- Запечeнние овочі у смачні маринаді Julja_lja Кухарчук 7 рівня 24 червня 2010, 10:30 354254...
- Запечeнние овочі у смачні маринаді
- Запечeнние овочі у смачні маринаді
- Запечeнние овочі у смачні маринаді
Запечeнние овочі у смачні маринаді
Julja_lja Кухарчук 7 рівня
- 24 червня 2010, 10:30
- 354254
Легчайшее в приготуванні, дуже смачна страва і для природи (якщо запекти на мангалі) і для будинку (якщо запекти в духовці). Можна експериментувати з різними овочами. Робилося мною вже неодноразово, ось ділюся з вами. А рецепт був мною побачений в якомусь з номерів чи "Школи гастроному", чи то "Колекції рецептів".
Кількість овочів я не вказую, можу сказати тільки, що маринаду мені вистачило б на 1,5 порції, а в мене було: один кабачок, баклажан, цибуля і перець. І трохи (грам 300) печериць.
Для маринаду в масло видавлюємо часник. Додаємо оцет.
Беремо щільний, а головне, без дірочок пакет (можна два). Кладемо в нього овочі. І вливаємо маринад. Кінці пакета збираємо, трохи струшуємо і залишаємо мінімум на годину, час від часу, пакет трохи перевертаючи-Потро івая (щоб маринад краще розподілявся). Якщо це готується на природу, то в такому вигляді зручно і транспортувати. Тільки повторюся, головне, щоб пакет був без дірочок, краще перевірте за допомогою води, наприклад.
Запечeнние овочі у смачні маринаді
Julja_lja Кухарчук 7 рівня
- 24 червня 2010, 10:30
- 354254
Легчайшее в приготуванні, дуже смачна страва і для природи (якщо запекти на мангалі) і для будинку (якщо запекти в духовці). Можна експериментувати з різними овочами. Робилося мною вже неодноразово, ось ділюся з вами. А рецепт був мною побачений в якомусь з номерів чи "Школи гастроному", чи то "Колекції рецептів".
Кількість овочів я не вказую, можу сказати тільки, що маринаду мені вистачило б на 1,5 порції, а в мене було: один кабачок, баклажан, цибуля і перець. І трохи (грам 300) печериць.
Для маринаду в масло видавлюємо часник. Додаємо оцет.
Беремо щільний, а головне, без дірочок пакет (можна два). Кладемо в нього овочі. І вливаємо маринад. Кінці пакета збираємо, трохи струшуємо і залишаємо мінімум на годину, час від часу, пакет трохи перевертаючи-Потро івая (щоб маринад краще розподілявся). Якщо це готується на природу, то в такому вигляді зручно і транспортувати. Тільки повторюся, головне, щоб пакет був без дірочок, краще перевірте за допомогою води, наприклад.
Запечeнние овочі у смачні маринаді
Julja_lja Кухарчук 7 рівня
- 24 червня 2010, 10:30
- 354254
Легчайшее в приготуванні, дуже смачна страва і для природи (якщо запекти на мангалі) і для будинку (якщо запекти в духовці). Можна експериментувати з різними овочами. Робилося мною вже неодноразово, ось ділюся з вами. А рецепт був мною побачений в якомусь з номерів чи "Школи гастроному", чи то "Колекції рецептів".
Кількість овочів я не вказую, можу сказати тільки, що маринаду мені вистачило б на 1,5 порції, а в мене було: один кабачок, баклажан, цибуля і перець. І трохи (грам 300) печериць.
Для маринаду в масло видавлюємо часник. Додаємо оцет.
Беремо щільний, а головне, без дірочок пакет (можна два). Кладемо в нього овочі. І вливаємо маринад. Кінці пакета збираємо, трохи струшуємо і залишаємо мінімум на годину, час від часу, пакет трохи перевертаючи-Потро івая (щоб маринад краще розподілявся). Якщо це готується на природу, то в такому вигляді зручно і транспортувати. Тільки повторюся, головне, щоб пакет був без дірочок, краще перевірте за допомогою води, наприклад.
Запечeнние овочі у смачні маринаді
Julja_lja Кухарчук 7 рівня
- 24 червня 2010, 10:30
- 354254
Легчайшее в приготуванні, дуже смачна страва і для природи (якщо запекти на мангалі) і для будинку (якщо запекти в духовці). Можна експериментувати з різними овочами. Робилося мною вже неодноразово, ось ділюся з вами. А рецепт був мною побачений в якомусь з номерів чи "Школи гастроному", чи то "Колекції рецептів".
Кількість овочів я не вказую, можу сказати тільки, що маринаду мені вистачило б на 1,5 порції, а в мене було: один кабачок, баклажан, цибуля і перець. І трохи (грам 300) печериць.
Для маринаду в масло видавлюємо часник. Додаємо оцет.
Беремо щільний, а головне, без дірочок пакет (можна два). Кладемо в нього овочі. І вливаємо маринад. Кінці пакета збираємо, трохи струшуємо і залишаємо мінімум на годину, час від часу, пакет трохи перевертаючи-Потро івая (щоб маринад краще розподілявся). Якщо це готується на природу, то в такому вигляді зручно і транспортувати. Тільки повторюся, головне, щоб пакет був без дірочок, краще перевірте за допомогою води, наприклад.
Запечeнние овочі у смачні маринаді
Julja_lja Кухарчук 7 рівня
- 24 червня 2010, 10:30
- 354254
Легчайшее в приготуванні, дуже смачна страва і для природи (якщо запекти на мангалі) і для будинку (якщо запекти в духовці). Можна експериментувати з різними овочами. Робилося мною вже неодноразово, ось ділюся з вами. А рецепт був мною побачений в якомусь з номерів чи "Школи гастроному", чи то "Колекції рецептів".
Кількість овочів я не вказую, можу сказати тільки, що маринаду мені вистачило б на 1,5 порції, а в мене було: один кабачок, баклажан, цибуля і перець. І трохи (грам 300) печериць.
Для маринаду в масло видавлюємо часник. Додаємо оцет.
Беремо щільний, а головне, без дірочок пакет (можна два). Кладемо в нього овочі. І вливаємо маринад. Кінці пакета збираємо, трохи струшуємо і залишаємо мінімум на годину, час від часу, пакет трохи перевертаючи-Потро івая (щоб маринад краще розподілявся). Якщо це готується на природу, то в такому вигляді зручно і транспортувати. Тільки повторюся, головне, щоб пакет був без дірочок, краще перевірте за допомогою води, наприклад.