- Запечена в духовці курка з картоплею Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання....
- Запечена в духовці курка з картоплею
- Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
- Запечена в духовці курка з картоплею
- Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
- Запечена в духовці курка з картоплею
- Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
- Запечена в духовці курка з картоплею
- Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
Запечена в духовці курка з картоплею
Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.
Запечена в духовці курка з картоплею
Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.
- Час приготування: 40 хвилин
- Кількість порцій: 4
Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
- 700 г курячих стегон;
- 500 г картоплі;
- 150 г моркви;
- 100 г ріпчастої цибулі;
- 2 зубчики часнику;
- 5 г кмину;
- 5 г меленої паприки;
- 5 г каррі для курки;
- 15 мл рослинного масла;
- сіль, зелень, стручок гострого перцю.
Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею
Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.
Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.
Виймаємо з курки кістки
Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.
Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.
Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком
Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.
Нарізаємо кубиками морква
Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.
Додаємо нарізані цибулю і часник
Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.
Нарізаємо картопля великими шматками
Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.
Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо
Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.
У рукав для запікання викладаємо овочі і курку
Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.
Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання
Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!
Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання
До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.
Запечена в духовці курка з картоплею
Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.
Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!
Запечена в духовці курка з картоплею
Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.
Запечена в духовці курка з картоплею
Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.
- Час приготування: 40 хвилин
- Кількість порцій: 4
Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
- 700 г курячих стегон;
- 500 г картоплі;
- 150 г моркви;
- 100 г ріпчастої цибулі;
- 2 зубчики часнику;
- 5 г кмину;
- 5 г меленої паприки;
- 5 г каррі для курки;
- 15 мл рослинного масла;
- сіль, зелень, стручок гострого перцю.
Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею
Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.
Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.
Виймаємо з курки кістки
Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.
Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.
Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком
Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.
Нарізаємо кубиками морква
Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.
Додаємо нарізані цибулю і часник
Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.
Нарізаємо картопля великими шматками
Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.
Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо
Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.
У рукав для запікання викладаємо овочі і курку
Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.
Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання
Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!
Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання
До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.
Запечена в духовці курка з картоплею
Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.
Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!
Запечена в духовці курка з картоплею
Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.
Запечена в духовці курка з картоплею
Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.
- Час приготування: 40 хвилин
- Кількість порцій: 4
Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
- 700 г курячих стегон;
- 500 г картоплі;
- 150 г моркви;
- 100 г ріпчастої цибулі;
- 2 зубчики часнику;
- 5 г кмину;
- 5 г меленої паприки;
- 5 г каррі для курки;
- 15 мл рослинного масла;
- сіль, зелень, стручок гострого перцю.
Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею
Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.
Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.
Виймаємо з курки кістки
Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.
Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.
Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком
Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.
Нарізаємо кубиками морква
Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.
Додаємо нарізані цибулю і часник
Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.
Нарізаємо картопля великими шматками
Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.
Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо
Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.
У рукав для запікання викладаємо овочі і курку
Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.
Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання
Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!
Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання
До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.
Запечена в духовці курка з картоплею
Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.
Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!
Запечена в духовці курка з картоплею
Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.
Запечена в духовці курка з картоплею
Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.
- Час приготування: 40 хвилин
- Кількість порцій: 4
Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
- 700 г курячих стегон;
- 500 г картоплі;
- 150 г моркви;
- 100 г ріпчастої цибулі;
- 2 зубчики часнику;
- 5 г кмину;
- 5 г меленої паприки;
- 5 г каррі для курки;
- 15 мл рослинного масла;
- сіль, зелень, стручок гострого перцю.
Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею
Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.
Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.
Виймаємо з курки кістки
Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.
Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.
Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком
Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.
Нарізаємо кубиками морква
Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.
Додаємо нарізані цибулю і часник
Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.
Нарізаємо картопля великими шматками
Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.
Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо
Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.
У рукав для запікання викладаємо овочі і курку
Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.
Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання
Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!
Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання
До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.
Запечена в духовці курка з картоплею
Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.
Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!
Запечена в духовці курка з картоплею
Запечена в духовці курка з картоплею в рукаві для запікання. Це дійсно простий і швидкий рецепт: вам потрібно тільки змішати продукти, упакувати в рукав і відправити в духовку. Менше години знадобиться на приготування смачної вечері або обіду. М'ясо курочки виходить ніжним і соковитим, до того ж готується воно одночасно з овочевим гарніром.
Запечена в духовці курка з картоплею
Цей спосіб приготування курки підходить для дієтичного харчування, так як вміст жирів у страві мінімально - воно готується у власному соку. Зніміть шкіру з курки, щоб ще зменшити кількість жиру, і скоротити калорійність порцій.
- Час приготування: 40 хвилин
- Кількість порцій: 4
Інгредієнти для запеченої курки з картоплею
- 700 г курячих стегон;
- 500 г картоплі;
- 150 г моркви;
- 100 г ріпчастої цибулі;
- 2 зубчики часнику;
- 5 г кмину;
- 5 г меленої паприки;
- 5 г каррі для курки;
- 15 мл рослинного масла;
- сіль, зелень, стручок гострого перцю.
Спосіб приготування запеченої в духовці курки з картоплею
Щоб швидко приготувати запечену курку, потрібно позбутися від кісток, без них час готування скоротиться приблизно на 15-20 хвилин. Беремо курячі стегенця, робимо надріз вздовж кісточки, відокремлюємо м'ясо. Кістки можна заморозити, вони стануть в нагоді для бульйону.
Для дієтичного рецепта прибираємо курячу шкіру.
Виймаємо з курки кістки
Далі беремо велику глибоку миску або каструлю і складаємо в неї всі інгредієнти по черзі.
Якщо вам до смаку їжа з перчинкою, то ріжемо стручок пекучого чилі кільцями разом з насінням, додаємо до курки. Якщо гаряча їжа не популярна в вашому меню, то можна додати для аромату і смаку половинку солодкого болгарського перцю.
Перекладаємо м'ясо курки в миску, нарізаємо гострий або солодкий перець за смаком
Потім кладемо в миску з куркою морквину, порізану невеликими кубиками.
Нарізаємо кубиками морква
Ріпчасту цибулю ріжемо крупно. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо часник і цибулю до решти інгредієнтів.
Додаємо нарізані цибулю і часник
Тепер кладемо до курки очищений і порізаний крупно картоплю. Влітку додаємо молоду картопельку, її потрібно помити щіткою, чистити не обов'язково. Невеликі бульби картоплі різати не потрібно.
Нарізаємо картопля великими шматками
Додаємо до курки з картоплею приправи і спеції. Насипаємо 2 чайні ложки кухонної солі, кмин, мелену червону паприку, каррі для курки. Наливаємо якісне рослинне масло, все разом перемішуємо руками, щоб масло і приправи покрили рівномірно курку з картоплею і овочами.
Додаємо приправи і спеції, наливаємо рослинне масло і перемішуємо
Беремо рукав для запікання, відрізаємо необхідну довжину, зав'язуємо один край. Кладемо в рукав курку з картоплею, зав'язуємо другий край. Зав'язки не повинні бути щільними, в процесі випічки утворюється пар і йому потрібно кудись діватися, тому, щоб плівка не лопнула, робимо слабкі зав'язки.
У рукав для запікання викладаємо овочі і курку
Кладемо упаковану курку з картоплею в вогнетривку форму для запікання з товстим дном. Нагріваємо духовку до 175 градусів за Цельсієм.
Кладемо упаковану курку з овочами в вогнетривку форму для запікання
Ставимо форму з куркою і картоплею в центр духовки, готуємо 35-40 хвилин. Дістаємо форму, приблизно через 5 хвилин, обережно розрізаємо плівку - пар може вас обпалити, будьте уважні!
Запікаємо в духовці курку з картоплею в рукаві для запікання
До столу запечену курку з картоплею подаємо гарячою, перед подачею посипаємо свіжою зеленню.
Запечена в духовці курка з картоплею
Рукав для запікання - найзручніший спосіб приготування, оскільки деко мити не потрібно, він залишається чистим.
Запечена в духовці курка з картоплею готова. Смачного!