рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 років спільного життя - яка це весілля, як вона називається? Що подарувати і як відзначати 5 років весілля?

  1. Як називається весілля 5 років?
  2. Традиції «дерев'яної» річниці
  3. Яке весілля в 5 років річниці без подарунків?
  4. Поздоровлення на 5 років весілля
  5. Відео-приклад оригінальних подарунків


Прийшла пора відзначити першу п'ятирічку спільного життя. Всі попередні роки подружжя намагалося навчитися жити разом і будувати свій побут. Для багатьох пар цей рубіж стає непереборною.

Якщо спочатку закохані перебувають під флером романтики і прощають образи, то з наближенням до річниці терпіння у деяких може зотліти, як папір. Чи не правда, символічно, що 4-й рік - це паперове весілля?

Так що якщо ваша сім'я змогла пережити цю дату, вважайте, що у вас є всі шанси прожити довге сімейне життя. І все-таки, 5 років шлюбу - це яке весілля?

Як називається весілля 5 років?

Отже, вітаємо з дерев'яним весіллям Отже, вітаємо з дерев'яним весіллям. Адже саме так називаються 5 років спільного життя. Можна сказати, що успішно пройдені перші кроки до утворення міцної родини.

Дерево є символом роду. Шлюб на даному етапі асоціюється зі стабільністю і грунтовністю, зміцненням коренів. Дерево від дощу вкриє, як надійна сім'я - від негараздів. За допомогою дров можна зігрітися біля каміна, так і в сім'ї кожен отримує один від одного необхідне тепло.

Багато благополучні сім'ї до цього часу обзаводяться дітьми. Це є показником того, що сімейне дерево розростається і дає плоди. З кожним наступним роком сім'я все грунтовніше скріплюється.

Природно, найголовнішим атрибутом в святкуванні дерев'яної весілля є дерево і дерев'яні предмети.

Традиції «дерев'яної» річниці

Дуже хорошим знаком буде в честь річниці спільно посадити дерево на власному подвір'ї Дуже хорошим знаком буде в честь річниці спільно посадити дерево на власному подвір'ї.

А якщо попередньо вибрати «правильне» дерево, то можна додати гармонію в сім'ю завдяки індивідуальним властивостям рослин.

Ось деякі з них:

  • Дуб - символ міцності і непорушності. Він також є громовідводом не тільки природних стихій, а й важких негараздів;
  • Клен - посадіть це деревце, якщо хочете поліпшити фінансове становище сім'ї;
  • Будь-яке плодове дерево (вишня, яблуня, слива) - для здоров'я і поповнення сімейства;
  • Іва і вільха - ще більше будуть прив'язувати подружжя один до одного;
  • Сосна - це джерело спокою. Дуже добре впливає на усунення конфліктів і сварок.


Якщо немає можливості посадити дерево у дворі, то можна посадити маленьке декоративне деревце в будинку або квартирі, наприклад, мирт. До речі, він символізує взаємну любов, вірність і насолоду.

Восьмирічної річниці весілля також притаманне традиції, по-цьому не варто мучитися подружжю такого роду питаннями як: яке весілля в 8 років спільного життя відзначається, важливо дотримати звичаї, які допоможуть залучити в будинок здоров'я, щастя й удачу.

У Росії є давня традиція: гості на посадженому дереві залишають свої побажання парі у вигляді послань на різнокольорових стрічках.

Святкувати цю дату прийнято з розмахом, розкішним застіллям, яке показує, що спільне життя подружжя принесла їм тільки достаток і благополуччя.

Яке весілля в 5 років річниці без подарунків?

Як видно, всі події даного дня крутяться навколо дерева і всіх його похідних. Тому доречним в це свято буде дарувати вироби з природного дерева, рослини, а також речі, пов'язані зі здоров'ям.

  • Доречно буде подарувати різьблену шкатулку для зберігання спільного бюджету. Хороша і романтична ідея - дерев'яний столик для сніданків в ліжко;
  • Кухонне начиння з дерева сподобається кожній господині, натуральні матеріали додадуть особливого колориту;
  • Дуже актуальними будуть настільні ігри для спільного дозвілля всієї сім'ї;
  • Картини в дерев'яній рамі - теж хороший подарунок, який створює в будинку затишок;
  • Так як дерево є символом життя і довголіття, то подарунки для поліпшення здоров'я теж дуже актуальні. Це може бути як путівка в санаторій для двох, так і масажер ручної роботи.

А взагалі, будь-яку річ можна обіграти і зробити доречною до дерев'яної весіллі. Так, наприклад, якщо дружина хоче собі золотий браслет, не варто її засмучувати і купувати дерев'яний. Досить упакувати браслет в дерев'яну шкатулку, і проблема вирішена.

Після п'ятирічної річниці слід семирічна. Дуже часто чоловік не знає яке весілля в 7 років і що подарувати дружині. Підкажемо, дана весілля має дві назви, а подарунки підбирають виходячи з них.

Поздоровлення на 5 років весілля

Яке весілля в 5 років без привітань і побажань подружжю? У цей перший ювілей молодим дуже приємно буде почути теплі слова від рідних і близьких.

У день дерев'яної весілля будуть доречними побажання довголіття сім'ї, її процвітання і збільшення.

Ось кілька прикладів поздоровлень у віршах. Їх можна написати на листівці або навіть на дерев'яній кухонній дошці.

У світі гори деревини - стіл, корабель і стіна, дерев'яний Буратіно, дерев'яна сосна У світі гори деревини - стіл, корабель і стіна, дерев'яний Буратіно, дерев'яна сосна. Я б одним столярним клеєм міг би склеїти все навколо. З дерев'яним ювілеєм Вас, дружина і чоловік! Чи не роздути вас злісним вітром, сколотив вас цвях сталевий! Дай вам Бог сто кубометрів обрізної, не обрізної!

Вас з ювілеєм весілля вітаю! Вас з ювілеєм весілля вітаю! 5 років два серця б'ються в унісон,
Ще сильніше любити вам побажаю, і щастя в житті ласкавий закон! Щоб один від одного не було секретів, Бажаю побут турботою перемогти! Любові величезною, чистої, самовідданої, один одному ласку кожен день дарувати!

Бажаю я моєї жінки, до наш п'ятирічний ювілей, щоб ти, як трояндочка, цвіла, завжди досить була. Бажаю щастя всією душею, на серце буде нехай спокій. Бажаю я не сумувати, і неприємностей не знати.

У день дерев'яної весілля, дорогі, хочу вам багато щастя побажати, щоб вас не осягали дні лихі, цінувати один одного, вірити, поважати! П'ять років прожили разом ви - чимало, але мінімум ще десяток разів прожити по стільки потрібно для початку, бажаю вам удачі без прикрас!

Дерево в воді не тоне, міцно на землі стоїть, Вам - вогнище сімейний будувати, хай в ньому вогник горить! Вас з днем ​​весілля вітаю, разом ви - п'ять яскравих років, Вам удачі я бажаю, багато щастя і перемог!

Серйозний ювілей очікує подружжя попереду - це десятирічна річниця весілля. Подружжя задаються питанням: « яке весілля в 10 років спільного життя відзначається? »А запрошені:« що подарувати ювілярам і які слова підібрати для привітання? »Не варто турбуватися, головне щоб слова побажань йшли від самого серця.

Можливо хтось із ваших знайомих розписався в РАГСі і тепер головним питанням є святкування річниць. Одне з перших є дворічна річниця. В цій статті дана інформація про те яка це весілля 2 роки, як відзначати, які подарунки доречно дарувати.

Відео-приклад оригінальних подарунків

В даному відео представлені різні подарунки до дерев'яної весіллі, які можна замовити або виконати самостійно.


Читайте також:

  • До чого сниться своє весілля: тлумачення по сонникам
  • Привітання молодят з днем ​​весілля своїми словами
  • Перша шлюбна ніч у вірмен, чеченців, азербайджанців, дагестанців: традиції та особливості кавказької ...
  • Зміна прізвища після заміжжя: документи на заміну, терміни і фінансові витрати
  • Діамантове весілля: скільки років, як відзначити і що подарувати ювілярам?
  • Три роки - яка це весілля, які привітання і подарунки підносять подружжю?
  • 15 років спільного життя: яке весілля, що дарувати, як організувати торжество?
  • 35 років спільного життя - яке весілля, що дарувати, які привітання підібрати?

Як називається весілля 5 років?
Чи не правда, символічно, що 4-й рік - це паперове весілля?
І все-таки, 5 років шлюбу - це яке весілля?
Як називається весілля 5 років?
Яке весілля в 5 років річниці без подарунків?
»А запрошені:« що подарувати ювілярам і які слова підібрати для привітання?
Три роки - яка це весілля, які привітання і подарунки підносять подружжю?
Оків спільного життя: яке весілля, що дарувати, як організувати торжество?
Оків спільного життя - яке весілля, що дарувати, які привітання підібрати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com