, в цей період початківцям подружжю знадобиться терпіння і розуміння.

«Без папірця ти комашка». Папір - адже це ще й документ. Паперове весілля може означати, що відтепер союз остаточно визнаний людьми як відбувся. Відносини закріплені, «задокументовані» двома спільними роками і, можливо, з'явилися первістком.

І, нарешті, «У будь-якого аркуша паперу є лицьова і оборотна сторона». Так, на вашому чистому аркуші, можливо, з'являються перші помарки, але тільки так і народжується повість спільного життя.

Другу річницю не прийнято відзначати так широко, як відзначають першу річницю з дня весілля: причина може бути в маленькій дитині або його очікуванні, а також у можливому плануванні сімейного бюджету на більш нагальні питання. Проте, не слід забувати про цей день. Будьте уважними до свого чоловіка або дружини, а також до близьких людей, для яких настала ця дата, і ваша турбота обов'язково буде оцінена. Адже принести радість в цей день зовсім не складно!

Багато-багато ідей для милих подарунків на паперове весілля ми пропонуємо вам нижче.

Подарунки з паперу, якими так приємно обмінятися

Приємні і недорогі знаки уваги, піднесені подружжям один одному в день паперової весілля, можуть бути одного плану, розрізняючи лише смаковими уподобаннями. За два роки смаки улюблених ви напевно вже добре вивчили. Отже, піднести один одному в цей день можна найрізноманітніші сюрпризи.

  • Книга. Для тих, хто любить читати, вона завжди буде прекрасним подарунком. Головне, не помилитися з жанром і автором. Виберіть одну з книжкових новинок, роман по улюбленому фільму або покладіть таким чином початок сімейній бібліотеці.
  • Підписка на друковане видання. Для дружини оформляйте передплату на модний глянець, на кшталт «Elle», «VOUGUE», «Сosmopolitan». Сильна половина напевно буде вдячна за «GQ», «Men`slife», «Maxim». Ну, а якщо випишете «Playboy», то станете для чоловіка зразком безмежного довіри!
  • Плакат, постер. Недорого і креативно, якщо правильно вгадати з зображенням. Ви - фанати музичного гурту або футбольного клубу, шанувальники красивих пейзажів або цікавих висловів на абстрактному тлі? Кімнату може прикрасити і колаж з ваших фото.

А от по цьому посиланню можна замовити постери і колажі. Сервіс пропонує безліч шаблонів, які допоможуть вам вибрати відповідний дизайн.

До речі, там же можна замовити безліч відповідних подарунків, наприклад, чекову книжку бажань, календар, цукерки в забавній паперовій упаковці і так далі. Три кулі настійно радить!

  • Блокнот. Цей аксесуар напевно стане в нагоді як бізнесмену, так і домогосподарці, а піднесений з любов'ю, буде цінуватися подвійно.
  • Листівка. В такий день просто обов'язкова! Можна купити готовий варіант або виготовити своїми руками, використовуючи різні техніки. Напишіть на ній слова любові, можна вкласти і грошове доповнення.
  • Телеграма. Якщо потурбуватися про це заздалегідь, ваша половинка може в цей день отримати телеграму з привітаннями на красивому бланку.
  • Вірш. Якщо ви вмієте складати самі, це прекрасний привід для творчості. Заріфмуйте визнання для коханої людини, напишіть на красивій листівці або подобі сувою і піднесіть або зачитайте вголос на романтичній вечері. Якщо ви зробите це при гостях, то ще більше підніметеся в улюблених очах. Поетична творчість вам чуже, але ви впевнені, що такий жест буде оцінений? Замовте написання віршованого привітання умільцям: звичайно, в інтернеті можна знайти рядки на всі випадки життя, але ж нам потрібен ексклюзивний варіант, створений для єдиної людини в світі.
  • Лист в майбутнє. Напишіть коханій людині послання, відкрити яке він повинен на наступному сімейному ювілеї. І не забудьте, що третя річниця називається шкіряною .

Паперові сюрпризи для коханої. Що подарувати дружині на другу річницю весілля

Здивуйте і порадуйте господиню вашого сімейного вогнища, не забувши обдарувати її в цей пам'ятний для неї день. Чоловікам, які не забувають про річниці весілля, жінки готові пробачити дуже багато!

Що приємно буде отримати дружині і нескладно вибрати чоловікові?

  • Подарунковий сертифікат. Куди? Тут орієнтуйтеся на свій гаманець і смаки вашої дружини. SPA-салон, ювелірний магазин, модний бутик - в будь-якому випадку, ви зробите дружині приємний сюрприз і позбавите себе від болісного вибору і боязні не догодити.
  • Книга для запису кулінарних рецептів, якщо вона красиво оформлена і піднесена з поцілунком і схилянням перед її вмінням готувати, безсумнівно, обрадує будь-яку господиня.
  • Набори для паперового творчості. Багато жінок в хвилини дозвілля із задоволенням віддаються магії квілінгу, декупажу, виготовлення пап'є-маше і інших видів рукоділля, пов'язаного з папером. А ще є кракелюр, орігамі, аплікація, скрапбукінг ...
  • Скетч-бук для любительок малювання. Можна і альбом, але скетч-бук вишуканіше і оригінальніше.
  • Розфарбування «антистрес». Красиві химерні зображення, які треба заштрихувати або розфарбувати, допомагають заспокоїтися, налаштовують на медитативний лад, створюють піднесений настрій.
  • Блокноти для саморозвитку. Це останній тренд в світі психології творчості. На сторінках блокнотів серії «Знищ мене» і «Відкрий світ заново» містяться цікаві та неординарні завдання, які допоможуть новими очима оцінити навколишню дійсність, скинути владу стереотипів і просто отримати порцію задоволення і гарного настрою.
  • Пазли - улюблене багатьма жінками заняття, що відволікає від негативних думок і бажання з'їсти неврахований бутербродик. Виберіть пазли не менше, ніж з 1000 елементів, з красивою картинкою, а ще цікавіше замовити індивідуальний паззл по фотографії.
  • Самоклеящаяся картинка на стіну або на холодильник. Прикрасить і освіжить інтер'єр, головне, вибрати відповідне зображення.
  • Фотошпалери, якщо у вашому будинку є куточок, намічений для перетворення, і ви готові допомогти в їх поклейки.
  • Паперова упаковка для будь-якого обраного вами подарунка автоматично перетворить його в відповідає тематиці свята.

Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?

Якщо ваш уважний чоловік не залишає вас без подарунків на сімейні дати, то і вам не личить відставати! Ну, а чоловіча забудькуватість - привід для того, щоб самій стати законодавицею сімейних традицій. Вручите коханому в день паперової весілля приємний сюрприз, і він в боргу не залишиться.

А вибрати є з чого.

  • Діловий щоденник, планер, щоденник. Завжди необхідний чоловікові будь-якої професії. Можна вигравіювати на обкладинці його ім'я або пам'ятні слова.
  • Канцелярський набір. Не зовсім папір, але призначений він для письма на папері! Цілком вдалий супутній варіант.
  • Портмоне. З тієї ж причини, що і вище: в ньому зручно зберігати папери, особисті документи.
  • Обкладинка для паспорта гідно підкреслить важливий паперовий документ власника.
  • Дружній шарж по фотографії. Замовити такий подарунок можна в інтернеті. Є і програми, що дозволяють створити його самостійно, а потім роздрукувати. Чоловіки люблять теплі дружні кепкування.
  • Подарунки з приколами: якщо почуття гумору у улюбленого на висоті, можна пошукати в відповідних магазинах сувенірну туалетний папір з цікавими малюнками, наприклад, у вигляді грошових купюр або фруктів.
  • Географічна карта світу: чомусь багато чоловіків зізнаються, що з дитинства мріяли про подібний прикрасі для стіни своєї кімнати.
  • Набір гральних карт, якщо подібне проведення часу в родині вітається.
  • Атлас або карти автомобільних доріг, якщо багато часу проводиться в автомобільних роз'їздах.
  • Пачка фотопаперу чи паперу для принтера: не цілком романтично, зате практично і корисно.
  • Паперовий «торт»: часточки красиво оформленого торта з картону є міні-коробочки, в кожну з яких можна покласти маленький приємний сюрприз: цукерку, запальничку, міні-дезодорант, сувенірну пляшку з алкоголем і т.п.
  • «100 причин, чому я люблю тебе» - незмінно популярний жіночий подарунок, коли в шкатулку або банку складається відповідна кількість записочок-паперових рулонів з міні-зізнаннями.
  • Чекова книжка бажань радує чоловіків можливостями, які готова надати в якості подарунка любляча дружина: «Мийка авто», «Романтична вечеря», «Приватний танець» і навіть індульгенцію «Прощення»!

Близько радують молоду сім'ю. Що подарувати друзям

Якщо ви запрошені на цей сімейне свято або просто згадали про приємну датою, прийдешньої у хороших друзів, не відмовляйте собі в задоволенні піднести тематичний подарунок. Можна, не затрачаючи значних коштів і зусиль, вибрати вдалий презент, який доставить радість вашим близьким і в основі якого буде папір як головна тема дня.

Негласне правило - на весільні річниці друзі і близькі не повинні дарувати подружжю роздільних подарунків. Дар повинен призначатися сім'ї як єдиного і неподільного цілого, така вже специфіка цих святкових дат.

Вибираємо!

  • Альбом для фотографій. Напевно в сім'ї за пару років накопичився значний фотоархів, який ще більше поповниться з народженням малюка, так що такий подарунок ніколи не буде зайвим.
  • Календар. Можна, звичайно, придбати звичайний настінний або настільний календар з красивими зображеннями. Але якщо у вас є фотографії пари або ви можете заздалегідь взяти їх на час під слушним приводом, тобто можливість створення ексклюзивної пам'ятної речі, яка буде зберігатися в родині довго, нагадуючи про вашу увагу.
  • Квитки в кіно або театр. Дайте можливість подружжю знову відчути романтику побачення і побути удвох. Якщо в сім'ї є малюк, потрібно подбати про те, щоб в цей вечір подружжя могли його залишити під чиїмось наглядом, в іншому випадку, подарунок може викликати і засмучення. Зате як приємно буде знову опинитися на місцях для поцілунків в останньому ряду або на модному виставі!
  • Сертифікати. Враження давно вважаються прекрасними подарунками, неординарними і зближують. Виберіть такий вид враження, що, на вашу думку, більше підійде молодій парі. Стрибок з парашутом? Хамам? Майстер клас? Парний масаж? Вечеря на даху? Басейн? Варіантів не злічити.
  • Годинники для творчих людей. Цікавий подарунок, що налаштовує на спільну творчість. Настінний годинник з безшумним механізмом виготовлені з щільного картону, в комплекті йдуть спеціальні фломастери, якими потрібно розписати циферблат на власний смак.
  • Настільні ігри. Ця традиція все частіше повертається в сім'ї, де люди вже нагодовані роз'єднувальним могутністю гаджетів. Тому в подарунок можна придбати класичні гри, в яких використовується папір, наприклад, лото, або осучаснені версії улюблених розваг, таких, як «Ерудит», «Монополія», «Меморія», «UNO» або «Мафія».
  • Тост в віршах. Оформіть привітання на красивій листівці і зачитайте, піднявши келих. Тільки не використовуйте готових шаблонів, які набили оскому своєю тривіальність: потрібно творчість від душі!
  • Китайські небесні ліхтарики. Красивий і романтичний звичай запускати палаючі паперові ліхтарики додасть святковий настрій будь-якому вечора, а вже такого - особливо.

Як незвично піднести гроші?

Перше, що спадає на думку в якості паперового подарунка, - це хрусткі купюри, завжди корисні і бажані, але, на жаль, зовсім не оригінальні. Проте, цей подарунок користується незмінною популярністю. А якщо додати в його «презентацію» трохи креативу? Тоді у обдаровує пари залишаться, крім самих грошей, ще й спогади про випробуваному задоволенні під час вручення.

  • Оригінальний конверт. Покладіть гроші в конверт, прикрашений тематичної написом, забавною картинкою, аплікацією або квіллінг. Можна придбати готовий або вкласти в конверт, крім грошей, ще й позитивну енергетику власноручного рукоділля.
  • Повний мішок грошей. Уявляєте, на питання «Що вам піднесли на паперове весілля?» Молодята будуть відповідати: «N подарував цілий мішок грошей!» Поверніть купюри в трубочку і складіть в подарунковий мішечок з полотняної або іншої щільної тканини.
  • Зберігайте гроші в банку. А сама банку може бути, на ваш розсуд, зав'язаною, загорненої, закритою кришкою. Обсяг банки залежить від фінансових можливостей дарувальника.
  • Букет з грошей можна виготовити за ескізом з Інтернету або замовити вмілим майстрам. Але не вибирайте цей спосіб вручення, якщо молода пара трепетно ​​ставиться до порядку, і зім'яті купюри стануть для неї культурним шоком.
  • «Гребіть гроші лопатою!» - добре побажання молодій сім'ї разом з відповідним подарунком: дитячим відерцем, повним купюр, і додається до нього лопаткою.
  • Виріб з грошей. З цього податливого матеріалу можна спорудити все, що прийде в голову і на що вистачить терпіння: від ошатного торта до кораблика з зеленими вітрилами. Будьте обережні, щоб не пошкодити банкноти.
  • Грошовий дощ проллється на того з подружжя, хто лопне повітряна кулька, попередньо наповнений згорнутими в акуратні трубочки грошима і надутий.
  • Грошове дерево.Не так вже й складно зробити його з дерев'яної основи і купюр-листя, а можна розвісити гроші на гілочках кімнатної рослини: такий подарунок завжди доречний в сімейному будинку.

Будь-який подарунок в оригінальній паперовій упаковці

Що б ви не зважилися подарувати, завжди можна створити для презенту «відсилання» до паперової весіллі, упакувавши його в папір. У торгових центрах з послугою упаковки подарунків вам оформлять красивий ошатний згорток, прикрашений бантом. Але можна придумати ще кілька цікавих способів вручення упакованого в папір сюрпризу.

  • Величезний пакунок. Загорніть ваш дар у багато шарів газет або обгорткового паперу. Великий об'ємний подарунок, напевно, здивує обдаровуваних, а кожен знятий шар додасть веселощів і спогадів, якими заповниться вся кімната, перш ніж пара добереться до жаданого подарунка!
  • Коробочкі- «матрьошки». Подарунок покладіть в картонну коробочку. А її - в іншу коробочку, побільше. А ту - в ще більшу. І так далі, скільки вистачить тари. Кожну упаковку можна оригінально оформити і забезпечити гумористичними написами.
  • З наповнювачем. Ємність, в яку ви помістіть подарунок, наповніть нарізаними тонкими смужками різнокольорового гофрованої або крафтового паперу.
  • Паперовий пакет з фото. На замовлення роздруковують будь подарункові пакети з іменами, зображеннями сімейної пари, напутніми побажаннями.
  • Коробочка нестандартної форми. Озброївшись щільним картоном, ножем для паперу, матеріалами для обробки і інтернет-інструкціями, можна виготовити подарункову коробочку самої несподіваної форми: тетраедра, сердечка, багатокутника, квітки.

Який би подарунок ви не вибрали, нехай друга річниця весілля гідно продовжить низку радісних сімейних дат!

Чому «паперова» весілля?
Ви - фанати музичного гурту або футбольного клубу, шанувальники красивих пейзажів або цікавих висловів на абстрактному тлі?
Поетична творчість вам чуже, але ви впевнені, що такий жест буде оцінений?
Що приємно буде отримати дружині і нескладно вибрати чоловікові?
Куди?
Чим паперовим можна здивувати чоловіка на другу річницю?
Стрибок з парашутом?
Хамам?
Майстер клас?
Парний масаж?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com