рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ситцеве весілля: святкуємо так, щоб дожити до золотого!

  1. Як відзначити річницю
  2. А білизна - неодмінно в марлечку!

Перший рік в шлюбі вважається найскладнішим і таким же строкатим, як ситець. Звідси і назва першої річниці сімейного життя - cітцевая весілля.

Щоб святкування пройшло весело, а спільне життя далі склалася вдало, народний поголос велить ретельно дотримуватися прикмети.

Як відзначити річницю

За кілька днів до святкування ситцевої річниці молодим рекомендується частково або повністю оновити інтер'єр в будинку.

Наприклад, замінити штори або жалюзі на вікнах, купити нове покривало на подружнє ліжко, пошити наволочки на подушки, накрити нової бавовняної скатертиною стіл.
Наприклад, замінити штори або жалюзі на вікнах, купити нове покривало на подружнє ліжко, пошити наволочки на подушки, накрити нової бавовняної скатертиною стіл

У місці святкування і / або в кімнаті молодих можна натягнути мотузку і повісити на неї безліч носових хустинок з ситцю.

А одну зі стін - прикрасити плакатом з спільними фотографіями з весілля і ілюструють перший рік спільного життя.

Рекомендується також купити кілька видів строкатої тканини з ситцю і зробити з неї стрічки різної ширини. Тими, що по ширше, обв'язати все вазони в будинку, щоб життя молодих була широкою і квітучою.

Стрічки вужче - видавати гостям, які прийдуть відзначити свято разом з молодим подружжям.

Стрічки в день торжества можна зав'язати як браслетиков на зап'ястя, приколоти до блуз, сорочок, жакетів або піджаків гостей. Разом зі стрічками гостям, заглянув на торжество, потрібно видавати декоративні шпильки. Буде чудово, якщо їх кінчики увінчають крихітні сердечка.

Коли в кінці торжества будуть зроблені спільні фото, різнокольорові стрічки стануть милим і яскравою плямою на фотографіях.

Щоб не витрачати багато часу на стрічки, тканину можна розрізати на довгі смужки і обпалити з усіх боків за допомогою сірників або запальнички. Буде виглядати яскраво і винтажно.

Відзначати річницю одруження потрібно в колі рідних і близьких. На ситцеве весілля неодмінно звуть свідків. За сценарієм торжество повинно нагадувати другий день весілля.

Оформлення весілля в стилі рустик →

Вбиратися з ранку чоловікові і дружині слід в одяг із ситцю. І неодмінно зав'язати вузлики на ситцевому хусточці по діагоналі в двох протилежних кутках. Цим ритуалом подружжя обіцяє зберігати вірність один одному до смерті.

Після того, як молодята зав'язали вузлики вірності, їм необхідно, дивлячись в очі один одному, вимовити клятву: «Як вузлики, зав'язані нами, міцні, так і слова наші міцні. Як вітер-гуляка в полі ниву розбудить, так радість і щастя довіку з нами перебуватиме ».

Після чого хустинку ховається в затишне місце і зберігається до золотого весілля. Клятва втрачає силу лише після смерті одного з подружжя.

Святковий ранок молодятам рекомендується провести удвох. Сходити в храм і поставити свічки за здоров'я один одному.

А потім спільно спекти торт або печиво, щоб їхнє життя в усі наступні роки залишалася солодкої як здоба.

А потім спільно спекти торт або печиво, щоб їхнє життя в усі наступні роки залишалася солодкої як здоба

До святкового столу молода дружина обов'язково щось має приготувати власноруч.

Наприклад, буде оригінально виглядати печиво у вигляді гудзиків або торт у формі скриньки для рукоділля.

У цей день молодий чоловік повинен неодмінно подарувати дружині особливий букет. Наприклад, бутони можна виконати зі стрічок і гудзиків, а стебла і листя з кольорового фольги.

Зачерпніть ідеї серед весільних букетів →

Букет для молодої дружини можна також зробити з паперу або бісеру. При цьому необов'язково мучитися самому чоловікові, він може замовити оригінальний букет у майстрів-ремісників.

При цьому необов'язково мучитися самому чоловікові, він може замовити оригінальний букет у майстрів-ремісників

У другій половині дня подружжя може відправитися в ресторан або поїхати на шашлики разом з рідними і близькими.

Їсти в цей день закоханим доведеться "від пуза" і неодмінно доїдати все, що буде потрапляти на їх тарілки.

дивіться ТОПи холодних закусок , м'ясних страв і літніх салатів на весілля →

Якщо, звичайно, вони не хочуть розгубити любов і щастя. Така прикмета, тому в день святкування ситцевої річниці про фігури і дієтах краще забути.

Стіл в ресторані або пеньок в лісі під час шашликів, необхідно покрити білою ситцевої скатертиною.

В цей день молодих повинно оточувати безліч речей з ситцю.

Посередині або зверху скатертини можна вистелити біле ситцеве рушник і влаштувати конкурс по пришивання до нього різнокольорових гудзиків.

Ця відповідальна місія покладається на молоду дружину.

Пришиваючи кожну гудзик, дружина повинна говорити компліменти чоловікові, щоб нагадати всім, чому вона вийшла за нього заміж, вибравши серед інших шанувальників.

Можна влаштувати веселий конкурс на знання звичок молодого подружжя.

Наприклад, скласти гумористичні картки з питаннями і варіантами відповідей, і запропонувати подружжю вгадати, що вибере їх друга половинка.

Корисно буде в цей день закохану парочку по черзі потренуватися в пеленании немовляти; сповивати можна ляльку.

Щоб дізнатися, хто народиться у молодої пари, якщо дітей поки немає, пропонується поворожити. Рідні, близькі та друзі кидають в мішечок з щільної тканини різні предмети рожевого і блакитного кольору. Після чого молодятам пропонується їх по черзі діставати.

Якщо закохану парочку попадеться більше предметів блакитного кольору, це до хлопчика, якщо рожевого - до дівчинки.

Блакитні предмети знадобляться на весіллі в синьому кольорі →

Щоб відносини стали яскравіше, а шлюб міцнішим, молодому подружжю рекомендується провести спільний обряд вмивання.

Батьки наливають в таз воду, в яку молодята кладуть свої кільця. Вимовляється заклинання: «У воді блищать два кільця, вмиті будуть дві особи, навіки разом до кінця, і ситець підтвердить слова. Амінь ».

Після чого чоловік і дружина по черзі вмиваються водою з тазу і витирають обличчя рушником з ситцю або бавовни.

До слова про прикмети: до чого сниться чужа весілля →

Перш, ніж гості розійдуться, неодмінно потрібно влаштувати «ситцеве фотосесію».

Увечері, на завершення святкування ситцевої річниці, молодому подружжю рекомендується удвох розпити пляшку шампанського, яка була залишена на цей випадок ще з дня одруження.

І, звичайно ж, провести бурхливу ніч, щоб всі наступні ночі були такими ж пристрасними і солодкими.

Що подарувати на будь-яку річницю весілля →

А білизна - неодмінно в марлечку!

А білизна - неодмінно в марлечку

Ситцеве весілля часто називають марлеві. Цим людський поголос натякає на те, що в перший рік після весілля, закохана парочка найбільше проводить часу в ліжку. Тому постільну білизну швидко перетворюється в марлю - стає тонким, не витримавши напруження пристрасті.

У перший рік молоде подружжя добре пізнають один одного не тільки в ліжку, але і в побуті. Відкривають для себе погані звички один одного і вчаться їх терпіти. Романтика змінюється буденністю відносин - «ситцеве простотою».

Незважаючи на сильні почуття, які чоловік і дружина відчувають один до одного, в перший рік шлюбу їхні стосунки не можна назвати міцними або стабільними. Вони швидше нагадують ситець - одну з найбільш тендітних тканин. Той, хто хоче носити з неї одяг, повинен поберегтися.

Перший рік спільного життя вважається випробувальним терміном для закоханої парочки. Ситцевий ювілей святкують лише ті, хто зумів героїчно витримати випробування характерами одне одного, спільним побутом і дрібними заколотами.

Так і молоде подружжя: щоб зберегти шлюб, повинні поберегти один одного. Тому їм доводиться вчитися поступатися один одному, терпіти різні настрої, підтримувати у важкі хвилини.

У день річниці молодій парі дарують подарунки, які, за прикметами, повинні зміцнити їх стосунки.

  • Батьки молодого подружжя на ситцеве весілля дарують повзунки і пелюшки, щоб молода пара швидше обзавелася потомством.
  • З цієї ж причини молодятам забороняється дарувати іграшки, навіть плюшеві або в'язані. Вважається, що вони перешкодять молодим швидко і успішно продовжити рід.
  • Чоловік і дружина дарують одне одному хусточки з шовку або ситцю.
  • Теща повинна піднести зятю сорочку або штани з ситцевій матерії, щоб він кожну копійку ніс в сім'ю і був вмілим.
  • А свекруха молодій дружині в цей день дарує плаття з ситцю, щоб в сім'ї збереглися легкі і прості відносини.
  • Щоб будинок молодої пари був повною чашею, а спільне життя - яскравим і барвистим - гості дарують їм прикраси з строкатих напівкоштовних каменів.

На ситцеве річницю весілля прийнято дарувати багато всього строкатого, яскравого і незвичайного.
Можна подавати в дар вироби з ситцю або бавовни для дому - простирадла, штори, серветки, рушники. Прекрасно підійде в'язаний плед, під яким молодому подружжю буде тепло і затишно разом в холодні зимові вечори.

При цьому всі подарунки, які будуть подаватись, повинні мати парне число і позитивний сенс, щоб молоді все життя були в парі один з одним. Наприклад, можна подарувати парне число серветок з бавовни, але не можна - ножі або картини з сумними пейзажами або одинокими людьми.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com