рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Льняна весілля, річниця весілля 4 роки

  1. Річниця: 4 роки
  2. Льняна: привітання
  3. Що дарувати?
  4. Останній етап - торт

Кожна людина в своєму житті хоча б раз побував на весіллі

Кожна людина в своєму житті хоча б раз побував на весіллі. Це досить веселе свято на ньому можна і повеселитися і привітати близьких людей. Молодятам гості бажають ідеальне спільне проживання. І в більшості випадків все запрошені і надалі збираються святкувати річниці пари. Коли настає 4 річниця весілля, запрошені спантеличені питаннями, що подарувати і які слова побажати.

Річниця: 4 роки

Досить часті питання можна почути від родичів і близьких знайомих: що це за дата, як вона називається? Відповіді не складно - річниця весілля 4 м має назву лляна. Головними атрибутами святкової дати є льон і тканину з її складом. І це не звичайнісіньке збіг адже міцний і красивий матеріал символізує міцні відносини чоловіка і дружини. За чотири роки спільного життя чоловік і дружина вже звели досить міцний фундамент. У далекому минулому льон визнали як елемент розкішного життя. Добробут сім'ї саме з ним пов'язувалося. Раніше рідко хто міг собі дозволити лляні речі, так як матеріал з натуральної сировини. Процес виготовлення був настільки важкий, що деякі просто навіть не бралися за таку справу.

Наступна дата, після лляної - дерев'яна , Вона святкується на п'яту річницю.

Льняна весілля служить, як певний обмежувач переступивши, за який молода сімейна пара входить в новий етап відносин. За ці роки подружжя вже встигли нажити свої особисті кошти для життя. Цей період вважається найскладнішим в сім'ї і ось він уже в минулому. Якщо пара здатна сама себе забезпечити лляними виробами, то вони на вірному шляху, який приведе їх до багатства і розкоші. Крім основної назви весілля ще називають мотузяною. Як говорили в старовинні часи, що за такий відрізок спільного проживання долі чоловіка і дружини переплітаються як ніби нитки лляного полотна. Європейські країни дали іншу назву цієї дати, а саме - воскова дата. І не дарма ж віск здатний приймати будь-яку форму, куди б його не налили. Так і подружжя за 4 роки вивчили свої характери. Жителі проживають в Німеччині святкують лляну весілля. У Голландії 4 - літній проживання прийнято називати - шовковим.

Льняна: привітання

Традиції веселощів на 4 - річну річницю одруження зародилися ще в минулий час. Їх досі дотримуються. Подружжя відзначають цю подію по - різному. Що подарувати на цю річницю? На сьогоднішній день промисловість з виготовлення подарунків придумали досить багато різних подарункових аксесуарів і листівок мають декоровані елементи з льону та воску. На святковому столі обов'язково повинні бути присутніми свічки через другу назву дати - воскова. Ефектно і символічно виглядають на столі скатертину і серветками з лляної тканини. Молодята входять в образи і переодягаються в одяг з такого ж матеріалу. В інтер'єрі приміщення розвішують картини з символікою льняного торжества.

Вітання:

Пролітають роки, пролітають дні.
Зима змінює літо
А Ви все ті одні
Чотири роки разом!
І це ого ого
Привітати Вас нам потрібно
З весіллям лляної
Бажаємо нескінченного життя
любові великий
Від усіх від нас подаруночок
Нехай радує очі
І в якості презенту тримайте скатертину з льону.

Що дарувати?

На річницю весілля 4 роки в сім'ях подарунки вибирають на свій власний смак. Батьки зазвичай дарують молодятам все, що їм заманеться. Це може бути звичайна скатертина з льняного матеріалу або ж ключі від нового автомобіля. Сучасний народ не дуже яскраво виражається. Так як вважають це не дуже істотним критерієм.
Родичі можуть прийняти поради подружжя, який сюрприз буде краще, щоб у нагоді для подальшого спільного побуту. Адже за чотири роки спільного життя вони придбали власне житло, і може чого - то не вистачає для приміщення. Коли підбирається подарунок коштувати врахувати не тільки традиції, можливості, і символічні елементи. Вони повинні бути доречні. Ось якщо підібрати гарні вироби з льняного матеріалу, то подружжя надовго запам'ятають торжество, що коли - то було.
Варіанти подарунком різноманітні:

  • Вироби з дорогоцінних металів.
  • Дизайнерські предмети для інтер'єру.
  • Посуд з різних матеріалів.
  • Побутова техніка.
  • Художні картини.

Якщо в числі запрошених людей є художник, він може своїми руками створити унікальну комічну листівку. Її героями можуть стати молодята.
Близькі друзі можуть подарувати путівку, в яку - то далеку країну. Якщо в родині ще немає дітей, то чудовим і незабутнім подарунком буде домашня тварина. Як не крути, а подарунок - це сюрприз. Він не повинен затьмарювати торжество, а навпаки. Дуже несподівано для подружжя буде подароване відео, де зібрані найцікавіші моменти з прожитих спільних років.

Останній етап - торт

Як вибрати десерт і де його взяти? Святковим може бути, як обід, так і вечерю. Організацію проводять під власні уподобання. Їжу можна приготувати звичайну, а ось торт на потрібно замовляти для запам'ятовує ефекту. Каталоги сучасних кондитерських підприємств пропонують досить широкий асортимент тортів. Все, уважно розглянувши можна вибрати виріб на будь-який смак. Також компанії по випічці десертів можуть запропонувати фото галерею своєї продукції. Торт прикрашають під символічну дату. Як тільки виріб подали на стіл чоловік, і дружина разом відрізають перший шматок і обов'язково просять гостей відобразити цей момент. Дотримуючись всіх правил догодити подружжю не буде занадто важко.

Що подарувати на цю річницю?
Що дарувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com