- Запечена курка Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні...
- про рецепт
- Запечена курка
- Інгредієнти (4 порції)
- про рецепт
- Запечена курка
- Інгредієнти (4 порції)
- про рецепт
- Запечена курка
- Інгредієнти (4 порції)
- про рецепт
- Запечена курка
- Інгредієнти (4 порції)
- про рецепт
- Запечена курка
- Інгредієнти (4 порції)
- про рецепт
- Запечена курка
- Інгредієнти (4 порції)
- про рецепт
- Запечена курка
- Інгредієнти (4 порції)
- про рецепт
- Запечена курка
- Інгредієнти (4 порції)
- про рецепт
Запечена курка
Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .
Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.
Інгредієнти (4 порції)
- Курка 1 шт
- Рис 1 стакан
- Вершкове масло 4 ст. л.
- Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
- Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
- Соєвий соус 1 ч. Л.
- Курка повинна бути свіжа.
Курка повинна бути свіжа
- Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
- Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
- Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.
Коріння для бульйону
- Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.
зварити курку
- Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.
Рясно змастити курку вершковим маслом
- При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.
готова курка
- Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.
Рис басматі - кращий варіант
- Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
- Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
- Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.
Зварити рис в курячому бульйоні
- Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
- На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.
Смажити рис з додаванням соєвого соусу
- Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.
Смажений рис для гарніру
- На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
- запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.
Запечена курка з рисом - дивно смачно
Запечена курка з рисом - святкове блюдо
про рецепт
- Вихід: 4 Порції
- Підготовка: 60 хв
- Приготування: 60 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Запечена курка
4.9 (98.42%) 76
Запечена курка
Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .
Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.
Інгредієнти (4 порції)
- Курка 1 шт
- Рис 1 стакан
- Вершкове масло 4 ст. л.
- Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
- Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
- Соєвий соус 1 ч. Л.
- Курка повинна бути свіжа.
Курка повинна бути свіжа
- Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
- Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
- Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.
Коріння для бульйону
- Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.
зварити курку
- Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.
Рясно змастити курку вершковим маслом
- При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.
готова курка
- Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.
Рис басматі - кращий варіант
- Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
- Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
- Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.
Зварити рис в курячому бульйоні
- Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
- На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.
Смажити рис з додаванням соєвого соусу
- Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.
Смажений рис для гарніру
- На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
- запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.
Запечена курка з рисом - дивно смачно
Запечена курка з рисом - святкове блюдо
про рецепт
- Вихід: 4 Порції
- Підготовка: 60 хв
- Приготування: 60 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Запечена курка
4.9 (98.42%) 76
Запечена курка
Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .
Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.
Інгредієнти (4 порції)
- Курка 1 шт
- Рис 1 стакан
- Вершкове масло 4 ст. л.
- Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
- Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
- Соєвий соус 1 ч. Л.
- Курка повинна бути свіжа.
Курка повинна бути свіжа
- Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
- Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
- Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.
Коріння для бульйону
- Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.
зварити курку
- Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.
Рясно змастити курку вершковим маслом
- При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.
готова курка
- Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.
Рис басматі - кращий варіант
- Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
- Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
- Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.
Зварити рис в курячому бульйоні
- Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
- На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.
Смажити рис з додаванням соєвого соусу
- Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.
Смажений рис для гарніру
- На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
- запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.
Запечена курка з рисом - дивно смачно
Запечена курка з рисом - святкове блюдо
про рецепт
- Вихід: 4 Порції
- Підготовка: 60 хв
- Приготування: 60 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Запечена курка
4.9 (98.42%) 76
Запечена курка
Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .
Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.
Інгредієнти (4 порції)
- Курка 1 шт
- Рис 1 стакан
- Вершкове масло 4 ст. л.
- Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
- Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
- Соєвий соус 1 ч. Л.
- Курка повинна бути свіжа.
Курка повинна бути свіжа
- Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
- Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
- Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.
Коріння для бульйону
- Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.
зварити курку
- Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.
Рясно змастити курку вершковим маслом
- При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.
готова курка
- Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.
Рис басматі - кращий варіант
- Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
- Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
- Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.
Зварити рис в курячому бульйоні
- Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
- На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.
Смажити рис з додаванням соєвого соусу
- Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.
Смажений рис для гарніру
- На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
- запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.
Запечена курка з рисом - дивно смачно
Запечена курка з рисом - святкове блюдо
про рецепт
- Вихід: 4 Порції
- Підготовка: 60 хв
- Приготування: 60 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Запечена курка
4.9 (98.42%) 76
Запечена курка
Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .
Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.
Інгредієнти (4 порції)
- Курка 1 шт
- Рис 1 стакан
- Вершкове масло 4 ст. л.
- Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
- Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
- Соєвий соус 1 ч. Л.
- Курка повинна бути свіжа.
Курка повинна бути свіжа
- Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
- Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
- Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.
Коріння для бульйону
- Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.
зварити курку
- Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.
Рясно змастити курку вершковим маслом
- При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.
готова курка
- Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.
Рис басматі - кращий варіант
- Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
- Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
- Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.
Зварити рис в курячому бульйоні
- Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
- На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.
Смажити рис з додаванням соєвого соусу
- Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.
Смажений рис для гарніру
- На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
- запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.
Запечена курка з рисом - дивно смачно
Запечена курка з рисом - святкове блюдо
про рецепт
- Вихід: 4 Порції
- Підготовка: 60 хв
- Приготування: 60 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Запечена курка
4.9 (98.42%) 76
Запечена курка
Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .
Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.
Інгредієнти (4 порції)
- Курка 1 шт
- Рис 1 стакан
- Вершкове масло 4 ст. л.
- Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
- Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
- Соєвий соус 1 ч. Л.
- Курка повинна бути свіжа.
Курка повинна бути свіжа
- Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
- Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
- Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.
Коріння для бульйону
- Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.
зварити курку
- Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.
Рясно змастити курку вершковим маслом
- При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.
готова курка
- Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.
Рис басматі - кращий варіант
- Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
- Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
- Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.
Зварити рис в курячому бульйоні
- Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
- На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.
Смажити рис з додаванням соєвого соусу
- Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.
Смажений рис для гарніру
- На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
- запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.
Запечена курка з рисом - дивно смачно
Запечена курка з рисом - святкове блюдо
про рецепт
- Вихід: 4 Порції
- Підготовка: 60 хв
- Приготування: 60 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Запечена курка
4.9 (98.42%) 76
Запечена курка
Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .
Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.
Інгредієнти (4 порції)
- Курка 1 шт
- Рис 1 стакан
- Вершкове масло 4 ст. л.
- Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
- Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
- Соєвий соус 1 ч. Л.
- Курка повинна бути свіжа.
Курка повинна бути свіжа
- Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
- Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
- Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.
Коріння для бульйону
- Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.
зварити курку
- Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.
Рясно змастити курку вершковим маслом
- При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.
готова курка
- Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.
Рис басматі - кращий варіант
- Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
- Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
- Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.
Зварити рис в курячому бульйоні
- Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
- На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.
Смажити рис з додаванням соєвого соусу
- Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.
Смажений рис для гарніру
- На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
- запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.
Запечена курка з рисом - дивно смачно
Запечена курка з рисом - святкове блюдо
про рецепт
- Вихід: 4 Порції
- Підготовка: 60 хв
- Приготування: 60 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Запечена курка
4.9 (98.42%) 76
Запечена курка
Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .
Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.
Інгредієнти (4 порції)
- Курка 1 шт
- Рис 1 стакан
- Вершкове масло 4 ст. л.
- Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
- Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
- Соєвий соус 1 ч. Л.
- Курка повинна бути свіжа.
Курка повинна бути свіжа
- Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
- Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
- Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.
Коріння для бульйону
- Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.
зварити курку
- Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.
Рясно змастити курку вершковим маслом
- При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.
готова курка
- Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.
Рис басматі - кращий варіант
- Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
- Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
- Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.
Зварити рис в курячому бульйоні
- Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
- На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.
Смажити рис з додаванням соєвого соусу
- Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.
Смажений рис для гарніру
- На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
- запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.
Запечена курка з рисом - дивно смачно
Запечена курка з рисом - святкове блюдо
про рецепт
- Вихід: 4 Порції
- Підготовка: 60 хв
- Приготування: 60 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Запечена курка
4.9 (98.42%) 76
Запечена курка
Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .
Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.
Інгредієнти (4 порції)
- Курка 1 шт
- Рис 1 стакан
- Вершкове масло 4 ст. л.
- Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
- Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
- Соєвий соус 1 ч. Л.
- Курка повинна бути свіжа.
Курка повинна бути свіжа
- Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
- Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
- Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.
Коріння для бульйону
- Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.
зварити курку
- Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.
Рясно змастити курку вершковим маслом
- При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.
готова курка
- Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.
Рис басматі - кращий варіант
- Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
- Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
- Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.
Зварити рис в курячому бульйоні
- Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
- На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.
Смажити рис з додаванням соєвого соусу
- Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.
Смажений рис для гарніру
- На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
- запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.
Запечена курка з рисом - дивно смачно
Запечена курка з рисом - святкове блюдо
про рецепт
- Вихід: 4 Порції
- Підготовка: 60 хв
- Приготування: 60 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Запечена курка
4.9 (98.42%) 76