рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що приготувати на гарнір: 5 підказок для зайнятої мами

  1. кус кус
  2. Гречка з грибами
  3. Рисова локшина
  4. капустяний мікс

Основне завдання гарніру підкреслити смак основної страви, не перебиваючи його, а ще додати корисних вуглеводів і вітамінів, без яких неможлива активне життя. Основне завдання гарніру підкреслити смак основної страви, не перебиваючи його, а ще додати корисних вуглеводів і вітамінів, без яких неможлива активне життя

Burda Media

Як правило, в якості гарніру ми готуємо макарони, картоплю або кашу, але так хочеться різноманітності. Якщо фантазія буксує, надихнути нашими ідеями корисних, смачних і швидких в приготуванні гарнірів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для зайнятої мами: прості рецепти смачної випічки

кус кус

Якщо ви ще не включили в раціон своєї родини цю чудову крупу, зараз саме час. кус кус прекрасно засвоюється, після нього рідко буває відчуття тяжкості в животі, він багатий харчовими волокнами, вітамінами групи В і «повільними» вуглеводами.

  • 1 стакан кус куса
  • 1,5 склянки окропу
  • Сіль за смаком
  • Вершкове масло

instagram @ food4focus

  1. Кус кус всипте в товстостінну каструлю, залийте окропом, накрийте кришкою і дайте настоятися 10 хвилин.
  2. Другий варіант - залийте кус кус водою, доведіть під кришкою до кипіння на невеликому вогні і варіть 1-2 хвилини. Потім вимкніть вогонь і залиште кашу під кришкою на 5-7 хвилин.
  3. Готовий кус-кус присолите, додайте вершкове масло і перемішайте. Прекрасний гарнір для жаркого і добре поєднується з тушкованими овочами.

Але пам'ятайте, кус-кус містить клейковину, тому дітям до року і тим, кому протипоказаний глютен він не підходить.

Гречка з грибами

Дієтологи в один голос стверджують - гречка найкорисніша крупа, причому її можна їсти як діткам, так і всім, кому рекомендована дієта, в тому числі при цукровому діабеті і непереносимості глютену.

  • 1 стакан гречаної крупи
  • 2 склянки води
  • 30 г вершкового масла
  • цибулина
  • 100 г печериць
  • сіль
  • Спеції за бажанням

Burda Media

  1. Гречку промийте в проточній воді, викладіть на суху сковороду і просушіть НЕ підсмажуючи при постійному помішуванні - так каша вийде розсипчастою.
  2. У каструлю налийте воду, доведіть до кипіння, додайте сіль і вершкове масло, всипте суху гречку і варіть під кришкою на маленькому вогні 10-15 хвилин - поки не википить вся вода. Дайте каші настоятися 10 хвилин, а поки приготуйте заправку.
  3. Лук і шампіньйони наріжте і підсмажте до готовності, додайте в готову гречану кашу і перемішайте. Такий гарнір підійде до будь-якого м'ясної страви.

Рисова локшина

Китайське винахід рисова вермішель або локшина - знахідка для будь-якої господині, особливо коли потрібно приготувати вечерю швидко і при цьому хочеться, щоб він був корисним і оригінальним. Оскільки рисова локшину роблять з рисового борошна, вона володіє всіма корисними властивостями рису, але готувати її значно простіше. І, так, вона не містить глютен.

І, так, вона не містить глютен

epicurious.com

  1. Рисову локшину залийте холодною водою і залиште на 5 хвилин.
  2. Закип'ятіть воду, присолите, складіть размягченную локшину і варіть не більше 1-2 хвилин, в залежності від товщини локшини.
  3. Готову рисову локшину відкиньте на друшляк і промийте холодною кип'яченою водою, щоб вона не злипалися. Додайте вершкове масло або соус до смаку.

Підходить як для м'ясних страв, так і для риби в будь-якому вигляді і прекрасно поєднується з тушкованими овочами.

капустяний мікс

Овочі ідеальний гарнір для м'ясних страв - вітамін С, який в достатку є в капусті, необхідний для засвоєння заліза, джерелом якого є м'ясо. Таким чином, поєднання капусти і продуктів тваринного походження це саме те, що треба!

  • брокколі
  • Кольорова капуста
  • Цибуля
  • морквина
  • зелень петрушки
  • Стебло селери (за бажанням)

Pixabay

  1. Лук і моркву наріжте кубиками і смажте на оливковій олії, поки цибуля не стане прозорим.
  2. Капусту розберіть на суцвіття, видаліть товсті стебла, селера наріжте кубиками. Додайте капустяний мікс до цибулі з морквою, присолите, перемішайте і тушкуйте під кришкою на невеликому вогні до стану «альденте» (напівготовності) - так збережеться більше вітамінів. Залиште капусту на сковороді під кришкою на 5-10 хвилин.

Такий гарнір підходить абсолютно до всього, а також прекрасний як самостійну страву.

Смачного!

А як приготувати соус для гарніру розповів Сергій Калінін в передачі «Все буде добре»

джерело: YouTube , автор Все буде добре

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Топ-5 способів смачно і корисно приготувати овочі
Для зайнятої мами: прості рецепти смачної випічки

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Редактор: Ірина Сігал

Сподобалася стаття? Оцініть:

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com