рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Річниці весілля: від 15 до 100 років

З дня вашого весілля пройшло багато років, а у вас все ще біжать мурашки по тілу від дотиків другої половинки? Значить, попереду вас чекає ще безліч приємних моментів в сімейному житті, адже ні побут, ні звичка, не змогли зруйнувати вашу любов, ви не втратили з часом ніжність, а навпаки, стали ще більше цінувати одне одного.

Щоб підтримати тепло сімейного вогнища і зберегти любов і вірність один одному якомога довше, існує традиція святкування річниці з дня весілля. Звичайно, всі ми знаємо про те, що чоловік і дружина проживши в шлюбі 25 років, святкують срібне весілля, а якщо життя подарує їм можливість пройти рука об руку по життю цілих 50 років, то цей ювілей називається золотим. Ми хочемо розповісти вам про те, що привід зовсім не зайвий раз відзначити символічний ювілей спільного життя є у вас майже щороку.

Про те, які весільні річниці можуть відзначити чоловік і дружина за перші 14 років спільного життя, ви зможете прочитати тут , А сьогодні ми почнемо з кришталевого ювілею, которийпразднуют через 15 років після дня одруження. Він уособлює чистоту і ясність у відносинах, свідчить про безмірному щастя двох люблячих сердець, адже справжня любов не тільки чиста як кришталь - вона така ж тендітна. Сімейне щастя і взаєморозуміння можна зруйнувати так само легко, як розбити кришталевий келих.

Оскільки ювілей кришталевий, то і подарунки повинні бути відповідними - виготовленими з кришталю. Робиться це в знак того, щоб сімейні відносини залишалися такими ж чистими і ясними, як гірський кришталь.

16 і 17 років з дня одруження не відзначається, а ось 18-я річниця носить горду назву бірюзовою весілля, і це не дарма, адже ще древні перси вважали бірюзу каменем щастя, а араби - каменем, який приносить перемогу.

А значить, якщо чоловік і дружина разом цілих 18 років, вони здобули перемогу над часом, труднощами і негараздами і зберегли свій союз. Найчастіше цю дату відзначають удвох, чоловік і дружина дарують один одному прикраси з бірюзи або речі, інкрустовані бірюзою.

19 років від дня весілля не відзначається, і ось в свої права вступає порцелянове весілля - 20 років подружнього життя. Прийнято вважати, що справжні подружні стосунки після 20 спільно прожитих років так само загадкові, як і виготовлення справжнього китайського фарфору. Саме тому потрібно дорожити кожним прожитим миттю, пам'ятаючи про те, що щастя - це фарфор, розбити який може один невірний рух.

Готуючись до порцелянової весіллі, чоловік і дружина продумують не тільки меню - стіл обов'язково повинна прикрашати нова порцеляновий посуд в знак того, що старих сервізів більше немає і не буде. Підібрати подарунок для фарфорового ювілею досить просто: чоловік і жінка зрадіють порцеляновій вазі, статуетці, витонченої тарілці або чашці або цілого сервізу.

Підібрати подарунок для фарфорового ювілею досить просто: чоловік і жінка зрадіють порцеляновій вазі, статуетці, витонченої тарілці або чашці або цілого сервізу

Хоча після двадцяти років подружнього життя події уповільнюють свій темп, а сімейні відносини стають не найголовнішими «на порядку денному», адже часто в цьому віці подружжя вже піклуються про сімейне щастя своїх дітей і здоров'я онуків, традицій святкування річниць весіль залишаються, адже в житті завжди має бути місце для свята.

Читай також: Вірним подружжю легше завести дитину

Через 21 рік з дня весілля подружжя може відзначити опалову весілля, 22 роки спільного життя вінчає бронзова весілля, зібратися за сімейним столом в честь берилові весілля варто через 23 роки, а усвідомити щастя прожитих років чоловік і дружина зможуть на святкуванні 24-ї річниці, яка величаво називається атласною весіллям.

Срібне весілля святкують через двадцять п'ять років з моменту створення сім'ї. Срібло - красивий, благородний і дуже міцний метал. Двадцятип'ятирічний ювілей сімейного життя говорить про те, що любов не розбився об підводні камені буднів, а загартувалася і знайшла благородні обриси. Це дозволяє кожному з подружжя в цей день з гордістю разом з обручкою, надіти срібне кільце, яке свідчить про міцність союзу.

Як правило, 25-річчя з дня весілля святкується пишно, ювілярам в цей день дарують вироби зі срібла: столові прилади, предмети інтер'єру, вази, срібні ложечки, прикрасами. Хочете відійти від традицій? Подаруйте ювілярам справжню іменну срібну монету, випущену до ювілею, вони це заслужили.

І знову день за днем ​​тече подружнє життя: робота, домашні обов'язки, діти і внуки, всім цим живуть сімейні пари. Через рік після срібного весілля чоловік і дружина можуть відсвяткувати 26 років з дня одруження, ця дата називається нефритової весіллям.

Весіллям червоного дерева називається 27-й ювілей, а ось 28-а річниця з дня весілля не відзначається.

Весіллям червоного дерева називається 27-й ювілей, а ось 28-а річниця з дня весілля не відзначається

Читай також: Подружня зрада впливає на майбутнє дитини

Через 29 років з дня весілля подружжя святкують оксамитову весілля, а попереду у них незабутній ювілей - перлове весілля, яка нагадає про те, що вже цілих 30-ть років вони прожили разом.

Чимось схожі на перли і взаємини двох людей: з року в рік вони ростуть і розвиваються, долають проблеми і конфлікти , Загартовуються і стають непереможними. Саме тому через 30 років союз двох людей може перетворитися на справжнє «перли».

Перлова весілля символізує не просто 30 прожитих років, а нині намисто з 30 перлин, пов'язаних однією невидимою ниточкою. Кажуть, що перли живе близько 50 років, що свідчить про те, що у пари, яка дожила разом до цього ювілею, ще багато часу в запасі.

До такого ювілею дружину варто подарувати своїй половинці намисто з 30 перлин, а гості можуть подарувати все, що захочуть: прикраси, посуд або дрібнички, призначені для оформлення інтер'єрів. Головне, щоб їх колір мав аналог серед природних перлів: білий, чорний, перламутровий, рожевий і т.д.

д

Проживши разом 31 рік, подружжя відзначають смагляву весілля, 32 і 33 роки спільного життя не відзначається, а 34 річниця носить назву бурштинової весілля.

32 і 33 роки з дня весілля не відзначається

Коралову весілля святкують через тридцять п'ять років подружнього життя. Як маленькі корали, з'єднуючись утворюють коралові рифи, так і шлюб складається з безлічі днів, які подружжя проводять разом, заповнюючи їх почуттями і утворюючи острів з ім'ям "сім'я".

Після прожитих разом 35 років від романтики і закоханості слідів могло і не залишитися, але сім'я збереглася. Вона міцно тримається на взаємній повазі і турботі один про одного.

Оскільки корали мають червоний відтінок, головною особливістю весілля повинен стати червоний колір, на стіл ставляться червоні витримані напої, які свідчать про міцних відносинах між подружжям.

Подарунки на кораловий ювілей можуть бути різними: коралі, червоні троянди, гарне червоне вино, головне, щоб презент був обраний з любов'ю і увагою у подружжю.

36 років від дня весілля не відзначається, через рік, в 37 років, подружжя святкують мусліновий весілля, а ще через 6 місяців, в 37,5 років - алюмінієву, яка говорить про міцному щастя подружньої пари.

Через 38 років після одруження чоловік і дружина відзначають ртутну весілля, вважається що зараз, не дивлячись на вік, чоловік і жінка можуть щось змінити в своєму житті і не варто втрачати такий унікальний шанс, а через рік, в 39 років - святкують креповую.

Рубінове весілля - сорокаріччя сімейного життя, щоб прожити такий період в шлюбі і зберегти теплі почуття потрібно володіти численними талантами. За цінності рубін слід відразу після алмазів, після ювелірної обробки, камінь легко перероджується в справжню цінність.

Таку ж шліфування і огранювання протягом 40 років проходять і сімейні відносини, які до рубінового весілля стають максимально міцними і можуть витримати будь-які випробування, удари і повороти долі.

Вік подружжя, які прожили разом 40 років, варіюється в середньому від 60 до 70 років. Після виходу на пенсію у них все рідше з'являється можливість зустрітися зі своїми близькими: родичами, друзями, колегами, тому організації рубінового весілля варто приділити особливу увагу.

В оформленні приміщення обов'язково слід використовувати відтінки червоного, в меню нехай будуть страви, інгредієнтами яких стануть продукти червоного кольору, червоне вино, десерти з ягід, пиріг з фруктовою начинкою червоного кольору, а подарунками будуть вироби з рубінами.

В оформленні приміщення обов'язково слід використовувати відтінки червоного, в меню нехай будуть страви, інгредієнтами яких стануть продукти червоного кольору, червоне вино, десерти з ягід, пиріг з фруктовою начинкою червоного кольору, а подарунками будуть вироби з рубінами

41-43 річниці весіль не відзначається, проживши в шлюбі 44 роки, чоловік і дружина можуть відсвяткувати топазові весілля, а перейшовши 45-річний рубіж - сапфірову. Назва весілля обумовлено цінністю того часу, яке подружжя прожило в мирі та злагоді, на розгубивши взаємоповаги і ніжності один до одного.

Сапфірове весілля святкується через п'ять років після рубінового ювілею, і за цей час відносини подружжя трохи змінюються і отримують інше забарвлення. У них з'являється небесна чистота, аналогічна чистоті сапфіра.

Сапфірове весілля має і свої непорушні традиції. Однією з них є прикраса обручок сапфірами, які мають цілющі властивості, що дуже стане в нагоді ювілярам.

Проживши разом 46 років, подружжя святкують лавандова весілля, 47-а річниця з дня весілля називається кашемірової, 48-я - аметистової, а 49-я - кедрової весіллям.

Золоте весілля відзначають після 50 спільно прожитих років. В силу різних обставин, доживають до такого ювілею не всі пари і відповідно, святкують його досить рідко. Якщо подружжю вдається переступити золотий ювілей, в їх житті починається новий відлік часу.

Золото для півстолітнього ювілею обрано не випадково, адже для того, щоб разом прожити такий тривалий період, необхідно володіти характеристиками цього металу: потрібні гнучкість і м'якість, бажання зберегти почуття при будь-якому напруженні пристрастей.

Якщо сімейна пара досягла золотого ювілею - свято відзначають з особливим розмахом: приїжджають близькі і далекі родичі, збирається вся родина, щоб відчути свою єдність і спільність традицій. У цей день часто старі обручки замінюють новими, адже пальці, що носили ці кільця, змінилися, а золото - стерлося.

У країнах Сполученого королівства Великобританії на 50-ту річницю весілля і далі, через кожні п'ять років, подружжя може отримати персональне привітання монарха. Починаючи з 1917 року, монарх власноручно підписує вітальні листівки для ювілярів, які приходять в спеціальному конверті, але звичайною поштою. Для того щоб внести ювілярів в список для привітання, родичі або знайомі пари повинні написати відповідну заяву в Букінгемський палац.

Для того щоб внести ювілярів в список для привітання, родичі або знайомі пари повинні написати відповідну заяву в Букінгемський палац

51-54 року весілля - не відзначається, в 55 років весілля подружжя святкують смарагдове весілля, 56-59 річниці весілля не відзначаються.

Діамантове весілля відзначають через шістдесят років після укладення шлюбу. Така тривала подружнє життя є воістину рекордною, не дарма для її позначення обраний найкрасивіший з існуючих в природі каменів.

Свою назву діамантове весілля отримала і з інших причин: цей дорогоцінний камінь відрізняється неперевершеною міцністю. А адже саме такими повинні були бути і почуття подружжя, які прожили разом тривалий термін, якщо їм вдалося подолати всі негаразди і позбавлення, труднощі та перешкоди , Що зустрічалися на їхньому життєвому шляху.

Подарувати на такий ювілей можна все, що завгодно, так як найціннішим для подружжя буде саме свято. Вони зрадіють того, що про них не забули, будуть щасливі, що їх люблять, ними дорожать.

61-64 весільні річниці не відзначається, але тим подружжю, хто прожив разом 65 років варто відзначити залізне весілля. По своїй міцності залізо порівняно з справжнім діамантом, і хоча воно і не є дорогоцінним металом, в житті без нього не обійтися.

Залізне весілля відзначають дуже рідко, але якщо така подія відбувається, то воно означає, що сімейні узи були міцними, а почуття подружжя - сталевими. Саме тому вони змогли витримати всі перипетії сімейного життя. Їх любов не змогло зламати і зруйнувати навіть безжалісний час. Тепер подружжю нічого не потрібно доводити ні один одному, ні оточуючим, зараз вони можуть в повній мірі насолодитися життям, дітьми, онуками і правнуками.

66-69 років весілля не відзначаються, а ось 70-річний ювілей можна відсвяткувати, тим більше що у нього дивне назва - благодатна або вдячна весілля. Воістину, якщо ви прожили разом 70 років, то за це варто подякувати один одного.

71-74 річниці весілля не відзначають, привід для свята у подружжя буде через 75 років після першого весілля, вони можуть відзначити Коронну весілля. Ті, кому пощастило зустріти свято, можуть бути задоволені життям: свого часу вони зробили правильний, коронний вибір свого життя. Подружжя, яке прожило стільки років в шлюбі, можуть пишатися власною мудрістю і терпимістю один до одного, тим, що змогли подолати виникаючі на їх шляху перешкоди і гідно дожити до цього світлого дня.

Подружжя, яке прожило стільки років в шлюбі, можуть пишатися власною мудрістю і терпимістю один до одного, тим, що змогли подолати виникаючі на їх шляху перешкоди і гідно дожити до цього світлого дня

Через 80 років з дня весілля чоловік і дружина святкують дубове весілля, проживши разом 90 років, є привід відзначити гранітну, а попереду їх чекає найголовніше - 100-річний ювілей - платинова або червоне весілля!

Правда, надихає?

А яку річницю з дня весілля вже відсвяткували ви? Діліться з нами в коментарях, ми з нетерпінням чекаємо!

Читай також: Річниці весіль: перші 15 років спільного життя

Завантаження ...

З дня вашого весілля пройшло багато років, а у вас все ще біжать мурашки по тілу від дотиків другої половинки?
Хочете відійти від традицій?
Правда, надихає?
А яку річницю з дня весілля вже відсвяткували ви?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com