рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подарунок чоловікові на річницю весілля своїми руками

  1. Як скласти привітання чоловікові на річницю весілля
  2. Сюрпризи і прикраси
  3. екстремальне привітання

Зміст статті:

Дарувати власноруч зроблені подарунки приємно подвійно, а отримувати їх приємніше в десятки разів. Щоб ця знаменна дата вам обом запам'яталася надовго, зробіть подарунок чоловікові на річницю весілля своїми руками. Важливість подарунків, зроблених своїми руками, полягає в тому, що одержувач обов'язково відчує і оцінить те душевне тепло і любов, яку ви вклали в нього під час виготовлення.

Відзначати річницю або ювілей весілля стандартним романтичною вечерею при свічках, походом в ресторан удвох або просто проведенням вечора в колі родичів вже не модно, тому що таким заходом вже нікого не здивуєш. Традиції святкування річниці весілля залишилися до цих пір важливими, тому вони і штовхають безліч людей на створення оригінальних, неймовірно приємних і романтичних подарунків.

Традиції старих часів свідчать про те, що чоловік на першу річницю весілля (ситцеве весілля) повинен подарувати дружині сарафан або плаття, а вона йому - сорочку. Замість цих речей можна придбати футболку, халат або інший одяг. А можна взагалі просто обмінятися красивими хусточками і пристрасним поцілунком.

Цей розділ підкаже вам, що подарувати чоловікові на першу річницю весілля. Відмінним подарунком може стати незвичайне портфоліо з ваших спільних фото і звичайної сумки для CD дисків.

Відмінним подарунком може стати незвичайне портфоліо з ваших спільних фото і звичайної сумки для CD дисків

Можете підібрати кілька фото з вашої весіллям, далі можуть бути фотографії з вашого медового місяця, з початку сімейного життя і т. Д.

Д

Для створення міні портфоліо вам знадобляться:

  • фотографії
  • Сумка для дисків.

Інші деталі не обов'язкові, але бажані:

  • Різний декор (бантики, скріпки, літери, гудзики, блискітки і т. Д.)
  • Веленевий папір (вона додасть вашому подарунку ще більшої яскравості і незвичайності).

Залежно від того, скільки сторінок містить чохол для дисків, буде залежати кількість потрібних фото. Якщо в чохлі 24 сторінки, то фотографій знадобиться 22 штуки. По колу клейончасту чохла для диска виріжте з фотографії таку ж форму, щоб вставити в чохол. На самій першій сторінці чохла буде знаходитися головна сторінка (її можна оформити за допомогою введеного тексту, який може складатися з декількох слів або фраз - можна використовувати уривки з ваших улюблених віршів, пісень або фраз). Подальше прикраса такого незвичайного міні портфоліо буде виглядати так - в розгорнутому вигляді з одного боку буде знаходитися фото, а з іншого боку буде веленевому круглий відрізок паперу з побажаннями, цитатами або смішними короткими текстами. Додатковий декор можете використовувати для прикраси вашого портфоліо як всередині, так і зовні, справа вашої фантазії.

Можете в магазині для дорослих (інтимному) придбати якусь іграшку. Чоловікам такі подарунки обов'язково подобаються практично без винятку.

Якщо у вашого чоловіка є автомобіль, купіть йому в нього чохли для сидінь. Він в двійні оцінить такий подарунок, тому що чого вам буде коштувати їх тільки одягнути. Увечері потайки одягніть чохли, щоб чоловік про це не знав і тільки вранці їх побачив.

Як скласти привітання чоловікові на річницю весілля

Можна також підготувати вірші чоловікові на річницю весілля, які можуть бути виконані в ідеї тосту.

Серед сонця веселка сяє сьогодні яскраво і не дарма

І все навколо про це знають - адже ми щаслива сім'я.

Сьогодні дата, про яку ми не забудемо ніколи

О, мій улюблений, з річницею вітаю я тебе!

Річниця, щастя, радість,

Ми починаємо довгий шлях,

Який нас з тобою змусить

Зрозуміти сімейного життя суть.

Хочу, щоб наше життя з тобою

Могла навколо всіх причарувати.

Адже ми з тобою початок казки,

В якій будемо споглядати

Все те, що ми з тобою побудуємо

Що буде життя нам висвітлювати.

Тебе улюблений вітаю,

З особливим святом у нас.

Підібрати риму до тосту до вашої річниці весілля зовсім не складно. Для цього не обов'язково бути поетом - підберіть і напишіть головні характеристики вашому сімейному житті (щасливо, весело, дружно і т. Д.). Їх зазвичай у вірші поміщають в кінці рядка. І за таким принципом можна скласти власний оригінальний і душевний вірш або побажання, яке буде максимально відображати вашу любов і щирі почуття до чоловіка.

Сюрпризи і прикраси

Якщо не знаєте, що подарувати чоловікові на річницю весілля, зробіть жартівливі сюрпризи. Скажіть йому, що все разом прожите час після вашого весілля - це для нього був іспит з спільне сімейне життя. За романтичною вечерею назвіть «предмети», за якими він цей іспит здав. наприклад:

  • Теорія і практика поцілунків
  • Знання великого списку компліментів
  • Розуміння жіночої логіки і т. Д.

В кінці вечері можете подарувати йому жартівливу залікову книжку, яку ви заздалегідь повинні зробити самостійно. У заліковій книжці можна написати оцінки по перерахованим вище іспитів і можна вклеїти міні фото чоловіка. Паралельно до заліковій книжці можете чоловікові подарувати жартівливі грамоти, за те, що він з дня на день виносив сміття, мив посуд або підлогу. Такі грамоти можна набрати на комп'ютері або знайти схожі варіанти в Інтернеті.

Хочете, щоб все місто знало про ваших чудових, щасливих і щирих відносинах, замовте зовнішню рекламу на вулицях вашого міста, на якій буде зображено ваш чоловік або ви разом з ним. До фотографії можна написати теплі вітальні слова. Можна зателефонувати на радіо, звернутися в газету, щоб подати привітання.

Ви можете підготувати приміщення до святкування вашої річниці весілля. Для цього можна виготовити красиву серце з ниток.

Необхідні матеріали:

  • Основа (дерев'яна дошка або щільна фанера)
  • Щільна нитку. Колір вибирайте за власним бажанням. Але хочеться зробити підказку - найбільш прийнятним кольором буде червоний, так як серце асоціюється саме з ним.
  • Цвяхи, які використовуються для прибивання штапика (вузької рейки)
  • Аркуш білого паперу.

Цвяхи, які використовуються для прибивання штапика (вузької рейки)   Аркуш білого паперу

Якщо ви вибрали нитка яскравого кольору (червоного, кислотного жовтого або зеленого), то дошка повинна бути темного кольору (її можна пофарбувати звичайною фарбою, тільки зробити це потрібно з самого початку). Після фарбування дошки на неї покладіть аркуш паперу, намалюйте форму серця і акуратно по всьому контуру вбийте цвяхи з відстанню 2-2,5 см. Потім видаліть папір. Далі прив'яжіть кінець нитки до будь-якого з цвяхів і в хаотичному порядку з'єднувати їх до тих пір, поки весь простір не утворює форму серця. Цей подарунок чоловікові на річницю весілля своїми руками може просто так прикрашати вашу квартиру або будинок.

Цей подарунок чоловікові на річницю весілля своїми руками може просто так прикрашати вашу квартиру або будинок

Можете самостійно зробити стінгазету з красивих фото і написів. Причому фотографії можуть бути різних розмірів. Такий сюрприз неодмінно сподобається вашому чоловікові.

Запустіть ввечері в небо небесні ліхтарики, а в денний час можна запустити багато повітряних кульок. Ще один приємний сюрприз для чоловіка на першу річницю весілля - це придбати магнітне серце або будь-яку іншу фігуру на холодильник.

Ще один приємний сюрприз для чоловіка на першу річницю весілля - це придбати магнітне серце або будь-яку іншу фігуру на холодильник

На ній ви можете вранці залишати повідомлення друг для друга або просто писати різні побажання на весь день.

У цей важливий і знаменний день можна починати робити приємні сюрпризи і подарунки з самого ранку - приготуйте чоловікові сніданок у ліжко, який раніше ніколи не робили (прикрашений квітами, красивими серветками, незвичайне блюдо, прикрашена посуд). До такого сніданку можна прикласти невелику листівку з вітальним текстом. Цей сніданок ви можете провести разом, згадуючи за ним щасливі прожиті моменти.

екстремальне привітання

Якщо ви з вашою другою половинкою любите різноманітні екстремальні заходи, то ви можете привітати чоловіка з річницею весілля, підготувавши для нього стрибок з парашута. Скажіть, що його чекає сюрприз, і з закритими очима відвезіть його на місце льотне поле. Вже по приїзду, скажіть, що ви хочете разом з ним випробувати незабутні емоції, які залишаться у вашій пам'яті на все ваше спільне життя. Такі заходи потрібно проводити тільки тим людям, які впевнені, що зможуть його пройти, і до їх проходженню немає ніяких протипоказань. Краще буде, якщо ви заздалегідь разом з чоловіком пройдете кілька уроків зі стрибків з парашутом.

Купуйте два квитки на море або за кордон, де ви давно мріяли побувати. Це може бути ваш другий медовий місяць або просто відпочинок від повсякденних і сірих буднів. Квитки на відпочинок можете прикласти до романтичного сніданку. Під час відпочинку можете зробити романтичну вечерю прямо на пляжі з живою музикою.

Іменний вітальний торт в жартівливій і химерної формі також може стати оригінальним і незвичайним подарунком. Він може бути виконаний у формі грудей, сердець, весільних кілець і інших тематичних форм. Можете самостійно спекти торт і вкласти в нього кілька записок з побажаннями. Щоб зробити подарунок чоловікові на річницю весілля 1 рік, купіть гарний набір посуду для сніданку з різними написами. Їх можна зробити на замовлення, попередньо віддавши посуд в компанію, яка займається нанесенням зображень і написів на посуд.

Оригінально, красиво і незвично привітати чоловіка з річницею весілля вам допоможуть найпростіші речі: власні вірші, відео ролики з ваших яскравих спільних фотографій, нове портмоне, браслет і т. Д.

Не турбуйтеся про те, що вашому чоловікові ваш подарунок, зроблений своїми руками, здасться марним і непрактичним. Він неодмінно оцінить вашу любов, старання і увагу, яку ви вклали в подарунок. По-перше, він обов'язково викличе захват і, як мінімум, посмішку у вашого коханого, а по-друге, ви неодноразово зможете не раз дивитися на ваш подарунок і згадувати про вашу щасливою, барвистою і яскравою сімейного життя. Якщо ви все ж вважаєте, що робити непотрібні і непрактичні подарунки нерозумно, то візьміть і подаруйте вашому коханому саме той потрібний і корисний подарунок в будь-який звичайний день. Це для нього буде неймовірно приємним моментом і іншими словами, якби не річниця весілля, то хіба ви не купили б просто так той потрібний і вагомо практичний подарунок? Ось, ось ... Тому даруйте, любите і дбайте про своїх близьких завжди і в будь-яку хвилину, незалежно від будь-якої дати торжества.

Це для нього буде неймовірно приємним моментом і іншими словами, якби не річниця весілля, то хіба ви не купили б просто так той потрібний і вагомо практичний подарунок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com