рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Смажена свинина зі спеціями і овочевим гарніром

  1. Інгредієнти (2 порції)
  2. про рецепт

Свинина - зазвичай прийняте в кулінарії і економіці найменування для м'яса свиней. Не помилюся, якщо скажу, що свинина це найпоширеніший і затребуваний м'ясо в світі. Перші згадки про споживання свинини датуються ще 5-м тисячоліттям до н.е.

Крім свіжоприготованого м'яса - смажена свинина, варена або тушкована, свинина широко відома у вигляді різноманітних консервованих продуктів, ковбас, копченостей і т.д. Різноманітні способи обробки і консервації, дозволяють робити запас свинячого м'яса запас. Напевно все чули слово солонина. Власне це і є консервоване сіллю м'ясо, бекон або сало. Відомий продукт «salt pork» - свиняча солонина, це не м'ясо, швидше за це продукт, який набагато більше схожий на свиняче сало з невеликою кількістю м'яса, засолене в бочках.

Інгредієнти (2 порції)

  • Свинина 0.4 кг
  • Морквина 1 шт
  • Селера (корінь) 1 шт
  • Пастернак 1 шт
  • Лук 2 шт
  • Рослинна олія 2 ст. л.
  • Сіль, перець чорний, коріандр, світлий соєвий соус, сухі середземноморські трави за смаком
  1. Спочатку краще приготувати гарнір - смажені овочі. А тільки потім на тій же сковорідці буде готуватися смажена свинина.
  2. Морквину, коріння селери і пастернаку очистити і нарізати кубиками. Розмір нарізки вдвічі більші, ніж для салату олів'є . Лук очистити і нарізати великими кубиками або соломкою. Свинина   - зазвичай прийняте в кулінарії і економіці найменування для м'яса свиней

    Морквина, корінь селери і пастернак, цибулю

  3. Змішати всі нарізані овочі в мисці, за смаком посолити і додати 1-2 щіпки сухих трав, характерних для середземноморської кухні (базилік, орегано, чабер і ін.)
  4. У сковорідці розігріти 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити всі овочі на великому вогні, помішуючи, до рум'янцю. Зазвичай це займає 10-12 хв, і за цей час овочі всередині практично готові.

    Обсмажити нарізані овочі

  5. Перекласти смажені овочі в окремий посуд і накрити серветкою.

    обсмажені овочі

  6. На тій же сковорідці буде готуватися смажена свинина.

    Свинина для смаження

  7. Смажена свинина великими шматками найкраще виходить з м'яса вирізаного з лопатки або стегна. Зазвичай, вірніше найчастіше, ми вважаємо за краще смажити «биток», або, як прийнято говорити - котлету, від фр. côtelette - похідне від слова côte, що означає ребро. Котлета - це шматок м'яса з реберної кісткою, або, як для нас звичніше - котлета натуральна відбивна . А з великих шматків яловичини краще готувати м'ясо у вині по-східному.
  8. М'ясо не треба відбивати. Просто нарізати м'ясо шматочками розміром як не найбільша зливу.

    М'ясо посипати спеціями

  9. Підготовлені шматки м'яса поперчити чорним меленим перцем, краще свіжого грубого помелу. Посолити і посипати меленим коріандром. Свинина відмінно поєднується з коріандром.
  10. У сковорідку додати трохи рослинного масла, до того, яке залишилося після смаження овочів. У розігріте масло викласти підготовлені шматки свинини.
  11. Не дуже товсті шматки м'яса смажаться в загальному 15-20 хв. Обсмажити шматки свинини на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки. Потім, досить часто перемішуючи, смажити шматки м'яса до повної готовності. Накривати сковорідку кришкою не треба, інакше смажена свинина просто звариться за рахунок утворився пара.

    Смажити свинину до готовності

  12. Коли смажена свинина готова, додати до неї смажені овочі, і перемішати. За бажанням, можна додати 1-2 ч. Л. світлого соєвого соусу. Потім смажити все на протязі 2-3 хв.

    Змішати смажені свинину і овочі

  13. Смажена свинина готова для подачі до столу. Викласти смажені овочі та шматки м'яса на тарілку.
  14. Подається смажена свинина до столу дуже гарячою.

    Подається смажена свинина до столу дуже гарячою

  15. Дуже часто бачив, що свинина подається з лимоном. Мені так не подобається, лимон кілька притупляє смак і аромат смаженого м'яса. А ось додатково поперчити шматки м'яса крупно меленим чорним перцем - мені подобається.

    Смажена свинина

Смажена свинина з овочевим гарніром

про рецепт

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 15 хв
  • Приготування: 30 хв
  • Готується за: 45 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Смажена свинина з овочами

4.9 (98.85%) 52

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com