рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю

  1. Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю...
  2. Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю
  3. Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю
  4. Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю

Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю

ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)   Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років   спільного життя подружжя ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)
Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років спільного життя подружжя . Багато молодят вже відсвяткували не тільки одруження і зелену весілля, але також і ситцеве через рік після одруження, і паперову через два роки подружнього життя. І згідно з давніми традиціями прийшов час відзначити третю річницю спільного життя - шкіряну весілля. Шкіряне весілля - скільки років минуло з моменту одруження ? Згідно з традиціями, шкіряна весілля відзначається через три роки подружнього життя. Чому через 3 роки після одруження відзначається шкіряна весілля, звідки взялася ця назва? З давніх-давен вважалося, що міцність відносин чоловіка і дружини за три роки спільного життя можна порівняти з властивостями шкіри . Наші предки асоціювали цей ювілей подружжя саме з податливим, дуже пластичним, але тим не менш досить міцним матеріалом . Ми розповімо вам, що за старовинними традиціями найкраще подарувати винуватцям торжества , Допоможемо вибрати відповідний сучасний подарунок і кращі поздоровлення з шкіряним весіллям.


За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів через побутових дрібниць , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися "хто з нас головний в сім'ї". Якщо в сім'ї панує гармонія, то з подружніми стосунками цілком можна зробити все те, про що мріялося до одруження . Так і міцну, але еластичну шкіру можна згортати і розтягувати в різні боки, надаючи необхідну форму. Але якщо не забезпечити належний догляд за шкірою і серйозно переборщити з її розтягуванням, то піддатливий матеріал втратить блиску і почне покриватися тріщинами , А потім в кінці кінців лопне. Тому і чоловікові і дружині слід прислухатися до думки один одного, піклуватися і завжди берегти сімейне вогнище від неприємностей разом.
згідно давніх традицій наших предків , Багаж взаємних претензій, образ, чвари через побутових проблем треба залишити в минулому і не в якому разі не брати в новий етап шлюбу після шкіряного весілля. Як раніше говорили: "хороша кажана весілля, всі біди і напасті позаду, любов та радість на століття тепер нерозлучним подружжю буде!"
ЯК ВІДСВЯТКУВАТИ Шкіряне весілля з дотриманням старовинних ТРАДИЦІЙ?
Раніше для святкування шкіряного весілля жінки пекли здобні і приємні на смак пісочний печива , Яким надавали форму у вигляді різних тварин - фігури корів, овечок, кіз, свиней , кроликів, баранчиків . Символічна цінність таких кондитерських виробів в тому, що домашні тварини не тільки дають людині корисні продукти харчування, а й шкіру - матеріал для посуду, одягу і різних аксесуарів для подарунків .
Крім смачного печива, на святковий стіл один з батьків батьки подружжя урочисто ставить запашний, тільки що спечений дбайливими батьківськими руками коровай з житнього хліба в честь 3 річниці весілля своїх дітей. Випечений для шкіряного весілля своїми руками житній хліб - символ сімейного затишку і міцний взаємозв'язок між подружжям, їх батьками, родичами і близькими друзями.
Перед шкіряним весіллям треба обов'язково розіслати запрошення листівки друзям і рідним . за традиції , Ті родичі і друзі, які з різних причин не зможуть бути присутніми на святкуванні 3 річниці весілля подружжя, надсилають (або передають з кимось із близьких) символізують любов два яблука яскраво-червоного кольору, які, згідно з повір'ями, можуть надати силу, оздоровити людину і позбавити від хвороб і бід .
Приїхавши на шкіряну весілля гостей обоє радо зустрічають на порозі зі словами "Ласкаво просимо, ласкаво просимо!"
Ще одна кумедна традиція, якої часто дотримуються на третю річницю весілля після застілля - всі гості розбивають по тарілці , Бажаючи любові, щастя і здоров'я дружній родині . Чим більше осколків тарілки на підлозі виявиться, тим міцніше і щасливішим буде сім'я .
ПРИВІТАННЯ З ШКІРЯНОГО весіллям (ВІРШІ І ПРОЗА)
* Ось уже 3 роки ви йдете разом, рука об руку, по нелегкому і тернистому, але щасливому шляху сімейного життя. За минулі роки сталося багато подій - як радісних, так і сумних. Від щирого серця бажаємо, щоб в наступні роки подружнього життя, ваше сімейне вогнище бачив тільки щасливі, тільки радісні події у вашому спільному житті і в долі ваших дітей ! Вітаємо з третьою річницею подружнього життя! Хай живе дружна шкіряна весілля !
* Ось і пролетіли непомітно 3 роки вашого подружнього життя. За ці роки ваші відносини пройшли випробування на міцність і ви добре дізналися подружнє життя з різних сторін. День за днем здійснювалися різні події у вашій родині - і приємні і не дуже, але ваші сімейні узи тільки міцніли і через три роки ви стоїте перед нами разом - щасливі і закохані один в одного!
Не дарма наші предки назвали трирічну річницю подружнього життя шкіряним весіллям, підкреслюючи важливість міцних уз і гнучкість у відносинах. Можна сказати, що становлення міцної і дружної сім'ї пройшло успішно і попереду будуть тільки щасливий час взаєморозуміння. Бажаємо вам щастя, здоров'я, довгі роки щасливого сімейного життя в любові і гармонії! Зростайте і виховуйте дітей і найголовніше - намагайтеся завжди вислуховувати думки і побажання один одного!
* Дорогі подружжя! У цей урочистий день - 3 річницю весілля, від щирого серця бажаємо вам довголіття, здоров'я, щоб горе і хвороби завжди обходили ваш дружний і щасливий сімейне вогнище стороною! Бажаємо, щоб всі ваші родичі, друзі і хороші знайомі дарували вам посмішки і радісний сміх, відданість, щастя, турботу і щоб в ваших гарячих і люблячих серцях завжди панували вічна весна і умиротворення! Хай живе шкіряна весілля! Хай живуть люблячі один одного чоловік і жінка!
Отже, шкіряна весілля вже не за горами і пора вибрати відповідні вірші для 3 річниці одруження.
ПРИВІТАННЯ В СТИХАХ НА Шкіряне весілля
За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів   через побутових дрібниць   , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися хто з нас головний в сім'ї
Шкіряне весілля - кращі вірші для батьків, гостей і подружжя.
ЩО НАЗВАТИ НА Шкіряне весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Як вибрати відповідний подарунок на шкіряну весілля? Бажано піднести ювілярам на третю річницю весілля подарунок з легко вгадується підтекстом побажання . наприклад, подарувати подружжю по парі зроблених своїми руками затишних шкіряних тапочок - побажати спокій і домашній затишок. А якщо подарувати розкішний шкіряна валіза - побажати подружжю романтичний відпочинок, відправившись подалі від суєти і побутових турбот. Оригінальний подарунок на шкіряну весілля - шкіряний чохол для планшета з вишитим своїми руками ім'ям винуватця торжества.

Останнім часом багато дарують подружжю на шкіряну весілля витончені іграшки зі шкіри . наприклад, фігурки зі шкіри у вигляді тварин, легкі і приємні на дотик, можуть прикрасити інтер'єр спальні подружжя, а потаємні кишеньки в цих сувенірах можуть послужити місцем для зберігання прикрас або грошей. Є старовинна традиція - в момент вручення подарунка на 3 річницю весілля, обсипати винуватців торжества припасеним житнім зерном, щоб сім'я була багатою і удача ніколи не відверталася в фінансових питаннях . Отже, що дарувати на шкіряну весілля подружжю?
Що можна подарувати чоловікові на шкіряну весілля:
- стильна запальничка в шкіряному обрамленні (або в шкіряному чехольчике);
- витончене шкіряне портмоне або сучасний гаманець зі шкіри з ключницею;
- для рибальських приладь шкіряну сумку з кишеньками (якщо чоловік - рибалка);

- чудовий подарунок на 3 річницю весілля - стильний шкіряний чохол під модель телефону чоловіка;
- шкіряний одяг і аксесуари (куртка, рукавички, ремінь або пояс , Барсетка);
- модний портфель зі шкіри.
- до дня шкіряного весілля ви можете замовити обтяжку салону автомобіля чоловіка дорогою шкірою (але до цього треба ненав'язливо поцікавитися, чи подобається чоловікові шкіряний салон в особистому автомобілі )
Що можна подарувати дружині на шкіряну весілля:
- витончену дамську сумочку зі шкіри (поцікавтеся, одяг і аксесуари яких марок вона вважає за краще);
- подарункову карту на придбання модних жіночих шкіряних чобіт або туфель (краще взуття для дружини самому не купувати до примірки);

- шкіряні рукавички і стильний ремінець на куртку або пальто;
- красиві жіночі шкіряну куртку (але перед покупкою куртки домовтеся в магазині, що зможете поміняти куртку, якщо вона не підійде дружині по розміру або їй не сподобається фасон);
- відвідування СПА-салону і сеанси процедур оздоровчого масажу ( ці подарунки можна презентувати як доповнення до перерахованих вище).

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю

ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)   Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років   спільного життя подружжя ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)
Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років спільного життя подружжя . Багато молодят вже відсвяткували не тільки одруження і зелену весілля, але також і ситцеве через рік після одруження, і паперову через два роки подружнього життя. І згідно з давніми традиціями прийшов час відзначити третю річницю спільного життя - шкіряну весілля. Шкіряне весілля - скільки років минуло з моменту одруження ? Згідно з традиціями, шкіряна весілля відзначається через три роки подружнього життя. Чому через 3 роки після одруження відзначається шкіряна весілля, звідки взялася ця назва? З давніх-давен вважалося, що міцність відносин чоловіка і дружини за три роки спільного життя можна порівняти з властивостями шкіри . Наші предки асоціювали цей ювілей подружжя саме з податливим, дуже пластичним, але тим не менш досить міцним матеріалом . Ми розповімо вам, що за старовинними традиціями найкраще подарувати винуватцям торжества , Допоможемо вибрати відповідний сучасний подарунок і кращі поздоровлення з шкіряним весіллям.


За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів через побутових дрібниць , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися "хто з нас головний в сім'ї". Якщо в сім'ї панує гармонія, то з подружніми стосунками цілком можна зробити все те, про що мріялося до одруження . Так і міцну, але еластичну шкіру можна згортати і розтягувати в різні боки, надаючи необхідну форму. Але якщо не забезпечити належний догляд за шкірою і серйозно переборщити з її розтягуванням, то піддатливий матеріал втратить блиску і почне покриватися тріщинами , А потім в кінці кінців лопне. Тому і чоловікові і дружині слід прислухатися до думки один одного, піклуватися і завжди берегти сімейне вогнище від неприємностей разом.
згідно давніх традицій наших предків , Багаж взаємних претензій, образ, чвари через побутових проблем треба залишити в минулому і не в якому разі не брати в новий етап шлюбу після шкіряного весілля. Як раніше говорили: "хороша кажана весілля, всі біди і напасті позаду, любов та радість на століття тепер нерозлучним подружжю буде!"
ЯК ВІДСВЯТКУВАТИ Шкіряне весілля з дотриманням старовинних ТРАДИЦІЙ?
Раніше для святкування шкіряного весілля жінки пекли здобні і приємні на смак пісочний печива , Яким надавали форму у вигляді різних тварин - фігури корів, овечок, кіз, свиней , кроликів, баранчиків . Символічна цінність таких кондитерських виробів в тому, що домашні тварини не тільки дають людині корисні продукти харчування, а й шкіру - матеріал для посуду, одягу і різних аксесуарів для подарунків .
Крім смачного печива, на святковий стіл один з батьків батьки подружжя урочисто ставить запашний, тільки що спечений дбайливими батьківськими руками коровай з житнього хліба в честь 3 річниці весілля своїх дітей. Випечений для шкіряного весілля своїми руками житній хліб - символ сімейного затишку і міцний взаємозв'язок між подружжям, їх батьками, родичами і близькими друзями.
Перед шкіряним весіллям треба обов'язково розіслати запрошення листівки друзям і рідним . за традиції , Ті родичі і друзі, які з різних причин не зможуть бути присутніми на святкуванні 3 річниці весілля подружжя, надсилають (або передають з кимось із близьких) символізують любов два яблука яскраво-червоного кольору, які, згідно з повір'ями, можуть надати силу, оздоровити людину і позбавити від хвороб і бід .
Приїхавши на шкіряну весілля гостей обоє радо зустрічають на порозі зі словами "Ласкаво просимо, ласкаво просимо!"
Ще одна кумедна традиція, якої часто дотримуються на третю річницю весілля після застілля - всі гості розбивають по тарілці , Бажаючи любові, щастя і здоров'я дружній родині . Чим більше осколків тарілки на підлозі виявиться, тим міцніше і щасливішим буде сім'я .
ПРИВІТАННЯ З ШКІРЯНОГО весіллям (ВІРШІ І ПРОЗА)
* Ось уже 3 роки ви йдете разом, рука об руку, по нелегкому і тернистому, але щасливому шляху сімейного життя. За минулі роки сталося багато подій - як радісних, так і сумних. Від щирого серця бажаємо, щоб в наступні роки подружнього життя, ваше сімейне вогнище бачив тільки щасливі, тільки радісні події у вашому спільному житті і в долі ваших дітей ! Вітаємо з третьою річницею подружнього життя! Хай живе дружна шкіряна весілля !
* Ось і пролетіли непомітно 3 роки вашого подружнього життя. За ці роки ваші відносини пройшли випробування на міцність і ви добре дізналися подружнє життя з різних сторін. День за днем здійснювалися різні події у вашій родині - і приємні і не дуже, але ваші сімейні узи тільки міцніли і через три роки ви стоїте перед нами разом - щасливі і закохані один в одного!
Не дарма наші предки назвали трирічну річницю подружнього життя шкіряним весіллям, підкреслюючи важливість міцних уз і гнучкість у відносинах. Можна сказати, що становлення міцної і дружної сім'ї пройшло успішно і попереду будуть тільки щасливий час взаєморозуміння. Бажаємо вам щастя, здоров'я, довгі роки щасливого сімейного життя в любові і гармонії! Зростайте і виховуйте дітей і найголовніше - намагайтеся завжди вислуховувати думки і побажання один одного!
* Дорогі подружжя! У цей урочистий день - 3 річницю весілля, від щирого серця бажаємо вам довголіття, здоров'я, щоб горе і хвороби завжди обходили ваш дружний і щасливий сімейне вогнище стороною! Бажаємо, щоб всі ваші родичі, друзі і хороші знайомі дарували вам посмішки і радісний сміх, відданість, щастя, турботу і щоб в ваших гарячих і люблячих серцях завжди панували вічна весна і умиротворення! Хай живе шкіряна весілля! Хай живуть люблячі один одного чоловік і жінка!
Отже, шкіряна весілля вже не за горами і пора вибрати відповідні вірші для 3 річниці одруження.
ПРИВІТАННЯ В СТИХАХ НА Шкіряне весілля
За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів   через побутових дрібниць   , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися хто з нас головний в сім'ї
Шкіряне весілля - кращі вірші для батьків, гостей і подружжя.
ЩО НАЗВАТИ НА Шкіряне весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Як вибрати відповідний подарунок на шкіряну весілля? Бажано піднести ювілярам на третю річницю весілля подарунок з легко вгадується підтекстом побажання . наприклад, подарувати подружжю по парі зроблених своїми руками затишних шкіряних тапочок - побажати спокій і домашній затишок. А якщо подарувати розкішний шкіряна валіза - побажати подружжю романтичний відпочинок, відправившись подалі від суєти і побутових турбот. Оригінальний подарунок на шкіряну весілля - шкіряний чохол для планшета з вишитим своїми руками ім'ям винуватця торжества.

Останнім часом багато дарують подружжю на шкіряну весілля витончені іграшки зі шкіри . наприклад, фігурки зі шкіри у вигляді тварин, легкі і приємні на дотик, можуть прикрасити інтер'єр спальні подружжя, а потаємні кишеньки в цих сувенірах можуть послужити місцем для зберігання прикрас або грошей. Є старовинна традиція - в момент вручення подарунка на 3 річницю весілля, обсипати винуватців торжества припасеним житнім зерном, щоб сім'я була багатою і удача ніколи не відверталася в фінансових питаннях . Отже, що дарувати на шкіряну весілля подружжю?
Що можна подарувати чоловікові на шкіряну весілля:
- стильна запальничка в шкіряному обрамленні (або в шкіряному чехольчике);
- витончене шкіряне портмоне або сучасний гаманець зі шкіри з ключницею;
- для рибальських приладь шкіряну сумку з кишеньками (якщо чоловік - рибалка);

- чудовий подарунок на 3 річницю весілля - стильний шкіряний чохол під модель телефону чоловіка;
- шкіряний одяг і аксесуари (куртка, рукавички, ремінь або пояс , Барсетка);
- модний портфель зі шкіри.
- до дня шкіряного весілля ви можете замовити обтяжку салону автомобіля чоловіка дорогою шкірою (але до цього треба ненав'язливо поцікавитися, чи подобається чоловікові шкіряний салон в особистому автомобілі )
Що можна подарувати дружині на шкіряну весілля:
- витончену дамську сумочку зі шкіри (поцікавтеся, одяг і аксесуари яких марок вона вважає за краще);
- подарункову карту на придбання модних жіночих шкіряних чобіт або туфель (краще взуття для дружини самому не купувати до примірки);

- шкіряні рукавички і стильний ремінець на куртку або пальто;
- красиві жіночі шкіряну куртку (але перед покупкою куртки домовтеся в магазині, що зможете поміняти куртку, якщо вона не підійде дружині по розміру або їй не сподобається фасон);
- відвідування СПА-салону і сеанси процедур оздоровчого масажу ( ці подарунки можна презентувати як доповнення до перерахованих вище).

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю

ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)   Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років   спільного життя подружжя ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)
Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років спільного життя подружжя . Багато молодят вже відсвяткували не тільки одруження і зелену весілля, але також і ситцеве через рік після одруження, і паперову через два роки подружнього життя. І згідно з давніми традиціями прийшов час відзначити третю річницю спільного життя - шкіряну весілля. Шкіряне весілля - скільки років минуло з моменту одруження ? Згідно з традиціями, шкіряна весілля відзначається через три роки подружнього життя. Чому через 3 роки після одруження відзначається шкіряна весілля, звідки взялася ця назва? З давніх-давен вважалося, що міцність відносин чоловіка і дружини за три роки спільного життя можна порівняти з властивостями шкіри . Наші предки асоціювали цей ювілей подружжя саме з податливим, дуже пластичним, але тим не менш досить міцним матеріалом . Ми розповімо вам, що за старовинними традиціями найкраще подарувати винуватцям торжества , Допоможемо вибрати відповідний сучасний подарунок і кращі поздоровлення з шкіряним весіллям.


За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів через побутових дрібниць , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися "хто з нас головний в сім'ї". Якщо в сім'ї панує гармонія, то з подружніми стосунками цілком можна зробити все те, про що мріялося до одруження . Так і міцну, але еластичну шкіру можна згортати і розтягувати в різні боки, надаючи необхідну форму. Але якщо не забезпечити належний догляд за шкірою і серйозно переборщити з її розтягуванням, то піддатливий матеріал втратить блиску і почне покриватися тріщинами , А потім в кінці кінців лопне. Тому і чоловікові і дружині слід прислухатися до думки один одного, піклуватися і завжди берегти сімейне вогнище від неприємностей разом.
згідно давніх традицій наших предків , Багаж взаємних претензій, образ, чвари через побутових проблем треба залишити в минулому і не в якому разі не брати в новий етап шлюбу після шкіряного весілля. Як раніше говорили: "хороша кажана весілля, всі біди і напасті позаду, любов та радість на століття тепер нерозлучним подружжю буде!"
ЯК ВІДСВЯТКУВАТИ Шкіряне весілля з дотриманням старовинних ТРАДИЦІЙ?
Раніше для святкування шкіряного весілля жінки пекли здобні і приємні на смак пісочний печива , Яким надавали форму у вигляді різних тварин - фігури корів, овечок, кіз, свиней , кроликів, баранчиків . Символічна цінність таких кондитерських виробів в тому, що домашні тварини не тільки дають людині корисні продукти харчування, а й шкіру - матеріал для посуду, одягу і різних аксесуарів для подарунків .
Крім смачного печива, на святковий стіл один з батьків батьки подружжя урочисто ставить запашний, тільки що спечений дбайливими батьківськими руками коровай з житнього хліба в честь 3 річниці весілля своїх дітей. Випечений для шкіряного весілля своїми руками житній хліб - символ сімейного затишку і міцний взаємозв'язок між подружжям, їх батьками, родичами і близькими друзями.
Перед шкіряним весіллям треба обов'язково розіслати запрошення листівки друзям і рідним . за традиції , Ті родичі і друзі, які з різних причин не зможуть бути присутніми на святкуванні 3 річниці весілля подружжя, надсилають (або передають з кимось із близьких) символізують любов два яблука яскраво-червоного кольору, які, згідно з повір'ями, можуть надати силу, оздоровити людину і позбавити від хвороб і бід .
Приїхавши на шкіряну весілля гостей обоє радо зустрічають на порозі зі словами "Ласкаво просимо, ласкаво просимо!"
Ще одна кумедна традиція, якої часто дотримуються на третю річницю весілля після застілля - всі гості розбивають по тарілці , Бажаючи любові, щастя і здоров'я дружній родині . Чим більше осколків тарілки на підлозі виявиться, тим міцніше і щасливішим буде сім'я .
ПРИВІТАННЯ З ШКІРЯНОГО весіллям (ВІРШІ І ПРОЗА)
* Ось уже 3 роки ви йдете разом, рука об руку, по нелегкому і тернистому, але щасливому шляху сімейного життя. За минулі роки сталося багато подій - як радісних, так і сумних. Від щирого серця бажаємо, щоб в наступні роки подружнього життя, ваше сімейне вогнище бачив тільки щасливі, тільки радісні події у вашому спільному житті і в долі ваших дітей ! Вітаємо з третьою річницею подружнього життя! Хай живе дружна шкіряна весілля !
* Ось і пролетіли непомітно 3 роки вашого подружнього життя. За ці роки ваші відносини пройшли випробування на міцність і ви добре дізналися подружнє життя з різних сторін. День за днем здійснювалися різні події у вашій родині - і приємні і не дуже, але ваші сімейні узи тільки міцніли і через три роки ви стоїте перед нами разом - щасливі і закохані один в одного!
Не дарма наші предки назвали трирічну річницю подружнього життя шкіряним весіллям, підкреслюючи важливість міцних уз і гнучкість у відносинах. Можна сказати, що становлення міцної і дружної сім'ї пройшло успішно і попереду будуть тільки щасливий час взаєморозуміння. Бажаємо вам щастя, здоров'я, довгі роки щасливого сімейного життя в любові і гармонії! Зростайте і виховуйте дітей і найголовніше - намагайтеся завжди вислуховувати думки і побажання один одного!
* Дорогі подружжя! У цей урочистий день - 3 річницю весілля, від щирого серця бажаємо вам довголіття, здоров'я, щоб горе і хвороби завжди обходили ваш дружний і щасливий сімейне вогнище стороною! Бажаємо, щоб всі ваші родичі, друзі і хороші знайомі дарували вам посмішки і радісний сміх, відданість, щастя, турботу і щоб в ваших гарячих і люблячих серцях завжди панували вічна весна і умиротворення! Хай живе шкіряна весілля! Хай живуть люблячі один одного чоловік і жінка!
Отже, шкіряна весілля вже не за горами і пора вибрати відповідні вірші для 3 річниці одруження.
ПРИВІТАННЯ В СТИХАХ НА Шкіряне весілля
За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів   через побутових дрібниць   , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися хто з нас головний в сім'ї
Шкіряне весілля - кращі вірші для батьків, гостей і подружжя.
ЩО НАЗВАТИ НА Шкіряне весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Як вибрати відповідний подарунок на шкіряну весілля? Бажано піднести ювілярам на третю річницю весілля подарунок з легко вгадується підтекстом побажання . наприклад, подарувати подружжю по парі зроблених своїми руками затишних шкіряних тапочок - побажати спокій і домашній затишок. А якщо подарувати розкішний шкіряна валіза - побажати подружжю романтичний відпочинок, відправившись подалі від суєти і побутових турбот. Оригінальний подарунок на шкіряну весілля - шкіряний чохол для планшета з вишитим своїми руками ім'ям винуватця торжества.

Останнім часом багато дарують подружжю на шкіряну весілля витончені іграшки зі шкіри . наприклад, фігурки зі шкіри у вигляді тварин, легкі і приємні на дотик, можуть прикрасити інтер'єр спальні подружжя, а потаємні кишеньки в цих сувенірах можуть послужити місцем для зберігання прикрас або грошей. Є старовинна традиція - в момент вручення подарунка на 3 річницю весілля, обсипати винуватців торжества припасеним житнім зерном, щоб сім'я була багатою і удача ніколи не відверталася в фінансових питаннях . Отже, що дарувати на шкіряну весілля подружжю?
Що можна подарувати чоловікові на шкіряну весілля:
- стильна запальничка в шкіряному обрамленні (або в шкіряному чехольчике);
- витончене шкіряне портмоне або сучасний гаманець зі шкіри з ключницею;
- для рибальських приладь шкіряну сумку з кишеньками (якщо чоловік - рибалка);

- чудовий подарунок на 3 річницю весілля - стильний шкіряний чохол під модель телефону чоловіка;
- шкіряний одяг і аксесуари (куртка, рукавички, ремінь або пояс , Барсетка);
- модний портфель зі шкіри.
- до дня шкіряного весілля ви можете замовити обтяжку салону автомобіля чоловіка дорогою шкірою (але до цього треба ненав'язливо поцікавитися, чи подобається чоловікові шкіряний салон в особистому автомобілі )
Що можна подарувати дружині на шкіряну весілля:
- витончену дамську сумочку зі шкіри (поцікавтеся, одяг і аксесуари яких марок вона вважає за краще);
- подарункову карту на придбання модних жіночих шкіряних чобіт або туфель (краще взуття для дружини самому не купувати до примірки);

- шкіряні рукавички і стильний ремінець на куртку або пальто;
- красиві жіночі шкіряну куртку (але перед покупкою куртки домовтеся в магазині, що зможете поміняти куртку, якщо вона не підійде дружині по розміру або їй не сподобається фасон);
- відвідування СПА-салону і сеанси процедур оздоровчого масажу ( ці подарунки можна презентувати як доповнення до перерахованих вище).

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю

ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)   Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років   спільного життя подружжя ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)
Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років спільного життя подружжя . Багато молодят вже відсвяткували не тільки одруження і зелену весілля, але також і ситцеве через рік після одруження, і паперову через два роки подружнього життя. І згідно з давніми традиціями прийшов час відзначити третю річницю спільного життя - шкіряну весілля. Шкіряне весілля - скільки років минуло з моменту одруження ? Згідно з традиціями, шкіряна весілля відзначається через три роки подружнього життя. Чому через 3 роки після одруження відзначається шкіряна весілля, звідки взялася ця назва? З давніх-давен вважалося, що міцність відносин чоловіка і дружини за три роки спільного життя можна порівняти з властивостями шкіри . Наші предки асоціювали цей ювілей подружжя саме з податливим, дуже пластичним, але тим не менш досить міцним матеріалом . Ми розповімо вам, що за старовинними традиціями найкраще подарувати винуватцям торжества , Допоможемо вибрати відповідний сучасний подарунок і кращі поздоровлення з шкіряним весіллям.


За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів через побутових дрібниць , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися "хто з нас головний в сім'ї". Якщо в сім'ї панує гармонія, то з подружніми стосунками цілком можна зробити все те, про що мріялося до одруження . Так і міцну, але еластичну шкіру можна згортати і розтягувати в різні боки, надаючи необхідну форму. Але якщо не забезпечити належний догляд за шкірою і серйозно переборщити з її розтягуванням, то піддатливий матеріал втратить блиску і почне покриватися тріщинами , А потім в кінці кінців лопне. Тому і чоловікові і дружині слід прислухатися до думки один одного, піклуватися і завжди берегти сімейне вогнище від неприємностей разом.
згідно давніх традицій наших предків , Багаж взаємних претензій, образ, чвари через побутових проблем треба залишити в минулому і не в якому разі не брати в новий етап шлюбу після шкіряного весілля. Як раніше говорили: "хороша кажана весілля, всі біди і напасті позаду, любов та радість на століття тепер нерозлучним подружжю буде!"
ЯК ВІДСВЯТКУВАТИ Шкіряне весілля з дотриманням старовинних ТРАДИЦІЙ?
Раніше для святкування шкіряного весілля жінки пекли здобні і приємні на смак пісочний печива , Яким надавали форму у вигляді різних тварин - фігури корів, овечок, кіз, свиней , кроликів, баранчиків . Символічна цінність таких кондитерських виробів в тому, що домашні тварини не тільки дають людині корисні продукти харчування, а й шкіру - матеріал для посуду, одягу і різних аксесуарів для подарунків .
Крім смачного печива, на святковий стіл один з батьків батьки подружжя урочисто ставить запашний, тільки що спечений дбайливими батьківськими руками коровай з житнього хліба в честь 3 річниці весілля своїх дітей. Випечений для шкіряного весілля своїми руками житній хліб - символ сімейного затишку і міцний взаємозв'язок між подружжям, їх батьками, родичами і близькими друзями.
Перед шкіряним весіллям треба обов'язково розіслати запрошення листівки друзям і рідним . за традиції , Ті родичі і друзі, які з різних причин не зможуть бути присутніми на святкуванні 3 річниці весілля подружжя, надсилають (або передають з кимось із близьких) символізують любов два яблука яскраво-червоного кольору, які, згідно з повір'ями, можуть надати силу, оздоровити людину і позбавити від хвороб і бід .
Приїхавши на шкіряну весілля гостей обоє радо зустрічають на порозі зі словами "Ласкаво просимо, ласкаво просимо!"
Ще одна кумедна традиція, якої часто дотримуються на третю річницю весілля після застілля - всі гості розбивають по тарілці , Бажаючи любові, щастя і здоров'я дружній родині . Чим більше осколків тарілки на підлозі виявиться, тим міцніше і щасливішим буде сім'я .
ПРИВІТАННЯ З ШКІРЯНОГО весіллям (ВІРШІ І ПРОЗА)
* Ось уже 3 роки ви йдете разом, рука об руку, по нелегкому і тернистому, але щасливому шляху сімейного життя. За минулі роки сталося багато подій - як радісних, так і сумних. Від щирого серця бажаємо, щоб в наступні роки подружнього життя, ваше сімейне вогнище бачив тільки щасливі, тільки радісні події у вашому спільному житті і в долі ваших дітей ! Вітаємо з третьою річницею подружнього життя! Хай живе дружна шкіряна весілля !
* Ось і пролетіли непомітно 3 роки вашого подружнього життя. За ці роки ваші відносини пройшли випробування на міцність і ви добре дізналися подружнє життя з різних сторін. День за днем здійснювалися різні події у вашій родині - і приємні і не дуже, але ваші сімейні узи тільки міцніли і через три роки ви стоїте перед нами разом - щасливі і закохані один в одного!
Не дарма наші предки назвали трирічну річницю подружнього життя шкіряним весіллям, підкреслюючи важливість міцних уз і гнучкість у відносинах. Можна сказати, що становлення міцної і дружної сім'ї пройшло успішно і попереду будуть тільки щасливий час взаєморозуміння. Бажаємо вам щастя, здоров'я, довгі роки щасливого сімейного життя в любові і гармонії! Зростайте і виховуйте дітей і найголовніше - намагайтеся завжди вислуховувати думки і побажання один одного!
* Дорогі подружжя! У цей урочистий день - 3 річницю весілля, від щирого серця бажаємо вам довголіття, здоров'я, щоб горе і хвороби завжди обходили ваш дружний і щасливий сімейне вогнище стороною! Бажаємо, щоб всі ваші родичі, друзі і хороші знайомі дарували вам посмішки і радісний сміх, відданість, щастя, турботу і щоб в ваших гарячих і люблячих серцях завжди панували вічна весна і умиротворення! Хай живе шкіряна весілля! Хай живуть люблячі один одного чоловік і жінка!
Отже, шкіряна весілля вже не за горами і пора вибрати відповідні вірші для 3 річниці одруження.
ПРИВІТАННЯ В СТИХАХ НА Шкіряне весілля
За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів   через побутових дрібниць   , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися хто з нас головний в сім'ї
Шкіряне весілля - кращі вірші для батьків, гостей і подружжя.
ЩО НАЗВАТИ НА Шкіряне весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Як вибрати відповідний подарунок на шкіряну весілля? Бажано піднести ювілярам на третю річницю весілля подарунок з легко вгадується підтекстом побажання . наприклад, подарувати подружжю по парі зроблених своїми руками затишних шкіряних тапочок - побажати спокій і домашній затишок. А якщо подарувати розкішний шкіряна валіза - побажати подружжю романтичний відпочинок, відправившись подалі від суєти і побутових турбот. Оригінальний подарунок на шкіряну весілля - шкіряний чохол для планшета з вишитим своїми руками ім'ям винуватця торжества.

Останнім часом багато дарують подружжю на шкіряну весілля витончені іграшки зі шкіри . наприклад, фігурки зі шкіри у вигляді тварин, легкі і приємні на дотик, можуть прикрасити інтер'єр спальні подружжя, а потаємні кишеньки в цих сувенірах можуть послужити місцем для зберігання прикрас або грошей. Є старовинна традиція - в момент вручення подарунка на 3 річницю весілля, обсипати винуватців торжества припасеним житнім зерном, щоб сім'я була багатою і удача ніколи не відверталася в фінансових питаннях . Отже, що дарувати на шкіряну весілля подружжю?
Що можна подарувати чоловікові на шкіряну весілля:
- стильна запальничка в шкіряному обрамленні (або в шкіряному чехольчике);
- витончене шкіряне портмоне або сучасний гаманець зі шкіри з ключницею;
- для рибальських приладь шкіряну сумку з кишеньками (якщо чоловік - рибалка);

- чудовий подарунок на 3 річницю весілля - стильний шкіряний чохол під модель телефону чоловіка;
- шкіряний одяг і аксесуари (куртка, рукавички, ремінь або пояс , Барсетка);
- модний портфель зі шкіри.
- до дня шкіряного весілля ви можете замовити обтяжку салону автомобіля чоловіка дорогою шкірою (але до цього треба ненав'язливо поцікавитися, чи подобається чоловікові шкіряний салон в особистому автомобілі )
Що можна подарувати дружині на шкіряну весілля:
- витончену дамську сумочку зі шкіри (поцікавтеся, одяг і аксесуари яких марок вона вважає за краще);
- подарункову карту на придбання модних жіночих шкіряних чобіт або туфель (краще взуття для дружини самому не купувати до примірки);

- шкіряні рукавички і стильний ремінець на куртку або пальто;
- красиві жіночі шкіряну куртку (але перед покупкою куртки домовтеся в магазині, що зможете поміняти куртку, якщо вона не підійде дружині по розміру або їй не сподобається фасон);
- відвідування СПА-салону і сеанси процедур оздоровчого масажу ( ці подарунки можна презентувати як доповнення до перерахованих вище).

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

Шкіряне весілля (3 РОКИ) | Подарунок та поздоровлення з шкіряним весіллям | Що подарувати на річницю

ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)   Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років   спільного життя подружжя ГОТОВИМСЯ ДО РІЧНИЦІ ВЕСІЛЛЯ (ШКІРЯНОГО)
Випробування на міцність і сумісність характерів вже далеко позаду після трьох років спільного життя подружжя . Багато молодят вже відсвяткували не тільки одруження і зелену весілля, але також і ситцеве через рік після одруження, і паперову через два роки подружнього життя. І згідно з давніми традиціями прийшов час відзначити третю річницю спільного життя - шкіряну весілля. Шкіряне весілля - скільки років минуло з моменту одруження ? Згідно з традиціями, шкіряна весілля відзначається через три роки подружнього життя. Чому через 3 роки після одруження відзначається шкіряна весілля, звідки взялася ця назва? З давніх-давен вважалося, що міцність відносин чоловіка і дружини за три роки спільного життя можна порівняти з властивостями шкіри . Наші предки асоціювали цей ювілей подружжя саме з податливим, дуже пластичним, але тим не менш досить міцним матеріалом . Ми розповімо вам, що за старовинними традиціями найкраще подарувати винуватцям торжества , Допоможемо вибрати відповідний сучасний подарунок і кращі поздоровлення з шкіряним весіллям.


За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів через побутових дрібниць , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися "хто з нас головний в сім'ї". Якщо в сім'ї панує гармонія, то з подружніми стосунками цілком можна зробити все те, про що мріялося до одруження . Так і міцну, але еластичну шкіру можна згортати і розтягувати в різні боки, надаючи необхідну форму. Але якщо не забезпечити належний догляд за шкірою і серйозно переборщити з її розтягуванням, то піддатливий матеріал втратить блиску і почне покриватися тріщинами , А потім в кінці кінців лопне. Тому і чоловікові і дружині слід прислухатися до думки один одного, піклуватися і завжди берегти сімейне вогнище від неприємностей разом.
згідно давніх традицій наших предків , Багаж взаємних претензій, образ, чвари через побутових проблем треба залишити в минулому і не в якому разі не брати в новий етап шлюбу після шкіряного весілля. Як раніше говорили: "хороша кажана весілля, всі біди і напасті позаду, любов та радість на століття тепер нерозлучним подружжю буде!"
ЯК ВІДСВЯТКУВАТИ Шкіряне весілля з дотриманням старовинних ТРАДИЦІЙ?
Раніше для святкування шкіряного весілля жінки пекли здобні і приємні на смак пісочний печива , Яким надавали форму у вигляді різних тварин - фігури корів, овечок, кіз, свиней , кроликів, баранчиків . Символічна цінність таких кондитерських виробів в тому, що домашні тварини не тільки дають людині корисні продукти харчування, а й шкіру - матеріал для посуду, одягу і різних аксесуарів для подарунків .
Крім смачного печива, на святковий стіл один з батьків батьки подружжя урочисто ставить запашний, тільки що спечений дбайливими батьківськими руками коровай з житнього хліба в честь 3 річниці весілля своїх дітей. Випечений для шкіряного весілля своїми руками житній хліб - символ сімейного затишку і міцний взаємозв'язок між подружжям, їх батьками, родичами і близькими друзями.
Перед шкіряним весіллям треба обов'язково розіслати запрошення листівки друзям і рідним . за традиції , Ті родичі і друзі, які з різних причин не зможуть бути присутніми на святкуванні 3 річниці весілля подружжя, надсилають (або передають з кимось із близьких) символізують любов два яблука яскраво-червоного кольору, які, згідно з повір'ями, можуть надати силу, оздоровити людину і позбавити від хвороб і бід .
Приїхавши на шкіряну весілля гостей обоє радо зустрічають на порозі зі словами "Ласкаво просимо, ласкаво просимо!"
Ще одна кумедна традиція, якої часто дотримуються на третю річницю весілля після застілля - всі гості розбивають по тарілці , Бажаючи любові, щастя і здоров'я дружній родині . Чим більше осколків тарілки на підлозі виявиться, тим міцніше і щасливішим буде сім'я .
ПРИВІТАННЯ З ШКІРЯНОГО весіллям (ВІРШІ І ПРОЗА)
* Ось уже 3 роки ви йдете разом, рука об руку, по нелегкому і тернистому, але щасливому шляху сімейного життя. За минулі роки сталося багато подій - як радісних, так і сумних. Від щирого серця бажаємо, щоб в наступні роки подружнього життя, ваше сімейне вогнище бачив тільки щасливі, тільки радісні події у вашому спільному житті і в долі ваших дітей ! Вітаємо з третьою річницею подружнього життя! Хай живе дружна шкіряна весілля !
* Ось і пролетіли непомітно 3 роки вашого подружнього життя. За ці роки ваші відносини пройшли випробування на міцність і ви добре дізналися подружнє життя з різних сторін. День за днем здійснювалися різні події у вашій родині - і приємні і не дуже, але ваші сімейні узи тільки міцніли і через три роки ви стоїте перед нами разом - щасливі і закохані один в одного!
Не дарма наші предки назвали трирічну річницю подружнього життя шкіряним весіллям, підкреслюючи важливість міцних уз і гнучкість у відносинах. Можна сказати, що становлення міцної і дружної сім'ї пройшло успішно і попереду будуть тільки щасливий час взаєморозуміння. Бажаємо вам щастя, здоров'я, довгі роки щасливого сімейного життя в любові і гармонії! Зростайте і виховуйте дітей і найголовніше - намагайтеся завжди вислуховувати думки і побажання один одного!
* Дорогі подружжя! У цей урочистий день - 3 річницю весілля, від щирого серця бажаємо вам довголіття, здоров'я, щоб горе і хвороби завжди обходили ваш дружний і щасливий сімейне вогнище стороною! Бажаємо, щоб всі ваші родичі, друзі і хороші знайомі дарували вам посмішки і радісний сміх, відданість, щастя, турботу і щоб в ваших гарячих і люблячих серцях завжди панували вічна весна і умиротворення! Хай живе шкіряна весілля! Хай живуть люблячі один одного чоловік і жінка!
Отже, шкіряна весілля вже не за горами і пора вибрати відповідні вірші для 3 річниці одруження.
ПРИВІТАННЯ В СТИХАХ НА Шкіряне весілля
За 3 роки подружжя навчилися уникати непотрібних конфліктів   через побутових дрібниць   , Перестали нескінченно з'ясовувати стосунки й сперечатися хто з нас головний в сім'ї
Шкіряне весілля - кращі вірші для батьків, гостей і подружжя.
ЩО НАЗВАТИ НА Шкіряне весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Як вибрати відповідний подарунок на шкіряну весілля? Бажано піднести ювілярам на третю річницю весілля подарунок з легко вгадується підтекстом побажання . наприклад, подарувати подружжю по парі зроблених своїми руками затишних шкіряних тапочок - побажати спокій і домашній затишок. А якщо подарувати розкішний шкіряна валіза - побажати подружжю романтичний відпочинок, відправившись подалі від суєти і побутових турбот. Оригінальний подарунок на шкіряну весілля - шкіряний чохол для планшета з вишитим своїми руками ім'ям винуватця торжества.

Останнім часом багато дарують подружжю на шкіряну весілля витончені іграшки зі шкіри . наприклад, фігурки зі шкіри у вигляді тварин, легкі і приємні на дотик, можуть прикрасити інтер'єр спальні подружжя, а потаємні кишеньки в цих сувенірах можуть послужити місцем для зберігання прикрас або грошей. Є старовинна традиція - в момент вручення подарунка на 3 річницю весілля, обсипати винуватців торжества припасеним житнім зерном, щоб сім'я була багатою і удача ніколи не відверталася в фінансових питаннях . Отже, що дарувати на шкіряну весілля подружжю?
Що можна подарувати чоловікові на шкіряну весілля:
- стильна запальничка в шкіряному обрамленні (або в шкіряному чехольчике);
- витончене шкіряне портмоне або сучасний гаманець зі шкіри з ключницею;
- для рибальських приладь шкіряну сумку з кишеньками (якщо чоловік - рибалка);

- чудовий подарунок на 3 річницю весілля - стильний шкіряний чохол під модель телефону чоловіка;
- шкіряний одяг і аксесуари (куртка, рукавички, ремінь або пояс , Барсетка);
- модний портфель зі шкіри.
- до дня шкіряного весілля ви можете замовити обтяжку салону автомобіля чоловіка дорогою шкірою (але до цього треба ненав'язливо поцікавитися, чи подобається чоловікові шкіряний салон в особистому автомобілі )
Що можна подарувати дружині на шкіряну весілля:
- витончену дамську сумочку зі шкіри (поцікавтеся, одяг і аксесуари яких марок вона вважає за краще);
- подарункову карту на придбання модних жіночих шкіряних чобіт або туфель (краще взуття для дружини самому не купувати до примірки);

- шкіряні рукавички і стильний ремінець на куртку або пальто;
- красиві жіночі шкіряну куртку (але перед покупкою куртки домовтеся в магазині, що зможете поміняти куртку, якщо вона не підійде дружині по розміру або їй не сподобається фасон);
- відвідування СПА-салону і сеанси процедур оздоровчого масажу ( ці подарунки можна презентувати як доповнення до перерахованих вище).

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

Чому через 3 роки після одруження відзначається шкіряна весілля, звідки взялася ця назва?
ЯК ВІДСВЯТКУВАТИ Шкіряне весілля з дотриманням старовинних ТРАДИЦІЙ?
Отже, що дарувати на шкіряну весілля подружжю?
Чому через 3 роки після одруження відзначається шкіряна весілля, звідки взялася ця назва?
ЯК ВІДСВЯТКУВАТИ Шкіряне весілля з дотриманням старовинних ТРАДИЦІЙ?
Отже, що дарувати на шкіряну весілля подружжю?
Чому через 3 роки після одруження відзначається шкіряна весілля, звідки взялася ця назва?
ЯК ВІДСВЯТКУВАТИ Шкіряне весілля з дотриманням старовинних ТРАДИЦІЙ?
Отже, що дарувати на шкіряну весілля подружжю?
Чому через 3 роки після одруження відзначається шкіряна весілля, звідки взялася ця назва?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com