рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подарунок дружині на річницю весілля

  1. Що подарувати дружині на річницю весілля?
  2. 1 рік - ситцеве
  3. 2 рік - паперова
  4. 3 роки - шкіряна
  5. 4 роки - лляне
  6. 5 років - дерев'яна
  7. 6 років - чавунна
  8. 7 років - мідне
  9. 8 років - бляшана
  10. 9 років - фаянсова
  11. 10 років - олов'яна
  12. 20 років - порцелянове
  13. 30 років - перлова
  14. 40 років - рубінове
  15. 50 років - золоте
  16. Який подарунок можна зробити своїми руками?
  17. Відео: оригінальний сюрприз для дружини на річницю одруження

Кожна сім'я відзначає особливе свято - річницю весілля. Багато чоловіків з наближенням цієї заповітної дати ламають собі голову над тим, який подарунок презентувати дружині на річницю весілля? Всіляких варіантів презентів маса, але кожному чоловікові хочеться подарувати щось особливе. Мінімум вірний чоловік повинен вручити дружині шикарний букет, а для гарного настрій прикласти до нього приємний сюрприз. Але який же вибрати? до змісту ↑

Що подарувати дружині на річницю весілля?

Щороку спільного життя має свою назву, тому вибирати сюрприз дружині на річницю весілля слід судячи з її символіці. Для правильного вибору ви повинні добре знати свою дружину, про її захоплення, хобі, смаки, уподобання в прикрасах і аксесуарах. Прислухайтеся до дружини, можливо, вона дасть вам тонкий натяк про те, що вона бажає отримати. Крім букета, шикарного вечері при свічках, пропонуємо вам наступний вибір подарунків на річницю весілля, в залежності від назви. Отже, як зробити сюрприз дружині на річницю весілля?

до змісту ↑

1 рік - ситцеве

Перший подружній рік іменується ситцевим. Таку назву він отримав, тому що відносини між молодими ще хиткі, відбувається притирання характерів. За традицією на цю річницю весілля пара повинна обмінятися ситцевими хусточками, зав'язати на них вузлики, даючи клятви в любові. Після цього обряду хустки ховаються в затишне місце, зберігаються до кінця життя. Чоловік може подарувати дружині ситцеве одяг, піжаму або комплект постільної білизни. Можете піти іншим шляхом і піднести дружині на річницю весілля сюрприз у вигляді прикраси, загорнутого в красиву ситцеве матерію.

до змісту ↑

2 рік - паперова

Паперова річниця весілля називається так, тому що папір стерпить усе. Вважається, що наступний спільний рік повинен початися «з чистого аркуша». Який подарунок зробити дружині на паперову річницю? Якщо дружина любить читати книги, гортати журнали, цікавиться старовинними виданнями, то питання про подарунок вирішується сам собою. Паперова річниця - хороший привід подарувати гроші, сертифікат в парфумерний або ювелірний салон. Хорошим і відповідним подарунком вважається сімейна фотографія в красивій рамці, доповнена відкритої з красивими романтичними віршами.

до змісту ↑

3 роки - шкіряна

Шкіряна річниця весілля називається так, тому що відносини стають міцнішими, міцніше, а подружжя більш гнучкі: вони вже не так гостро реагують на бажання один одного, поважають вибір кожного. Згідно з традиціями, в цей день пара одягається в шкіряний одяг, викидає побитий посуд, віддає борги і просить вибачення один у одного за все погане. Вибирайте дружині такі подарунки на річницю весілля 3 роки, як натуральні шкіряні рукавички, сумки, гаманець, пальто, куртку, чоботи, туфлі. Такий презент буде оцінений дружиною по достоїнству.

до змісту ↑

4 роки - лляне

Четверта річниця весілля називається лляної, і це не випадково: за прожиті роки подружжя прив'язалися один одному, ніби міцними мотузками з льону. Цей матеріал вважається дуже зносостійким і довговічними. У минулому льон вважався символом достатку, багатства. За однією з традицій дружина повинна пошити нове лляне постільна білизна, що символізує приречення сім'єю свого багатства.

Льняна річниця передбачає, що чоловік підносить дружині вироби, які виготовлені з цього матеріалу. Це можуть бути дорогі комплекти білизни, рушників, а ще фіранки, покривала, витканий з лляних ниток гобелен, написана на полотні картина. Оскільки льон - дуже дихаючий матеріал, добре пропускає повітря, з нього шиють чудові літні сарафани, штани, туніки, сорочки, що послужить відмінним подарунком дружині.

Оскільки льон - дуже дихаючий матеріал, добре пропускає повітря, з нього шиють чудові літні сарафани, штани, туніки, сорочки, що послужить відмінним подарунком дружині

до змісту ↑

5 років - дерев'яна

Суть дерев'яної річниці полягає в обгрунтованості, яка з'являється у пари після п'яти років спільного життя. Це міцна база для побудови подальших відносин. У цей день прийнято обмінюватися подарунками, виготовленими власноруч. Чоловіки підносять дружинам дубові вироби - вилки, ложки, дощечки і інше кухонне начиння. У продажу чоловік може знайти масу дерев'яних презентів: шкатулки, ювелірні прикраси з інструкцією деревом, біжутерія, шпильки, гребінці.

Символічно виглядатимуть дерев'яні фігурки. Прекрасна стать не залишиться байдужим від птаха щастя, кішечки, закоханої пари. Чоловік може відшукати амулети, які оберігають любов і сімейне вогнище. Якщо дружина розбирається в мистецтві, виберіть для подарунка дерев'яну картину. Це унікальний витвір мистецтва займе гідне місце в будинку.

Це унікальний витвір мистецтва займе гідне місце в будинку

до змісту ↑

6 років - чавунна

Чавунна річниця весілля символізує міцний домашнє вогнище. Чавун вважається важким металом, з нього робили горщики, що витримують в печі високу температуру, тому ця річниця означає міцність сім'ї. За традицією дружина в цей день повинна показати свої кулінарні вміння та приготувати страви в чавунному посуді. Дружині чоловік може презентувати металеву підставку з кухонним приладдям, сковороду, статуетки.

до змісту ↑

7 років - мідне

Мідна річниця весілля - серйозна дата. Цей метал характеризується пластичністю, м'якістю, тому передбачається, що чоловік і жінка за 7 років вже притерлися один до одного. У старі часи на річницю чоловік і дружина обмінювалися мідними монетками як символом матеріального благополуччя. Крім того, над порогом будинку пара вішала підкову, яка служила для сім'ї оберегом.

Кращим подарунком на річницю весілля 7 років дружині стануть мідні речі. Це можуть бути свічники, столові прилади, посуд, вази для фруктів, старовинні монети, шкатулки або предмети інтер'єру. Друга назва цієї річниці - вовняна. Скільки різноманітних подарунків ви можете придумати? Це і пледи, кардигани, пальто, затишні светри і ще багато варіантів.

Це і пледи, кардигани, пальто, затишні светри і ще багато варіантів

до змісту ↑

8 років - бляшана

Жесть символізує розмірене, спокійне протягом життя. За традиціями дружина в цю річницю весілля надягала прикраси, виконані з жерстяних пластин з нанесеними візерунками. На підлозі стайні пара залишала жерстяної лист: якщо кінь на неї наступить, залишивши відбиток підкови, то подружнє життя буде довгим і щасливим. Підносити дружині прийнято все блискуче, наприклад, форми для випічки, підноси. Крім того, є такий чудовий звичай - міняти подружнє ліжко в бляшану річницю.

до змісту ↑

9 років - фаянсова

Дев'ята річниця - фаянсова весілля, яка символізує те, що подружнє життя стає такою ж міцною, як заварений в фаянсових чашах чай. Фаянс символізує злагоджений побут, оскільки посуд виготовляють з цього матеріалу. Подружжя в цей день повинні побити тріснуту, старий посуд. Дружині добре б піднести фаянсовий сервіз, а ще традиційно дарують кришталеві вироби. Хороший варіант подарунка - сережки з гірським кришталем.

до змісту ↑

10 років - олов'яна

Головним символом десятої річниці весілля є олово, яке символізує гнучкість. Подружжя добре один одного знають, з півслова розуміють, в їх житті панує взаємоповага і любов. Іншим символом свята вважається троянда, яка уособлює пристрасть, глибокі почуття. Обов'язково піднесіть дружині шикарний букет. До нього прикладіть такий подарунок на річницю весілля 10 років, як свічники, рамки, столові прилади, статуетки або вази.

до змісту ↑

20 років - порцелянове

На 20 річницю весілля традиційно стіл сервірують фарфоровим посудом. Оскільки даний матеріал пішов зі Сходу, то дружина повинна зробити хоча б одне східне частування. В якості подарунка дружині чоловік може презентувати кавовий або чайний сервіз, порцелянові статуетки, вази, набір посуду, десертніци, скарбнички.

до змісту ↑

30 років - перлова

Дозрівання перлів - кропітка і довгий процес. Перетворення крихти в дорогоцінний камінь порівнюється з перетворення молодої пари в навчених роками подружжя, зв'язок між якими дуже міцна. Згідно з традицією, чоловік дружині дарує намисто, яке містить 30 перлин, ніж показує цінність всіх пролитих нею сліз. Будь-яке перлове прикраса стане найкращим подарунком дружині.

до змісту ↑

40 років - рубінове

Рубінова річниця весілля - дуже урочисте, цікава подія. Після обробки рубін стає дорогоцінним красивим каменем. Так і сімейні відносини, які пройшли шліфування роками, знаходять фортеця. Згідно з традицією, обручки подружжя в цей день міняють на кільця з рубіном. Чоловік може презентувати дружині рубінові сережки, шкатулку, підвіску, намисто, браслет.

до змісту ↑

50 років - золоте

Золота річниця весілля - справжня подія в житті подружньої пари. Золото уособлює особливу гнучкість характеру, яка необхідна для досягнення такого ювілею сім'ї, постійність напрямки в русі до єдиної мети, незмінність почуттів при зовнішніх несприятливих факторах. За традиціями відзначати п'ятдесяту річницю слід так само пишно, як і саме весілля. Прийнято, щоб чоловік дружині дарував нове обручку з інкрустацією діамантами або без них, але обов'язково як символ відданості і нерозривності їх зв'язку.

до змісту ↑

Який подарунок можна зробити своїми руками?

Подарунок, зроблений руками коханої людини, дуже цінний і унікальний. Неважливо, скільки коштуватиме така штучка, але вона надовго залишиться в пам'яті як щире вираження вірності, почуття. Чоловіки легко можуть змайструвати презент дружині самостійно: деякі вирізають по дереву, малюють, роблять речі для дому. Наприклад, кожній жінці сподобається сидіти за столом або в кріслі, зробленому улюбленим.

Відмінним подарунком своїми руками стане масаж і інші тілесні ласки, приготована вишукана їжа, прогулянка під місяцем. Це може бути все, що ви можете втілити фізично, але не обов'язково матеріальне. Відмінною ідеєю стане саморобний прикраса. Нехай воно буде не таке вишукане як з ювелірного салону, але в ньому буде укладена вся ваша любов і тепло. Крім того, для коханої жінки ви можете записати романтичний фільм про прожиті роки.

до змісту ↑

Відео: оригінальний сюрприз для дружини на річницю одруження

На річницю весілля чоловік може влаштувати дружині справжнє свято: романтична вечеря при свічках, море подарунків, приємних сюрпризів, подарувати абонемент в СПА-салон і багато іншого. Але ніщо не висловить всю щирість почуттів і цінність вашої половинки, як зроблений самостійно сюрприз. Для натхнення подивіться представлене відео, де чоловік подарував своїй коханій цілий фільм про їхнє спільне життя з щирими зізнаннями, романтичними піснями та добірками фотографій сімейного архіву.

Що подарувати дружині на річницю весілля?
Багато чоловіків з наближенням цієї заповітної дати ламають собі голову над тим, який подарунок презентувати дружині на річницю весілля?
Але який же вибрати?
Отже, як зробити сюрприз дружині на річницю весілля?
Який подарунок зробити дружині на паперову річницю?
Скільки різноманітних подарунків ви можете придумати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com