рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю

  1. ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ....
  2. ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю
  3. ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю
  4. ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ. ДРУГА РІЧНИЦЯ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ
Паперової весіллям називають другу річницю спільного сімейного життя подружжя. У цьому матеріалі ви знайдете чудові привітання з паперової весіллям в віршах і прозі , А також ви дізнаєтеся, що подарувати на паперове весілля чоловікові і дружині після 2 років з дня одруження.

Чому називають паперової другу річницю весілля? Очевидно тому, що вона асоціюється з папером - неміцним матеріалом. адже папір може горіти, м'ятися, рватися. В даному випадку вона є символом крихкості і недовговічності подружніх відносин . Іноді другу річницю весілля називають скляній або бавовняної. Саме такі характеристики можна дати і взаєминам між чоловіком і дружиною в перші роки після весілля - вони поки ще нестійкі і ненадійні. Акценти поки розставлені на турботі про партнера і обережності у відносинах.


Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими. Вивчаючи один одного, подружжя виявляють раніше не відомі якості партнера. Причому вони не завжди сприймаються як позитивні. До другого року спільного життя вже йдуть помилки з приводу свого партнера. Але разом з ними приходять нові реальні плани на майбутню спільну життя . Паперове весілля стає саме тим кордоном, коли визначаються або розподіляються ролі між подружжям. Хтось із них може зайняти активну або пасивну позицію. Це відбувається тому, що повсякденність змушує подружжя складати і планувати загальний сімейний бюджет , Який включає вже не тільки дрібні, але і великі покупки: побутову техніку, автомашини і навіть квартиру. Зазвичай через 2 роки спільного життя розподіл ролей між подружжям в основному базується на їх ролі в фінансових проблемах сім'ї .
В цілому саме поняття "паперове весілля" підказує подружжю, що пройшло лише 2 роки, і відносини між ними повинні бути дбайливими і ніжними. Це необхідно для того, щоб не порушити то крихке поки ще рівновагу, яке складається між ними.
Паперове весілля є своєрідним поворотним моментом у відносинах між подружжям. Можливо, пройде ще скільки-то років, коли вони зрозуміють це. Саме в цей період ними отримується такий важливий для них життєвий досвід: долаються труднощі, робляться спроби пошуку виходів з важких ситуацій, створюються справжні власні сімейні традиції .
В цей час особливого значення набуває підтримка і допомога найближчих людей і родичів . Подружжя не повинні замикатися в рамках тільки своєї сім'ї. Вони обов'язково повинні прислухатися до думки і порад оточуючих, щоб вирішити виникаючі життєві проблеми. Крім того, у молодої пари може народитися дитина . З його народженням з'явиться ряд нових турбот.
Молоді сім'ї люблять святкувати паперові весілля. Як правило, на них запрошуються близькі друзі і родичі . щоб така весілля запам'яталося гостям і подружжю, можна придумати оригінальну паперову одяг для запрошених. Її одягають поверх наявної одягу. Паперову версію одягу може бути, наприклад, з туалетного паперу або газет .
Прикраси місця торжества тож е можна зробити з паперу , Наприклад, гірлянди і ліхтарики . Всю весілля можна перетворити на своєрідний "паперове" торжество: близько молодої пари за святковим столом поставити дерево-символ з паперовими листами , На яких гості і друзі обов'язково напишуть свої побажання і поради ювілярам. Це буде виглядати дуже оригінально і залишиться на довгу пам'ять. Близько такого деревця можна провести цікаву фотосесію, яка відразу об'єднає і родичів, і друзів, і інших гостей. Такі картинки оригінальної паперової весілля не залишать нікого байдужими.
Можливий і інший варіант подібних привітань з побажаннями гостей. Для цього у кожної тарілки кладуть олівець і листок паперу для рад і побажань. Писати можна і прямо на серветках. Всі вони нанизуються на нитку , А потім підвішуються як гірлянда на дерево в саду або в квартирі.
Танець молодого подружжя також не буде зайвим в цей прекрасний день торжества. Можна взяти на озброєння цікаву традицію Греції. Паперове весілля там супроводжується так званим "танцем грошей". Гості, танцюючи з одним з подружжя, обов'язково кріплять до його одязі гроші .
Що стосується самого подружжя, то в цей день вони можуть написати один одному короткі листи з зізнаннями в коханні і своїми таємними бажаннями. Популярна сучасна традиція - спеціальне послання - так зване "сімейне лист". В таких листах подружжя відповідають на питання, наприклад, що подобається чи ні в характері партнера, що хотіли б змінити в зовнішності чоловіка і так далі. Передбачувані відповіді другого з подружжя пишуться на іншому аркуші паперу .
Як правило, на паперову весілля прийнято дарувати паперові або скляні предмети . Ось і подружжя може обмінятися один з одним скляними кільцями або кумедними тваринами зі скла. Головне, щоб були пов'язані з якимись подіями або випадками їхнього спільного життя і нагадували про приємні моменти, проведених разом.
КРАЩІ ПРИВІТАННЯ З ПАПЕРОВОЇ весіллям В СТИХАХ І ПРОЗІ
Сучасна молодь, незнайома з обрядами , Не вважає за потрібне відзначати паперове весілля. Молодята справляють лише 2 річницю весілля, святкуючи разом прожиті роки. Однак паперове весілля можна відсвяткувати дуже оригінально і весело, заздалегідь до неї підготувавшись. До 2 річниці весілля можна придумати спеціальні подарунки , Завчасно скласти і придумати оригінальні привітання - веселі і трохи прикольні для урочистого застілля, а також з побажаннями подружнього щастя і благополуччя. Якщо вам складно самостійно придумати відповідні привітання з паперової весіллям, то будимо раді допомогти вам в цьому питанні. Нижче ви знайдете різні варіанти поздоровлень (Як душевних, так і прикольних) в віршах і прозі для вшанування подружжя в 2 річницю весілля, а також оригінальні привітання дружини з паперової весіллям чоловікові.
НАТИСНІТЬ НА ЗАСЛАННЯ І ЗАВАНТАЖТЕ КРАЩІ ПРИВІТАННЯ СО 2 РІЧНИЦЕЮ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ - ПАПЕРОВОЇ весіллям .
Поздоровлення з другою річницею сімейного життя, або паперової весіллям
* Минуло два роки з тих пір, як ви стали чоловіком і дружиною. Ось ви вже святкуєте свою паперове весілля. Нехай ваш шлюб буде пов'язаний тільки з чистим білим аркушем паперу, на якому ви зможете зобразити все, що побажаєте. Намалюйте на ньому щасливе життя, і - в довгий шлях! З собою прихопіть побільше терпіння і мудрості. Вони вам знадобляться в подоланні проблем і життєвих перешкод! Побажаємо вам ще величезної удачі!
* Дорогі юні дружини!
після вашої чудової весілля вже минуло два роки. Ви помудрела і набралися, хоч і невеликого, але життєвого досвіду. Ваша сім'я почала набирати обертів: у вас з'явився первісток ! Незважаючи на те, що зараз ви святкуєте паперове весілля, ми впевнені, що ваші взаємини стають впевненіше і міцніше, і ніколи «не порвуться"! Нехай ваше життя супроводжують тільки радісні хвилини і світлі дні!
Нехай собі говорять, що папір може рватися і легко горіти! Але, головне, на ній написати дуже правильні і потрібні слова. Нехай подружжя напишуть на ній про любов і вірність! Давайте вип'ємо за паперове весілля!
* Паперове весілля - це дуже крихкий, але дуже важливий рубіж в житті молодого подружжя! Аркуш паперу легко порвати, два листка - вже важче, десять - майже неможливо. Перед вами відкрита ціле життя - з її негараздами і радощами. Бажаємо вам йти по життю, міцно взявшись за руки, і вірячи один в одного! Сподіваємося, що ваше паперове щастя згодом стане міцніше діаманта!
* З моменту, як ви обмінялися обручками і присягнулися один одному у вірності, минуло два роки. Бажаю вам величезної чистої любові і лебедину вірність, а вашого будинку - щастя, затишку і спокою! Атмосфера взаємної любові робить з подружжя єдине ціле. Коли у тебе є друга половинка, життя стає легше рівно наполовину. І радість, і горе - теж навпіл! Щастя - це коли на тебе дивляться люблячі і улюблені очі! Бажаю вам перетворити згодом вашу паперову весілля в діамантову! За вашу любов, дорогі!
* За плечима вже два роки після чудової події - весілля . Напевно ви задаєте собі питання, а як ви могли колись жити одне без одного. Вам повинно, по всій видимості, здаватися, що ви завжди були разом! Дивіться завжди в майбутнє з надією, нічого не побоюючись і не боячись! А ми вам хочемо побажати, щоб через майже півстоліття ваша паперова весілля перетворилося на золоту! Будьте щасливі!
* Дорогі подружжя! Ось і настав ще один рубіж у вашому сімейному житті - паперове весілля! Ви як і раніше щасливі і любіть один одного. Два прожитих разом року для кого-то може здатися незначним відрізком часу. Але це вже не мало! Вчинки, почуття, любов - ось що важливо в житті! Бережіть один одного і будьте щасливі!
* Сьогодні за вашими плечима вже два роки спільного щасливого життя! Паперове весілля - назва не дуже благозвучне. Але це певний етап у вашій подружнього життя , Який потрібно було обов'язково пройти. Тепер ви придбали вже певний досвід - можете поважати думку один одного, поступатися другій половинці. Бережіть свій шлюб і не дайте йому порватися, як паперового аркуша . Напевно у вас вже є спільні цілі та плани! Прагніть до них, міцно взявшись за руки. Тільки разом зможете всього досягти! Щастя і удачі на цьому непростому шляху!
Привітання гостей на торжестві будуть дуже приємні для молодої пари. Але не менш приємно буде і подружжю обмінятися взаємними привітаннями. Наприклад, привітання з паперової весіллям подружжя чоловікові.
* Дорогий, рідний і улюблений!
Всього два роки разом, а я себе відчуваю за тобою, як і мріялося, як за кам'яною стіною. Я люблю тебе дуже ніжно. Хочу, щоб всі печалі обійшли нас стороною, і ми завжди були нерозлучні. весілля наша , Хоч і паперова, але з дуже міцного паперу. Кажуть, що папір все витримає. Нехай наша папір протистоїть будь-яких неприємностей і негараздам! Нехай збудуться всі наші мрії!
Ось такі поздоровлення з другою річницею спільного життя, або з паперової весіллям можна заздалегідь підготувати, доповнивши їх якимись конкретними деталями, що стосуються тільки даної молодої пари. А можна придумати і прикольні. Як, наприклад, наступне.
* Ось ви вже цілих два роки разом! Ви хоч раз задумалися, що це означає? А ми підрахували! Це 63072000 секунд щастя, або 17520 годин часу, як ви стали люблячими половинками, а не просто парою! Ви провели 730 спільних сніданків! 96 тижнів розмовляли по ночах! Ваше подружнє щастя триває вже 24 місяці, а подружня вірність становить 1051200 хвилин!
* Непомітно пробігли два роки, але залишили за собою стільки щастя і ніжності! Час і далі буде відраховувати роки спільного життя. Нехай ваша любов буде безмежною, живіть і радійте. Тільки разом ви зможете подолати будь-які проблеми і труднощі! Прийміть наші щирі вітання з вашої паперової весіллям!


ЩО НАЗВАТИ на паперове весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Ще в давні часи на паперове весілля було прийнято дарувати різні вироби з паперу . Писалися також листи і послання . паперові вироби символізували собою, по-перше, крихкість подружніх відносин, а по-друге, давали можливість подарувати подружжю загальнодоступні подарунки . Подарунок на паперове весілля висловлював бажання дарують підтримати молоду пару в її починаннях. Через багато років після 2 річниці весілля в сім'ях зберігалися подарунки-обереги з паперу . Вони символізували спільно прожиті роки сімейного життя.
На паперове весілля, за російською традицією, молоде подружжя було прийнято дарувати матрьошку . Як правило, вона була в 4 складання. У кожну з матрьошок клали маленький листок, на якому писали побажання поповнення в родині і щастя.
Крім того, на 2 річницю весілля подружжя могли дарувати один одному зроблені своїми руками фігурки орігамі . така традиція досі жива у деяких країнах.
Які ж сучасні традиції, і що можна зараз подарувати на паперове весілля? Тепер питання, що подарувати на таку паперову весілля, вирішується досить просто. Родичі і друзі можуть подарувати і холодильник, і дитяче ліжечко , І пральну машину, і будь-яку іншу побутову техніку. Потрібно лише на паперове весілля написати листівку або зробити орігамі з побажаннями, прикріпивши їх до подарунка . На паперове весілля, якщо згадати російські традиції, що дарувати, можна подарувати матрьошку, як в давнину, в 4 складання. У три з них покласти листочки з побажаннями, а в останню - грошові купюри. Для подружжя це стане приємним і несподіваним сюрпризом.
На паперову весілля можна особливо не замислюватися, що дарувати. Перше, що спадає на думку, так це книги, фоторамки, фотоальбоми . Не буде зайвим і подарунок для молодої пари у вигляді шпалер.
Паперове весілля - що можна подарувати чоловікові
Дружину дружина може подарувати подарунковий сертифікат на політ на аероплані, на стрибок з парашутом і на інші дії, які є хобі або пристрастю чоловіка. Діловому чоловікові відмінно підійде в якості подарунка красивий саморобний блокнот або тижневик.
Оригінальним подарунком для чоловіка стане романтична вечеря в паперовому стилі. Дружина може для створення незвичайної атмосфери придумати оригінальний одяг з паперу .

Що подарувати на паперове весілля дружині
Дружину на паперову річницю набагато легше придумати подарунок для своєї другої половини. Це може бути красива весільна листівка з ніжними побажаннями і власними віршами-освідченням у коханні або витончена виріб з паперу .
В якості подарунка до паперової весіллі може послужити річна підписка на улюблений журнал подружжя, м'які іграшки, кулінарні книги або книги улюблених письменників. А можна порадувати дружину на 2 річницю весілля оригінальним подарунком і подарувати їй унікальний декоративний предмет інтер'єру в японському стилі - підлогову складну ширму бёбу з паперу з витонченим малюнком. Цей предмет інтер'єру охороняє сімейне вогнище від вітру небажаних змін і підкрадається негараздів.
Чудовим подарунком можуть стати ювелірні прикраси, подарункові сертифікати на косметику, абонементи на заняття фітнесом. До будь-якого подарунку на 2 річницю весілля бажано прикріпити привітання-листівки .
Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими
Картинки - паперове весілля і що дарувати на паперове весілля.

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ. ДРУГА РІЧНИЦЯ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ
Паперової весіллям називають другу річницю спільного сімейного життя подружжя. У цьому матеріалі ви знайдете чудові привітання з паперової весіллям в віршах і прозі , А також ви дізнаєтеся, що подарувати на паперове весілля чоловікові і дружині після 2 років з дня одруження.

Чому називають паперової другу річницю весілля? Очевидно тому, що вона асоціюється з папером - неміцним матеріалом. адже папір може горіти, м'ятися, рватися. В даному випадку вона є символом крихкості і недовговічності подружніх відносин . Іноді другу річницю весілля називають скляній або бавовняної. Саме такі характеристики можна дати і взаєминам між чоловіком і дружиною в перші роки після весілля - вони поки ще нестійкі і ненадійні. Акценти поки розставлені на турботі про партнера і обережності у відносинах.


Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими. Вивчаючи один одного, подружжя виявляють раніше не відомі якості партнера. Причому вони не завжди сприймаються як позитивні. До другого року спільного життя вже йдуть помилки з приводу свого партнера. Але разом з ними приходять нові реальні плани на майбутню спільну життя . Паперове весілля стає саме тим кордоном, коли визначаються або розподіляються ролі між подружжям. Хтось із них може зайняти активну або пасивну позицію. Це відбувається тому, що повсякденність змушує подружжя складати і планувати загальний сімейний бюджет , Який включає вже не тільки дрібні, але і великі покупки: побутову техніку, автомашини і навіть квартиру. Зазвичай через 2 роки спільного життя розподіл ролей між подружжям в основному базується на їх ролі в фінансових проблемах сім'ї .
В цілому саме поняття "паперове весілля" підказує подружжю, що пройшло лише 2 роки, і відносини між ними повинні бути дбайливими і ніжними. Це необхідно для того, щоб не порушити то крихке поки ще рівновагу, яке складається між ними.
Паперове весілля є своєрідним поворотним моментом у відносинах між подружжям. Можливо, пройде ще скільки-то років, коли вони зрозуміють це. Саме в цей період ними отримується такий важливий для них життєвий досвід: долаються труднощі, робляться спроби пошуку виходів з важких ситуацій, створюються справжні власні сімейні традиції .
В цей час особливого значення набуває підтримка і допомога найближчих людей і родичів . Подружжя не повинні замикатися в рамках тільки своєї сім'ї. Вони обов'язково повинні прислухатися до думки і порад оточуючих, щоб вирішити виникаючі життєві проблеми. Крім того, у молодої пари може народитися дитина . З його народженням з'явиться ряд нових турбот.
Молоді сім'ї люблять святкувати паперові весілля. Як правило, на них запрошуються близькі друзі і родичі . щоб така весілля запам'яталося гостям і подружжю, можна придумати оригінальну паперову одяг для запрошених. Її одягають поверх наявної одягу. Паперову версію одягу може бути, наприклад, з туалетного паперу або газет .
Прикраси місця торжества тож е можна зробити з паперу , Наприклад, гірлянди і ліхтарики . Всю весілля можна перетворити на своєрідний "паперове" торжество: близько молодої пари за святковим столом поставити дерево-символ з паперовими листами , На яких гості і друзі обов'язково напишуть свої побажання і поради ювілярам. Це буде виглядати дуже оригінально і залишиться на довгу пам'ять. Близько такого деревця можна провести цікаву фотосесію, яка відразу об'єднає і родичів, і друзів, і інших гостей. Такі картинки оригінальної паперової весілля не залишать нікого байдужими.
Можливий і інший варіант подібних привітань з побажаннями гостей. Для цього у кожної тарілки кладуть олівець і листок паперу для рад і побажань. Писати можна і прямо на серветках. Всі вони нанизуються на нитку , А потім підвішуються як гірлянда на дерево в саду або в квартирі.
Танець молодого подружжя також не буде зайвим в цей прекрасний день торжества. Можна взяти на озброєння цікаву традицію Греції. Паперове весілля там супроводжується так званим "танцем грошей". Гості, танцюючи з одним з подружжя, обов'язково кріплять до його одязі гроші .
Що стосується самого подружжя, то в цей день вони можуть написати один одному короткі листи з зізнаннями в коханні і своїми таємними бажаннями. Популярна сучасна традиція - спеціальне послання - так зване "сімейне лист". В таких листах подружжя відповідають на питання, наприклад, що подобається чи ні в характері партнера, що хотіли б змінити в зовнішності чоловіка і так далі. Передбачувані відповіді другого з подружжя пишуться на іншому аркуші паперу .
Як правило, на паперову весілля прийнято дарувати паперові або скляні предмети . Ось і подружжя може обмінятися один з одним скляними кільцями або кумедними тваринами зі скла. Головне, щоб були пов'язані з якимись подіями або випадками їхнього спільного життя і нагадували про приємні моменти, проведених разом.
КРАЩІ ПРИВІТАННЯ З ПАПЕРОВОЇ весіллям В СТИХАХ І ПРОЗІ
Сучасна молодь, незнайома з обрядами , Не вважає за потрібне відзначати паперове весілля. Молодята справляють лише 2 річницю весілля, святкуючи разом прожиті роки. Однак паперове весілля можна відсвяткувати дуже оригінально і весело, заздалегідь до неї підготувавшись. До 2 річниці весілля можна придумати спеціальні подарунки , Завчасно скласти і придумати оригінальні привітання - веселі і трохи прикольні для урочистого застілля, а також з побажаннями подружнього щастя і благополуччя. Якщо вам складно самостійно придумати відповідні привітання з паперової весіллям, то будимо раді допомогти вам в цьому питанні. Нижче ви знайдете різні варіанти поздоровлень (Як душевних, так і прикольних) в віршах і прозі для вшанування подружжя в 2 річницю весілля, а також оригінальні привітання дружини з паперової весіллям чоловікові.
НАТИСНІТЬ НА ЗАСЛАННЯ І ЗАВАНТАЖТЕ КРАЩІ ПРИВІТАННЯ СО 2 РІЧНИЦЕЮ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ - ПАПЕРОВОЇ весіллям .
Поздоровлення з другою річницею сімейного життя, або паперової весіллям
* Минуло два роки з тих пір, як ви стали чоловіком і дружиною. Ось ви вже святкуєте свою паперове весілля. Нехай ваш шлюб буде пов'язаний тільки з чистим білим аркушем паперу, на якому ви зможете зобразити все, що побажаєте. Намалюйте на ньому щасливе життя, і - в довгий шлях! З собою прихопіть побільше терпіння і мудрості. Вони вам знадобляться в подоланні проблем і життєвих перешкод! Побажаємо вам ще величезної удачі!
* Дорогі юні дружини!
після вашої чудової весілля вже минуло два роки. Ви помудрела і набралися, хоч і невеликого, але життєвого досвіду. Ваша сім'я почала набирати обертів: у вас з'явився первісток ! Незважаючи на те, що зараз ви святкуєте паперове весілля, ми впевнені, що ваші взаємини стають впевненіше і міцніше, і ніколи «не порвуться"! Нехай ваше життя супроводжують тільки радісні хвилини і світлі дні!
Нехай собі говорять, що папір може рватися і легко горіти! Але, головне, на ній написати дуже правильні і потрібні слова. Нехай подружжя напишуть на ній про любов і вірність! Давайте вип'ємо за паперове весілля!
* Паперове весілля - це дуже крихкий, але дуже важливий рубіж в житті молодого подружжя! Аркуш паперу легко порвати, два листка - вже важче, десять - майже неможливо. Перед вами відкрита ціле життя - з її негараздами і радощами. Бажаємо вам йти по життю, міцно взявшись за руки, і вірячи один в одного! Сподіваємося, що ваше паперове щастя згодом стане міцніше діаманта!
* З моменту, як ви обмінялися обручками і присягнулися один одному у вірності, минуло два роки. Бажаю вам величезної чистої любові і лебедину вірність, а вашого будинку - щастя, затишку і спокою! Атмосфера взаємної любові робить з подружжя єдине ціле. Коли у тебе є друга половинка, життя стає легше рівно наполовину. І радість, і горе - теж навпіл! Щастя - це коли на тебе дивляться люблячі і улюблені очі! Бажаю вам перетворити згодом вашу паперову весілля в діамантову! За вашу любов, дорогі!
* За плечима вже два роки після чудової події - весілля . Напевно ви задаєте собі питання, а як ви могли колись жити одне без одного. Вам повинно, по всій видимості, здаватися, що ви завжди були разом! Дивіться завжди в майбутнє з надією, нічого не побоюючись і не боячись! А ми вам хочемо побажати, щоб через майже півстоліття ваша паперова весілля перетворилося на золоту! Будьте щасливі!
* Дорогі подружжя! Ось і настав ще один рубіж у вашому сімейному житті - паперове весілля! Ви як і раніше щасливі і любіть один одного. Два прожитих разом року для кого-то може здатися незначним відрізком часу. Але це вже не мало! Вчинки, почуття, любов - ось що важливо в житті! Бережіть один одного і будьте щасливі!
* Сьогодні за вашими плечима вже два роки спільного щасливого життя! Паперове весілля - назва не дуже благозвучне. Але це певний етап у вашій подружнього життя , Який потрібно було обов'язково пройти. Тепер ви придбали вже певний досвід - можете поважати думку один одного, поступатися другій половинці. Бережіть свій шлюб і не дайте йому порватися, як паперового аркуша . Напевно у вас вже є спільні цілі та плани! Прагніть до них, міцно взявшись за руки. Тільки разом зможете всього досягти! Щастя і удачі на цьому непростому шляху!
Привітання гостей на торжестві будуть дуже приємні для молодої пари. Але не менш приємно буде і подружжю обмінятися взаємними привітаннями. Наприклад, привітання з паперової весіллям подружжя чоловікові.
* Дорогий, рідний і улюблений!
Всього два роки разом, а я себе відчуваю за тобою, як і мріялося, як за кам'яною стіною. Я люблю тебе дуже ніжно. Хочу, щоб всі печалі обійшли нас стороною, і ми завжди були нерозлучні. весілля наша , Хоч і паперова, але з дуже міцного паперу. Кажуть, що папір все витримає. Нехай наша папір протистоїть будь-яких неприємностей і негараздам! Нехай збудуться всі наші мрії!
Ось такі поздоровлення з другою річницею спільного життя, або з паперової весіллям можна заздалегідь підготувати, доповнивши їх якимись конкретними деталями, що стосуються тільки даної молодої пари. А можна придумати і прикольні. Як, наприклад, наступне.
* Ось ви вже цілих два роки разом! Ви хоч раз задумалися, що це означає? А ми підрахували! Це 63072000 секунд щастя, або 17520 годин часу, як ви стали люблячими половинками, а не просто парою! Ви провели 730 спільних сніданків! 96 тижнів розмовляли по ночах! Ваше подружнє щастя триває вже 24 місяці, а подружня вірність становить 1051200 хвилин!
* Непомітно пробігли два роки, але залишили за собою стільки щастя і ніжності! Час і далі буде відраховувати роки спільного життя. Нехай ваша любов буде безмежною, живіть і радійте. Тільки разом ви зможете подолати будь-які проблеми і труднощі! Прийміть наші щирі вітання з вашої паперової весіллям!


ЩО НАЗВАТИ на паперове весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Ще в давні часи на паперове весілля було прийнято дарувати різні вироби з паперу . Писалися також листи і послання . паперові вироби символізували собою, по-перше, крихкість подружніх відносин, а по-друге, давали можливість подарувати подружжю загальнодоступні подарунки . Подарунок на паперове весілля висловлював бажання дарують підтримати молоду пару в її починаннях. Через багато років після 2 річниці весілля в сім'ях зберігалися подарунки-обереги з паперу . Вони символізували спільно прожиті роки сімейного життя.
На паперове весілля, за російською традицією, молоде подружжя було прийнято дарувати матрьошку . Як правило, вона була в 4 складання. У кожну з матрьошок клали маленький листок, на якому писали побажання поповнення в родині і щастя.
Крім того, на 2 річницю весілля подружжя могли дарувати один одному зроблені своїми руками фігурки орігамі . така традиція досі жива у деяких країнах.
Які ж сучасні традиції, і що можна зараз подарувати на паперове весілля? Тепер питання, що подарувати на таку паперову весілля, вирішується досить просто. Родичі і друзі можуть подарувати і холодильник, і дитяче ліжечко , І пральну машину, і будь-яку іншу побутову техніку. Потрібно лише на паперове весілля написати листівку або зробити орігамі з побажаннями, прикріпивши їх до подарунка . На паперове весілля, якщо згадати російські традиції, що дарувати, можна подарувати матрьошку, як в давнину, в 4 складання. У три з них покласти листочки з побажаннями, а в останню - грошові купюри. Для подружжя це стане приємним і несподіваним сюрпризом.
На паперову весілля можна особливо не замислюватися, що дарувати. Перше, що спадає на думку, так це книги, фоторамки, фотоальбоми . Не буде зайвим і подарунок для молодої пари у вигляді шпалер.
Паперове весілля - що можна подарувати чоловікові
Дружину дружина може подарувати подарунковий сертифікат на політ на аероплані, на стрибок з парашутом і на інші дії, які є хобі або пристрастю чоловіка. Діловому чоловікові відмінно підійде в якості подарунка красивий саморобний блокнот або тижневик.
Оригінальним подарунком для чоловіка стане романтична вечеря в паперовому стилі. Дружина може для створення незвичайної атмосфери придумати оригінальний одяг з паперу .

Що подарувати на паперове весілля дружині
Дружину на паперову річницю набагато легше придумати подарунок для своєї другої половини. Це може бути красива весільна листівка з ніжними побажаннями і власними віршами-освідченням у коханні або витончена виріб з паперу .
В якості подарунка до паперової весіллі може послужити річна підписка на улюблений журнал подружжя, м'які іграшки, кулінарні книги або книги улюблених письменників. А можна порадувати дружину на 2 річницю весілля оригінальним подарунком і подарувати їй унікальний декоративний предмет інтер'єру в японському стилі - підлогову складну ширму бёбу з паперу з витонченим малюнком. Цей предмет інтер'єру охороняє сімейне вогнище від вітру небажаних змін і підкрадається негараздів.
Чудовим подарунком можуть стати ювелірні прикраси, подарункові сертифікати на косметику, абонементи на заняття фітнесом. До будь-якого подарунку на 2 річницю весілля бажано прикріпити привітання-листівки .
Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими
Картинки - паперове весілля і що дарувати на паперове весілля.

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ. ДРУГА РІЧНИЦЯ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ
Паперової весіллям називають другу річницю спільного сімейного життя подружжя. У цьому матеріалі ви знайдете чудові привітання з паперової весіллям в віршах і прозі , А також ви дізнаєтеся, що подарувати на паперове весілля чоловікові і дружині після 2 років з дня одруження.

Чому називають паперової другу річницю весілля? Очевидно тому, що вона асоціюється з папером - неміцним матеріалом. адже папір може горіти, м'ятися, рватися. В даному випадку вона є символом крихкості і недовговічності подружніх відносин . Іноді другу річницю весілля називають скляній або бавовняної. Саме такі характеристики можна дати і взаєминам між чоловіком і дружиною в перші роки після весілля - вони поки ще нестійкі і ненадійні. Акценти поки розставлені на турботі про партнера і обережності у відносинах.


Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими. Вивчаючи один одного, подружжя виявляють раніше не відомі якості партнера. Причому вони не завжди сприймаються як позитивні. До другого року спільного життя вже йдуть помилки з приводу свого партнера. Але разом з ними приходять нові реальні плани на майбутню спільну життя . Паперове весілля стає саме тим кордоном, коли визначаються або розподіляються ролі між подружжям. Хтось із них може зайняти активну або пасивну позицію. Це відбувається тому, що повсякденність змушує подружжя складати і планувати загальний сімейний бюджет , Який включає вже не тільки дрібні, але і великі покупки: побутову техніку, автомашини і навіть квартиру. Зазвичай через 2 роки спільного життя розподіл ролей між подружжям в основному базується на їх ролі в фінансових проблемах сім'ї .
В цілому саме поняття "паперове весілля" підказує подружжю, що пройшло лише 2 роки, і відносини між ними повинні бути дбайливими і ніжними. Це необхідно для того, щоб не порушити то крихке поки ще рівновагу, яке складається між ними.
Паперове весілля є своєрідним поворотним моментом у відносинах між подружжям. Можливо, пройде ще скільки-то років, коли вони зрозуміють це. Саме в цей період ними отримується такий важливий для них життєвий досвід: долаються труднощі, робляться спроби пошуку виходів з важких ситуацій, створюються справжні власні сімейні традиції .
В цей час особливого значення набуває підтримка і допомога найближчих людей і родичів . Подружжя не повинні замикатися в рамках тільки своєї сім'ї. Вони обов'язково повинні прислухатися до думки і порад оточуючих, щоб вирішити виникаючі життєві проблеми. Крім того, у молодої пари може народитися дитина . З його народженням з'явиться ряд нових турбот.
Молоді сім'ї люблять святкувати паперові весілля. Як правило, на них запрошуються близькі друзі і родичі . щоб така весілля запам'яталося гостям і подружжю, можна придумати оригінальну паперову одяг для запрошених. Її одягають поверх наявної одягу. Паперову версію одягу може бути, наприклад, з туалетного паперу або газет .
Прикраси місця торжества тож е можна зробити з паперу , Наприклад, гірлянди і ліхтарики . Всю весілля можна перетворити на своєрідний "паперове" торжество: близько молодої пари за святковим столом поставити дерево-символ з паперовими листами , На яких гості і друзі обов'язково напишуть свої побажання і поради ювілярам. Це буде виглядати дуже оригінально і залишиться на довгу пам'ять. Близько такого деревця можна провести цікаву фотосесію, яка відразу об'єднає і родичів, і друзів, і інших гостей. Такі картинки оригінальної паперової весілля не залишать нікого байдужими.
Можливий і інший варіант подібних привітань з побажаннями гостей. Для цього у кожної тарілки кладуть олівець і листок паперу для рад і побажань. Писати можна і прямо на серветках. Всі вони нанизуються на нитку , А потім підвішуються як гірлянда на дерево в саду або в квартирі.
Танець молодого подружжя також не буде зайвим в цей прекрасний день торжества. Можна взяти на озброєння цікаву традицію Греції. Паперове весілля там супроводжується так званим "танцем грошей". Гості, танцюючи з одним з подружжя, обов'язково кріплять до його одязі гроші .
Що стосується самого подружжя, то в цей день вони можуть написати один одному короткі листи з зізнаннями в коханні і своїми таємними бажаннями. Популярна сучасна традиція - спеціальне послання - так зване "сімейне лист". В таких листах подружжя відповідають на питання, наприклад, що подобається чи ні в характері партнера, що хотіли б змінити в зовнішності чоловіка і так далі. Передбачувані відповіді другого з подружжя пишуться на іншому аркуші паперу .
Як правило, на паперову весілля прийнято дарувати паперові або скляні предмети . Ось і подружжя може обмінятися один з одним скляними кільцями або кумедними тваринами зі скла. Головне, щоб були пов'язані з якимись подіями або випадками їхнього спільного життя і нагадували про приємні моменти, проведених разом.
КРАЩІ ПРИВІТАННЯ З ПАПЕРОВОЇ весіллям В СТИХАХ І ПРОЗІ
Сучасна молодь, незнайома з обрядами , Не вважає за потрібне відзначати паперове весілля. Молодята справляють лише 2 річницю весілля, святкуючи разом прожиті роки. Однак паперове весілля можна відсвяткувати дуже оригінально і весело, заздалегідь до неї підготувавшись. До 2 річниці весілля можна придумати спеціальні подарунки , Завчасно скласти і придумати оригінальні привітання - веселі і трохи прикольні для урочистого застілля, а також з побажаннями подружнього щастя і благополуччя. Якщо вам складно самостійно придумати відповідні привітання з паперової весіллям, то будимо раді допомогти вам в цьому питанні. Нижче ви знайдете різні варіанти поздоровлень (Як душевних, так і прикольних) в віршах і прозі для вшанування подружжя в 2 річницю весілля, а також оригінальні привітання дружини з паперової весіллям чоловікові.
НАТИСНІТЬ НА ЗАСЛАННЯ І ЗАВАНТАЖТЕ КРАЩІ ПРИВІТАННЯ СО 2 РІЧНИЦЕЮ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ - ПАПЕРОВОЇ весіллям .
Поздоровлення з другою річницею сімейного життя, або паперової весіллям
* Минуло два роки з тих пір, як ви стали чоловіком і дружиною. Ось ви вже святкуєте свою паперове весілля. Нехай ваш шлюб буде пов'язаний тільки з чистим білим аркушем паперу, на якому ви зможете зобразити все, що побажаєте. Намалюйте на ньому щасливе життя, і - в довгий шлях! З собою прихопіть побільше терпіння і мудрості. Вони вам знадобляться в подоланні проблем і життєвих перешкод! Побажаємо вам ще величезної удачі!
* Дорогі юні дружини!
після вашої чудової весілля вже минуло два роки. Ви помудрела і набралися, хоч і невеликого, але життєвого досвіду. Ваша сім'я почала набирати обертів: у вас з'явився первісток ! Незважаючи на те, що зараз ви святкуєте паперове весілля, ми впевнені, що ваші взаємини стають впевненіше і міцніше, і ніколи «не порвуться"! Нехай ваше життя супроводжують тільки радісні хвилини і світлі дні!
Нехай собі говорять, що папір може рватися і легко горіти! Але, головне, на ній написати дуже правильні і потрібні слова. Нехай подружжя напишуть на ній про любов і вірність! Давайте вип'ємо за паперове весілля!
* Паперове весілля - це дуже крихкий, але дуже важливий рубіж в житті молодого подружжя! Аркуш паперу легко порвати, два листка - вже важче, десять - майже неможливо. Перед вами відкрита ціле життя - з її негараздами і радощами. Бажаємо вам йти по життю, міцно взявшись за руки, і вірячи один в одного! Сподіваємося, що ваше паперове щастя згодом стане міцніше діаманта!
* З моменту, як ви обмінялися обручками і присягнулися один одному у вірності, минуло два роки. Бажаю вам величезної чистої любові і лебедину вірність, а вашого будинку - щастя, затишку і спокою! Атмосфера взаємної любові робить з подружжя єдине ціле. Коли у тебе є друга половинка, життя стає легше рівно наполовину. І радість, і горе - теж навпіл! Щастя - це коли на тебе дивляться люблячі і улюблені очі! Бажаю вам перетворити згодом вашу паперову весілля в діамантову! За вашу любов, дорогі!
* За плечима вже два роки після чудової події - весілля . Напевно ви задаєте собі питання, а як ви могли колись жити одне без одного. Вам повинно, по всій видимості, здаватися, що ви завжди були разом! Дивіться завжди в майбутнє з надією, нічого не побоюючись і не боячись! А ми вам хочемо побажати, щоб через майже півстоліття ваша паперова весілля перетворилося на золоту! Будьте щасливі!
* Дорогі подружжя! Ось і настав ще один рубіж у вашому сімейному житті - паперове весілля! Ви як і раніше щасливі і любіть один одного. Два прожитих разом року для кого-то може здатися незначним відрізком часу. Але це вже не мало! Вчинки, почуття, любов - ось що важливо в житті! Бережіть один одного і будьте щасливі!
* Сьогодні за вашими плечима вже два роки спільного щасливого життя! Паперове весілля - назва не дуже благозвучне. Але це певний етап у вашій подружнього життя , Який потрібно було обов'язково пройти. Тепер ви придбали вже певний досвід - можете поважати думку один одного, поступатися другій половинці. Бережіть свій шлюб і не дайте йому порватися, як паперового аркуша . Напевно у вас вже є спільні цілі та плани! Прагніть до них, міцно взявшись за руки. Тільки разом зможете всього досягти! Щастя і удачі на цьому непростому шляху!
Привітання гостей на торжестві будуть дуже приємні для молодої пари. Але не менш приємно буде і подружжю обмінятися взаємними привітаннями. Наприклад, привітання з паперової весіллям подружжя чоловікові.
* Дорогий, рідний і улюблений!
Всього два роки разом, а я себе відчуваю за тобою, як і мріялося, як за кам'яною стіною. Я люблю тебе дуже ніжно. Хочу, щоб всі печалі обійшли нас стороною, і ми завжди були нерозлучні. весілля наша , Хоч і паперова, але з дуже міцного паперу. Кажуть, що папір все витримає. Нехай наша папір протистоїть будь-яких неприємностей і негараздам! Нехай збудуться всі наші мрії!
Ось такі поздоровлення з другою річницею спільного життя, або з паперової весіллям можна заздалегідь підготувати, доповнивши їх якимись конкретними деталями, що стосуються тільки даної молодої пари. А можна придумати і прикольні. Як, наприклад, наступне.
* Ось ви вже цілих два роки разом! Ви хоч раз задумалися, що це означає? А ми підрахували! Це 63072000 секунд щастя, або 17520 годин часу, як ви стали люблячими половинками, а не просто парою! Ви провели 730 спільних сніданків! 96 тижнів розмовляли по ночах! Ваше подружнє щастя триває вже 24 місяці, а подружня вірність становить 1051200 хвилин!
* Непомітно пробігли два роки, але залишили за собою стільки щастя і ніжності! Час і далі буде відраховувати роки спільного життя. Нехай ваша любов буде безмежною, живіть і радійте. Тільки разом ви зможете подолати будь-які проблеми і труднощі! Прийміть наші щирі вітання з вашої паперової весіллям!


ЩО НАЗВАТИ на паперове весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Ще в давні часи на паперове весілля було прийнято дарувати різні вироби з паперу . Писалися також листи і послання . паперові вироби символізували собою, по-перше, крихкість подружніх відносин, а по-друге, давали можливість подарувати подружжю загальнодоступні подарунки . Подарунок на паперове весілля висловлював бажання дарують підтримати молоду пару в її починаннях. Через багато років після 2 річниці весілля в сім'ях зберігалися подарунки-обереги з паперу . Вони символізували спільно прожиті роки сімейного життя.
На паперове весілля, за російською традицією, молоде подружжя було прийнято дарувати матрьошку . Як правило, вона була в 4 складання. У кожну з матрьошок клали маленький листок, на якому писали побажання поповнення в родині і щастя.
Крім того, на 2 річницю весілля подружжя могли дарувати один одному зроблені своїми руками фігурки орігамі . така традиція досі жива у деяких країнах.
Які ж сучасні традиції, і що можна зараз подарувати на паперове весілля? Тепер питання, що подарувати на таку паперову весілля, вирішується досить просто. Родичі і друзі можуть подарувати і холодильник, і дитяче ліжечко , І пральну машину, і будь-яку іншу побутову техніку. Потрібно лише на паперове весілля написати листівку або зробити орігамі з побажаннями, прикріпивши їх до подарунка . На паперове весілля, якщо згадати російські традиції, що дарувати, можна подарувати матрьошку, як в давнину, в 4 складання. У три з них покласти листочки з побажаннями, а в останню - грошові купюри. Для подружжя це стане приємним і несподіваним сюрпризом.
На паперову весілля можна особливо не замислюватися, що дарувати. Перше, що спадає на думку, так це книги, фоторамки, фотоальбоми . Не буде зайвим і подарунок для молодої пари у вигляді шпалер.
Паперове весілля - що можна подарувати чоловікові
Дружину дружина може подарувати подарунковий сертифікат на політ на аероплані, на стрибок з парашутом і на інші дії, які є хобі або пристрастю чоловіка. Діловому чоловікові відмінно підійде в якості подарунка красивий саморобний блокнот або тижневик.
Оригінальним подарунком для чоловіка стане романтична вечеря в паперовому стилі. Дружина може для створення незвичайної атмосфери придумати оригінальний одяг з паперу .

Що подарувати на паперове весілля дружині
Дружину на паперову річницю набагато легше придумати подарунок для своєї другої половини. Це може бути красива весільна листівка з ніжними побажаннями і власними віршами-освідченням у коханні або витончена виріб з паперу .
В якості подарунка до паперової весіллі може послужити річна підписка на улюблений журнал подружжя, м'які іграшки, кулінарні книги або книги улюблених письменників. А можна порадувати дружину на 2 річницю весілля оригінальним подарунком і подарувати їй унікальний декоративний предмет інтер'єру в японському стилі - підлогову складну ширму бёбу з паперу з витонченим малюнком. Цей предмет інтер'єру охороняє сімейне вогнище від вітру небажаних змін і підкрадається негараздів.
Чудовим подарунком можуть стати ювелірні прикраси, подарункові сертифікати на косметику, абонементи на заняття фітнесом. До будь-якого подарунку на 2 річницю весілля бажано прикріпити привітання-листівки .
Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими
Картинки - паперове весілля і що дарувати на паперове весілля.

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ. ДРУГА РІЧНИЦЯ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ
Паперової весіллям називають другу річницю спільного сімейного життя подружжя. У цьому матеріалі ви знайдете чудові привітання з паперової весіллям в віршах і прозі , А також ви дізнаєтеся, що подарувати на паперове весілля чоловікові і дружині після 2 років з дня одруження.

Чому називають паперової другу річницю весілля? Очевидно тому, що вона асоціюється з папером - неміцним матеріалом. адже папір може горіти, м'ятися, рватися. В даному випадку вона є символом крихкості і недовговічності подружніх відносин . Іноді другу річницю весілля називають скляній або бавовняної. Саме такі характеристики можна дати і взаєминам між чоловіком і дружиною в перші роки після весілля - вони поки ще нестійкі і ненадійні. Акценти поки розставлені на турботі про партнера і обережності у відносинах.


Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими. Вивчаючи один одного, подружжя виявляють раніше не відомі якості партнера. Причому вони не завжди сприймаються як позитивні. До другого року спільного життя вже йдуть помилки з приводу свого партнера. Але разом з ними приходять нові реальні плани на майбутню спільну життя . Паперове весілля стає саме тим кордоном, коли визначаються або розподіляються ролі між подружжям. Хтось із них може зайняти активну або пасивну позицію. Це відбувається тому, що повсякденність змушує подружжя складати і планувати загальний сімейний бюджет , Який включає вже не тільки дрібні, але і великі покупки: побутову техніку, автомашини і навіть квартиру. Зазвичай через 2 роки спільного життя розподіл ролей між подружжям в основному базується на їх ролі в фінансових проблемах сім'ї .
В цілому саме поняття "паперове весілля" підказує подружжю, що пройшло лише 2 роки, і відносини між ними повинні бути дбайливими і ніжними. Це необхідно для того, щоб не порушити то крихке поки ще рівновагу, яке складається між ними.
Паперове весілля є своєрідним поворотним моментом у відносинах між подружжям. Можливо, пройде ще скільки-то років, коли вони зрозуміють це. Саме в цей період ними отримується такий важливий для них життєвий досвід: долаються труднощі, робляться спроби пошуку виходів з важких ситуацій, створюються справжні власні сімейні традиції .
В цей час особливого значення набуває підтримка і допомога найближчих людей і родичів . Подружжя не повинні замикатися в рамках тільки своєї сім'ї. Вони обов'язково повинні прислухатися до думки і порад оточуючих, щоб вирішити виникаючі життєві проблеми. Крім того, у молодої пари може народитися дитина . З його народженням з'явиться ряд нових турбот.
Молоді сім'ї люблять святкувати паперові весілля. Як правило, на них запрошуються близькі друзі і родичі . щоб така весілля запам'яталося гостям і подружжю, можна придумати оригінальну паперову одяг для запрошених. Її одягають поверх наявної одягу. Паперову версію одягу може бути, наприклад, з туалетного паперу або газет .
Прикраси місця торжества тож е можна зробити з паперу , Наприклад, гірлянди і ліхтарики . Всю весілля можна перетворити на своєрідний "паперове" торжество: близько молодої пари за святковим столом поставити дерево-символ з паперовими листами , На яких гості і друзі обов'язково напишуть свої побажання і поради ювілярам. Це буде виглядати дуже оригінально і залишиться на довгу пам'ять. Близько такого деревця можна провести цікаву фотосесію, яка відразу об'єднає і родичів, і друзів, і інших гостей. Такі картинки оригінальної паперової весілля не залишать нікого байдужими.
Можливий і інший варіант подібних привітань з побажаннями гостей. Для цього у кожної тарілки кладуть олівець і листок паперу для рад і побажань. Писати можна і прямо на серветках. Всі вони нанизуються на нитку , А потім підвішуються як гірлянда на дерево в саду або в квартирі.
Танець молодого подружжя також не буде зайвим в цей прекрасний день торжества. Можна взяти на озброєння цікаву традицію Греції. Паперове весілля там супроводжується так званим "танцем грошей". Гості, танцюючи з одним з подружжя, обов'язково кріплять до його одязі гроші .
Що стосується самого подружжя, то в цей день вони можуть написати один одному короткі листи з зізнаннями в коханні і своїми таємними бажаннями. Популярна сучасна традиція - спеціальне послання - так зване "сімейне лист". В таких листах подружжя відповідають на питання, наприклад, що подобається чи ні в характері партнера, що хотіли б змінити в зовнішності чоловіка і так далі. Передбачувані відповіді другого з подружжя пишуться на іншому аркуші паперу .
Як правило, на паперову весілля прийнято дарувати паперові або скляні предмети . Ось і подружжя може обмінятися один з одним скляними кільцями або кумедними тваринами зі скла. Головне, щоб були пов'язані з якимись подіями або випадками їхнього спільного життя і нагадували про приємні моменти, проведених разом.
КРАЩІ ПРИВІТАННЯ З ПАПЕРОВОЇ весіллям В СТИХАХ І ПРОЗІ
Сучасна молодь, незнайома з обрядами , Не вважає за потрібне відзначати паперове весілля. Молодята справляють лише 2 річницю весілля, святкуючи разом прожиті роки. Однак паперове весілля можна відсвяткувати дуже оригінально і весело, заздалегідь до неї підготувавшись. До 2 річниці весілля можна придумати спеціальні подарунки , Завчасно скласти і придумати оригінальні привітання - веселі і трохи прикольні для урочистого застілля, а також з побажаннями подружнього щастя і благополуччя. Якщо вам складно самостійно придумати відповідні привітання з паперової весіллям, то будимо раді допомогти вам в цьому питанні. Нижче ви знайдете різні варіанти поздоровлень (Як душевних, так і прикольних) в віршах і прозі для вшанування подружжя в 2 річницю весілля, а також оригінальні привітання дружини з паперової весіллям чоловікові.
НАТИСНІТЬ НА ЗАСЛАННЯ І ЗАВАНТАЖТЕ КРАЩІ ПРИВІТАННЯ СО 2 РІЧНИЦЕЮ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ - ПАПЕРОВОЇ весіллям .
Поздоровлення з другою річницею сімейного життя, або паперової весіллям
* Минуло два роки з тих пір, як ви стали чоловіком і дружиною. Ось ви вже святкуєте свою паперове весілля. Нехай ваш шлюб буде пов'язаний тільки з чистим білим аркушем паперу, на якому ви зможете зобразити все, що побажаєте. Намалюйте на ньому щасливе життя, і - в довгий шлях! З собою прихопіть побільше терпіння і мудрості. Вони вам знадобляться в подоланні проблем і життєвих перешкод! Побажаємо вам ще величезної удачі!
* Дорогі юні дружини!
після вашої чудової весілля вже минуло два роки. Ви помудрела і набралися, хоч і невеликого, але життєвого досвіду. Ваша сім'я почала набирати обертів: у вас з'явився первісток ! Незважаючи на те, що зараз ви святкуєте паперове весілля, ми впевнені, що ваші взаємини стають впевненіше і міцніше, і ніколи «не порвуться"! Нехай ваше життя супроводжують тільки радісні хвилини і світлі дні!
Нехай собі говорять, що папір може рватися і легко горіти! Але, головне, на ній написати дуже правильні і потрібні слова. Нехай подружжя напишуть на ній про любов і вірність! Давайте вип'ємо за паперове весілля!
* Паперове весілля - це дуже крихкий, але дуже важливий рубіж в житті молодого подружжя! Аркуш паперу легко порвати, два листка - вже важче, десять - майже неможливо. Перед вами відкрита ціле життя - з її негараздами і радощами. Бажаємо вам йти по життю, міцно взявшись за руки, і вірячи один в одного! Сподіваємося, що ваше паперове щастя згодом стане міцніше діаманта!
* З моменту, як ви обмінялися обручками і присягнулися один одному у вірності, минуло два роки. Бажаю вам величезної чистої любові і лебедину вірність, а вашого будинку - щастя, затишку і спокою! Атмосфера взаємної любові робить з подружжя єдине ціле. Коли у тебе є друга половинка, життя стає легше рівно наполовину. І радість, і горе - теж навпіл! Щастя - це коли на тебе дивляться люблячі і улюблені очі! Бажаю вам перетворити згодом вашу паперову весілля в діамантову! За вашу любов, дорогі!
* За плечима вже два роки після чудової події - весілля . Напевно ви задаєте собі питання, а як ви могли колись жити одне без одного. Вам повинно, по всій видимості, здаватися, що ви завжди були разом! Дивіться завжди в майбутнє з надією, нічого не побоюючись і не боячись! А ми вам хочемо побажати, щоб через майже півстоліття ваша паперова весілля перетворилося на золоту! Будьте щасливі!
* Дорогі подружжя! Ось і настав ще один рубіж у вашому сімейному житті - паперове весілля! Ви як і раніше щасливі і любіть один одного. Два прожитих разом року для кого-то може здатися незначним відрізком часу. Але це вже не мало! Вчинки, почуття, любов - ось що важливо в житті! Бережіть один одного і будьте щасливі!
* Сьогодні за вашими плечима вже два роки спільного щасливого життя! Паперове весілля - назва не дуже благозвучне. Але це певний етап у вашій подружнього життя , Який потрібно було обов'язково пройти. Тепер ви придбали вже певний досвід - можете поважати думку один одного, поступатися другій половинці. Бережіть свій шлюб і не дайте йому порватися, як паперового аркуша . Напевно у вас вже є спільні цілі та плани! Прагніть до них, міцно взявшись за руки. Тільки разом зможете всього досягти! Щастя і удачі на цьому непростому шляху!
Привітання гостей на торжестві будуть дуже приємні для молодої пари. Але не менш приємно буде і подружжю обмінятися взаємними привітаннями. Наприклад, привітання з паперової весіллям подружжя чоловікові.
* Дорогий, рідний і улюблений!
Всього два роки разом, а я себе відчуваю за тобою, як і мріялося, як за кам'яною стіною. Я люблю тебе дуже ніжно. Хочу, щоб всі печалі обійшли нас стороною, і ми завжди були нерозлучні. весілля наша , Хоч і паперова, але з дуже міцного паперу. Кажуть, що папір все витримає. Нехай наша папір протистоїть будь-яких неприємностей і негараздам! Нехай збудуться всі наші мрії!
Ось такі поздоровлення з другою річницею спільного життя, або з паперової весіллям можна заздалегідь підготувати, доповнивши їх якимись конкретними деталями, що стосуються тільки даної молодої пари. А можна придумати і прикольні. Як, наприклад, наступне.
* Ось ви вже цілих два роки разом! Ви хоч раз задумалися, що це означає? А ми підрахували! Це 63072000 секунд щастя, або 17520 годин часу, як ви стали люблячими половинками, а не просто парою! Ви провели 730 спільних сніданків! 96 тижнів розмовляли по ночах! Ваше подружнє щастя триває вже 24 місяці, а подружня вірність становить 1051200 хвилин!
* Непомітно пробігли два роки, але залишили за собою стільки щастя і ніжності! Час і далі буде відраховувати роки спільного життя. Нехай ваша любов буде безмежною, живіть і радійте. Тільки разом ви зможете подолати будь-які проблеми і труднощі! Прийміть наші щирі вітання з вашої паперової весіллям!


ЩО НАЗВАТИ на паперове весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Ще в давні часи на паперове весілля було прийнято дарувати різні вироби з паперу . Писалися також листи і послання . паперові вироби символізували собою, по-перше, крихкість подружніх відносин, а по-друге, давали можливість подарувати подружжю загальнодоступні подарунки . Подарунок на паперове весілля висловлював бажання дарують підтримати молоду пару в її починаннях. Через багато років після 2 річниці весілля в сім'ях зберігалися подарунки-обереги з паперу . Вони символізували спільно прожиті роки сімейного життя.
На паперове весілля, за російською традицією, молоде подружжя було прийнято дарувати матрьошку . Як правило, вона була в 4 складання. У кожну з матрьошок клали маленький листок, на якому писали побажання поповнення в родині і щастя.
Крім того, на 2 річницю весілля подружжя могли дарувати один одному зроблені своїми руками фігурки орігамі . така традиція досі жива у деяких країнах.
Які ж сучасні традиції, і що можна зараз подарувати на паперове весілля? Тепер питання, що подарувати на таку паперову весілля, вирішується досить просто. Родичі і друзі можуть подарувати і холодильник, і дитяче ліжечко , І пральну машину, і будь-яку іншу побутову техніку. Потрібно лише на паперове весілля написати листівку або зробити орігамі з побажаннями, прикріпивши їх до подарунка . На паперове весілля, якщо згадати російські традиції, що дарувати, можна подарувати матрьошку, як в давнину, в 4 складання. У три з них покласти листочки з побажаннями, а в останню - грошові купюри. Для подружжя це стане приємним і несподіваним сюрпризом.
На паперову весілля можна особливо не замислюватися, що дарувати. Перше, що спадає на думку, так це книги, фоторамки, фотоальбоми . Не буде зайвим і подарунок для молодої пари у вигляді шпалер.
Паперове весілля - що можна подарувати чоловікові
Дружину дружина може подарувати подарунковий сертифікат на політ на аероплані, на стрибок з парашутом і на інші дії, які є хобі або пристрастю чоловіка. Діловому чоловікові відмінно підійде в якості подарунка красивий саморобний блокнот або тижневик.
Оригінальним подарунком для чоловіка стане романтична вечеря в паперовому стилі. Дружина може для створення незвичайної атмосфери придумати оригінальний одяг з паперу .

Що подарувати на паперове весілля дружині
Дружину на паперову річницю набагато легше придумати подарунок для своєї другої половини. Це може бути красива весільна листівка з ніжними побажаннями і власними віршами-освідченням у коханні або витончена виріб з паперу .
В якості подарунка до паперової весіллі може послужити річна підписка на улюблений журнал подружжя, м'які іграшки, кулінарні книги або книги улюблених письменників. А можна порадувати дружину на 2 річницю весілля оригінальним подарунком і подарувати їй унікальний декоративний предмет інтер'єру в японському стилі - підлогову складну ширму бёбу з паперу з витонченим малюнком. Цей предмет інтер'єру охороняє сімейне вогнище від вітру небажаних змін і підкрадається негараздів.
Чудовим подарунком можуть стати ювелірні прикраси, подарункові сертифікати на косметику, абонементи на заняття фітнесом. До будь-якого подарунку на 2 річницю весілля бажано прикріпити привітання-листівки .
Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими
Картинки - паперове весілля і що дарувати на паперове весілля.

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ | Поздоровлення з паперової весіллям і що подарувати на 2 річницю

ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ ПАПЕРОВА ВЕСІЛЛЯ. ДРУГА РІЧНИЦЯ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ
Паперової весіллям називають другу річницю спільного сімейного життя подружжя. У цьому матеріалі ви знайдете чудові привітання з паперової весіллям в віршах і прозі , А також ви дізнаєтеся, що подарувати на паперове весілля чоловікові і дружині після 2 років з дня одруження.

Чому називають паперової другу річницю весілля? Очевидно тому, що вона асоціюється з папером - неміцним матеріалом. адже папір може горіти, м'ятися, рватися. В даному випадку вона є символом крихкості і недовговічності подружніх відносин . Іноді другу річницю весілля називають скляній або бавовняної. Саме такі характеристики можна дати і взаєминам між чоловіком і дружиною в перші роки після весілля - вони поки ще нестійкі і ненадійні. Акценти поки розставлені на турботі про партнера і обережності у відносинах.


Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими. Вивчаючи один одного, подружжя виявляють раніше не відомі якості партнера. Причому вони не завжди сприймаються як позитивні. До другого року спільного життя вже йдуть помилки з приводу свого партнера. Але разом з ними приходять нові реальні плани на майбутню спільну життя . Паперове весілля стає саме тим кордоном, коли визначаються або розподіляються ролі між подружжям. Хтось із них може зайняти активну або пасивну позицію. Це відбувається тому, що повсякденність змушує подружжя складати і планувати загальний сімейний бюджет , Який включає вже не тільки дрібні, але і великі покупки: побутову техніку, автомашини і навіть квартиру. Зазвичай через 2 роки спільного життя розподіл ролей між подружжям в основному базується на їх ролі в фінансових проблемах сім'ї .
В цілому саме поняття "паперове весілля" підказує подружжю, що пройшло лише 2 роки, і відносини між ними повинні бути дбайливими і ніжними. Це необхідно для того, щоб не порушити то крихке поки ще рівновагу, яке складається між ними.
Паперове весілля є своєрідним поворотним моментом у відносинах між подружжям. Можливо, пройде ще скільки-то років, коли вони зрозуміють це. Саме в цей період ними отримується такий важливий для них життєвий досвід: долаються труднощі, робляться спроби пошуку виходів з важких ситуацій, створюються справжні власні сімейні традиції .
В цей час особливого значення набуває підтримка і допомога найближчих людей і родичів . Подружжя не повинні замикатися в рамках тільки своєї сім'ї. Вони обов'язково повинні прислухатися до думки і порад оточуючих, щоб вирішити виникаючі життєві проблеми. Крім того, у молодої пари може народитися дитина . З його народженням з'явиться ряд нових турбот.
Молоді сім'ї люблять святкувати паперові весілля. Як правило, на них запрошуються близькі друзі і родичі . щоб така весілля запам'яталося гостям і подружжю, можна придумати оригінальну паперову одяг для запрошених. Її одягають поверх наявної одягу. Паперову версію одягу може бути, наприклад, з туалетного паперу або газет .
Прикраси місця торжества тож е можна зробити з паперу , Наприклад, гірлянди і ліхтарики . Всю весілля можна перетворити на своєрідний "паперове" торжество: близько молодої пари за святковим столом поставити дерево-символ з паперовими листами , На яких гості і друзі обов'язково напишуть свої побажання і поради ювілярам. Це буде виглядати дуже оригінально і залишиться на довгу пам'ять. Близько такого деревця можна провести цікаву фотосесію, яка відразу об'єднає і родичів, і друзів, і інших гостей. Такі картинки оригінальної паперової весілля не залишать нікого байдужими.
Можливий і інший варіант подібних привітань з побажаннями гостей. Для цього у кожної тарілки кладуть олівець і листок паперу для рад і побажань. Писати можна і прямо на серветках. Всі вони нанизуються на нитку , А потім підвішуються як гірлянда на дерево в саду або в квартирі.
Танець молодого подружжя також не буде зайвим в цей прекрасний день торжества. Можна взяти на озброєння цікаву традицію Греції. Паперове весілля там супроводжується так званим "танцем грошей". Гості, танцюючи з одним з подружжя, обов'язково кріплять до його одязі гроші .
Що стосується самого подружжя, то в цей день вони можуть написати один одному короткі листи з зізнаннями в коханні і своїми таємними бажаннями. Популярна сучасна традиція - спеціальне послання - так зване "сімейне лист". В таких листах подружжя відповідають на питання, наприклад, що подобається чи ні в характері партнера, що хотіли б змінити в зовнішності чоловіка і так далі. Передбачувані відповіді другого з подружжя пишуться на іншому аркуші паперу .
Як правило, на паперову весілля прийнято дарувати паперові або скляні предмети . Ось і подружжя може обмінятися один з одним скляними кільцями або кумедними тваринами зі скла. Головне, щоб були пов'язані з якимись подіями або випадками їхнього спільного життя і нагадували про приємні моменти, проведених разом.
КРАЩІ ПРИВІТАННЯ З ПАПЕРОВОЇ весіллям В СТИХАХ І ПРОЗІ
Сучасна молодь, незнайома з обрядами , Не вважає за потрібне відзначати паперове весілля. Молодята справляють лише 2 річницю весілля, святкуючи разом прожиті роки. Однак паперове весілля можна відсвяткувати дуже оригінально і весело, заздалегідь до неї підготувавшись. До 2 річниці весілля можна придумати спеціальні подарунки , Завчасно скласти і придумати оригінальні привітання - веселі і трохи прикольні для урочистого застілля, а також з побажаннями подружнього щастя і благополуччя. Якщо вам складно самостійно придумати відповідні привітання з паперової весіллям, то будимо раді допомогти вам в цьому питанні. Нижче ви знайдете різні варіанти поздоровлень (Як душевних, так і прикольних) в віршах і прозі для вшанування подружжя в 2 річницю весілля, а також оригінальні привітання дружини з паперової весіллям чоловікові.
НАТИСНІТЬ НА ЗАСЛАННЯ І ЗАВАНТАЖТЕ КРАЩІ ПРИВІТАННЯ СО 2 РІЧНИЦЕЮ СПІЛЬНОЇ ЖИТТЯ - ПАПЕРОВОЇ весіллям .
Поздоровлення з другою річницею сімейного життя, або паперової весіллям
* Минуло два роки з тих пір, як ви стали чоловіком і дружиною. Ось ви вже святкуєте свою паперове весілля. Нехай ваш шлюб буде пов'язаний тільки з чистим білим аркушем паперу, на якому ви зможете зобразити все, що побажаєте. Намалюйте на ньому щасливе життя, і - в довгий шлях! З собою прихопіть побільше терпіння і мудрості. Вони вам знадобляться в подоланні проблем і життєвих перешкод! Побажаємо вам ще величезної удачі!
* Дорогі юні дружини!
після вашої чудової весілля вже минуло два роки. Ви помудрела і набралися, хоч і невеликого, але життєвого досвіду. Ваша сім'я почала набирати обертів: у вас з'явився первісток ! Незважаючи на те, що зараз ви святкуєте паперове весілля, ми впевнені, що ваші взаємини стають впевненіше і міцніше, і ніколи «не порвуться"! Нехай ваше життя супроводжують тільки радісні хвилини і світлі дні!
Нехай собі говорять, що папір може рватися і легко горіти! Але, головне, на ній написати дуже правильні і потрібні слова. Нехай подружжя напишуть на ній про любов і вірність! Давайте вип'ємо за паперове весілля!
* Паперове весілля - це дуже крихкий, але дуже важливий рубіж в житті молодого подружжя! Аркуш паперу легко порвати, два листка - вже важче, десять - майже неможливо. Перед вами відкрита ціле життя - з її негараздами і радощами. Бажаємо вам йти по життю, міцно взявшись за руки, і вірячи один в одного! Сподіваємося, що ваше паперове щастя згодом стане міцніше діаманта!
* З моменту, як ви обмінялися обручками і присягнулися один одному у вірності, минуло два роки. Бажаю вам величезної чистої любові і лебедину вірність, а вашого будинку - щастя, затишку і спокою! Атмосфера взаємної любові робить з подружжя єдине ціле. Коли у тебе є друга половинка, життя стає легше рівно наполовину. І радість, і горе - теж навпіл! Щастя - це коли на тебе дивляться люблячі і улюблені очі! Бажаю вам перетворити згодом вашу паперову весілля в діамантову! За вашу любов, дорогі!
* За плечима вже два роки після чудової події - весілля . Напевно ви задаєте собі питання, а як ви могли колись жити одне без одного. Вам повинно, по всій видимості, здаватися, що ви завжди були разом! Дивіться завжди в майбутнє з надією, нічого не побоюючись і не боячись! А ми вам хочемо побажати, щоб через майже півстоліття ваша паперова весілля перетворилося на золоту! Будьте щасливі!
* Дорогі подружжя! Ось і настав ще один рубіж у вашому сімейному житті - паперове весілля! Ви як і раніше щасливі і любіть один одного. Два прожитих разом року для кого-то може здатися незначним відрізком часу. Але це вже не мало! Вчинки, почуття, любов - ось що важливо в житті! Бережіть один одного і будьте щасливі!
* Сьогодні за вашими плечима вже два роки спільного щасливого життя! Паперове весілля - назва не дуже благозвучне. Але це певний етап у вашій подружнього життя , Який потрібно було обов'язково пройти. Тепер ви придбали вже певний досвід - можете поважати думку один одного, поступатися другій половинці. Бережіть свій шлюб і не дайте йому порватися, як паперового аркуша . Напевно у вас вже є спільні цілі та плани! Прагніть до них, міцно взявшись за руки. Тільки разом зможете всього досягти! Щастя і удачі на цьому непростому шляху!
Привітання гостей на торжестві будуть дуже приємні для молодої пари. Але не менш приємно буде і подружжю обмінятися взаємними привітаннями. Наприклад, привітання з паперової весіллям подружжя чоловікові.
* Дорогий, рідний і улюблений!
Всього два роки разом, а я себе відчуваю за тобою, як і мріялося, як за кам'яною стіною. Я люблю тебе дуже ніжно. Хочу, щоб всі печалі обійшли нас стороною, і ми завжди були нерозлучні. весілля наша , Хоч і паперова, але з дуже міцного паперу. Кажуть, що папір все витримає. Нехай наша папір протистоїть будь-яких неприємностей і негараздам! Нехай збудуться всі наші мрії!
Ось такі поздоровлення з другою річницею спільного життя, або з паперової весіллям можна заздалегідь підготувати, доповнивши їх якимись конкретними деталями, що стосуються тільки даної молодої пари. А можна придумати і прикольні. Як, наприклад, наступне.
* Ось ви вже цілих два роки разом! Ви хоч раз задумалися, що це означає? А ми підрахували! Це 63072000 секунд щастя, або 17520 годин часу, як ви стали люблячими половинками, а не просто парою! Ви провели 730 спільних сніданків! 96 тижнів розмовляли по ночах! Ваше подружнє щастя триває вже 24 місяці, а подружня вірність становить 1051200 хвилин!
* Непомітно пробігли два роки, але залишили за собою стільки щастя і ніжності! Час і далі буде відраховувати роки спільного життя. Нехай ваша любов буде безмежною, живіть і радійте. Тільки разом ви зможете подолати будь-які проблеми і труднощі! Прийміть наші щирі вітання з вашої паперової весіллям!


ЩО НАЗВАТИ на паперове весілля ЖЕНЕ І ЧОЛОВІКОВІ
Ще в давні часи на паперове весілля було прийнято дарувати різні вироби з паперу . Писалися також листи і послання . паперові вироби символізували собою, по-перше, крихкість подружніх відносин, а по-друге, давали можливість подарувати подружжю загальнодоступні подарунки . Подарунок на паперове весілля висловлював бажання дарують підтримати молоду пару в її починаннях. Через багато років після 2 річниці весілля в сім'ях зберігалися подарунки-обереги з паперу . Вони символізували спільно прожиті роки сімейного життя.
На паперове весілля, за російською традицією, молоде подружжя було прийнято дарувати матрьошку . Як правило, вона була в 4 складання. У кожну з матрьошок клали маленький листок, на якому писали побажання поповнення в родині і щастя.
Крім того, на 2 річницю весілля подружжя могли дарувати один одному зроблені своїми руками фігурки орігамі . така традиція досі жива у деяких країнах.
Які ж сучасні традиції, і що можна зараз подарувати на паперове весілля? Тепер питання, що подарувати на таку паперову весілля, вирішується досить просто. Родичі і друзі можуть подарувати і холодильник, і дитяче ліжечко , І пральну машину, і будь-яку іншу побутову техніку. Потрібно лише на паперове весілля написати листівку або зробити орігамі з побажаннями, прикріпивши їх до подарунка . На паперове весілля, якщо згадати російські традиції, що дарувати, можна подарувати матрьошку, як в давнину, в 4 складання. У три з них покласти листочки з побажаннями, а в останню - грошові купюри. Для подружжя це стане приємним і несподіваним сюрпризом.
На паперову весілля можна особливо не замислюватися, що дарувати. Перше, що спадає на думку, так це книги, фоторамки, фотоальбоми . Не буде зайвим і подарунок для молодої пари у вигляді шпалер.
Паперове весілля - що можна подарувати чоловікові
Дружину дружина може подарувати подарунковий сертифікат на політ на аероплані, на стрибок з парашутом і на інші дії, які є хобі або пристрастю чоловіка. Діловому чоловікові відмінно підійде в якості подарунка красивий саморобний блокнот або тижневик.
Оригінальним подарунком для чоловіка стане романтична вечеря в паперовому стилі. Дружина може для створення незвичайної атмосфери придумати оригінальний одяг з паперу .

Що подарувати на паперове весілля дружині
Дружину на паперову річницю набагато легше придумати подарунок для своєї другої половини. Це може бути красива весільна листівка з ніжними побажаннями і власними віршами-освідченням у коханні або витончена виріб з паперу .
В якості подарунка до паперової весіллі може послужити річна підписка на улюблений журнал подружжя, м'які іграшки, кулінарні книги або книги улюблених письменників. А можна порадувати дружину на 2 річницю весілля оригінальним подарунком і подарувати їй унікальний декоративний предмет інтер'єру в японському стилі - підлогову складну ширму бёбу з паперу з витонченим малюнком. Цей предмет інтер'єру охороняє сімейне вогнище від вітру небажаних змін і підкрадається негараздів.
Чудовим подарунком можуть стати ювелірні прикраси, подарункові сертифікати на косметику, абонементи на заняття фітнесом. До будь-якого подарунку на 2 річницю весілля бажано прикріпити привітання-листівки .
Тим не менш, через 2 роки у взаєминах між подружжям виникають нові моменти: вони починають краще розуміти один одного і осягати внутрішній світ своєї другої половини, незважаючи на те, що почуття все ще здаються новими
Картинки - паперове весілля і що дарувати на паперове весілля.

Повернутися на головну сторінку

ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

Чому називають паперової другу річницю весілля?
Ви хоч раз задумалися, що це означає?
Які ж сучасні традиції, і що можна зараз подарувати на паперове весілля?
Чому називають паперової другу річницю весілля?
Ви хоч раз задумалися, що це означає?
Які ж сучасні традиції, і що можна зараз подарувати на паперове весілля?
Чому називають паперової другу річницю весілля?
Ви хоч раз задумалися, що це означає?
Які ж сучасні традиції, і що можна зараз подарувати на паперове весілля?
Чому називають паперової другу річницю весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com