рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Запечена в духовці курка з картоплею. Покроковий рецепт з фото - Ботанічка.ru

  1. Запечена в духовці курка з картоплею Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання....
  2. Запечена в духовці курка з картоплею
  3. Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
  4. Запечена в духовці курка з картоплею
  5. Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
  6. Запечена в духовці курка з картоплею
  7. Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
  8. Запечена в духовці курка з картоплею
  9. Інгредієнти для запеченої курки з картоплею

Запечена в духовці курка з картоплею

Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.

М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром

Запечена в духовці курка з картоплею

Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.

  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 4

Інгредієнти для запеченої курки з картоплею

  • 700 г курячих стегон;
  • 500 г картоплі;
  • 150 г моркви;
  • 100 г ріпчастої цибулі;
  • 2 зубчики часнику;
  • 5 г кмину;
  • 5 г меленої паприки;
  • 5 г каррі для курки;
  • 15 мл рослинного масла;
  • сіль, зелень, стручок гострого перцю.

Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею

Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.

Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.

Виймаємо з курки кістки

Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.

Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.

Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю

Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком

Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.

Нарізаємо кубиками морква

Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.

Додаємо нарізані цибулю і часник

Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.

Нарізаємо картопля великими шматками

Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.

Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо

Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.

У рукав для запікання викладаємо овочі і курку

Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.

Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання

Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!

Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання

До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.

Запечена в духовці курка з картоплею

Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.

Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!

Запечена в духовці курка з картоплею

Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.

М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром

Запечена в духовці курка з картоплею

Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.

  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 4

Інгредієнти для запеченої курки з картоплею

  • 700 г курячих стегон;
  • 500 г картоплі;
  • 150 г моркви;
  • 100 г ріпчастої цибулі;
  • 2 зубчики часнику;
  • 5 г кмину;
  • 5 г меленої паприки;
  • 5 г каррі для курки;
  • 15 мл рослинного масла;
  • сіль, зелень, стручок гострого перцю.

Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею

Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.

Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.

Виймаємо з курки кістки

Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.

Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.

Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю

Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком

Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.

Нарізаємо кубиками морква

Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.

Додаємо нарізані цибулю і часник

Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.

Нарізаємо картопля великими шматками

Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.

Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо

Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.

У рукав для запікання викладаємо овочі і курку

Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.

Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання

Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!

Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання

До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.

Запечена в духовці курка з картоплею

Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.

Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!

Запечена в духовці курка з картоплею

Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.

М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром

Запечена в духовці курка з картоплею

Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.

  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 4

Інгредієнти для запеченої курки з картоплею

  • 700 г курячих стегон;
  • 500 г картоплі;
  • 150 г моркви;
  • 100 г ріпчастої цибулі;
  • 2 зубчики часнику;
  • 5 г кмину;
  • 5 г меленої паприки;
  • 5 г каррі для курки;
  • 15 мл рослинного масла;
  • сіль, зелень, стручок гострого перцю.

Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею

Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.

Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.

Виймаємо з курки кістки

Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.

Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.

Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю

Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком

Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.

Нарізаємо кубиками морква

Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.

Додаємо нарізані цибулю і часник

Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.

Нарізаємо картопля великими шматками

Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.

Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо

Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.

У рукав для запікання викладаємо овочі і курку

Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.

Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання

Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!

Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання

До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.

Запечена в духовці курка з картоплею

Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.

Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!

Запечена в духовці курка з картоплею

Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.

М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром

Запечена в духовці курка з картоплею

Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.

  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 4

Інгредієнти для запеченої курки з картоплею

  • 700 г курячих стегон;
  • 500 г картоплі;
  • 150 г моркви;
  • 100 г ріпчастої цибулі;
  • 2 зубчики часнику;
  • 5 г кмину;
  • 5 г меленої паприки;
  • 5 г каррі для курки;
  • 15 мл рослинного масла;
  • сіль, зелень, стручок гострого перцю.

Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею

Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.

Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.

Виймаємо з курки кістки

Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.

Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.

Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю

Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком

Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.

Нарізаємо кубиками морква

Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.

Додаємо нарізані цибулю і часник

Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.

Нарізаємо картопля великими шматками

Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.

Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо

Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.

У рукав для запікання викладаємо овочі і курку

Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.

Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання

Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!

Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання

До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.

Запечена в духовці курка з картоплею

Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.

Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!

Запечена в духовці курка з картоплею

Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.

М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром

Запечена в духовці курка з картоплею

Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.

  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 4

Інгредієнти для запеченої курки з картоплею

  • 700 г курячих стегон;
  • 500 г картоплі;
  • 150 г моркви;
  • 100 г ріпчастої цибулі;
  • 2 зубчики часнику;
  • 5 г кмину;
  • 5 г меленої паприки;
  • 5 г каррі для курки;
  • 15 мл рослинного масла;
  • сіль, зелень, стручок гострого перцю.

Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею

Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.

Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.

Виймаємо з курки кістки

Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.

Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.

Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю

Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком

Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.

Нарізаємо кубиками морква

Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.

Додаємо нарізані цибулю і часник

Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.

Нарізаємо картопля великими шматками

Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.

Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо

Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.

У рукав для запікання викладаємо овочі і курку

Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.

Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання

Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!

Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання

До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.

Запечена в духовці курка з картоплею

Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.

Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com