рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Запечена курка в духовці з рисом і маслом

  1. Запечена курка Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні...
  2. про рецепт
  3. Запечена курка
  4. Інгредієнти (4 порції)
  5. про рецепт
  6. Запечена курка
  7. Інгредієнти (4 порції)
  8. про рецепт
  9. Запечена курка
  10. Інгредієнти (4 порції)
  11. про рецепт
  12. Запечена курка
  13. Інгредієнти (4 порції)
  14. про рецепт
  15. Запечена курка
  16. Інгредієнти (4 порції)
  17. про рецепт
  18. Запечена курка
  19. Інгредієнти (4 порції)
  20. про рецепт
  21. Запечена курка
  22. Інгредієнти (4 порції)
  23. про рецепт
  24. Запечена курка
  25. Інгредієнти (4 порції)
  26. про рецепт

Запечена курка

Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .

Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.

Інгредієнти (4 порції)

  • Курка 1 шт
  • Рис 1 стакан
  • Вершкове масло 4 ст. л.
  • Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
  • Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
  • Соєвий соус 1 ч. Л.
  1. Курка повинна бути свіжа.

    Курка повинна бути свіжа

  2. Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  3. Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
  4. Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.

    Коріння для бульйону

  5. Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.

    зварити курку

  6. Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.

    Рясно змастити курку вершковим маслом

  7. При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.

    готова курка

  8. Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.

    Рис басматі - кращий варіант

  9. Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
  10. Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
  11. Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.

    Зварити рис в курячому бульйоні

  12. Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
  13. На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.

    Смажити рис з додаванням соєвого соусу

  14. Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.

    Смажений рис для гарніру

  15. На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
  16. запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.

    Запечена курка з рисом - дивно смачно

Запечена курка з рисом - святкове блюдо

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 60 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за 2 години

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Запечена курка

4.9 (98.42%) 76

Запечена курка

Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .

Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.

Інгредієнти (4 порції)

  • Курка 1 шт
  • Рис 1 стакан
  • Вершкове масло 4 ст. л.
  • Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
  • Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
  • Соєвий соус 1 ч. Л.
  1. Курка повинна бути свіжа.

    Курка повинна бути свіжа

  2. Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  3. Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
  4. Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.

    Коріння для бульйону

  5. Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.

    зварити курку

  6. Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.

    Рясно змастити курку вершковим маслом

  7. При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.

    готова курка

  8. Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.

    Рис басматі - кращий варіант

  9. Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
  10. Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
  11. Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.

    Зварити рис в курячому бульйоні

  12. Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
  13. На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.

    Смажити рис з додаванням соєвого соусу

  14. Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.

    Смажений рис для гарніру

  15. На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
  16. запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.

    Запечена курка з рисом - дивно смачно

Запечена курка з рисом - святкове блюдо

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 60 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за 2 години

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Запечена курка

4.9 (98.42%) 76

Запечена курка

Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .

Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.

Інгредієнти (4 порції)

  • Курка 1 шт
  • Рис 1 стакан
  • Вершкове масло 4 ст. л.
  • Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
  • Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
  • Соєвий соус 1 ч. Л.
  1. Курка повинна бути свіжа.

    Курка повинна бути свіжа

  2. Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  3. Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
  4. Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.

    Коріння для бульйону

  5. Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.

    зварити курку

  6. Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.

    Рясно змастити курку вершковим маслом

  7. При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.

    готова курка

  8. Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.

    Рис басматі - кращий варіант

  9. Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
  10. Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
  11. Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.

    Зварити рис в курячому бульйоні

  12. Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
  13. На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.

    Смажити рис з додаванням соєвого соусу

  14. Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.

    Смажений рис для гарніру

  15. На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
  16. запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.

    Запечена курка з рисом - дивно смачно

Запечена курка з рисом - святкове блюдо

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 60 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за 2 години

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Запечена курка

4.9 (98.42%) 76

Запечена курка

Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .

Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.

Інгредієнти (4 порції)

  • Курка 1 шт
  • Рис 1 стакан
  • Вершкове масло 4 ст. л.
  • Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
  • Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
  • Соєвий соус 1 ч. Л.
  1. Курка повинна бути свіжа.

    Курка повинна бути свіжа

  2. Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  3. Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
  4. Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.

    Коріння для бульйону

  5. Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.

    зварити курку

  6. Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.

    Рясно змастити курку вершковим маслом

  7. При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.

    готова курка

  8. Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.

    Рис басматі - кращий варіант

  9. Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
  10. Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
  11. Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.

    Зварити рис в курячому бульйоні

  12. Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
  13. На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.

    Смажити рис з додаванням соєвого соусу

  14. Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.

    Смажений рис для гарніру

  15. На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
  16. запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.

    Запечена курка з рисом - дивно смачно

Запечена курка з рисом - святкове блюдо

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 60 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за 2 години

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Запечена курка

4.9 (98.42%) 76

Запечена курка

Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .

Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.

Інгредієнти (4 порції)

  • Курка 1 шт
  • Рис 1 стакан
  • Вершкове масло 4 ст. л.
  • Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
  • Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
  • Соєвий соус 1 ч. Л.
  1. Курка повинна бути свіжа.

    Курка повинна бути свіжа

  2. Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  3. Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
  4. Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.

    Коріння для бульйону

  5. Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.

    зварити курку

  6. Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.

    Рясно змастити курку вершковим маслом

  7. При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.

    готова курка

  8. Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.

    Рис басматі - кращий варіант

  9. Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
  10. Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
  11. Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.

    Зварити рис в курячому бульйоні

  12. Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
  13. На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.

    Смажити рис з додаванням соєвого соусу

  14. Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.

    Смажений рис для гарніру

  15. На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
  16. запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.

    Запечена курка з рисом - дивно смачно

Запечена курка з рисом - святкове блюдо

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 60 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за 2 години

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Запечена курка

4.9 (98.42%) 76

Запечена курка

Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .

Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.

Інгредієнти (4 порції)

  • Курка 1 шт
  • Рис 1 стакан
  • Вершкове масло 4 ст. л.
  • Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
  • Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
  • Соєвий соус 1 ч. Л.
  1. Курка повинна бути свіжа.

    Курка повинна бути свіжа

  2. Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  3. Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
  4. Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.

    Коріння для бульйону

  5. Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.

    зварити курку

  6. Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.

    Рясно змастити курку вершковим маслом

  7. При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.

    готова курка

  8. Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.

    Рис басматі - кращий варіант

  9. Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
  10. Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
  11. Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.

    Зварити рис в курячому бульйоні

  12. Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
  13. На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.

    Смажити рис з додаванням соєвого соусу

  14. Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.

    Смажений рис для гарніру

  15. На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
  16. запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.

    Запечена курка з рисом - дивно смачно

Запечена курка з рисом - святкове блюдо

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 60 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за 2 години

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Запечена курка

4.9 (98.42%) 76

Запечена курка

Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .

Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.

Інгредієнти (4 порції)

  • Курка 1 шт
  • Рис 1 стакан
  • Вершкове масло 4 ст. л.
  • Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
  • Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
  • Соєвий соус 1 ч. Л.
  1. Курка повинна бути свіжа.

    Курка повинна бути свіжа

  2. Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  3. Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
  4. Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.

    Коріння для бульйону

  5. Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.

    зварити курку

  6. Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.

    Рясно змастити курку вершковим маслом

  7. При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.

    готова курка

  8. Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.

    Рис басматі - кращий варіант

  9. Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
  10. Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
  11. Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.

    Зварити рис в курячому бульйоні

  12. Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
  13. На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.

    Смажити рис з додаванням соєвого соусу

  14. Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.

    Смажений рис для гарніру

  15. На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
  16. запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.

    Запечена курка з рисом - дивно смачно

Запечена курка з рисом - святкове блюдо

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 60 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за 2 години

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Запечена курка

4.9 (98.42%) 76

Запечена курка

Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .

Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.

Інгредієнти (4 порції)

  • Курка 1 шт
  • Рис 1 стакан
  • Вершкове масло 4 ст. л.
  • Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
  • Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
  • Соєвий соус 1 ч. Л.
  1. Курка повинна бути свіжа.

    Курка повинна бути свіжа

  2. Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  3. Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
  4. Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.

    Коріння для бульйону

  5. Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.

    зварити курку

  6. Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.

    Рясно змастити курку вершковим маслом

  7. При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.

    готова курка

  8. Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.

    Рис басматі - кращий варіант

  9. Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
  10. Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
  11. Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.

    Зварити рис в курячому бульйоні

  12. Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
  13. На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.

    Смажити рис з додаванням соєвого соусу

  14. Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.

    Смажений рис для гарніру

  15. На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
  16. запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.

    Запечена курка з рисом - дивно смачно

Запечена курка з рисом - святкове блюдо

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 60 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за 2 години

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Запечена курка

4.9 (98.42%) 76

Запечена курка

Мабуть, запечена курка з рисом - блюдо демократичне, і прийнятне для будь-якої кухні світу. Вживання курячого м'яса дозволено всім, незалежно від віросповідання, а рис - взагалі їдять все. У такому ж поєднанні можна продати до столу чахохбілі з курки .

Запікання, як один з поширених способів приготування їжі, відомий був у стані глибокої давнини. Дичина, спійману мисливцями, запікали прямо в ямі з вугіллям (золою). Для цього не потрібна посуд або спеціальні пристосування. Зараз запікання - термічна обробка продукту в печі, духовці, де створюється однакова температура з усіх боків продукту.

Інгредієнти (4 порції)

  • Курка 1 шт
  • Рис 1 стакан
  • Вершкове масло 4 ст. л.
  • Коріння: морквина, селера, пастернак, півника за смаком
  • Спеції: сіль, перець чорний горошком, лавровий лист за смаком
  • Соєвий соус 1 ч. Л.
  1. Курка повинна бути свіжа.

    Курка повинна бути свіжа

  2. Просто так спекти курку досить важко. Запечена курка буде на порядок смачніше, якщо її відварити перед запіканням. Вірніше спочатку її вимити, видалити залишки пір'я, зрізати зайвий внутрішній жир. Укласти курку у велику каструлю і залити холодною водою, так, щоб вода тільки покрила курку. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  3. Обов'язково зібрати піну, що утворюється. Вже не знаю чому, але магазинна курка при варінні дає вельми багату піну. Хоча, чого можна очікувати від курки виросла до 1.5 кг за 1.5-2 місяці, а не 3-4 місяці.
  4. Після закінчення піноутворення додати в каструлю 1 неповну чайну ложку солі, краще кам'яної. Зізнатися, не вмію солити «Екстра», які не вгадую. Додати горошини перцю, 2 лаврових листки, нарізані коріння. Треба щоб вийшов гарний бульйон.

    Коріння для бульйону

  5. Каструлю з куркою накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і нехай собі вариться, в ледь киплячій воді. Приблизно 30 хв.

    зварити курку

  6. Відварену курку витягти з бульйону, трохи дати їй охолонути. Рясно змастити курку 2 ст. л. вершкового масла. Після цього курку поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Запечена курка готується 1 годину. З урахуванням часу на нагрів - буде досить. Нехай печеться.

    Рясно змастити курку вершковим маслом

  7. При такому способі курка набуває чудовий смак і запах, утворюється чудова скориночка. Запечена курка стає м'якою і соковитою. Навіть я, не будучи любителем «білого» курячого м'яса, залишився більш ніж задоволеним.

    готова курка

  8. Поки курка готується, можна приготувати гарнір. Рис і запечена курка відмінно поєднуються. Перечитавши багато рецептів, вислухавши море думок, так нічого і не зрозумів. Колись в Сан-Франциско пробував чудовий рис в China Town. І в минулому році в Болгарії теж дуже смачний рис був. Але готують всюди по різному.

    Рис басматі - кращий варіант

  9. Для смаження, рис попередньо треба відварити. В 1.5 склянки курячого бульйону, що залишився після варіння курки, відварити 1 склянку рису. Рис вибрати довгозернистий і розсипчастий. Я взагалі не купую рис невідомого походження, і невідомого виду. Якщо просто написано «Рис», то ... Це все одно, що написати «Їжа».
  10. Я взяв рис «басматі». Він досить добре підходить для смаження, розсипчастий, ароматний. Запечена курка з таким рисом виходить чудово.
  11. Отже, промити 1 склянка рису в холодній воді. 1.5 склянки бульйону довести до кипіння. Додати рис. Помішуючи, довести до кипіння.

    Зварити рис в курячому бульйоні

  12. Відразу ж зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин. За цей час рис повністю вбере рідина і звариться до готовності.
  13. На сковорідці розігріти шматочок вершкового масла і смажити рис до повного випаровування вологи, і до моменту, коли зерна рису почнуть відділятися один від одного. Строго кажучи, в Китаї рис смажать на кунжутному або кукурудзяній олії. Але нам вершкове масло якось попрівичней. Зазвичай рис смажиться 10-15 хвилин.

    Смажити рис з додаванням соєвого соусу

  14. Додати в рис 1 ч. Л. хорошого соєвого соусу, а не того коктейлю. Продовжувати смажити ще 5 хвилин. Гарнір готовий.

    Смажений рис для гарніру

  15. На блюдо викласти рис і овочі, з якими варилася курка і трохи зелені. Зверху викласти цілу запечену курку. Щоб підсилити враження, запечена курка перед подачею до столу не розрізається. Так ефектніше!
  16. запечена курка з рисом - прекрасний варіант для сімейного свята.

    Запечена курка з рисом - дивно смачно

Запечена курка з рисом - святкове блюдо

про рецепт

  • Вихід: 4 Порції
  • Підготовка: 60 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за 2 години

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Запечена курка

4.9 (98.42%) 76

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com