рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 фільмів, що викликають страх висоти

Нова біографічна драма « прогулянка »Розповідає про французький канатохідця Філіпа Петі, який в 1974 році натягнув трос між нью-йоркськими вежами-близнюками Всесвітнього торгового центру і влаштував незаконне шоу. У кульмінації фільму режисер «Прогулянки» Роберт Земекіс постарався викликати у публіки страх висоти, і йому це вдалося. Далеко не всі глядачі витримують сцени, в яких Філіп дивиться вниз з висоти 110 поверхів. Які ще фільми можуть бути занадто страшними для людей, які страждають Акрофобія? Ми згадали десять відомих картин, навмисно провокують страх висоти.

Класична підліткова комедія Джона Хьюза прославляє не лише підприємливих школярів, а й мегаполіс Чикаго - місто, в якій Хьюз закохався ще хлопчиськом, коли його сім'я переїхала в передмістя Чикаго з околиць Детройта. Демонструючи в картині рукотворні пам'ятки міста, Хьюз не відмовив собі в задоволенні піднятися разом з персонажами стрічки на оглядовий майданчик хмарочоса Sears Tower і показати глядачам, як виглядає Чикаго з висоти пташиного польоту. На жаль, бідному оператору, який зобразив ці запаморочливі кадри, стало погано прямо під час зйомок.

Залишайтеся з нами на зв'язку і отримуйте свіжі рецензії, добірки і новини про кіно першими!
Нова біографічна драма «   прогулянка   »Розповідає про французький канатохідця Філіпа Петі, який в 1974 році натягнув трос між нью-йоркськими вежами-близнюками Всесвітнього торгового центру і влаштував незаконне шоу Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

Які ще фільми можуть бути занадто страшними для людей, які страждають Акрофобія?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com