рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гліб Матвейчук вперше прокоментував розлучення з Анастасією Макєєвої

11:46, 07.07.2018

Гліб Матвейчук і Анастасія Макєєва прожили разом сім років, але, незважаючи на пишне весілля, сімейне життя не склалося. Актриса звинуватила у всьому мати музиканта, заявивши, що Ольга Шалімовна пообіцяла зруйнувати шлюб, якщо невістка НЕ буде їй підкорятися. Актор довго не хотів коментувати ситуацію, але на цьому тижні все ж був змушений дати інтерв'ю одному з російських видань, щоб захистити матір від наклепу.

Матвейчук зізнався, що Анастасія - конфліктна людина. За словами актора, в останній рік шлюбу атмосфера в сім'ї була настільки напружена, що він кілька разів йшов з дому: «Макєєва створює конфліктні ситуації на порожньому місці, може бути, і не розраховуючи на такий результат ... Життя перетворилося на низку скандалів. Посваритися могли через будь-якої дрібниці ... В останній рік у нас вдома завжди стояв зібраний валізу, з яким я йшов раз в два тижні ».

В останній рік у нас вдома завжди стояв зібраний валізу, з яким я йшов раз в два тижні »

Анастасія Макєєва

Гліб також розповів, що після розставання з коханою просив Анастасію не втягувати Ольгу Шалімовну в конфлікт: «Я просив Анастасію тільки про одне: не чіпати мою матір! Вона літня людина, перенесла багато операцій, у неї слабке здоров'я. При цьому мамі постійно доводиться стикатися з необґрунтованими звинуваченнями на свою адресу ... Мама у мене добра людина. Настю вона любила. Якщо перший час її турбували нападки Макєєвої в пресі, то зараз вона дуже шкодує колишню невістку ... Я теж щиро бажаю Насті знайти любов в надії, що коли це трапиться, вона переключить свою увагу на новий об'єкт ... Все її відносини закінчуються за одним сценарієм - тривалими поясненнями в пресі. Я шкодую, що ми не змогли розлучитися по-доброму, і у мене зараз зовсім немає бажання спілкуватися c Настею. Та й як можна розмовляти з людиною, яка називає твою мать відьмою? »

До слова, екс-чоловік Анастасії Макєєвої дуже трепетно ​​ставиться до мами, оскільки саме батьки підтримала його після сварки, що сталася в Академічному театрі імені Моссовета: «Вони допомогли мені не зламатися в самий складний період життя. Коли я був в буквальному сенсі зацькований в Театрі імені Мосради і багато колег, з якими працював, відвернулися від мене ... На мене подали в суд, вимагаючи 5 мільйонів рублів. Але суддя прийняла рішення на мою користь. Після суду, природно, я звільнився. Але Настя, яка весь цей час перебувала в стороні від конфлікту, вирішила не залишати театр ... Моя дружина була в прекрасних відносинах з тими, хто намагався зруйнувати моє життя ».

Моя дружина була в прекрасних відносинах з тими, хто намагався зруйнувати моє життя »

Олена Глазкова і Гліб Матвейчук

Нагадаємо, що на даний момент Гліб Матвейчук складається у відносинах з актрисою Оленою Глазкової. З новою коханою музикант познайомився в Греції, вони зустрілися через місяць після розставання Гліба з Анастасією. Зараз обраниця Матвійчука знаходиться в положенні, і закохані дуже щасливі, про що артист розповів виданню "7 днів" .

Читайте також:

Анастасія Макєєва вперше розповіла, чому все її романи завершилися крахом

Анастасія Макєєва розповіла про непрості стосунки з колишньою свекрухою

Та й як можна розмовляти з людиною, яка називає твою мать відьмою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com