рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подарунок на річницю відносин: оригінально і зі змістом

  1. Подарунки для молодих людей
  2. Подарунки для дівчини
  3. Що подарувати парі?

Дата, коли відбулося знайомство або перша зустріч закоханої пари - це свято, яке варто того, щоб порадувати один одного такими, що запам'ятовуються подарунками. Відзначати цю важливу дату варто щорічно, навіть якщо закохані вже одружилися. Адже такий милий свято - це ще один привід висловити свою ніжність і бажання бути разом. Вибирати подарунок на річницю відносин варто з любов'ю, він не повинен бути «черговим» і банальним.

Вибирати подарунок на річницю відносин варто з любов'ю, він не повинен бути «черговим» і банальним

Любов можна порівняти з багаттям. Якщо перестати підкидати у вогонь хмиз, багаття швидко згасне і перетвориться в ледь тліючі жарини. Любов не менше потребує емоційного підживлення, ніж вогонь в дровах. Тому романтичний знак уваги на річницю відносин зможе стати одним з тих моментів, які дозволять надовго зберегти свіжість почуттів.

Подарунки для молодих людей

Найгіршим варіантом подарунка на річницю відносин молодій людині стане черговий набір косметичних засобів для гоління. Подарунок повинен здивувати і запам'ятатися.

Розглядаючи різні ідеї подарунків на річницю відносин, потрібно обов'язково враховувати інтереси свого чоловіка. Зрозуміло, що подарунок, який сподобається захопленому геймеру, навряд чи викличе захоплення спортсмена або байкера.

Зрозуміло, що подарунок, який сподобається захопленому геймеру, навряд чи викличе захоплення спортсмена або байкера

Зрозуміло, найкращий подарунок - це здійснення заповітної мрії. Але, на жаль, далеко не завжди бажання і можливості збігаються. Якщо хлопець мріє про новий Лексусі, навряд чи його подруга зможе здійснити його бажання. Але, якщо закохані досить близькі, то дівчина, напевно, знає і про менш глобальних і дорогих мріях свого коханого. В крайньому випадку, можна подарувати мініатюрну модель того ж самого «Лексуса», красиво оформивши подарунок і додавши до подарунка побажання, щоб іграшковий джип незабаром був замінений справжнім.

В крайньому випадку, можна подарувати мініатюрну модель того ж самого «Лексуса», красиво оформивши подарунок і додавши до подарунка побажання, щоб іграшковий джип незабаром був замінений справжнім

Вибираючи оригінальний подарунок коханому чоловікові, необов'язково витрачати багато грошей. Наприклад, якщо дівчина студентка, то навряд чи онаможет дозволити собі суттєві витрати. Але не варто засмучуватися, зробити пам'ятні і незвичайні подарунки можна навіть своїми руками.

Але не варто засмучуватися, зробити пам'ятні і незвичайні подарунки можна навіть своїми руками

Звичайно, найпростіше, вирішити це питання дівчатам-умільцям. Вони можуть зв'язати любімомушарф або виготовити будь-якої романтичний сувенір. Але навіть якщо особливих талантів в рукоділлі немає, відмовлятися від ідеї саморобного подарунка не варто.

Але навіть якщо особливих талантів в рукоділлі немає, відмовлятися від ідеї саморобного подарунка не варто

Наприклад, використовуючи спільні фото можна зробити оригінальний колаж, або цілу книгу, присвячену відносинам пари. Навіть якщо відносинам всього 1 рік, у пари, напевно, збереглося безліч цікавих і романтичних спільних спогадів. Хлопцеві обов'язково сподобається оригінальний календар, прикрашений гарними фотографіями його коханої. Якщо є можливість, то для створення такого календаря краще замовити проведення професійної фотосесії.

А можна влаштувати цілу «презентацію» з використанням фото і відеороликів. Мета презентації - розповісти коханому, що він найкращий і найбільш бажаний чоловік на всій планеті.

А ось ідея і зовсім «безкоштовного» подарунка, який запам'ятається коханому. Потрібно взяти або зробити самій кілька конвертів і прикрасити їх за своїм смаком. Наповнити конверти любовними посланнями, милими побажаннями або «чеками» на отримання «тисячі поцілунків». Конверти можна розкласти в різних місцях будинку так, щоб улюблений випадково натикався на них або підкладати їх вранці в поштову скриньку.

Улюбленому можна піднести і спільне пригода. Такий подарунок, звичайно, запам'ятовується надовго. Сьогодні в багатьох містах можна придбати абонементи на політ на повітряній кулі, катання на конях (верхи або в кареті) та інші цікавий речі. Потрібно тільки заздалегідь з'ясувати, чи немає у хлопця медичних протипоказань або особистих фобій, на зразок боязні висоти.

Не обов'язково вибирати щось екстремальне, відмінно повеселітьсяможно і під час спільного відвідування аквапарку, парку розваг або будь-якої креативної виставки.

Подарунки для дівчини

А що молода людина може подарувати коханій на річницю їхнього відносин? Більшість чоловіків вирішує проблему просто: дарують букет і запрошують в ресторан. В принципі, це рішення досить безпрограшна, більшість дівчат залишаться задоволені таким подарунком.

До числа традиційних дарів можна віднести:

  • Солодощі. Якщо дівчина ласун, то її може порадувати виготовлений на замовлення торт з іменним поздоровленням або шикарний шоколадний набір.
  • М'яка іграшка. Багато дівчат люблять плюшевих ведмедиків і зайчиків, але перш ніж купувати іграшку (особливо великого розміру), все ж варто обережно поцікавитися, як улюблена поставиться до такого подарунка і не вважатиме його черговим «пилозбірником».
  • Коштовності. Ювелірна прикраса порадує багатьох, але якщо планується зробити сюрприз, то краще заздалегідь з'ясувати, прикраси якого стилю краще кохана.

Ювелірна прикраса порадує багатьох, але якщо планується зробити сюрприз, то краще заздалегідь з'ясувати, прикраси якого стилю краще кохана

Вище перераховані традиційні подарунки дівчині, але можна відступити від нав'язаних правил і зробити оригінальний і романтичний подарунок. Можна, наприклад, подарувати сертифікат на відвідування гарного салону краси - масажі, масочку і інші Догляду процедури подобаються багатьом дівчатам.

Можна, наприклад, подарувати сертифікат на відвідування гарного салону краси - масажі, масочку і інші Догляду процедури подобаються багатьом дівчатам

Але при виборі оригінального подарунка потрібно обов'язково враховувати інтереси коханої. Одну дівчину можуть порадувати квиток на театральну прем'єру, а іншу - сплав по гірській річці на байдарках. Тому дати універсальну пораду на всі випадки життя просто неможливо.

Тому дати універсальну пораду на всі випадки життя просто неможливо

Цікавою ідеєю подарунка може стати невелика пригода. Це можуть бути просто повітряні кульки і написи з зізнаннями в коханні на асфальті біля її під'їзду або ціле театралізоване дійство.

Це можуть бути просто повітряні кульки і написи з зізнаннями в коханні на асфальті біля її під'їзду або ціле театралізоване дійство

Наприклад, можна організувати персональний квест для коханої. Сьогодні у великих містах є фірми, які спеціалізуються на організації подібних розваг, але можна обійтися і своїми силами, підключивши своїх друзів. Плануючи проведення квесту, не потрібно захоплюватися і робити занадто багато завдань, щоб дівчина не втомилася, поки добереться до фінішу. При складанні сценарію, варто включати в нього завдання, пов'язані з історією відносин закоханих.

Що подарувати парі?

Річницю відносин прийнято відзначати вдвох, але якщо пара вирішить запросити друзів, щоб вони відзначили з ними знаменну дату, то можна організувати і веселий спільне свято.

Але що подарувати на річницю відносин парі? Це питання обов'язково зацікавить гостей, запрошених на торжество. Як правило, на таке свято дарують «парні» подарунки. Це можуть бути недорогі пам'ятні сувеніри: пара свічок, чайні чашки, на які нанесені фотографії закоханих, майки зі смішними і милими написами тощо.

Якщо хочеться зробити більш «істотний» подарунок, то можна піднести парі туристичну путівку на двох. Це може бути путівка на морський курорт або в заміський пансіонат. Можуть бути піднесені і однакові або парні ювелірні прикраси, наприклад, кулони, що представляють половинки одного цілого. А якщо відносини між закоханими серйозні, то можна подарувати їм сувенірні обручки.

Отже, подарунок на річницю відносин не обов'язково повинен бути дорогим, але він обов'язково повинен бути обраний з любов'ю і урахуванням інтересів обдаровуваних.

Що подарувати парі?
Але що подарувати на річницю відносин парі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com