рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Смачний рис на гарнір

  1. Інгредієнти для смачного рису на гарнір

Багато хто з нас любить рис, але не готують його на гарнір, тому що не вміють це робити. Виходить щось на кшталт каші манної , Яке не виглядає апетитно. Раніше я теж не особливо любила готувати плов або рис на гарнір, не виходило, як не старалася. Потім, досвідченим шляхом, я домоглася результату, який мене повністю влаштував.

Моя мама і свекруха досі не вміють готувати смачний рис на гарнір, правда той рис, який виходить у них - їх цілком влаштовує. Та й готують вони його рідко, мабуть, з небажання з рисом зв'язуватися.
Секрет смачного рису на гарнір досить простий, точніше їх два. Перший - точне співвідношення крупи і води (1: 1,5), а друге - обсмажування в маслі рису.
Одне без іншого - просто немислимо, і в результаті нічого не вийде. Тому, готуємо, що не лінуємося.

Інгредієнти для смачного рису на гарнір

  • Рис (звичайний круглозерний) - 1,5 склянки,
  • Вода (окріп) - 2 ¼ склянки,
  • Сіль за смаком,
  • Приправа хмелі- сунелі - 2 чайні ложки,
  • Вершкове масло - 50 грамів,
  • Рослинна олія - ​​3 - 4 столові ложки.

Приготування смачного рису на гарнір

Рис я не промиваю. Якщо ви будете його мити, то з дозуванням води я вам підказати не зможу. Її потрібно буде менше, а на скільки саме менше - не знаю. Можливо, різниці не буде, якщо рис відкинути на друшляк і дати воді стекти без залишку.

Далі в сковороді розпускаємо вершкове масло і рослинна. Всипаємо крупу і трохи обсмажуємо її, постійно перемішуємо. Рисинки насичуються маслом і в процесі приготування не злипалися.
Потім до рису додають сіль, хмелі- сунелі або інші приправи. Перемішують і заливають окропом. Можна ще раз (тільки один!) Перемішати і варити до набрякання рису на сильному вогні. Як тільки рис на гарнір збільшиться в об'ємі, зменшуємо вогонь до мінімуму і залишаємо «доходити». Смачний рис на гарнір виходить в тому випадку, якщо з маси піде вся волога, не встигнувши розварити сильно крупу. Саме тому співвідношення крупа - вода має бути максимально точно дотримано. Коли готувати ви закінчите, ще раз перемішайте рис.
Подавати смачний рис на гарнір буде дуже доречно з грибним соусом з петрушкою і сметаною, а також з печеня із свинини - смачно хоч з чим!

Схожі рецепти:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com